Δηλαδή και μια 14χρονη αν μεγαλοδειχνε έμπαινες;
Πχ

Δηλαδή και μια 14χρονη αν μεγαλοδειχνε έμπαινες;
εστω, εαν ομως εισαι 40-45 και γουσταρεις 18-20χρονες κοπελιτσες, εισαι ανωμαλος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:1215 και πανω στην ευρωπη ειναι ηλικία συναίνεσης, και σε κάποιες χωρες ειναι και 14. Μπορεις να πηδηχτεις με όποιον γουστάρεις. το θεμα ειναι αν εχεις θεση εξουσιας όπως δασκαλος ή παπας η κατι αναλογο, απαγορεύεται και πας μέσα. Για 18+ δε νομιζω να υπαρχει νομικό προβλημα, αλλα σιγουρα θα εχεις εργασιακο προβλημα.
Δηλαδη αν ενας 16χρονος μαντραχαλος πηδηξει μια δεκαχρονη εσυ τι θα πεις; Νταξει, παιδια ηταν και παιζανε; Υπαρχουν διαβαθμισεις, και οταν εχεις παει 16 εισαι σε ηλικια συναινεσης, αρα ξερεις τι σου γινεται κι εχεις ευθυνη. Δεν εισαι "παιδί".blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:06ρε ανωμαλε, αυτη ειναι παιδι.
αυτο το νημα εξελισεται σε αληθινο βοθρο.
Στις 18-20χρονες που θα έρχονταν σε επαφή με κάποιον 40-45 θα έδινες κάποιον χαρακτηρισμό;blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:14εστω, εαν ομως εισαι 40-45 και γουσταρεις 18-20χρονες κοπελιτσες, εισαι ανωμαλος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:1215 και πανω στην ευρωπη ειναι ηλικία συναίνεσης, και σε κάποιες χωρες ειναι και 14. Μπορεις να πηδηχτεις με όποιον γουστάρεις. το θεμα ειναι αν εχεις θεση εξουσιας όπως δασκαλος ή παπας η κατι αναλογο, απαγορεύεται και πας μέσα. Για 18+ δε νομιζω να υπαρχει νομικό προβλημα, αλλα σιγουρα θα εχεις εργασιακο προβλημα.
εγω, τωρα,στα 45, δεν εμπαινα. στα 15 μου, εμπαινα μεχρι τα αυτια. στα 20, στα 30, δεν ξερω τι να απαντησω, πολλες οι μεταβλητες για να μπορω να δωσω σιγουρη απαντηση, μαλλον αν ηξερα την ηλικια δεν εμπαινα απο φοβο μη με δεσουνε, αν δεν ηξερα μπορει και να εμπαινα.
Αυτα ειναι ηθικολογικές κρίσεις και δεν ενδιαφέρουν. Μια χαρα φυσιολογικό εγω βλεπω ενα σαρανταρης να γουσταρει 20χρονες και μια σαρανταρα να γουστάρει 20χρονους.Εφοσον ξερουν τι κάνουν, καθολου δεν μας κοφτει, και δεν κουτσομπολευουμε σαν γριες στα χωρια που δεν εχουν ζωη περα απο αυτη.blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:14εστω, εαν ομως εισαι 40-45 και γουσταρεις 18-20χρονες κοπελιτσες, εισαι ανωμαλος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:1215 και πανω στην ευρωπη ειναι ηλικία συναίνεσης, και σε κάποιες χωρες ειναι και 14. Μπορεις να πηδηχτεις με όποιον γουστάρεις. το θεμα ειναι αν εχεις θεση εξουσιας όπως δασκαλος ή παπας η κατι αναλογο, απαγορεύεται και πας μέσα. Για 18+ δε νομιζω να υπαρχει νομικό προβλημα, αλλα σιγουρα θα εχεις εργασιακο προβλημα.
και στα 20, παλι "παιδι" ειναι, για μενα. για αλλους πιο κοντα στην ηλικια της, ειναι fair game. για την ελληνικη νομοθεσια, ειναι επισης fair game.blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:06ρε ανωμαλε, αυτη ειναι παιδι.
αυτο το νημα εξελισεται σε αληθινο βοθρο.
οι παιδοφιλοι στο δικαστηριο κατι τετοια λενε, πως οι ανηλικες τους την πεσαν πρωτες και πως αυτες τους αποπλανησαν.Maspoli έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:17Στις 18-20χρονες θα έδινες κάποιον χαρακτηρισμό;blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:14εστω, εαν ομως εισαι 40-45 και γουσταρεις 18-20χρονες κοπελιτσες, εισαι ανωμαλος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:1215 και πανω στην ευρωπη ειναι ηλικία συναίνεσης, και σε κάποιες χωρες ειναι και 14. Μπορεις να πηδηχτεις με όποιον γουστάρεις. το θεμα ειναι αν εχεις θεση εξουσιας όπως δασκαλος ή παπας η κατι αναλογο, απαγορεύεται και πας μέσα. Για 18+ δε νομιζω να υπαρχει νομικό προβλημα, αλλα σιγουρα θα εχεις εργασιακο προβλημα.
Ρε φίλε μίλησες για 18-20χρονες. Δηλαδή να καταλάβω. Τι 20, τι 18, τι 16, τι 13, τι, δεν ξέρω εγώ τι; Αυτή είναι η λογική σου;blackpaint έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:25οι παιδοφιλοι στο δικαστηριο κατι τετοια λενε, πως οι ανηλικες τους την πεσαν πρωτες και πως αυτες τους αποπλανησαν.
Μα δε μιλάμε για συνομίληκους μεταξύ τους. Το να δεις την εικόνα και να σε φτιάξει είναι λογικό γιατί η κοπέλα μεγαλοδείχνει. Άλλο αυτό κι άλλο να σκέφτεσαι ερωτικά ενώ ξέρεις την ηλικία .Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 09:18εγω, τωρα,στα 45, δεν εμπαινα. στα 15 μου, εμπαινα μεχρι τα αυτια. στα 20, στα 30, δεν ξερω τι να απαντησω, πολλες οι μεταβλητες για να μπορω να δωσω σιγουρη απαντηση, μαλλον αν ηξερα την ηλικια δεν εμπαινα απο φοβο μη με δεσουνε, αν δεν ηξερα μπορει και να εμπαινα.
η ερωτηση σου ομως δεν ηταν αυτη. ηταν για 16 χρονων, και αν θα θεωρουσα ανωμαλο οποιον φτιαχνεται, οχι οποιον μπαινει. ε. δεν θεωρω ανωμαλο οποιον φτιαχνεται απο αυτη την εικονα, φυσιολογικο τον βρισκω.