Κανονικοί VS μεταπατερικών νεοταξιτών

georgebi έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 10:54Αν και πια εχω προσηλυτιστεί στη ΝΙΚΗ και δεν σκοπεύω να αλλάξω τη Πιστη μου
εδώ δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω τον Αδωνι
https://www.worldenergynews.gr/politics ... tin-geissa
Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την χθεσινή (11/5) εκπομπή των Χιώτη - Παπαδόπουλου στον ΣKAΪ που έχει να κάνει με την απεικόνιση της μοφής της Παναγίας στα σχολικά βιβλία.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Αττικής έδωσε την σημασία της Οικουμενικότητας της Ορθοδοξίας που επιτρέπει στις Χώρες της Άπω Ανατολής να αποδίδουν στην Παναγία, ιερό σύμβολο του Χριστιανισμού , με την μορφή που αντιλαμβάνονται.
Αυτό είναι μια αναγνώριση της Ορθοδοξίας θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους και όχι να το μεμφόμαστε, όπως επιχείρησε να κάνει ο Βελόπουλος.
Εννοώ ότι η ανοησία περί Παναγιάς της Γκέισας είναι εντελώς αντιχριστιανική. Οπότε δεν ψαρεύει στο χριστεπώνυμο κοινό· ψαρεύει σε ένα εκτσογλανισμένο κοινό που ακούει περί woke και αγριεύεται
οχι,ρουφιανος του σαμαρα ειναι
Εγώ δεν είδα ντιμπεϊ, ούτε λεπτό αλλά δεν άκουσα ότι ο Βελό κέρδισε τις εντυπώσειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 13:34Εγώ πάλι αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί κάποιοι θεώρησαν ότι ο Βελόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ, με όλες αυτές τις παπαριές που είπε για τη γκέισα-Παναγία.
Και δεν αφορά μόνον στις δεξιές αλλά και τις αριστερές εκτιμήσεις.
Μιλάμε για τους απόλυτους καράμπαμπες αμφότερων των πλευρών.
Τα πολύ χριστιανικά, μας βρίσκουν αντίθετους
Είμαι ακόμα υπό δοκιμην στο κίνημα