Αυτό που σου είπα με τα δεσμευμένα το είπα για πλάκα, επειδή ήσουν εσύ, για να σου δώσω τροφή για ιντριγκα. Αν υπήρχε δεσμευμένη σε αυτή την λιστα, θα ήταν θέμα για επίλυση, κάτι περίεργο θα είχε συμβεί, θα βάζαμε το φώς στο πρόσωπο του σπύρου

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Βάζεις δύσκολα. Μόνο για όσους έχουν κάποια σχέση με το σπορ νομίζω. Επίσης η χρήση ελληνικών για ξένους όρους ζορίζει όποιον θα προσπαθούσε να γουγκλάρει για να βγάλει άκρη.
Είχα βρεθεί σε μια παρέα που μιλούσαν με μεγάλη περηφάνια για το awmn.gr. Απλά δεν είναι κάτι που το ξέρουν όλοι.enaon έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 17:41σορυ παιδια, το 2003, και αφού μας είχαν σπάσει τα νευρα γιατι dsl δεν μας φέρνανε, φτιάξαμε το awmn.gr ή αμδα, ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο Αθηνών. Στην αρχή λίγοι και με τρελές πατέντες, μέχρι το 07 πάνω απο 2χιλ εγκαταστάσεις και σοβαρά πράγματα, πιάναμε μέχρι 60mbits η διεπαφή, και είχαμε και 10 μερικοί, εγώ είχα 12, με το πολυτεχνείο και την αλτεκ μεταξύ άλλων. Όλα παράνομα, όλα με τσακωμους και διαβουλεύσεις, μοιράζαμε τις dsl μέσα που τότε κάνανε 200 ευρω τον μηνά και τρέχαμε bgp για δρομολόγηση, σαν μικρογραφία του ιντερνετ. Απλά μου φάνηκε περίεργο το ποστ του πανα και ειπα να το αναφέρω.
Τι έχει γίνει αυτή η ψυχή; Έβαζε αρκετά στοιχεία και στο παλιό και στο capital περιστασιακά αλλά δεν τον έχω διαβάσει πρόσφατα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 17:25Το κανε και ο kkalev παλια σε θεματα για την οικονομια
ναι , ήταν κάτι που δεν είναι λογικό να έχουμε ζήσει, σαν γκλίτς του συστήματος. Μέσα σε 4 χρόνια μάζεψε τους τεχνοκράτες ή μή που είχαν τρέλα, βγήκε απίστευτο έργο, γίναμε το μεγαλύτερο ασύρματο στην ευρώπη και το καλύτερο μέρος να κάνεις δικτυακές δοκιμές. Μετά τα κάναμε μούτι βέβαια, αλλά μάλλον δεν γινόταν αλλιώς, ή θα άλλαζε ο κόσμος ή ό,τι έγινε. ;)
Ευχαριστώ, το ξέρω, αλλά αυτό είναι πολύ τεχνικό και όχι για μένα. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση στο φόρουμ όπου ο συγκεκριμένος λόγω ξεκάθαρης πολιτικής θέσης έπρεπε να δίνει και απαντήσεις. Ίσως γιαυτό και να χάθηκε.
ναι, αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να μη ζεις σε πολύ οργανωμένη χώρα. Έχεις και τα μειονεκτήματα βεβαίως, βεβαίως...enaon έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 17:54ναι , ήταν κάτι που δεν είναι λογικό να έχουμε ζήσει, σαν γκλίτς του συστήματος. Μέσα σε 4 χρόνια μάζεψε τους τεχνοκράτες ή μή που είχαν τρέλα, βγήκε απίστευτο έργο, γίναμε το μεγαλύτερο ασύρματο στην ευρώπη και το καλύτερο μέρος να κάνεις δικτυακές δοκιμές. Μετά τα κάναμε μούτι βέβαια, αλλά μάλλον δεν γινόταν αλλιώς, ή θα άλλαζε ο κόσμος ή ό,τι έγινε. ;)
+1 ειναι δυνατός στα οικονομικα, παντα μου άρεσε να τονε διαβαζω ασχετα αν εχω αλλη πολιτικη προτιμησηST48410 έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 17:48Τι έχει γίνει αυτή η ψυχή; Έβαζε αρκετά στοιχεία και στο παλιό και στο capital περιστασιακά αλλά δεν τον έχω διαβάσει πρόσφατα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 17:25Το κανε και ο kkalev παλια σε θεματα για την οικονομια