Πονατε ναζοζαιοι??? Αυτο το ατομακι παλι θα σας επικονειασει
πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
- Οργισμένος
Re: πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Πάλι δε πήρες τα χάπια σου Κουρδισμένε?Οργισμένος έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:06Πονατε ναζοζαιοι??? Αυτο το ατομακι παλι θα σας επικονειασει
και συ που τα πηρες τι εκανες ? ανοιξες θεμα με την κομπλεξαρα και χαιρεσαι σα γυφτικο σκεπαρνι που η αλλη πιθηκιζει ?Kauldron έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:09Πάλι δε πήρες τα χάπια σου Κουρδισμένε?Οργισμένος έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:06Πονατε ναζοζαιοι??? Αυτο το ατομακι παλι θα σας επικονειασει
καλά το είπες, με τη κομπλεξάρα, το Μητσοτέα.Νon4me έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:11και συ που τα πηρες τι εκανες ? ανοιξες θεμα με την κομπλεξαρα και χαιρεσαι σα γυφτικο σκεπαρνι που η αλλη πιθηκιζει ?Kauldron έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:09Πάλι δε πήρες τα χάπια σου Κουρδισμένε?Οργισμένος έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:06
Πονατε ναζοζαιοι??? Αυτο το ατομακι παλι θα σας επικονειασει
-
Αντί να δίνει χέρι και να ξεποδαρζιάζεται στους δρόμους καλύτερα να κάτσει στο γραφείο του και να ανοίξει καμία πλατφόρμα και να απαντάει σε ερωτήσεις του λαουτζικου. Απαντήσεις θέλουμε όχι χειραψίες.
Πόσα όπλα έστειλε στο μέτωπο; και αν θα συνεχίσει να στέλνει κάτω από τις πιέσεις του νάτο.
Πόσα όπλα έστειλε στο μέτωπο; και αν θα συνεχίσει να στέλνει κάτω από τις πιέσεις του νάτο.
-
Πολλα και ελπίζουμε οτι θα στειλει περισσότερα, ιδιαιτερα ολη τη ρωσικη σαβούραkatinasalamaki έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:39Αντί να δίνει χέρι και να ξεποδαρζιάζεται στους δρόμους καλύτερα να κάτσει στο γραφείο του και να ανοίξει καμία πλατφόρμα και να απαντάει σε ερωτήσεις του λαουτζικου. Απαντήσεις θέλουμε όχι χειραψίες.
-
Να βγει να το πει ο ίδιος πριν τις εκλογές, τί φοβάται;talaipwros έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:42Πολλα και ελπίζουμε οτι θα στειλει περισσότερα, ιδιαιτερα ολη τη ρωσικη σαβούραkatinasalamaki έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:39Αντί να δίνει χέρι και να ξεποδαρζιάζεται στους δρόμους καλύτερα να κάτσει στο γραφείο του και να ανοίξει καμία πλατφόρμα και να απαντάει σε ερωτήσεις του λαουτζικου. Απαντήσεις θέλουμε όχι χειραψίες.
Ελπίζετε ποιοί, εσείς οι Βρετανοί?talaipwros έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:42Πολλα και ελπίζουμε οτι θα στειλει περισσότερα, ιδιαιτερα ολη τη ρωσικη σαβούραkatinasalamaki έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:39Αντί να δίνει χέρι και να ξεποδαρζιάζεται στους δρόμους καλύτερα να κάτσει στο γραφείο του και να ανοίξει καμία πλατφόρμα και να απαντάει σε ερωτήσεις του λαουτζικου. Απαντήσεις θέλουμε όχι χειραψίες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:05Η χειραψία δεν είναι χαιρετισμός.
Συμβολίζει είτε ότι φτάσατε σε συμφωνία και εμπιστεύεσαι τον άλλο να την τηρήσει, είτε ότι εμπιστεύεσαι έναν άγνωστο αρκετά για να αρχίσεις μια γνωριμία μαζί του.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-i ... d8b89bf196“Παραδόξως, η απλωμένη παλάμη με το σφίξιμο της σάρκας του άλλου αποτελεί την σωματική έκφραση της ιδέας που συμβολίζει το χέρι στην καρδιά”
“Η περιφρόνηση της χειραψίας έχει δραματική χροιά, είναι αιτία σεξουαλικής προδοσίας, διπλωματικού επεισοδίου, φόνου και απόλυτης κοινωνικής κατάρρευσης”
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Υδράργυρος
-
Στο λεω εγω, το ίδιο είναιkatinasalamaki έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:44Να βγει να το πει ο ίδιος πριν τις εκλογές, τί φοβάται;talaipwros έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:42Πολλα και ελπίζουμε οτι θα στειλει περισσότερα, ιδιαιτερα ολη τη ρωσικη σαβούραkatinasalamaki έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:39Αντί να δίνει χέρι και να ξεποδαρζιάζεται στους δρόμους καλύτερα να κάτσει στο γραφείο του και να ανοίξει καμία πλατφόρμα και να απαντάει σε ερωτήσεις του λαουτζικου. Απαντήσεις θέλουμε όχι χειραψίες.
- hellegennes
Είμαι με τον Νάνο. Από πού κι ως πού να δώσω το χέρι μου σε άτομο για το οποίο δεν έχω καλή γνώμη; Τι σημασία έχει ότι είναι ο πρωθυπουργός; Δεν είναι κάποιο επίσημο σέτινγκ όπου προβλέπεται εθιμοτυπικά η χειραψία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:23Χαζομάρες, πολιτικός πολιτισμός είναι αν είσαι ΕΣΥ αρχηγός κόμματος, να δώσεις μια χειραψία σε ένα ντιμπέιτ ή κατά την παράδοση της εξουσίας. Αυτό ως τιμή στους θεσμούς και όχι στο άτομο. Ως ιδιώτης δεν οφείλεις τίποτα παρά να εκφράσεις τα ειλικρινή σου συναισθήματα.Parrot έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 22:18Πολλοί έλληνες ζουν ακόμα σε άλλες εποχές..!
Είναι βασικό στοιχείο πολιτισμού να χαιρετάς τον πρωθυπουργό όταν σου απευθύνει τον λόγο και ας είναι πολιτικός σου αντίπαλος..
Εγώ που είμαι σφόδρα αντικομμουνιστής, αν τύχει και εκεί που κάθομαι για καφέ έρθει ο Κουτσούμπας, εννοείται ότι θα τον χαιρετίσω..!
Και τον Τσίπρα και όλους..
Στοιχειώδης ευγένεια και πολιτικός πολιτισμός αυτά..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πάντως από τότε που θυμάμαι τις ελληνικές εκλογές, ακούω για κομμένα χέρια.
π.χ. "να μου κοπεί το χέρι αν δεν ψηφίσω πασόκ" κλπ.
π.χ. "να μου κοπεί το χέρι αν δεν ψηφίσω πασόκ" κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δε νομίζω οτι την έκανε αυτός την επιλογή.Υδράργυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 02:38Αισθανεται αβολα μεσα στον κοσμο. Δεν ηταν καλη η επιλογη του να γινει πολιτικος
Του είπαν, από τη στοά "αυτό θα κάνεις", και είπε "μάλιστα".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 4304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Μαρ 2025, 17:19
-
-
Νέα δημοσίευση Σας πάει ΤΡΟΛΛΕΫ το ποντκαστάκι.
από Kauldron » 27 Μάιος 2024, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Μάιος 2024, 00:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι παει να πει αμελια ανηλικου ?
από jackie Daniels » 19 Ιαν 2025, 14:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
19 Ιαν 2025, 14:48
-