Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Μάιος 2023, 15:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:21
AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:11
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:09

Γκάλοπ είναι η προεκλογική περίοδος. Και με το ίδιο σκεπτικό θα παίξουν τόσο οι πρώτες όσο και οι δεύτερες.

Ποια είναι η τάση που διακρίνεις, αν γίνει το ξεσκαρτάρισμα από τις πρώτες;
Να πάμε στις δευτερες :003:
Το έχω γράψει ήδη στο προηγούμενο μήνυμα. Με τα μυαλά των πρώτων τί πιστεύεις ότι θα προκύψει στις δεύτερες;

Και πόσο άσχετη θα είναι η επιλογή της πρώτης από την δεύτερη ψήφο;

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι αυτό που θέλει ο "λαός" πάντα αυτό βγαίνει. :lol:

Τα υπόλοιπα είναι άρνηση πραγματικότητας.
Συγκυβέρνηση Τζήμερου και Τσίπρα :P

Αστειεύομαι, εννοείται. Δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, αλλά είμαι καλός στους απολογισμούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 16 Μάιος 2023, 15:46

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 09:41
πατησιωτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 09:04

Αν θες τζέρτζελο δες εδώ που φανατικά ουκρανόφιλος πασόκος προσπαθεί να δικαιολογήσει υποψήφια του Κινήματος που είναι πουτινικιά. :lol:

https://www.facebook.com/stefanos.x/pos ... cale=el_GR

άντε ρε ο Στέφανος, δεν ήξερα ότι είχε πολιτικοποιηθεί.

Sid Vicious sys3x
Μιας και το θυμήθηκα "αυτόν γιατί τον αφήνεις και μπαίνει στο μαγαζί"; είχε πει κάποτε πολλά χρόνια πριν σε ιδιοκτήτη μεταλάδικου :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 16 Μάιος 2023, 16:33

Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 11:05
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;
Σταμάτα ρε, θα κάνω αναφορά, μην μας σκιάζεις μεσημεριάτικα με το παρτσακλό!

:o

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 16 Μάιος 2023, 16:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:00
AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 14:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 14:49

Σ' αυτό το πλαίσιο θα παίξει και το αποτέλεσμα των πρώτων ή των δεύτερων εκλογών.

Θα παίξει επανάληψη χημειοθεραπείας του '15.

Κράτα το. :)
To 15 ήταν που αφαίρεσαν τα σωληνάκια και το καρδιογράφημα έγινε μια ευθεία για λίγο.
Θα επιμείνω. Κράτα το. :)

Και μετά από τις δεύτερες, τα ξαναλέμε με όλους τους περίπου "μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου τους".

Η ίδια ακριβώς ταινία θα παίξει σε ριπλέι αντιδράσεων και όχι μόνον.

Ακριβώς γι 'αυτό λέω ότι έχουμε τελειώσει ως κράτος με στοιχειώδη εθνική ταυτότητα. Ως κράτος υποστηρικτής άλλων κρατικών και εθνικών ταυτοτήτων, είμαστε ιδανική περίπτωση.

Γιατί εξελιχθήκαμε σε κάτι παραπάνω από γκαρσόνια της δύσης. Παρέχουμε πλέον τόσο δυτικές όσο και ανατολικές υπαιρεσίες. :lol:
Ο Κυριάκος έχει όραμα.

Μην γίνεστε μίζεροι
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μάιος 2023, 17:06

AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:11

Να πάμε στις δευτερες :003:
Το έχω γράψει ήδη στο προηγούμενο μήνυμα. Με τα μυαλά των πρώτων τί πιστεύεις ότι θα προκύψει στις δεύτερες;

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι αυτό που θέλει ο "λαός" πάντα αυτό βγαίνει. :lol:

Αστειεύομαι, εννοείται. Δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, αλλά είμαι καλός στους απολογισμούς.
Αν ήσουν καλός στους υπολογισμούς και αντίστοιχους απολογισμούς θα καταλάβαινες ότι η περιρρέουσα κατάσταση οδηγεί νομοτελειακά σε αποδυνάμωση όλων των φερόμενων ως εθνικιστικών δυνάμεων προς όφελος της τραβάτε με κι ας κλαίω καπιταλίζουσας αριστεράς και μετά απόρριψη τους στον κάλαθο των χρήσιμων αχρήστων. :lol:

Έχει ξαναπαίξει το ίδιο σόου αλλά δεν...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Μάιος 2023, 17:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 17:06
AlienWay έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αν ήσουν καλός στους υπολογισμούς και αντίστοιχους απολογισμούς θα καταλάβαινες ότι η περιρρέουσα κατάσταση οδηγεί νομοτελειακά σε αποδυνάμωση όλων των φερόμενων ως εθνικιστικών δυνάμεων προς όφελος της τραβάτε με κι ας κλαίω καπιταλίζουσας αριστεράς και μετά απόρριψη τους στον κάλαθο των χρήσιμων αχρήστων. :lol:

Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό και αν με ενδιαφέρει να πω κάτι. Είναι σα να λέμε ότι από τα δύο άκρα, το ένα ενισχύεται έναντι του άλλου. Γι αυτό σου λέω δεν είμαι καλός στις προβλέψεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μάιος 2023, 17:33

AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 17:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 17:06
AlienWay έγραψε:

Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό και αν με ενδιαφέρει να πω κάτι. Είναι σα να λέμε ότι από τα δύο άκρα, το ένα ενισχύεται έναντι του άλλου. Γι αυτό σου λέω δεν είμαι καλός στις προβλέψεις.
Μα δεν υπάρχουν πλέον διαφορετικά άκρα, ακόμα δεν το έχεις καταλάβει; Στην κρίσιμη φάση θα ενωθούν.

Απλώς το ένα, επειδή βρίσκεται σε φάση συλλογικού ενθουσιασμού θα λειτουργήσει ως αχθοφόρος του άλλου. Αυτό είναι μαζοχιστική και όχι πολιτική παρέκκλιση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 16 Μάιος 2023, 21:08

Ναύτης έγραψε:
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 16 Μάιος 2023, 21:14

Ναύτης έγραψε:

Οι άριστοι.

Βέβαια, οι ψηφοφόροι τους τα νουδουλικα είναι αντίστοιχα απαιδευτα ζουδια, οπότε δεν είναι να απορείς.

Εδώ η δικιά μας η θείτσα η γατούλα έχει σε υπόληψη λέει τη Μανωλίδου που με απολυτήριο λυκείου και καριέρα στην τρας τιβι θα μας διδάξει και αρχαία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Μάιος 2023, 21:25

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
16 Μάιος 2023, 21:14
Εδώ η δικιά μας η θείτσα η γατούλα έχει σε υπόληψη λέει τη Μανωλίδου που με απολυτήριο λυκείου και καριέρα στην τρας τιβι θα μας διδάξει και αρχαία.
ενω εσύ δεν την εχεις , γιατι εχει απολυτήριο λυκειου μονο, και κοροιδεύεις κιολας την κοψοχέρα; Αυτο ειναι το δράμα μας Κυριοι.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 16 Μάιος 2023, 21:37

Πρετεντέρης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 16:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μάιος 2023, 15:00
AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2023, 14:51

To 15 ήταν που αφαίρεσαν τα σωληνάκια και το καρδιογράφημα έγινε μια ευθεία για λίγο.
Θα επιμείνω. Κράτα το. :)

Και μετά από τις δεύτερες, τα ξαναλέμε με όλους τους περίπου "μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου τους".

Η ίδια ακριβώς ταινία θα παίξει σε ριπλέι αντιδράσεων και όχι μόνον.

Ακριβώς γι 'αυτό λέω ότι έχουμε τελειώσει ως κράτος με στοιχειώδη εθνική ταυτότητα. Ως κράτος υποστηρικτής άλλων κρατικών και εθνικών ταυτοτήτων, είμαστε ιδανική περίπτωση.

Γιατί εξελιχθήκαμε σε κάτι παραπάνω από γκαρσόνια της δύσης. Παρέχουμε πλέον τόσο δυτικές όσο και ανατολικές υπαιρεσίες. :lol:
Ο Κυριάκος έχει όραμα.

Μην γίνεστε μίζεροι
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 17 Μάιος 2023, 03:40

talaipwros έγραψε:
16 Μάιος 2023, 09:45
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε:
16 Μάιος 2023, 04:00
Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε. Υπάρχει η Εθνική Δημιουργία που έχει potential να τα κάνει πράξη όλα αυτά, όχι μόνο να μείνει στα λόγια.
Εδω οι θειές σου και θα το ριξουν Δημητρα25, που πας ρε καραμητρο;
Ριξτο ΝΔ, δεν ειμαστε για χαμενες ψηφους
Σε εκλογές με απλή αναλογική, για να κυβερνήσουν οι ζαίοι και τα συνεταιράκια τους θα πρέπει να να συγκεντρώσουν 50% + 1 ψήφο. Εξήγησέ μου πως η ψήφος αυτών που δεν θα ψηφίσουν αυτά τα κόμματα μπορεί να έχει το οποιοδήποτε αντίκτυπο στο αν οι άλλοι θα πάρουν αυτό το 50% + 1 ψήφο, και αν με πείσεις θα ψηφίσω ΝΔ. Μη το ψάχνεις, δεν έχει κανένα αντίκτυπο, όχι τουλάχιστον με τα μαθηματικά που έχω διδαχθεί στη ζωή μου. Άρα, μεταξύ των κομμάτων που δεν είναι φιλικά προσκείμενα στους ζαίους, είναι τελείως ανόητο το να επιλέξω το κράμα υποκλοπίστας, ζαίων με γραβάτα και φοβικών στις μεταρρυθμίσεις, αντί για ένα κόμμα που μιλάει λογικά χωρίς να μασάει τα λόγια του και που δεν έχει δοκιμαστεί κιόλας.
-_-

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 08:14

17 Μάιος 2023, 03:40
talaipwros έγραψε:
16 Μάιος 2023, 04:00
Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε. Υπάρχει η Εθνική Δημιουργία που έχει potential να τα κάνει πράξη όλα αυτά, όχι μόνο να μείνει στα λόγια.
Σε εκλογές με απλή αναλογική, για να κυβερνήσουν οι ζαίοι και τα συνεταιράκια τους θα πρέπει να να συγκεντρώσουν 50% + 1 ψήφο. Εξήγησέ μου πως η ψήφος αυτών που δεν θα ψηφίσουν αυτά τα κόμματα μπορεί να έχει το οποιοδήποτε αντίκτυπο στο αν οι άλλοι θα πάρουν αυτό το 50% + 1 ψήφο, και αν με πείσεις θα ψηφίσω ΝΔ. Μη το ψάχνεις, δεν έχει κανένα αντίκτυπο, όχι τουλάχιστον με τα μαθηματικά που έχω διδαχθεί στη ζωή μου. Άρα, μεταξύ των κομμάτων που δεν είναι φιλικά προσκείμενα στους ζαίους, είναι τελείως ανόητο το να επιλέξω το κράμα υποκλοπίστας, ζαίων με γραβάτα και φοβικών στις μεταρρυθμίσεις, αντί για ένα κόμμα που μιλάει λογικά χωρίς να μασάει τα λόγια του και που δεν έχει δοκιμαστεί κιόλας.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι ΟΦΑ, μπορει να γινει συνεταιρος και στους δυο, αν Πασοκ και ΝΔ συγκεντρωσουν 151 βουλευτες θα συγκυβερνησουν, αλλιως θα το κανουν με ζαιους.

Επιβάλλεται να εχει οσο πιο υψηλο ποσοστό γινεται η ΝΔ λοιπον.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 17 Μάιος 2023, 08:18

talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 08:14
talaipwros έγραψε:

Το ΠΑΣΟΚ ειναι ΟΦΑ, μπορει να γινει συνεταιρος και στους δυο, αν Πασοκ και ΝΔ συγκεντρωσουν 151 βουλευτες θα συγκυβερνησουν, αλλιως θα το κανουν με ζαιους.

To ΠΑΣΟΚ δεν ξεπερνάει το 10αρακι και η ΝΔ το 33. Δεν βγαίνουν τα κουκιά την πρώτη Κυριακή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 08:19

Unique έγραψε:
17 Μάιος 2023, 08:18
talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 08:14

To ΠΑΣΟΚ δεν ξεπερνάει το 10αρακι και η ΝΔ το 33. Δεν βγαίνουν τα κουκιά την πρώτη Κυριακή.
Αν παρει και του τζημερου η ΝΔ παει στο 35.5 τοτε, νατα τα κουκια

Ή τουλάχιστον με ενα υψηλό ποσοστό ΝΔ αποφευγεις την κυβερνηση ηττημένων, αφου ουτω ή αλλως το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με κανένα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών