Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Tι θα γίνει με τους κουκουέδες του φορουμ και τα συνεχή cuckold νήματα που ανεβάζουν; έχει εξελιχθεί σε μάστιγα. Δεν θέλουμε κύριε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Δεν το παίρνω χαλαρά, υπέθεσα ότι μετά από καμιά δεκαετία ίσως θέλουν να ξενοκοιτάξουν.Ναι αλλά μου φαίνεται περίεργο που το παίρνεις πιο χαλαρά για το γάμο απ' ότι σε σχέση.

Να κοιτάνε όσο θελουν. Μόνο.
Γιατί άμα πάνε παραπέρα από το κοίταγμα δε θα χουν ματάκια μετά να ξενοκοιτανε τα γλυκούλια μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεκτό και αυτό. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν παντρεύτηκα νομίζω γιατί τα ήθελα όλα σύμφωνα με το δικό μου σχέδιο. Να έχω καλή δουλειά και λεφτά ώστε να μην χρειάζεται να "κρατάω" κάποιον.
Μόνο να κοιτάμε δε γίνεται
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Εννοείς για να σε ζει και ν' αναγκάζεσαι ν' ανέχεσαι άσχημες συμπεριφορές όπως ήταν αναγκασμένες κάποτε οι γυναίκες ν' ανέχονται ; Σωστη σε βρίσκω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Όλο γκρίνια είσαι όμως, ίσως δεν ήταν τόσο καλό το σχέδιο.

Εννοείται ότι είναι αυτό, αλλά θα πάρεις εκδίκηση; Νομίζω ότι αυτό έχει διατυπώσει ο Μπλεμπούμης στο πρώτο ποστ.
Ντάξει θα μου πεις ότι σου καταστρέφει την ζωή αν σου έχει αφήσει και κανένα παιδί πίσω, υπό αυτό το πρίσμα οποιαδήποτε αντίδραση θα την δεχτώ.
the end
Δεν έχω χρόνο να το αλλάξω.Όλο γκρίνια είσαι όμως, ίσως δεν ήταν τόσο καλό το σχέδιο.

Να είχα χρόνια σχέση και να είχαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας κι αγάπη;; Αδιανόητο θα μου φαινόταν τέτοια κίνηση. Εννοείται θα το πλήρωνε πολύ ακριβά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά το βλέπω και στο άβαταρNaida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:35Να είχα χρόνια σχέση και να είχαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας κι αγάπη;; Αδιανόητο θα μου φαινόταν τέτοια κίνηση. Εννοείται θα το πλήρωνε πολύ ακριβά.

Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ό,τι και να λέμε όταν είσαι έξω από τον χορό δεν μετράει. Απλά προσπαθώ να το προσεγγίσω.
the end
Ούτε ρανίδα δε θα έσταζε σε πληροφορώ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα του έλεγες ότι την έχει μικρή;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
12 Μαρ 2025, 11:20
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;
από Unique » 03 Ιουν 2024, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 84 Απαντήσεις
- 1809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
07 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky
από southern » 22 Φεβ 2025, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 4262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
26 Φεβ 2025, 21:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ φλόγα μέσα στην ψυχή -μολις κυκλοφορησε-
από omg kai 3 lol » 27 Σεπ 2024, 16:25 » σε Μουσική - 12 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-