Απάντησε στην ερώτηση και άσε τα "εσύ συγκεκριμένα".Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:47Δεν έχω γράψει ποτέ ψέματα για τίποτα. Και συνοπτικά τα είπα. Το αν ήταν περιπτωσάρα ή κλασική περίπτωση, ας το υποθέσει κανείς βάσει των βιωμάτων του (αλλά τα δικά σου βιώματα τυγχάνει να είναι χρωματιστά, ενώ τα δικά μου άχρωμα, οπότε κάνε μας την χάρη εσύ συγκεκριμένα)
Ζητείται δικ αστικός αντιπρόσωπος για να με πάρει για βοηθό της
Re: Ζητείται δικ αστικός αντιπρόσωπος για να με πάρει για βοηθό της
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τέλος πάντων, αν έχουμε δικηγόρο, εννοώ την προσφορά θέσης. Οι γαληδες έχουν ένα σωρό άλλα τοπικ να υπερασπιστούν το συναφι τους.
Καλέ μου άνθρωπε, για το ότι μένεις πάντα με το πολύτιμο στο χέρι, δεν φταίνε τα κόμματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:50Τέλος πάντων, αν έχουμε δικηγόρο, εννοώ την προσφορά θέσης. Οι γαληδες έχουν ένα σωρό άλλα τοπικ να υπερασπιστούν το συναφι τους.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Κι αυτό δεν ισχύει μόνον για σένα.
Τα λιγούρια ανέκαθεν είχαν αχρωματοψία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εσύ από αριστερό προχωκαγκουρα στα νιάτα σου. Ακόμα στάζει η πίκρα ...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εδω που τα λεμε ειναι ολοφανερο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:53Εσύ από αριστερό προχωκαγκουρα στα νιάτα σου. Ακόμα στάζει η πίκρα ...
-
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:53Καλέ μου άνθρωπε, για το ότι μένεις πάντα με το πολύτιμο στο χέρι, δεν φταίνε τα κόμματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:50Τέλος πάντων, αν έχουμε δικηγόρο, εννοώ την προσφορά θέσης. Οι γαληδες έχουν ένα σωρό άλλα τοπικ να υπερασπιστούν το συναφι τους.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Πιθανόν. Αλλά τότε να έγραφες γυναίκες γενικά και όχι δαπιτισσες. Και σε αυτήν δεν την έπεσα, θα προτιμούσα να τον κόψω. Και πέρα από το τρολαρισμα , (προ γενιας τραπερ τουλάχιστον - τώρα υποθέτω θα έπεσε και αυτό το κάστρο), νεαρό ελλεϊνίδο να μιλάει άσχημα επί ώρα και χωρίς σοβαρό λόγο σε μητέρα με το παιδί δίπλα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πετύχει. Οπότε αν σε ξινισαν τα σχόλια περί ντυσίματος, κρατα τουλάχιστον αυτό. Αν έχουν κοπάσει τα δαποαντανακλαστικα σου, βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 16 Μάιος 2023, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φαίνεται να υπονοείς ότι η ΓΑΛΗ τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον χώρο πέριξ της ΝΔ/ΔΑΠ ,ενώ αυτό έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν ισχύει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:57ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:53Καλέ μου άνθρωπε, για το ότι μένεις πάντα με το πολύτιμο στο χέρι, δεν φταίνε τα κόμματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:50Τέλος πάντων, αν έχουμε δικηγόρο, εννοώ την προσφορά θέσης. Οι γαληδες έχουν ένα σωρό άλλα τοπικ να υπερασπιστούν το συναφι τους.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Πιθανόν. Αλλά τότε να έγραφες γυναίκες γενικά και όχι δαπιτισσες. Και σε αυτήν δεν την έπεσα, θα προτιμούσα να τον κόψω. Και πέρα από το τρολαρισμα , προ γενιας τραπερ τουλάχιστον, νεαρό ελλεϊνίδο να μιλάει άσχημα επί ώρα και χωρίς σοβαρό λόγο σε μητέρα με το παιδί δίπλα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω πετύχει. Οπότε αν σε ξινισαν τα σχόλια περί ντυσίματος, κρατα τουλάχιστον αυτό. Αν έχουν κοπάσει τα δαποαντανακλαστικα σου, βέβαια.
Με το ζόρι με πήρανε.
Άσε, τί πέρασα, "πιο γρήγορα" (1 )η μιά, "βάλε και τ' άλλο" (2) η άλλη.
(1) Να ετοιμάζω τα πακέτα με τα ψηφοδέλτια.
(2) Να βάλω κι ένα ψηφοδέλτιο απ' αυτά που μας είχαν τελειώσει, και μας έφεραν μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 16 Μάιος 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μια και τα ρίχνουμε όλα στο τραπέζι, φαίνεται τρελό υποτακτικό σαδομαζο αγόρι. Και σε αντίθεση με κάποιους κάποιους το εννοώ καθαρά σαν σεβαστό φετίχ, δεν το πάω στα σκατοκομματικά, βασικό έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 16 Μάιος 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλώς τους έμπΥρους.foscilis έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:54Εδω που τα λεμε ειναι ολοφανερο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 21:53Εσύ από αριστερό προχωκαγκουρα στα νιάτα σου. Ακόμα στάζει η πίκρα ...
Άλλος;
Αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίοι γίνεστε ή όχι, προχωκαγκουράκια μου;
Προφανέστατα όχι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι, ζητείται αφέντρα για να επαναστατήσω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 22:02
Μια και τα ρίχνουμε όλα στο τραπέζι, φαίνεται τρελό υποτακτικό σαδομαζο αγόρι. Και σε αντίθεση με κάποιους κάποιους το εννοώ καθαρά σαν σεβαστό φετίχ, δεν το πάω στα σκατοκομματικά, βασικό έτσι;

Έχω να πάω δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογές 16 χρονια. Πάντοτε η δεν έκανα δήλωση προτίμησης η έκανα δήλωση εξαίρεσης. Και αυτό πάρα τα καλά λεφτά που παίρνουν όσοι πάνε. Για αυτό και όσες φορές πήγα πάντα δεν πιεζα τα μέλη της εφορευτική. Γιατί καταλάβαινα τι μανίκι είναι να είναι τζάμπα στο πόδι όλη μέρα. Κάποιες γυναίκες κυρίως του συναφιου μας έχουν πραγματι ένα υφακι. Κυρίως οι μικρότερες στην ηλικία. Όχι όλες βέβαια.
Αχ, μακάρι να 'τανε...aLiCat έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 22:03Σαδίστριες!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Gilad Erdan (Αντιπρόσωπος Ισραήλ): Το κτίριο του ΟΗΕ πρέπει να σβήσει από προσώπου γης
από Frappezitis » 24 Αύγ 2024, 23:46 » σε Διεθνής πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Αύγ 2024, 16:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο αστικός στρατός παίρνει τα μέτρα του ενάντια στους ένοπλους
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Φεβ 2024, 15:58 » σε Εθνικά Θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Φεβ 2024, 09:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση [Ζητείται] μέλος για ιντερνετική έριδα
από Ανδροπαραδίνομαι » 18 Οκτ 2024, 20:26 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 23 Απαντήσεις
- 1017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 20:54
-