Η υποστήριξη της διαφορετικότητας είναι αυτονόητη. Αρκεί να μην υποστηρίζεται σε καμία περίπτωση παραδόσεις του τόπου σας διαφορετικά ανήκετε στον Μεσαίωνα, στηρίζεται Εκκλησία, Πατριαρχία κλπ.
Εσύ μπορείς να έχεις ό,τι συναισθήματα θέλεις. Χέστηκε για σένα η ΔΟΕ. Για τους αθλητές που την εκπροσωπούν στα παιχνίδια τους όμως νοιάζονται.
Αυτό είναι υποκριτικό.paul25 έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:16Το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου αποκτάει όρια μόνο όταν υλοποιείται σε πράξη ώστε να παραβιάσει την ελευθερία του άλλου, ειδάλλως δεν έχει όρια. Ας υποθέσουμε πως είμαστε σε ένα σχολείο και υπάρχει ένα νεγράκι και κάποιος μαθητής κάνει αστεία με νέγρους ή καμιά φορά προτρέπει άλλα άτομα να βαρέσουν τον νέγρο επειδή είναι μαύρος ή μοιράζει φυλλάδια ρατσιστικής οργάνωσης εναντίον μαύρων κλπ αλλά όμως κανένας από τους άλλους συμμαθητές δεν τον ακούει και δεν τον ακολουθεί σε οποιαδήποτε πράξη κατά του νέγρου, τότε δεν παραβιάζεται καμιά ελευθερία του νέγρου από την ελεύθερη έκφραση του άλλου γιατί ο λόγος του δεν μετουσιώνεται σε πράξη. Στεναχωριέται να τον ακούει ο νέγρος; αισθάνεται άσχημα και προσβεβλημένος; Ναι! Έτσι είναι...όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτό θεσμικά, μόνο ο Διευθυντής του σχολείου σε μορφή παρατήρησης ίσως και κάποιας ποινής-τιμωρίας να επέμβει.Northern Spirit έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:00
H ελευθερια λογου ειναι γνωστο οτι εχει ορια...παντοτε ειχε απο τις αρχαιες δημοκρατιες...αρα αυτο που λες δεν ισχυει...Η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελεεθερια του αλλου..
Απλα πραγματα..Και οσοι δεν το αντιλαμβανονται θα πρεπει να υφιστανται τις συνεπειες του νομου..
Προσέχετε μόνο γιατί αύριο μπορεί να νοιάζονται αν είναι κομμουνιστές, Εβραίοι κλπ.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:30Εσύ μπορείς να έχεις ό,τι συναισθήματα θέλεις. Χέστηκε για σένα η ΔΟΕ. Για τους αθλητές που την εκπροσωπούν στα παιχνίδια τους όμως νοιάζονται.
Αυτό θα ήθελες εσύ να συμβαίνει. Η ΔΟΕ δύσκολο να απαγορεύσει την συμμετοχή κομμουνιστή ή Εβραίου. Για τους ρατσιστές αναφέρεται στο καταστατικό της.ritzeri έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:31Προσέχετε μόνο γιατί αύριο μπορεί να νοιάζονται αν είναι κομμουνιστές, Εβραίοι κλπ.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:30Εσύ μπορείς να έχεις ό,τι συναισθήματα θέλεις. Χέστηκε για σένα η ΔΟΕ. Για τους αθλητές που την εκπροσωπούν στα παιχνίδια τους όμως νοιάζονται.
Τα καταστατικά δεν είναι θεόσταλτα , αλλάζουν.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 18:09Αυτό θα ήθελες εσύ να συμβαίνει. Η ΔΟΕ δύσκολο να απαγορεύσει την συμμετοχή κομμουνιστή ή Εβραίου. Για τους ρατσιστές αναφέρεται στο καταστατικό της.ritzeri έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:31Προσέχετε μόνο γιατί αύριο μπορεί να νοιάζονται αν είναι κομμουνιστές, Εβραίοι κλπ.hellegennes έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:30Εσύ μπορείς να έχεις ό,τι συναισθήματα θέλεις. Χέστηκε για σένα η ΔΟΕ. Για τους αθλητές που την εκπροσωπούν στα παιχνίδια τους όμως νοιάζονται.
Mα αυτό ακριβώς θέλουν.
Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος και άλλωστε ξέρουμε και οι δυο ότι δεν σε ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη.
Πολλά ψέμματα σε μια παράγραφο.paul25 έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:52Για την ιστορία, η πρώτη χώρα της ΕΕ που προχωράει τολμηρά στην εφαρμογή του δεύτερου σκέλους εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου σχετικά με τη μη διάδοση, διατήρηση και ενίσχυση των ρατσιστικών ιδεών εντός της κοινωνίας είναι η Γερμανία (λόγω ενοχών και λόγω ηγετικής θέσης) η οποία από τις αρχές του έτους "τρέχει" τον λογοκρισιακό Νόμο με το ευκολομνημόνευτο ονοματάκι Netzwerkdurchsetzungsgesetz (NetzDG) για αναρτήσεις ρατσιστικού περιεχομένου στα social media από τότε που τον υιοθέτησε έχουν συμβεί πράγματα "παράλογα". Κατεβάζουνε από το tweet μηνύματα και παγώνουν λογαριασμούς αντιπροσώπων του ακροδεξιού κόμματος AfD τα οποία ήταν προσβλητικά, έπειτα το σατυρικό περιοδικό titanic "κορόιδεψε-σατύρισε" τις αντιπροσώπους του AfD με ένα tweet το οποίο και αυτό κατέβηκε από τον ίδιο νόμο και όταν το περιοδικό επανέκδοσε το tweet του παύσανε το λογαριασμό για δυο μέρες. Φτάσανε να κατεβάσουν ένα παλιό twwet του ίδιου του εισηγητή αυτού του αντιρατσιστικού Νόμου του Υπουργού Heiko Maas, ο οποίος καλούσε έναν εκδότη εφημερίδας που ήταν εναντίων των μεταναστών "ηλίθιο" δημόσια. Οι αναφορές για πραγματικά έως δήθεν ρατσιστικά posts που φυσικά γίνονται από τους χρήστες των social media είναι τόσες πολλές (εφόσον γίνονται με προσωπικά τους κριτήρια βασιζόμενοι σε 20 κριτήρια που εμπεριέχονται στο Νόμο) που έχουν γονατίσει τα κέντρα ελέγχου των social media, δημιουργούν λοιπόν επιπτώσεις κόστους. Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι σε μια πορεία εναντίων των Ισραηλιτών που έγινε στο Βερολίνο από Μουσουλμάνους μετανάστες οι συγκεντρωμένοι φώναζαν "Ισραηλίτες φονιάδες παιδιών" και οι αστυνομικοί δεν κάνανε τίποτα γιατί λέει αυτό είναι η .......ελευθερία του λόγου....χαχαχαχαχαχαχα.........μιλάμε τρελοκομείο (Όταν τα εφαρμόσουμε Ελλάδα μη βγει κανείς να φωνάζει "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"). Επίσης κατηγόρησαν μέχρι και το κωμικό Jan Böhmermann ο οποίος είπε χοντρά αστεία εναντίον του Ταγιπ Ερντογαν από ένα παλιό Νόμο που υπήρχε (τον ανακάλεσαν μετά από αυτή την υπόθεση) που απαγόρευε την δημόσια κοροϊδία-σάτυρα ηγετών άλλων χωρών.
Όλα αυτά έχουν ενώσει το ακροδεξιό κόμμα AfD, τους Δημοκράτες, τους Πράσινους και τους Σοσιαλιστές εναντίον αυτού του Νόμου και θα δούμε πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Όπως και να έχει αυτοί οι Νόμοι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κυνηγάμε την ουρά μας, όπως δείχνει το παράδειγμα της Γερμανίας, ενώ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε.
Το οποίο αποδεικνύει ότι το κλαψομούνιασμα σας είναι άτοπο. Κάποιος μπορεί να ασκήσει κριτική και να κάνει χυδαίο χιούμορ ταυτόχρονα.Επίσης κατηγόρησαν μέχρι και το κωμικό Jan Böhmermann ο οποίος είπε χοντρά αστεία εναντίον του Ταγιπ Ερντογαν από ένα παλιό Νόμο που υπήρχε (τον ανακάλεσαν μετά από αυτή την υπόθεση) που απαγόρευε την δημόσια κοροϊδία-σάτυρα ηγετών άλλων χωρών.
Όχι ακριβώς, όλα αυτά είναι οι απελπισμένες προσπάθειες αμερικανοκεντρικών χρηστών του Twitter να πάρουν εκδίκηση για το μπανάρισμα τους και των υποστηρικτών τους.paul25 έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 17:52Όλα αυτά έχουν ενώσει το ακροδεξιό κόμμα AfD, τους Δημοκράτες, τους Πράσινους και τους Σοσιαλιστές εναντίον αυτού του Νόμου και θα δούμε πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Όπως και να έχει αυτοί οι Νόμοι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κυνηγάμε την ουρά μας, όπως δείχνει το παράδειγμα της Γερμανίας, ενώ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε.
Όταν; Να σου θυμήσω τον Παστίτσιο; Περίεργο που τότε ο πατριωτικός χώρος είτε σφύριζε αδιάφορα είτε τσιροκοπούσε από τη χαρά του!
Αν ισχυρίζεσαι πως όλα τα παραπάνω είναι ψέματα, τότε μπορείς να τα αντιπαραθέσεις με την πηγή από όπου τα άντλησα και να μας το ξεκαθαρίσεις καλύτερα. Ήταν ο Economist.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34
Πολλά ψέμματα σε μια παράγραφο.
Το tweet του Heiko Maas δεν έπεσε θύμα κανενός "νόμου", πόσο μάλλον "αντιρατσιστικού". Πρώτον το twitter δεν είναι δικαστήριο, δεύτερον αυτό έγινε το 2010, τρίτον το tweet του διαγράφτηκε επειδή αποκάλεσε κάποιον "ηλίθιο". Source.
Χρήστες flagaran το tweet του και κατέβηκε.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34Και φυσικά ο πατριώτης-ηλίθιος έκανε αναφορά και το twitter κατέβασε αυτό το ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ tweet, δείχνοντας ότι οι δεξιοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποκριτές.
Εγώ για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω, εγώ υποστηρίζω ότι είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου για όλους ως έχει και με όποια συνέπεια, αλλά εσύ είσαι αυτός που μεροληπτικά θέλεις να περιορίζεται και ο φασιστικός λόγος που μπορεί να μην σου αρέσει. Δυστυχώς, ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Δημοκρατικού πολίτη είναι η ξενέρωτη ανοχή.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34Επίσης μου φαίνετε τουλάχιστον υποκριτικό να σκούζετε για την "ελευθερία του λόγου" ενώ την ίδια στιγμή απαιτείτε να μην κάνουν διαδηλώσεις όποιοι είναι κατά του Ισραήλ. Είτε θα απαγορεύονται όλοι ή κανείς.
Ας μιλάνε όλοι, κανένα πρόβλημα από εμένα.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34Εν τέλει αν νομίζεις ότι οι μόνοι που θα μιλάνε θα είναι τα καθάρματα του AfD είσαι γελασμένος. Πόσο μάλλον στο Βερολίνο
Τι εννοείς;
Εννοούσα πολιτικά ως προς ένα θέμα, όχι σε επίπεδο κόσμου ή σύμπραξης κομμάτων.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34Όχι ακριβώς, όλα αυτά είναι οι απελπισμένες προσπάθειες αμερικανοκεντρικών χρηστών του Twitter να πάρουν εκδίκηση για το μπανάρισμα τους και των υποστηρικτών τους.
Αστείο το να λες ότι έχουν ενώσει το AfD με οτιδήποτε άλλο. Δε φαντάζεσαι πόσο τους μισεί ο κόσμος. Ακραία πόλωση.
Ο πιο πολύς κόσμος είτε αδιαφορεί είτε συμφωνεί με τέτοιους νόμους. Και καλά κάνουν. Το twitter δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα, είναι μια ηλίθια πλατφόρμα (την οποία δε θα χρησιμοποιούσα ποτέ) στην οποία δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τσιρίζεις όλη μέρα, με τον πιο ελεϊνό τρόπο, εναντίον ανθρώπων που ούτε γνωρίζεις ούτε σου απεύθυναν τον λόγο.
Συνεχίζεις να σατυρίζεις το Παστίτσιο, sites που τον αναφέρουν υπάρχουν κλπ δεν βλέπω κάποιο περιορισμό στην έκφραση του λόγου ως προς τον περιορισμό της κωμικής αυτής περσόνας που να έχει επιβληθεί, ιδιαίτερα τώρα και μετά την αθώωση του κωμικού. Τώρα αν αναφέρεσαι στη δίκη του κωμικού, κάποιοι πολίτες χρησιμοποίησαν έναν ήδη εδώ και χρόνια Νόμο, αυτόν περί βλασφημίας και τον έστειλαν στα δικαστήρια. Ο Νόμος υπήρχε και θα ενεργοποιούνταν ακόμα και αν ένας ντόπιος Μουσουλμάνος έστελνε στα δικαστήρια υπό τις διατάξεις του ίδιου νόμου κάποιο κωμικό για τον Προφήτη του, εφόσον ο Νόμος υπάρχει και είναι στη διάθεση όλων των πολιτών. Ενδέχεται όμως να τον αποσύρουν μετά την υπόθεση και επίσης δεν γνωρίζω αν ο Νόμος αναφέρεται μόνο στην επίσημη θρησκεία ή σε όλες (αν και νομίζω αναφέρεται σε όλες).Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34Όταν; Να σου θυμήσω τον Παστίτσιο; Περίεργο που τότε ο πατριωτικός χώρος είτε σφύριζε αδιάφορα είτε τσιροκοπούσε από τη χαρά του!
Οπότε ναι... όντως έχουμε πιο σημαντικά προβλήματα... από τα social media. Ξεκολλήστε.