ΥΓ2: όσο σκέφτομαι ότι το πρότζεκτ να βγει σε ταινία το βιβλίο τα βουνά της τρέλας ακυρώθηκε λόγω του Προμηθέα
Γάμησέ τα. Μου δείχνει ένας φίλος μια αφίσα τις προάλλες από το συγκεκριμένο στο viber και ανατρίχιασα, λέω "επιτέλους". Τελικά τσάμπα χάρηκα, ήταν από illustrated book που βρήκε στο Amazon (σε δύο τεύχη μάλιστα). Έγινε μια ταινία το 2021 από ό,τι βρήκα ψάχοντας, αλλά απ' όσα διάβασα και από την βαθμολογία στο IMDB πρέπει να είναι πατάτα...
Δεν είναι πατάτα ακριβώς αλλά μέσα σε 1 ώρα και 9 λεπτά, τι να βγάλεις από αυτό το βιβλίο;
Θέλει πάνω από 2 ώρες.
Ή ακόμα καλύτερα σειρά με ακριβή παραγωγή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μικρού μήκους μαζεμένες, με θέμα Λάβκραφτ.
Ξέρουμε τίπουτις από Λάβκραφτ, η μπάαααααααα?
Με ρωτάς αν ξέρω από Λαβκραφτ;
Γιατί δεν έρχεσαι να μου ρίξεις μια κουτουλια στη μούρη απευθείας; Λιγότερο θα με πονέσει από αυτή την ερώτηση.
ΥΓ: το βιντεάκι θα το δω απόψε.
ΥΓ2: όσο σκέφτομαι ότι το πρότζεκτ να βγει σε ταινία το βιβλίο τα βουνά της τρέλας ακυρώθηκε λόγω του Προμηθέα
Όλο και θα βγεί κάποια στιγμή. Μη χαλιέσαι.
Πάντως και ο "Προμηθέας" είχε κάτι πλοκάμια. Γενικά είχα εκπλαγεί με το πόσο έχει επηρεάσει ο H.P.L. το χώρο. Άλλωστε ο όρος Κοσμικός Τρόμος απ' τα δικά του έργα ξεκινάει.
Έχεις διαβάσει το κόμικ "Necronauts", φαντάζομαι.
Το ξεκινάω εδώ, κάνω κλικ στο "Watch on Youtube" για να το δω σε full screen και με το που ανοίγει, μου σκάει διαφήμιση... ΝΔ με αφήγηση του Κούλη. Έκλασα στα γέλια, λέμε...
Το ξεκινάω εδώ, κάνω κλικ στο "Watch on Youtube" για να το δω σε full screen και με το που ανοίγει, μου σκάει διαφήμιση... ΝΔ με αφήγηση του Κούλη. Έκλασα στα γέλια, λέμε...
Να βάλεις το adblock να μη σκάει.
Ghostery έχω στο pc που δουλεύω κυρίως, το ad-block το πέταξα πριν καιρό γιατί περνούσαν διάφορα που δεν έπιανε.
Να βάλεις το adblock να μη σκάει.
Ghostery έχω στο pc που δουλεύω κυρίως, το ad-block το πέταξα πριν καιρό γιατί περνούσαν διάφορα που δεν έπιανε.
Εδώ δεν έχω τίποτα.
Αμα βάλεις κι εδώ Ghostery, θα μπορείς σίγουρα να βλέπεις ταινίες τρόμου χωρίς διαφημίσεις, αφού είναι Ghostery. Καλό, ε?
Εδώ δεν έχω τίποτα.
Αμα βάλεις κι εδώ Ghostery, θα μπορείς σίγουρα να βλέπεις ταινίες τρόμου χωρίς διαφημίσεις, αφού είναι Ghostery. Καλό, ε?
Τελικά, είχε κι εδώ (πήγα τώρα να το βάλω). Αλλά ήταν disabled, προφανώς κάποιος το είχε κλείσει για να μπορέσει να κάνει κάτι, δεν ήξερε πώς να το κάνει suspended για το session μόνο (ή για τη σελίδα εκείνη, όποια κι αν ήταν, μόνο) και το άφησε κλειστό.
Εδώ δεν έχω τίποτα.
Τελικά, είχε κι εδώ (πήγα τώρα να το βάλω). Αλλά ήταν disabled, προφανώς κάποιος το είχε κλείσει για να μπορέσει να κάνει κάτι, δεν ήξερε πώς να το κάνει suspended για το session μόνο (ή για τη σελίδα εκείνη, όποια κι αν ήταν, μόνο) και το άφησε κλειστό.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.