Τι μαλακίες γράφει το άρθρο; Δεν θα πάνε οι ομογενείς της Αργεντινής να ψηφίσουν στο Χιούστον; Θα πάνε στο Λος Άντζελες;Δημοκράτης έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 09:20Η νδ έχει κάνει ουκ ολίγες μαλακιες . Αυτό είναι άσχετο με το τι μαλάκια θα γράψει ο κάθε δημοσιοκάφροςΝαύτης έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 09:17Το θέμα δεν είναι πόσοι ομογενείς υπάρχουν στο Μπουένος Άιρες, αλλά πόσοι εξ' αυτών ενεγράφησαν για να ψηφίσουν στις ελληνικές εθνικές εκλογές.Δημοκράτης έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 09:13
Η ουσια ειναι μαλλον οτι δεν υπάρχουν 40 άτομα την αργεντινη και προφανώς δεν στήνεται κάλπη και το πιο κοντινό που υπάρχει είναι κάπου στην Αμερική
Τα περί Αλάσκας μάλλον είναι μαλακιες
Έχεις δίκιο, η Αλάσκα είναι μαλακία, στο Χιούστον του Τέξας τούς στέλνουν, καθότι είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ελληνική πρεσβεία και ελληνικά προξενεία στην Αργεντινή.
Μια φορά να παραδεχτείτε οι νουδαίοι ότι η κυβέρνηση έκανε μαλακία κι ας γκρεμίσουν οι φούρνοι την άλλη μέρα. Μη φοβάστε ρε, δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα.
Είσαι ομογενής, διαμένεις στο Μπουένος Άιρες και θες να ψηφίσεις;
Re: Είσαι ομογενής, διαμένεις στο Μπουένος Άιρες και θες να ψηφίσεις;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ρώτα τους. Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αν και υποψιάζομαι ότι οι κάλπες στήνονται σε σημεία που υπάρχει προξενικη αρχή της Ελλάδας όλες οι πόλεις που αναφέρονται στον νόμο έχουν είτε πρεσβεία είτε προξενείοΔημοκράτης έγραψε: ↑03 Μάιος 2023, 09:18Αν υπάρχουν 40 άτομα που έχουν εγγραφεί να ψηφίσουν γιατί δεν υπάρχει κάλπη όπως προβλέπει ο νόμος;
Ξέρω να σου πω όμως τι θα ψήφιζαν στην πλειοψηφία τους όλοι αυτοί γιατί τους ξέρω προσωπικά έναν έναν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
24 Μάιος 2023, 21:31
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί να ψηφίσεις βορεια Λέγκα (Κράμα)
από Λακεδαίμων » 16 Μάιος 2023, 08:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λακεδαίμων
17 Μάιος 2023, 11:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ομογενής απο την Γεωργία για κατασκοπεία
από Golden Age » Χθες, 19:52 » σε Εθνικά Θέματα - 23 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
Χθες, 23:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-