Αφού λείπει και ο ακτινιδιοπαραγωγός του πχώρουμ, δεν έχει νόημα...

Αφού λείπει και ο ακτινιδιοπαραγωγός του πχώρουμ, δεν έχει νόημα...
Άσε ρε γατάκι...
Α τώρα είμαι γατάκι. Όταν μπήκα όμως, με τρελάνατε στα ακτινίδια και στους αφρούς ξυρίσματος από τα Λιντλ.
Έτσι
Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 17:57Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....Καρολίνα έγραψε: ↑08 Μάιος 2023, 22:56
Γιατί παιδί μου να βρίσεις τους ανθρώπους, μη χειρότερα. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι, ούτε καν τις μέλισσες παρόλο που με έχουν τσιμπήσει δυο φορές (την μια φορά μάλιστα μπήκε μέσα στο παπούτσι και με τσίμπησε στην πατούσα). Αλλά έτσι και μπλεχτεί κάποιο ζουζούνι στα μαλλιά μου, άντε να βρεις μετά που πήγε.
Το ζουμί είναι ότι η γνωριμία τελείωσε άδοξα, μια και κόντεψα να βγάλω το φόρεμα και να γίνω ρεζίλι.
Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Όρμα όσο είναι καιρός.
Ήμουν σε συγκομιδή, δούλευα αλλά το πάλεψα και συνέχισα. Ενώ την προηγούμενη χρονιά με είχαν τσιμπήσει 5 και η τελευταία με τουμπανιασε και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου έδωσαν αντιβίωση και μετά έφυγα απ' το χωράφι γιατί δεν μπορούσα να μαζέψω.
Το τι βρίσιμο τις ρίχνω και τσιριδες όταν με τσιμπάνε...
Στο μάτι οινόπνευμα;;plouf έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 21:20Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 17:57Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....Καρολίνα έγραψε: ↑08 Μάιος 2023, 22:56
Γιατί παιδί μου να βρίσεις τους ανθρώπους, μη χειρότερα. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι, ούτε καν τις μέλισσες παρόλο που με έχουν τσιμπήσει δυο φορές (την μια φορά μάλιστα μπήκε μέσα στο παπούτσι και με τσίμπησε στην πατούσα). Αλλά έτσι και μπλεχτεί κάποιο ζουζούνι στα μαλλιά μου, άντε να βρεις μετά που πήγε.
Το ζουμί είναι ότι η γνωριμία τελείωσε άδοξα, μια και κόντεψα να βγάλω το φόρεμα και να γίνω ρεζίλι.
Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Όρμα όσο είναι καιρός.
Ήμουν σε συγκομιδή, δούλευα αλλά το πάλεψα και συνέχισα. Ενώ την προηγούμενη χρονιά με είχαν τσιμπήσει 5 και η τελευταία με τουμπανιασε και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου έδωσαν αντιβίωση και μετά έφυγα απ' το χωράφι γιατί δεν μπορούσα να μαζέψω.
ματι και το εβγαλα με μια μπατονετα την οποια ποτισα με οινοπνευμα και μια αλλη φορα ενα ζουζουνι κατσικωθηκε στο αυτι μου και
τρομαξα να το βγαλω.
Εσυ πως και πηγες σε συγκομιδη σε επαρχιακη πολη μενεις;
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.
Δεν επαθα κατι ισα ισα που αποδειχτηκε αποτελεσματικο.user έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 01:11Στο μάτι οινόπνευμα;;plouf έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 21:20Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο τοuser έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 17:57
Μ' έχουν τσιμπήσει οκτώ...μέσα σε πέντε μέρες....
ματι και το εβγαλα με μια μπατονετα την οποια ποτισα με οινοπνευμα και μια αλλη φορα ενα ζουζουνι κατσικωθηκε στο αυτι μου και
τρομαξα να το βγαλω.
Εσυ πως και πηγες σε συγκομιδη σε επαρχιακη πολη μενεις;
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.
Πήγα γιατί ήθελα χρήματα. Σε επαρχιακή πόλη βρίσκομαι, ναι.
Στον Υμηττό, ε; Για πες, έχετε πολλά;