The European auto industry’s “big five” – BMW, Mercedes, Renault, Stellantis and Volkswagen – collectively pocketed €64bn in profits by selling fewer cars, yet at more expensive prices, according to the study
CEO pay at the car companies has ballooned, too. VW was the only one of the five large automobile companies not yet to have increased its top executive’s pay since 2019, but at the other four companies surveyed CEO pay rose between 22% and 103% over the same period, the report says. The average pay hike for a big five CEO over the three years of pandemic, war and inflation was 50%.
The European auto industry’s “big five” – BMW, Mercedes, Renault, Stellantis and Volkswagen – collectively pocketed €64bn in profits by selling fewer cars, yet at more expensive prices, according to the study
CEO pay at the car companies has ballooned, too. VW was the only one of the five large automobile companies not yet to have increased its top executive’s pay since 2019, but at the other four companies surveyed CEO pay rose between 22% and 103% over the same period, the report says. The average pay hike for a big five CEO over the three years of pandemic, war and inflation was 50%.
Είναι απίστευτο το πόσο έχουν ανέβει οι τιμές τα τελευταία δύο χρόνια.
Βλέπω άρθρα του 21 για τα αμάξια που κοιταω τώρα και δίνουν τιμή 5k χαμηλότερη.
Αν τώρα κάνουν και κάποιο facelift ή βγάλουν νέα έκδοση, ας τα να πάνε, 6-7 k παραπάνω.
Και μιλάμε για αυτοκίνητα στα 20k, όχι στα ακριβά.
Πιο ψηλός είμαι.
Εμείς έχουμε τα φοιτητικά μας αμάξια.
Στις διακοπές παίρνουμε ένα άστρα του φαδερ, οριακά χωράμε με τα καροτσια και βάζουμε βαλίτσες κάτω από τα πόδια των παιδιών (είναι μικρά).
Είναι σα να παίρνεις σε χώρους το ίδιο αυτοκίνητο.
Θέλει κάτι διαφορετικό.
Και όχι μπαγαζιερα.
τί χρονολογιας το αστρα; γιατι το τωρινο εχει 422 λιτρα αποσκευες
2014 hatchback, 370 lt.
Εγώ θα έπαιρνα hatchback, δεν έχω θέμα.
Αλλά κλασσικά θέλει suv. Γράφει και η ίδια πολλά χιλιόμετρα για τη δουλειά και θέλει να βλέπει το δρόμο από λίγο πιο ψηλά.
Το i30 το βλέπουμε απλά γιατί είναι πανέμορφο.
Boot space and storage
The adjustable rear seats equates to boot space ranging between a minimum of 530 litres and a maximum of 675 litres with the rear seats in place. This grows to 1,525 litres with them folded – and the parcel shelf can be stowed under the boot floor for a little more vertical storage space.
τί χρονολογιας το αστρα; γιατι το τωρινο εχει 422 λιτρα αποσκευες
2014 hatchback, 370 lt.
Αλλά κλασσικά θέλει suv. Γράφει και η ίδια πολλά χιλιόμετρα για τη δουλειά και θέλει να βλέπει το δρόμο από λίγο πιο ψηλά.
Boot space and storage
The adjustable rear seats equates to boot space ranging between a minimum of 530 litres and a maximum of 675 litres with the rear seats in place. This grows to 1,525 litres with them folded – and the parcel shelf can be stowed under the boot floor for a little more vertical storage space.
Boot space and storage
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.