ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Re: ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός δεν ξέρω αν είναι δεξιός ή αριστερός πάντως είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.
https://www.facebook.com/fotinoulafairy ... Lgea3zZP6l
https://www.facebook.com/fotinoulafairy ... Lgea3zZP6l
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τυπε μου βιντεο του αγαμητου looser Θεοδωρου Κρεββατα βρηκες να βαλεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:28σωστό κι αυτό, αλλά μήπως στην Ελλάδα οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι κατά βάση μισθωτοί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:19Κατά τη γνώμη μου δεν καλό αυτό. Είναι Αμερικανοποίηση της πολιτικής, όταν η αριστερά χάνει την επαφή με τα στρώματα χαμηλής μόρφωσης, που προφανώς τείνουν να έχουν και μικρότερα εισοδήματα άρα να είναι το τάργκετ γκρουπ της.
Μπορείς πάντα να πεις ότι δε με νοιάζει, είστε χαζοί και έχετε άδικο αλλά αυτό δεν είναι πολιτική, είναι ναρκισσισμός.
υπάρχει και μια θεωρία ότι οι καλοί μαθητές, δουλεύουν για τους κακούς μαθητές.
Πραγματικα δεν το περιμενα απο σενα.

- kongrosian
δεν τον ξέρω, ούτε το έχω δει ακόμα. το μόνο που είχα ακουστά ήταν ότι υπάρχει και μια θεωρία ότι οι καλοί μαθητές, δουλεύουν για τους κακούς μαθητές, το οποίο μάλιστα έμαθα από τις ανιψιές μου. το γκουγκλαρα, βγήκε το βίντεο, ε, και το έβαλα σαν μια παράμετρο για την κουβέντα.plouf έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:03Τυπε μου βιντεο του αγαμητου looser Θεοδωρου Κρεββατα βρηκες να βαλεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:28σωστό κι αυτό, αλλά μήπως στην Ελλάδα οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι κατά βάση μισθωτοί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:19Κατά τη γνώμη μου δεν καλό αυτό. Είναι Αμερικανοποίηση της πολιτικής, όταν η αριστερά χάνει την επαφή με τα στρώματα χαμηλής μόρφωσης, που προφανώς τείνουν να έχουν και μικρότερα εισοδήματα άρα να είναι το τάργκετ γκρουπ της.
Μπορείς πάντα να πεις ότι δε με νοιάζει, είστε χαζοί και έχετε άδικο αλλά αυτό δεν είναι πολιτική, είναι ναρκισσισμός.
Μεταξύ 27% και 32% στο μορφωτικό επίπεδο της ΝΔ, δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά ως προς το ποσοστό..
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλά, προσωπικά δεν χαρακτηρίζω το επίπεδο ενός ανθρώπου από τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Είναι κι αυτό κριτήριο, αλλά δευτερεύον. Πάνω από όλα βάζω ήθος, γνώσεις και τη συμπεριφορά του απέναντί μου.kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 13:56σωστά κι αυτά που λες.
δεν θέλω να ρωτήσω σε τι σχολή ήσουν. να μην γίνομαι αδιάκριτος.
απλά να προσθέσω ότι παίζουν και διαφορές ανάλογα την σχολή και την κατεύθυνση.
ας πούμε εγώ ήμουν πολυτεχνείο όπου η αριστερά είχε μεγάλη παρουσία και το επίπεδο ήταν καλό.
Anyway, δεν είναι σωστός αυτός ο ελιτισμός από την αριστερά, γιατί -παραδοσιακά- εργάτες και αγρότες ήταν που αποτελούσαν τον πυρήνα, ειδικά του ΚΚΕ. Και επειδή προέρχομαι από οικογένεια της εργατικής τάξης έχω μια αδυναμία

(κοινωνικές επιστήμες η σχολή μου, κατεξοχήν γυναικοκρατούμενη... δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο)
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
ρε ζαίε οκ δεν σχολιάζω ότι έβγαλες το ΠΑΣΟΚ δεξιό, ούτε να διαβάζεις νούμερα δεν ξέρεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 08:38ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 σε ανθρώπους ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.
Αναμενόμενο θα πει κανεις... αλλά αυτοί είστε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Α οκ τωρα καταλαβα.kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:05δεν τον ξέρω, ούτε το έχω δει ακόμα. το μόνο που είχα ακουστά ήταν ότι υπάρχει και μια θεωρία ότι οι καλοί μαθητές, δουλεύουν για τους κακούς μαθητές, το οποίο μάλιστα έμαθα από τις ανιψιές μου. το γκουγκλαρα, βγήκε το βίντεο, ε, και το έβαλα σαν μια παράμετρο για την κουβέντα.plouf έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:03Τυπε μου βιντεο του αγαμητου looser Θεοδωρου Κρεββατα βρηκες να βαλεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:28
σωστό κι αυτό, αλλά μήπως στην Ελλάδα οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι κατά βάση μισθωτοί;
Κοψε φατσα looser καμια κανονικη γυναικα δεν θελει να συνευρεθει μαζι του παρα μονο οι πορνες.
Το παιδι ειναι καθυστερας κι εχει τα μαυρα του τα χαλια στο σχολειο θα ηταν το παιδι της φαπας που ολοι
το κογιοναρανε και ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει απειρα κομπλεξ.

- kongrosian
όχι, δεν συνδέω το ότι το επίπεδο ήταν καλό με την παρουσία της αριστεράς. το επίπεδο ήταν καλό από μόνο του. ήταν μια καλή σχολή τότε, για την εποχή της.ik_90 έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:09Καλά, προσωπικά δεν χαρακτηρίζω το επίπεδο ενός ανθρώπου από τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Είναι κι αυτό κριτήριο, αλλά δευτερεύον. Πάνω από όλα βάζω ήθος, γνώσεις και τη συμπεριφορά του απέναντί μου.kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 13:56σωστά κι αυτά που λες.
δεν θέλω να ρωτήσω σε τι σχολή ήσουν. να μην γίνομαι αδιάκριτος.
απλά να προσθέσω ότι παίζουν και διαφορές ανάλογα την σχολή και την κατεύθυνση.
ας πούμε εγώ ήμουν πολυτεχνείο όπου η αριστερά είχε μεγάλη παρουσία και το επίπεδο ήταν καλό.
Anyway, δεν είναι σωστός αυτός ο ελιτισμός από την αριστερά, γιατί -παραδοσιακά- εργάτες και αγρότες ήταν που αποτελούσαν τον πυρήνα, ειδικά του ΚΚΕ. Και επειδή προέρχομαι από οικογένεια της εργατικής τάξης έχω μια αδυναμία
(κοινωνικές επιστήμες η σχολή μου, κατεξοχήν γυναικοκρατούμενη... δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο)
Πάλι μπέρδεψες τα μπουτάκια σου, ο κονγκ σας τρίβει την τεμέκ αριστεία σας στη μάπα σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:07Όχι ρε συ, ο kongrosian πουλάει αριστεία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:04Η νέα Δημοκρατία πουλάει αριστεία, αυτη ξεφτιλίζει τη λαϊκή της βάση, όχι εμείς. Άλλωστε αν δει κανείς όλους τους αρχηγούς της, από βιβλιογραφία είναι μηδέν, τόσο ανούσια και τραγελαφικη αυτή η ρητορική.Scouser έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 11:54Ως (μεταξύ διαφόρων άλλων) διδάκτωρ νομικής, δηλώνω ότι χέστηκα για το ακαδημαϊκό μορφωτικό επίπεδο του καθενός (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους πάντες, πλην της ανώτατης ηγεσίας), όταν συζητάμε για πολιτικά δικαιώματα. Από ένσημα και φόρους πως πάμε είναι τα κρίσιμα ερωτήματα.
Μη χαλάς τη ροή της συζήτησης.
Θα μπορούσες απλά να πεις ότι δεν σου αρέσει, δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο κτλ αλλά αυτό ακριβώς κάνει, σε αρέσει δεν σε αρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 02 Μάιος 2023, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- kongrosian
το πασοκ είναι κέντρο είπαμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:10ρε ζαίε οκ δεν σχολιάζω ότι έβγαλες το ΠΑΣΟΚ δεξιό, ούτε να διαβάζεις νούμερα δεν ξέρεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 08:38ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
και δεν είμαι ζαίος. είμαι βαρουφίτσας.
τα νούμερα τι λένε;
Ε άσε ρε μλκ κ συ τα νούμερα να μιλήσουν.kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:21το πασοκ είναι κέντρο είπαμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:10ρε ζαίε οκ δεν σχολιάζω ότι έβγαλες το ΠΑΣΟΚ δεξιό, ούτε να διαβάζεις νούμερα δεν ξέρεις;kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 08:38ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
και δεν είμαι ζαίος. είμαι βαρουφίτσας.
τα νούμερα τι λένε;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:19Κατά τη γνώμη μου δεν καλό αυτό. Είναι Αμερικανοποίηση της πολιτικής, όταν η αριστερά χάνει την επαφή με τα στρώματα χαμηλής μόρφωσης, που προφανώς τείνουν να έχουν και μικρότερα εισοδήματα άρα να είναι το τάργκετ γκρουπ της.

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν επηρεάζει τόσο όσο απο το τι πιστεύει η οικογένεια.kongrosian έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 13:50Το θέμα είναι να δούμε αν η μόρφωση επηρεάζει την πολιτική σκεψη και προς ποια κατεύθυνση. Προφανώς δεν είναι ο μόνος παράγοντας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:28Ε, κάτι τέτοιο προσπάθησα να πω κι εγώ αλλά δεν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:19Κατά τη γνώμη μου δεν καλό αυτό. Είναι Αμερικανοποίηση της πολιτικής, όταν η αριστερά χάνει την επαφή με τα στρώματα χαμηλής μόρφωσης, που προφανώς τείνουν να έχουν και μικρότερα εισοδήματα άρα να είναι το τάργκετ γκρουπ της.
Πότε Βούδας πότε Κούδας, δε λέει.
Εσείς θέλετε να πείτε τα δικά σας.
Η Κεραμεως παντως αφησε ενα σωρό παιδιά εκτός σχολων. Κατι θα ξέρει καλύτερα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Δε χρειαζόμαστε κανένα πίνακα για να μας πεί οτι οι Δεξιοί είναι σε μεγάλο βαθμό ούγκανα. Οποιοσδήποτε είναι οπαδός του μαλάκα του Μπουμπούκου, δε μπορεί παρά να είναι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας και σκατόψυχος.
Έχω γράψει ύμνους για την οξυδέρκεια των ζαίων, μην αρχίζεις τα παραπονάκια.sys3x έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:20Πάλι μπέρδεψες τα μπουτάκια σου, ο κονγκ σας τρίβει την τεμέκ αριστεία σας στη μάπα σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:07Όχι ρε συ, ο kongrosian πουλάει αριστεία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 12:04
Η νέα Δημοκρατία πουλάει αριστεία, αυτη ξεφτιλίζει τη λαϊκή της βάση, όχι εμείς. Άλλωστε αν δει κανείς όλους τους αρχηγούς της, από βιβλιογραφία είναι μηδέν, τόσο ανούσια και τραγελαφικη αυτή η ρητορική.
Μη χαλάς τη ροή της συζήτησης.
Θα μπορούσες απλά να πεις ότι δεν σου αρέσει, δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο κτλ αλλά αυτό ακριβώς κάνει, σε αρέσει δεν σε αρέσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Αύγ 2024, 12:14