Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
ΠΣέΦΤΟΙΚΕΙ ΟΙ ΟΙΔΥΣΕΙ!!!! ΠΣέΦΤΟΙΚΕΙ ΟΙ ΟΙΔΥΣΕΙ!!1ΕΝΑ
ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!!!!1ΕΝΑ
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
Ε, άμα το ανέβασε ο Πι τζι Παπανικολάου (μιλάμε για μεγάλο λαμογιο) τοτενες είναι αληθγια
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
πάλι καλά που γράφετε με ψευδώνυμα οι δεξιοί, αλλιώς θα κάνατε 10.μετανοιες τη μέρα σαν τον Ρωμανο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:15Ε, άμα το ανέβασε ο Πι τζι Παπανικολάου (μιλάμε για μεγάλο λαμογιο) τοτενες είναι αληθγια
ψωνισμένος και μαλακας είναι. λαμογιο όχι, έχω ακούσει τα καλύτερα ως γιατρό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο συριζαυγιτισμος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πτολεμαίος
70 χιλιάδες τουιτ σε 12 χρόνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:18πάλι καλά που γράφετε με ψευδώνυμα οι δεξιοί, αλλιώς θα κάνατε 10.μετανοιες τη μέρα σαν τον Ρωμανο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:15Ε, άμα το ανέβασε ο Πι τζι Παπανικολάου (μιλάμε για μεγάλο λαμογιο) τοτενες είναι αληθγια
15 τουιτ την ημέρα. Αφαιρείς 8 ώρες ύπνο, και κάνα διωρο για φαγητό, μένουν 14 ώρες.
Ποιες ώρες ακριβώς δουλεύει για να μπορεί να γράφει κατά μέσο όρο 1 τουιτ την ώρα (το οποίο δεν γράφεται μόνο του, χρειάζεται μελέτη για το τι θα γράψεις, τι θα διαβάσεις και γενικά να είσαι ενήμερος,καθως επίσης και να απαντάς σε άλλους που συνήθως τον κράζουν).
Ποτέ προλαβαίνει να ασκεί το επάγγελμα του;
12 συνεχόμενα χρόνια.
Μεγάλος γιατρός, δε λέω
Επίσης τι υπονοείς με το ψευδώνυμο.
Θα με κάνετε και ντα;
-
νευροχειρουργος είναι ο άνθρωπος, δεν εξετάζει τον καθένα επειδή του πόνεσε η σπάλα. κάνει τη δουλειά του και μετά τουιταρει κατά της δεξιάς. για να το πεις λαμογιο, πρέπει να έχεις πληροφορίες πως ζητάει φράγκα για εγχειρήσεις.Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:4270 χιλιάδες τουιτ σε 12 χρόνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:18πάλι καλά που γράφετε με ψευδώνυμα οι δεξιοί, αλλιώς θα κάνατε 10.μετανοιες τη μέρα σαν τον Ρωμανο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:15Ε, άμα το ανέβασε ο Πι τζι Παπανικολάου (μιλάμε για μεγάλο λαμογιο) τοτενες είναι αληθγια
15 τουιτ την ημέρα. Αφαιρείς 8 ώρες ύπνο, και κάνα διωρο για φαγητό, μένουν 14 ώρες.
Ποιες ώρες ακριβώς δουλεύει για να μπορεί να γράφει κατά μέσο όρο 1 τουιτ την ώρα (το οποίο δεν γράφεται μόνο του, χρειάζεται μελέτη για το τι θα γράψεις, τι θα διαβάσεις και γενικά να είσαι ενήμερος,καθως επίσης και να απαντάς σε άλλους που συνήθως τον κράζουν).
12 συνεχόμενα χρόνια.
Μεγάλος γιατρός, δε λέω
Θα με κάνετε και ντα;
-
Ειναι ο ιδιος με τον νευροχειρουργο του Κρατικου Νικαιας΄με το ιδιο επιθετο που δουλευε εκει το 1997 ή επροκειται περι συνωνυμιας;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:50πρέπει να έχεις πληροφορίες πως ζητάει φράγκα για εγχειρήσεις.
δειχνει αρκετα μικροτερος ειναι η αληθεια
να μη στηρίζετε. Όταν μπαίνεις εγγυητής αναλαμβάνεις αυτό το ρίσκο. Να μην έμπαινε ο παππούς εγγυητήςnostromos έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 15:33αυτο με τις εγγυησεις ειναι τεραστιο θεμα χρονια τωρα ... εχουνε χαθει περιουσιες επειδη καποιοι στηριξανε φιλους και συγγενεις ...Σενέκας έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 15:30το ερώτημα είναι τι είδους δανειο πήρε αυτός ο τύπος για 150 χιλιάρικα βάζοντας εγγύηση το σπίτι του πατέρα του, που άξιζε περισσότερο και μάλιστα τον εγκατέλειψε και δε φρόντισε να του βρει κάπου να μείνει, 4 ολόκληρους μήνες μετά τον πλειστηριασμό. Αν έπρεπε να βάλω στοίχημα, θα έλεγα ότι άνοιξε ή καφετέρια ή γυράδικο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πτολεμαίος
Νευροχειρουργος είναι, οι εγχειρήσεις αυτές δεν είναι αλλαγή λαδιών στο παπί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:50νευροχειρουργος είναι ο άνθρωπος, δεν εξετάζει τον καθένα επειδή του πόνεσε η σπάλα. κάνει τη δουλειά του και μετά τουιταρει κατά της δεξιάς. για να το πεις λαμογιο, πρέπει να έχεις πληροφορίες πως ζητάει φράγκα για εγχειρήσεις.Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:4270 χιλιάδες τουιτ σε 12 χρόνια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:18
πάλι καλά που γράφετε με ψευδώνυμα οι δεξιοί, αλλιώς θα κάνατε 10.μετανοιες τη μέρα σαν τον Ρωμανο.
12 συνεχόμενα χρόνια.
Μεγάλος γιατρός, δε λέω
Θα με κάνετε και ντα;
Προσωπική ζωή, γυναίκα δεν έχει; Παιδιά;
Συνειδητοποιεις τι σημαίνει να γράφεις επί 12 χρόνια κατά μέσο όρο 1 τουιτ την ώρα; Που αν αφαιρέσεις καφέ, χεσιμο, κατουρημα πήγαινελα στη "δουλειά"

Εγώ ποσταρω 3 ποστ την ημέρα στο πχόρουμ και νομίζω πολλές φορές ότι περνάω ώρες εδώ μέσα.
Λαμογιο δεν εννοώ τα φράγκα. Εννοώ τις μαλακίες που ανεβάζει προσπαθώντας να το παίξει κάποιος.
Και για την "μικρή νεκρή Μαρία του εβρου" είχε ποσταρει αυτός ο βλακας.
Οταν σπεκουλαρεις έτσι, λαμογιο είσαι, τι είσαι;
-
εγώ για 60αρη τον κόβω, άρα πιθανόν, αν και τότε μπορεί να ήταν ειδικευομενος, δεν ξέρω. σας ζήτησε τίποτα 5χιλιαρα; έχετε ιδία άποψη;talaipwros έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:58Ειναι ο ιδιος με τον νευροχειρουργο του Κρατικου Νικαιας΄με το ιδιο επιθετο που δουλευε εκει το 1997 ή επροκειται περι συνωνυμιας;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 23:50πρέπει να έχεις πληροφορίες πως ζητάει φράγκα για εγχειρήσεις.
δειχνει αρκετα μικροτερος ειναι η αληθεια
Bic έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 19:46Ξέρω, κάτι θα βρει να πει ο Χελώνος τώρα, αλλά εγώ να ρωτήσω επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος...Αρίστος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 14:54Ντροπη μας που σαν λαος ανεχομαστε αυτο το αισχος.
Η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου: Ξεσπίτωσαν ανάπηρο γέροντα για να του πάρει το σπίτι Σκοπιανός!
«Ήρθαν πρωί-πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», είπε στην «Εφ.Συν.» η κόρη του Αναστασία.
https://www.newsbreak.gr/ellada/464802/ ... skopianos/
.
.
Από καμμιά σοβαρή πηγή την έχουμε την είδηση; Για να δούμε και τι ακριβώς έχει γίνει δηλαδή, γιατί με την επίσκεψη που έκανα στο site που δίνεις μάλλον μπερδεύτηκα, παρά ξεκαθάρισε το πράμα. Ένας που υποτίθεται πως ξέρει για την αναπηρία του ανθρώπου πετάγεται και λέει "από εργατικό ατύχημα έγινε" (ακούγεται πιο δραματικό έτσι ίσως), τον διορθώνει ο παππούς λέει "όχι, σε αυτοκινητιστικό έγινε", μετά λέει ότι το σπίτι κάνει 450 χιλιάρικα (!)... σαν κάτι να μην κολλάει ακριβώς.
To newsbreak ειναι η εφημεριδα Δημοκρατια, για μενα η σοβαροτερη στην Ελλαδα.
.
Δεν ξέρω αν ειναι ανεφαρμοστο, αλλα για μενα πρέπει να καραργηθει η εγγύηση τραπεζικων δανειων απο τριτους. Εχει καταστραφει πολυς κοσμος έτσι.
Απο εκει και περα, αν δεν πληρωνεις καλα θα κανουν να σε βγαλουν εξω.
Απο εκει και περα, αν δεν πληρωνεις καλα θα κανουν να σε βγαλουν εξω.
- Otto Weininger
Αρίστος έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 08:04Bic έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 19:46Ξέρω, κάτι θα βρει να πει ο Χελώνος τώρα, αλλά εγώ να ρωτήσω επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος...Αρίστος έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 14:54Ντροπη μας που σαν λαος ανεχομαστε αυτο το αισχος.
Η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου: Ξεσπίτωσαν ανάπηρο γέροντα για να του πάρει το σπίτι Σκοπιανός!
«Ήρθαν πρωί-πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», είπε στην «Εφ.Συν.» η κόρη του Αναστασία.
https://www.newsbreak.gr/ellada/464802/ ... skopianos/
.
.
Από καμμιά σοβαρή πηγή την έχουμε την είδηση; Για να δούμε και τι ακριβώς έχει γίνει δηλαδή, γιατί με την επίσκεψη που έκανα στο site που δίνεις μάλλον μπερδεύτηκα, παρά ξεκαθάρισε το πράμα. Ένας που υποτίθεται πως ξέρει για την αναπηρία του ανθρώπου πετάγεται και λέει "από εργατικό ατύχημα έγινε" (ακούγεται πιο δραματικό έτσι ίσως), τον διορθώνει ο παππούς λέει "όχι, σε αυτοκινητιστικό έγινε", μετά λέει ότι το σπίτι κάνει 450 χιλιάρικα (!)... σαν κάτι να μην κολλάει ακριβώς.
.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Nαι αλλα οχι οταν εχεις σοβαρους λογους που σταματησες την πληρωμη, εισαι ηλικιωμενος και αρρωστος, εχεις πληρωσει το μεγαλυτερο μερος της οφειλης και προκειται για πρωτη κατοικια.
.
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 08:26Αρίστος έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 08:04Bic έγραψε: ↑05 Μάιος 2023, 19:46
Ξέρω, κάτι θα βρει να πει ο Χελώνος τώρα, αλλά εγώ να ρωτήσω επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος...
.
Ναι δεν ειναι σοβαρη εφημεριδα αυτη που γραφει ο Κοττακης και που αρθρογραφουν μεχρι φιλονεοδημορατες οπως ο Φαηλος.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥ
από Frappezitis » 27 Σεπ 2023, 20:04 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Σεπ 2023, 20:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05