Φιλοσοφία πολιτικής
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από μίστερ μαξ » 22 Οκτ 2018, 14:07
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:50
μίστερ μαξ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:18
Προτροπή σε μισαλλόδοξη βία υφίσταται όταν κάποιος γράψει "αν δείτε κάποιον Αλβανό, Αφρικανό, Κινέζο, μουσουλμάνο κλπ χτυπήστε τον, βρίστε τον, φτύστε τον κλπ"
Όταν κάποιος κάνει χιούμορ με μία κατάσταση (ανεξαρτήτως της ποιότητας του χιούμορ) δεν είναι προτροπή σε βία.
Όταν κάποιος δηλώνει ότι δεν γουστάρει το α, β ή γ χαρακτηριστικό της χ μειονότητας ή πλειονότητας επίσης δεν είναι προτροπή σε βία.
Είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος της πολιτικής ορθότητας που να μπορεί να καθορίσει ένα στοιχειωδώς λογικό/δίκαιο μέτρο αξιολόγησης των πραγμάτων.
Οι προτροπές γινονται με αμφισημο τρόπο, ώστε να είναι προτροπές και ταυτόχρονα να μπορει καποιος να δικαιολογήσει οτι ειναι αστείο, θλιβερή απολογήτρια της βιας κατά των αδυνάτων.
Μπορείς να αναφέρεις δυο τρία παραδείγματα του μπολνταρισμένου, ηρωϊκέ υπερασπιστή των αδυνάτων;
Γιατί είναι κάπως χλωμό κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το σημαίνον/σημαινόμενον να πιάνουν το αμφίσημον των πραγμάτων.
E δεν κράτησα αρχειο, αλλά οσοι μας διαβάζουν ξέρουν οτι οι χρυσαλήτες και αλλα βοθρολύμματα κρύβουν τις προτροπες σε βια κάτω απο χιουμορ.
Παντως το μονο που εσύ πιανεις είναι τα αχαμνα της ΧΑ, θλιβερή νεροκουβαλήτρια του φασιστικού μύλου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
paul25
από paul25 » 22 Οκτ 2018, 14:11
Παλαιομνήμων έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 23:01
Σαφώς. Η διαφορά είναι ότι στην συγκεκριμένη άδικη κατηγορία, ο κατηγορούμενος πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχος, ενώ σε όλες τις άλλες κατηγορίες ο κατήγορος έπρεπε να αποδείξει ότι ισχύει η κατηγορία κατά τού κατηγορουμένου. Αυτό αποτελεί πλήρη ανατροπή τού νομικού καθεστώτος, όπως υφίστατο από την γέννησή του!
Για τον αντιρατσιστικό νόμο το λες αυτό Παλαιομνήμων; Δεν έχει αλλάξει κάτι, πάλι θα πρέπει ο κατήγορος να αποδείξει την ενοχή του κατηγορούμενου, ειδάλλως αθωώνεται.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
paul25
από paul25 » 22 Οκτ 2018, 14:13
hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 02:23
Ο λόγος απόλυσης είναι σπάνια αποδείξιμος. Αποδεικνύεται μόνο από σκληρά δεδομένα, όπως π.χ. εγκυμοσύνη, κλοπή, αποδεδειγμένη ζημιά στην επιχείρηση.
Αντιθέτως, ο μηνυτής αρκεί να βρει 1 μόνο μάρτυρα που να καταθέσει ότι τον είπες κωλοαλβανό μια φορά (είτε το είπες είτε όχι). Τσουπ. Αντιρατσιστικός νόμος. Έχασες.
Οχι καλέ! Χρειάζεται ισχυρό κατηγορητήριο και επαρκής αριθμός μαρτύρων για να βγάλει ένοχο κάποιον ο αντιρατσιστικός νόμος.
-
paul25
από paul25 » 22 Οκτ 2018, 14:41
Παλαιομνήμων έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 03:36
ΑΚΡΙΒΩΣ! Τα είπες όλα, Hellegennes! Νόμοι κατά τής βίας, κατά τής προσβολής και γενικώς κατά οιουδήποτε πλήττει άλλους ανθρώπους (σωματικά ή ψυχολογικά, ας το πω έτσι), υπήρχαν, ως όφειλαν να υπάρχουν, από πριν, οι οποίοι νόμοι κάλυπταν φυσικά και τις "ρατσιστικές" παραβιάσεις. Ήθελαν όμως να κάνουν νόμο ειδικευμένο, ο οποίος είναι τελείως περιττός (αφού καλυπτόταν απο τους ήδη υπάρχοντες νόμους) έως και επικίνδυνος (ως προς τις προεκτάσεις που θέλουν και τού δίνουν).
Αν δηλ. χτυπήσω κάποιον, απλώς και μόνον επειδή είναι Αλβανός, δεν θα έπρεπε να έχει καμμία σημασία· η τιμωρία μου πρέπει να ισχύσει επειδή τον χτύπησα (σκέτο, ασχέτως γιατί τον χτύπησα)! Και όχι επειδή τον χτύπησα λόγω τού ότι είναι Αλβανός (ή gay ή ό,τι θέλει κανείς να σκεφτεί). Το θέμα όμως είναι ότι πλέον, αν με κατηγορήσει κάποιος ότι για παράδειγμα απέλυσα τον υπάλληλό μου επειδή είναι Αλβανός (ενώ εγώ στην πραγματικότητα τον απέλυσα γιατί δεν έκανε καλά την δουλειά του), αυτομάτως διώκομαι βάσει τού ρατσιστικού νόμου, και όπως είχα γράψει αλλού σχετικώς, πρέπει ΕΓΩ να αποδείξω ότι δεν ισχύει η κατηγορία εις βάρος μου, και όχι να εκείνος να αποδείξει ότι ισχύει! Αντί δηλ. αυτού που ξέραμε ότι «ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρις αποδείξεως τού εναντίου», στις περιπτώσεις που εμπίπτουν στον ρατσιστικό νόμο, έχουμε το πρωτοφανές ότι «ο κατηγορούμενος θεωρείται ένοχος μέχρις αποδείξεως τού εναντίου»!
Στην περίπτωση που χτυπήσω Αλβανό και ο Αλβανός μου κάνει μήνυση που τον χτύπησα και πάμε στα δικαστήρια, τότε θα λάβω την ποινή μου για την επίθεση στον Αλβανό πχ 1 χρόνο φυλάκιση αλλά αν κατά τη διάρκεια της δίκης μέσω μαρτύρων και στοιχείων ο δικαστής πειστεί πως το έκανα επειδή τον μισούσα που ήταν Αλβανός και ας μην με μήνυσε ο Αλβανός και ας μην το κυνήγησε ο δικηγόρος του και ας μην προσήλθα στη δίκη με την ρατσιστική κατηγορία, ενεργοποιείται αυτόματα ο αντιρατσιστικός και μου αυξάνει την ποινή και έτσι μπορεί να έχω 1 χρόνο φυλάκιση και επιπλέον 6 μήνες λόγω του ότι ήταν ρατσιστικό το κίνητρο. Μήπως αυτό εννοεί και ο Helegennes σχετικά με την ευκολία ενεργοποίησης του Αντιρατσιστικού Νόμου.
Τώρα σχετικά με την απόλυση όπως σωστά λέει ο Helegennes, δύσκολα αποδεικνύεις απόλυση με ρατσιστικές προθέσεις, πρέπει η διάκριση αυτή να είναι σαφής και εφ'οσον οι απολύσεις άπτονται της προσωπικής επιλογής του αφεντικού, δεν είναι και πολύ εύκολη περίπτωση να αποδείξει ο απολυμένος Αλβανός αυτή τη διάκριση εις βάρος του.
-
paul25
από paul25 » 22 Οκτ 2018, 14:53
Για την ώρα ο αντιρατσιστικός νόμος στην Ελλάδα είναι ακόμα under construction, μια απλή αναβάθμιση παλιότερων νόμων έγινε στην ουσία ( Ν.927/1979) που ούτως ή άλλως υπήρχαν ήδη τόσα χρόνια και οι οποίες αφορούν το ένα από τα δύο σκέλη του, εκείνο που διώκει όλες εκείνες τις αιτίες που καταλήγουν σε ρατσιστικές πράξεις. Αυτό που δεν έχει ακόμα υιοθετηθεί και το οποίο είναι και το πιο δύσκολο σκέλος, είναι αυτό που διώκει όλες εκείνες τις αιτίες που συντηρούν μια ρατσιστική νοοτροπία στη κοινωνία. Αυτό το σκέλος είναι και το πιο ενδιαφέρον διότι θα καταργήσει οργανώσεις όπως την Χρυσή Αυγή, blogs όπως τα "Πενταπόσταγμα" κλπ κάτι εφημερίδες "Στόχος" κλπ. Εξαιτίας της πολυπλοκότητας του και των επιπτώσεων και λόγω πολιτικού κόστους το καθυστερούμε όσο μπορούμε παρά τις παραινέσεις της ΕΕ η οποία τονίζει ότι η ελευθερία έκφρασης ΔΕΝ πρέπει να είναι πάνω από άλλες αξίες όπως την αξιοπρέπεια, την ισότητα, την απαγόρευση διακρίσεων κλπ σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και πιστεύω ότι η ΕΕ εδώ το έχει χάσει λίγο το παιχνίδι.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Οκτ 2018, 16:14
μίστερ μαξ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 14:07
μίστερ μαξ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:43
Οι προτροπές γινονται με αμφισημο τρόπο, ώστε να είναι προτροπές και ταυτόχρονα να μπορει καποιος να δικαιολογήσει οτι ειναι αστείο, θλιβερή απολογήτρια της βιας κατά των αδυνάτων.
Μπορείς να αναφέρεις δυο τρία παραδείγματα του μπολνταρισμένου, ηρωϊκέ υπερασπιστή των αδυνάτων;
Γιατί είναι κάπως χλωμό κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το σημαίνον/σημαινόμενον να πιάνουν το αμφίσημον των πραγμάτων.
E δεν κράτησα αρχειο, αλλά οσοι μας διαβάζουν ξέρουν οτι οι χρυσαλήτες και αλλα βοθρολύμματα κρύβουν τις προτροπες σε βια κάτω απο χιουμορ.
Παντως το μονο που εσύ πιανεις είναι τα αχαμνα της ΧΑ, θλιβερή νεροκουβαλήτρια του φασιστικού μύλου.
Οκ, όταν αποκτήσεις αρχείο, μπορείς να καταθέσεις κάποια παραδείγματα.
Και παρακαλώ πολύ, προσπάθησε να βρεις κάτι πιο ουσιαστικό αν θες να με προσβάλλεις.
Η πολιτική ορθότητα ισλαμικού τύπου, παίζεται τόσο συχνά από φα και αντιφά της κωλοπετεινίτσας, ώστε να μην μου λέει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 22 Οκτ 2018, 16:38
paul25 έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 14:41
Παλαιομνήμων έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 03:36
ΑΚΡΙΒΩΣ! Τα είπες όλα, Hellegennes! Νόμοι κατά τής βίας, κατά τής προσβολής και γενικώς κατά οιουδήποτε πλήττει άλλους ανθρώπους (σωματικά ή ψυχολογικά, ας το πω έτσι), υπήρχαν, ως όφειλαν να υπάρχουν, από πριν, οι οποίοι νόμοι κάλυπταν φυσικά και τις "ρατσιστικές" παραβιάσεις. Ήθελαν όμως να κάνουν νόμο ειδικευμένο, ο οποίος είναι τελείως περιττός (αφού καλυπτόταν απο τους ήδη υπάρχοντες νόμους) έως και επικίνδυνος (ως προς τις προεκτάσεις που θέλουν και τού δίνουν).
Αν δηλ. χτυπήσω κάποιον, απλώς και μόνον επειδή είναι Αλβανός, δεν θα έπρεπε να έχει καμμία σημασία· η τιμωρία μου πρέπει να ισχύσει επειδή τον χτύπησα (σκέτο, ασχέτως γιατί τον χτύπησα)! Και όχι επειδή τον χτύπησα λόγω τού ότι είναι Αλβανός (ή gay ή ό,τι θέλει κανείς να σκεφτεί). Το θέμα όμως είναι ότι πλέον, αν με κατηγορήσει κάποιος ότι για παράδειγμα απέλυσα τον υπάλληλό μου επειδή είναι Αλβανός (ενώ εγώ στην πραγματικότητα τον απέλυσα γιατί δεν έκανε καλά την δουλειά του), αυτομάτως διώκομαι βάσει τού ρατσιστικού νόμου, και όπως είχα γράψει αλλού σχετικώς, πρέπει ΕΓΩ να αποδείξω ότι δεν ισχύει η κατηγορία εις βάρος μου, και όχι να εκείνος να αποδείξει ότι ισχύει! Αντί δηλ. αυτού που ξέραμε ότι «ο κατηγορούμενος θεωρείται αθώος μέχρις αποδείξεως τού εναντίου», στις περιπτώσεις που εμπίπτουν στον ρατσιστικό νόμο, έχουμε το πρωτοφανές ότι «ο κατηγορούμενος θεωρείται ένοχος μέχρις αποδείξεως τού εναντίου»!
Στην περίπτωση που χτυπήσω Αλβανό και ο Αλβανός μου κάνει μήνυση που τον χτύπησα και πάμε στα δικαστήρια, τότε θα λάβω την ποινή μου για την επίθεση στον Αλβανό πχ 1 χρόνο φυλάκιση αλλά αν κατά τη διάρκεια της δίκης μέσω μαρτύρων και στοιχείων ο δικαστής πειστεί πως το έκανα επειδή τον μισούσα που ήταν Αλβανός και ας μην με μήνυσε ο Αλβανός και ας μην το κυνήγησε ο δικηγόρος του και ας μην προσήλθα στη δίκη με την ρατσιστική κατηγορία, ενεργοποιείται αυτόματα ο αντιρατσιστικός και μου αυξάνει την ποινή και έτσι μπορεί να έχω 1 χρόνο φυλάκιση και επιπλέον 6 μήνες λόγω του ότι ήταν ρατσιστικό το κίνητρο. Μήπως αυτό εννοεί και ο Helegennes σχετικά με την ευκολία ενεργοποίησης του Αντιρατσιστικού Νόμου.
Τώρα σχετικά με την απόλυση όπως σωστά λέει ο Helegennes, δύσκολα αποδεικνύεις απόλυση με ρατσιστικές προθέσεις, πρέπει η διάκριση αυτή να είναι σαφής και εφ'οσον οι απολύσεις άπτονται της προσωπικής επιλογής του αφεντικού, δεν είναι και πολύ εύκολη περίπτωση να αποδείξει ο απολυμένος Αλβανός αυτή τη διάκριση εις βάρος του.
Το πρόβλημα του αντιρατσιστικού είναι ότι φτιάχτηκε με τρόπο ώστε να ευνοεί τον δεχόμενο ρατσισμό και να τον απαλλάσσει από το βάρος της απόδειξης πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας. Αρκεί η υπόνοια ρατσισμού για την ενεργοποίησή του, έστω κι στηρίζεται μόνο σε μαρτυρίες τρίτων, γιατί ποινικοποιείται η ρατσιστική εξύβριση και ο μισαλλόδοξος λόγος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 22 Οκτ 2018, 17:00
hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 00:41
Northern Spirit έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 22:37
Oτι να'ναι...
Το να σκεφτεσαι μπορεις να το κανεις ελευθερα σκεψ ου οτι θες..Με τους φιλουθς σου αν ειστε ομοιδεατες και τα λεφτε μεταξυ σας nobody gives a shit..Το ιδιο και τι ΄λες με την οικογενεια σου...
Αυτο που δνε μπορεις ομως ειναι να ξεσηκωνεις αλλους εναντιων αλβανων η οποιων αλλων με δημοσιες παροτρυνσεις, η να απευθευνεσαι στους ιδιους με υποτιμητικους ορους..
Οπως ειπα για ευνοητους λογους οι περιορισμοι..
Προτροπή σε βία προβλέπεται από το ποινικό σύστημα. Μπορώ να απευθύνομαι με ό,τι όρους θέλω για τον οποιονδήποτε σε μια χώρα που ορίζει ότι έχω ελευθερία λόγου. Αλλιώς δεν έχω ελευθερία λόγου. Τελεία και παύλα, δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης σ' αυτό.
H ελευθερια λογου ειναι γνωστο οτι εχει ορια...παντοτε ειχε απο τις αρχαιες δημοκρατιες...αρα αυτο που λες δεν ισχυει...Η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελεεθερια του αλλου..
Απλα πραγματα..Και οσοι δεν το αντιλαμβανονται θα πρεπει να υφιστανται τις συνεπειες του νομου..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
από μίστερ μαξ » 22 Οκτ 2018, 17:05
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 16:14
μίστερ μαξ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 14:07
Οκ, όταν αποκτήσεις αρχείο, μπορείς να καταθέσεις κάποια παραδείγματα.
Και παρακαλώ πολύ, προσπάθησε να βρεις κάτι πιο ουσιαστικό αν θες να με προσβάλλεις.
Η πολιτική ορθότητα ισλαμικού τύπου, παίζεται τόσο συχνά από φα και αντιφά της κωλοπετεινίτσας, ώστε να μην μου λέει κάτι.
Εισαι ντροπη των προγονων και οι απογονοι θα σε κρυβουν...θα σε λενε μεμονωμενη περιπτωση.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
hellegennes
από hellegennes » 22 Οκτ 2018, 17:07
Northern Spirit έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:00
H ελευθερια λογου ειναι γνωστο οτι εχει ορια...παντοτε ειχε απο τις αρχαιες δημοκρατιες...αρα αυτο που λες δεν ισχυει...Η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελεεθερια του αλλου..
Απλα πραγματα..Και οσοι δεν το αντιλαμβανονται θα πρεπει να υφιστανται τις συνεπειες του νομου..
Αν η ελευθερία του λόγου έχει όρια, δεν είναι ελευθερία. Απλό είναι. Αλλιώς και στην δικτατορία ελευθερία του λόγου είχαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 22 Οκτ 2018, 17:09
hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:07
Αν η ελευθερία του λόγου έχει όρια, δεν είναι ελευθερία. Απλό είναι. Αλλιώς και στην δικτατορία ελευθερία του λόγου είχαμε.
μουφες...Κανενας, με πρωτο και καλυτερο εσενα δεν δεσεται να τον προσβαλλουνε στο ονομα της δηθεν ελευθεριας του λογου οπτε ασε τις θωρητικες πιπες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
paul25
από paul25 » 22 Οκτ 2018, 17:16
Το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου αποκτάει όρια μόνο όταν υλοποιείται σε πράξη ώστε να παραβιάσει την ελευθερία του άλλου, ειδάλλως δεν έχει όρια. Ας υποθέσουμε πως είμαστε σε ένα σχολείο και υπάρχει ένα νεγράκι και κάποιος μαθητής κάνει αστεία με νέγρους ή καμιά φορά προτρέπει άλλα άτομα να βαρέσουν τον νέγρο επειδή είναι μαύρος ή μοιράζει φυλλάδια ρατσιστικής οργάνωσης εναντίον μαύρων κλπ αλλά όμως κανένας από τους άλλους συμμαθητές δεν τον ακούει και δεν τον ακολουθεί σε οποιαδήποτε πράξη κατά του νέγρου, τότε δεν παραβιάζεται καμιά ελευθερία του νέγρου από την ελεύθερη έκφραση του άλλου γιατί ο λόγος του δεν μετουσιώνεται σε πράξη. Στεναχωριέται να τον ακούει ο νέγρος; αισθάνεται άσχημα και προσβεβλημένος; Ναι! Έτσι είναι...όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτό θεσμικά, μόνο ο Διευθυντής του σχολείου σε μορφή παρατήρησης ίσως και κάποιας ποινής-τιμωρίας να επέμβει.
-
hellegennes
από hellegennes » 22 Οκτ 2018, 17:27
Northern Spirit έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:09
hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:07
μουφες...Κανενας, με πρωτο και καλυτερο εσενα δεν δεσεται να τον προσβαλλουνε στο ονομα της δηθεν ελευθεριας του λογου οπτε ασε τις θωρητικες πιπες..
Το ότι δεν μ' αρέσει να με προσβάλλουν δεν σημαίνει ότι πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα ο καθένας να με προσβάλει. Άμα ποινικοποιούσαμε ό,τι δεν μας αρέσει ή μας ενοχλεί, θα κάναμε κάθε μέρα μηνύσεις ο ένας στον άλλον.
Οπότε βρες άλλο επιχείρημα. Προς το παρόν είσαι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με την χούντα: η ελευθερία του λόγου πρέπει να έχει όρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ritzeri
από ritzeri » 22 Οκτ 2018, 17:27
alekhine έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 12:45
η παπαχρηστου αποκλειστηκε με εντολες της ΔΟΕ η οποια δεν γουσταρει τετοια ανεκδοτα στους αγωνες που διοργανωνει
plain and simple
Το ίδιο λέμε.
Δεν αρκεί να μην αδικούμε, δέρνουμε, κλέβουμε τους αλλοδαπούς.
Είναι υποχρεωτικό να έχουμε και τα συναισθήματα που θα μας ορίσει η ΔΟΕ και η κάθε ΔΟΕ για τους λάθρο, για τους γκέυ κλπ.
Αυτό ακριβώς είναι η πολιτική ορθότητα και για αυτό βρίσκει απόκριση μόνο σε φασιστοειδη και τα υποχείρια τους
-
-
- 330 Απαντήσεις
- 6642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
20 Απρ 2024, 15:01
-
-
- 59 Απαντήσεις
- 1728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
19 Απρ 2024, 13:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
31 Μαρ 2025, 09:55
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
04 Οκτ 2024, 23:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.