Όλο το πακετάκι βλεπω
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Δεν σας άρεσε ο Βελοπουλος εεεε; 
Τον λέγατε Χριστεμπορα
Τώρα με τη ΝΙΚΗ θα λέτε Βελοπουλο και θα κλαίτε

Τον λέγατε Χριστεμπορα

Τώρα με τη ΝΙΚΗ θα λέτε Βελοπουλο και θα κλαίτε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Ποια ακριβώς θα είναι η διαφορά αν μπει στη βουλή, το συγκεκριμένο κόμμα;
Τί διαφορετικό μπορεί να κάνει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα φάει τη δουλειά του Βελοπουλου πουλώντας αυτόγραφα του Παΐσιου με αφιέρωση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τις ελάχιστες φορές που επιλέγω να μιλάω εδώ μέσα σοβαρά
το κάνω με επιχειρήματα
Εδώ δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω.... μόνο προαίσθημα (κακό) εχω
απ την πρώτη στιγμή που τους ανακάλυψα
Φυσικά με προαισθήματα δεν μπορώ να μιλήσω, άσε που για να γιγαντωθούν ώστε να ορίζουν τις τύχες μας θα πάρει χρόνια
και αυτό δύσκολο όσο η Ελλάδα ειναι εντός Ευρώπης
Οπότε προτιμώ να μείνω στο τρολαρισμα....που το κάνω και πολύ σοβαρά

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν μπορούν να γιγαντωθούν είτε είναι η Ελλάδα εντός ή εκτός Ευρώπης.Η εποχή που μπορούσαν να γιγαντωθούν θρησκευτικά κόμματα στην Ελλάδα έχει περάσει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι πολύ απλό, θα μοιράσει απλόχερα παράνοια, ένα κόμμα που απευθύνεται στην θρησκευτική συντήρηση άλλων εποχών την οποία πλέον μόνο σε ανθρώπους 70+ μπορείς να την συναντήσεις.. Ο Βελόπουλος όπως και να το κάνουμε μια συγκρότηση την έχει, παρά τα καραφλοσαμανικά και τα φιλορωσικά.
Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει το ποσοστό τους. Φυσικά και δεν πιστεύω τις δημοσκοπήσεις αλλά αν τελικά με κάποιον ακατανόητο τρόπο πέσουν μέσα και μείνει έξω ο Βελόπουλος, οι εθνικιστές θα μείνουν χωρίς έστω αυτήν την κουτσή εκπροσώπηση με τα χίλια προβλήματα. Η ΝΙΚΗ δεν μπορεί να εκφράσει εθνικισμό ούτε καν σε μορφή καρικατούραςπατησιωτης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 18:49Δεν μπορούν να γιγαντωθούν είτε είναι η Ελλάδα εντός ή εκτός Ευρώπης.Η εποχή που μπορούσαν να γιγαντωθούν θρησκευτικά κόμματα στην Ελλάδα έχει περάσει.

- Eθνικοκοινωνιστης
γιαυτο επαμ-κινημα 21Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:48Είναι πολύ απλό, θα μοιράσει απλόχερα παράνοια, ένα κόμμα που απευθύνεται στην θρησκευτική συντήρηση άλλων εποχών την οποία πλέον μόνο σε ανθρώπους 70+ μπορείς να την συναντήσεις.. Ο Βελόπουλος όπως και να το κάνουμε μια συγκρότηση την έχει, παρά τα καραφλοσαμανικά και τα φιλορωσικά.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
Να σου πω το εξετάζω και αυτό. Ο Νο 1 ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι ψηφίζοντας ένα κόμμα του 0,2% η ψήφος εξαφανίζεται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:50γιαυτο επαμ-κινημα 21Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:48Είναι πολύ απλό, θα μοιράσει απλόχερα παράνοια, ένα κόμμα που απευθύνεται στην θρησκευτική συντήρηση άλλων εποχών την οποία πλέον μόνο σε ανθρώπους 70+ μπορείς να την συναντήσεις.. Ο Βελόπουλος όπως και να το κάνουμε μια συγκρότηση την έχει, παρά τα καραφλοσαμανικά και τα φιλορωσικά.
Μια ιδέα.

Ή στα μοναστήρια που κοντεύουν να ρημάξουν.
Σημερινή..... αν και δεν έχει τη ΝΙΚΗ
το Βελοπουλο δεν θυμάμαι να τον εχω δει τόσο χαμηλά

https://www.politics24.gr/%ce%b4%ce%b7% ... tm_medium=

SpoilerShow
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν θα παρουν 0,2%,βρες καλυτερη δικαιολογια για την πιθανη ψηφο στη κνδGreen Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:51Να σου πω το εξετάζω και αυτό. Ο Νο 1 ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι ψηφίζοντας ένα κόμμα του 0,2% η ψήφος εξαφανίζεται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:50γιαυτο επαμ-κινημα 21Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:48Είναι πολύ απλό, θα μοιράσει απλόχερα παράνοια, ένα κόμμα που απευθύνεται στην θρησκευτική συντήρηση άλλων εποχών την οποία πλέον μόνο σε ανθρώπους 70+ μπορείς να την συναντήσεις.. Ο Βελόπουλος όπως και να το κάνουμε μια συγκρότηση την έχει, παρά τα καραφλοσαμανικά και τα φιλορωσικά.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
Εγώ πιστεύω ότι τον κονταίνουν επίτηδες μετά την μυλωνακειάδα γιατί κατέστη σαφές ότι δεν είναι συνεργάσιμος.georgebi έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:55Σημερινή..... αν και δεν έχει τη ΝΙΚΗ
- Green Dragon
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψηφίσω ΝΔ, απολύτως καμία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:56δεν θα παρουν 0,2%,βρες καλυτερη δικαιολογια για την πιθανη ψηφο στη κνδGreen Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:51Να σου πω το εξετάζω και αυτό. Ο Νο 1 ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι ψηφίζοντας ένα κόμμα του 0,2% η ψήφος εξαφανίζεται.
Αποφεύγω να προτείνω κάτι/κάποιον σε άλλους. Για την ώρα δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ. Απλώς ο συγκεκριμένος μου φαίνεται απατεώνας. Και πιστεύω ότι θα συνεργαζόταν με οποιονδήποτε αν το αντάλλαγμα είναι υψηλό. Και θα έβρισκε τρόπο να το πουλήσει στους φανατικούς οπαδούς του. Όχι σε σένα.Green Dragon έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 09:30Εγώ δε νιώθω ότι έχω άλλη επιλογή που να βγάζει κάποιο νόημα σε επίπεδο απόψεων και σε επίπεδο μη πριμοδότησης της ΝΔ. Για το ΕΑΝ φοβάμαι όχι συνεργασία αλλά διαρροή βουλευτών που έβαλαν υποψηφιότητα με αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Ίσως μια λύση να είναι αξιόλογα άτομα ανεξαρτήτως κόμματος αλλά και πάλι στην περιοχή μου είναι πρακτικά αδύνατο με τόπους πολλούς που βάζουν υποψηφιότητα, να ξέρω το ποιόν τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9213 Προβολές
-