που είναι πραγματικά ασυνήθιστης γελοιότητας κείμενο.
Μαν εντελώς φιλικά, δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, και δεν μιλώ μόνον για τον Σαββόπουλο και τα πόσα αηδιαστικά πράγματα έχει κάνει.
Κράτα το στην άκρη του μυαλού σου αυτό και συνέχισε να έχεις άποψή, σιγά, όλοι έχουν άποψή, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, σπουδαίο είναι να έχεις τουλάχιστον μια ελαφριά επίγνωση της άγνοιας που σε διακατέχει.
Συγγνώμη, είδα φως και μπήκα. Εδώ είναι το νήμα που οι αριστεροί αποδομούν το έργο ζωής συντρόφων τους και ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι "δεν τους γουστάρανε ποτέ", επειδή είπαν κάτι που τους πόνεσε; Μετά τον Μίκη, τον Αρκά, τον Νιόνιο... ποιος έχει σειρά;
Εγώ ποτέ δεν τον γούσταρα, δεν ήταν της γενιάς μου, είχα τελείως άλλα ακούσματα. Τον θυμάμαι παχύ στραβωμένο γέρο με τιράντες να λέει κάτι βαρετά τραγούδια.
Αν όντως ισχύει αυτό (δεν το αμφισβητώ επειδή δεν το ξέρω, φυσικά), παίζει να ανήκεις στο 0,001% των αριστερών που δεν τον είχαν κάνει σημαία στα χρόνια της δόξας του. Πολλοί και αργότερα, βέβαια.
Συγγνώμη, είδα φως και μπήκα. Εδώ είναι το νήμα που οι αριστεροί αποδομούν το έργο ζωής συντρόφων τους και ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι "δεν τους γουστάρανε ποτέ", επειδή είπαν κάτι που τους πόνεσε; Μετά τον Μίκη, τον Αρκά, τον Νιόνιο... ποιος έχει σειρά;
Να προτείνω εγώ έναν ακόμα ξεπουλημενο στον Κουλη αριστερό;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μαν εντελώς φιλικά, δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, και δεν μιλώ μόνον για τον Σαββόπουλο και τα πόσα αηδιαστικά πράγματα έχει κάνει.
Κράτα το στην άκρη του μυαλού σου αυτό και συνέχισε να έχεις άποψή, σιγά, όλοι έχουν άποψή, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, σπουδαίο είναι να έχεις τουλάχιστον μια ελαφριά επίγνωση της άγνοιας που σε διακατέχει.
Γράψε μερικά πράγματα αν θες. Έχει ενδιαφέρον.
Δεν ξέρω για τον sys (τι σκοπεύει να κάνει εννοώ) αλλά δεν γράφονται όλα δημόσια...
Πρέπει να ζητήσω την άδεια από μερικούς φίλους πρώτα, προσωπικά ούτε το σάλιο μου δεν αξίζει.
Δεν ξέρω για τον sys (τι σκοπεύει να κάνει εννοώ) αλλά δεν γράφονται όλα δημόσια...
Τι εννοείτε ρε παιδιά;
Αν θες στείλε μου ένα ΠΜ.
Ή εσύ sys3x, σου δίνω τον λόγο μου ότι θα μείνει στα ΠΜ.
Συμβαίνει μερικές φορές στα γεράματα ένας καλλιτέχνης να αποκυρησει μέρος του έργο του όπως κάνει ο Σαββόπουλος.
Καλά κάνει και πήρε θέση αυτό πρέπει να κάνουν οι καλλιτέχνες όμως να ξέρουν ότι οι τοποθετήσεις τους κρίνονται.
Έχω κάνει 6 χρόνια πιάνο και 2 θεωρία. Σιγά και την πυρηνική φυσική. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δε γάμησα την πιανίστα και τις κόρες της μαζί γιατί ήμουν πολύ μικρός για να διαβάσω τα σημάδια.
Επίσης επειδή συζητάμε για συγκεκριμένους ισχυρισμούς συγκεκριμένου κειμένου, σε διαβεβαιώ πως όταν ο Σαββόπουλος στο 'Αγγελος Εξάγγελος' λέει "Συνθέτης: Bob Dylan" και ο Ανδρουλιδάκης λέει "το έκλεψε" σημαίνει ο Ανδρουλιδάκης είναι μαλάκας.
Να προτείνω εγώ έναν ακόμα ξεπουλημενο στον Κουλη αριστερό;
Στο μεταξύ, αυτό που γράφει ο Πετρουλάκης είναι ακριβώς αυτό που γίνεται από χθες. Με εξαίρεση λίγους (πολύ λίγους) που λένε "οκ, μεγάλος καλλιτέχνης, μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του, αλλά αυτό που είπε είναι μαλακία για αυτόν και αυτόν τον λόγο", οι περισσότεροι σύντροφοι προσπαθούν να τον μειώσουν και ως άνθρωπο αλλά και ως καλλιτέχνη, νομίζοντας ότι έτσι ακυρώνουν το σχόλιό του.
Συμβαίνει μερικές φορές στα γεράματα ένας καλλιτέχνης να αποκυρησει μέρος του έργο του όπως κάνει ο Σαββόπουλος.
Καλά κάνει και πήρε θέση αυτό πρέπει να κάνουν οι καλλιτέχνες όμως να ξέρουν ότι οι τοποθετήσεις τους κρίνονται.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.