Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
Re: Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
Διαβαζα σημερα οτι το ανταλλαγμα που πηρε ο Σαββοπουλος για να υποστηριξει την κυβερνηση του μπαμπα Μητσοτακη ηταν να διοριστει ο γιος του στην Ολυμπιακη.
Μια χαρα.
Η ουσια ειναι οτι για λογους που αυτοι ξερουν τοσο ο Σαββοπουλος οσο και ο Θεοδωρακης υποστηριζαν το Μητσοτακεικο.
.
Μια χαρα.
Η ουσια ειναι οτι για λογους που αυτοι ξερουν τοσο ο Σαββοπουλος οσο και ο Θεοδωρακης υποστηριζαν το Μητσοτακεικο.
.
Ειδικα ο Σαββοπουλος ηταν ΝΔ οσο κυβερνουσαν Μητσοτακηδες και ΠΑΣΟΚ οσο κυβερνουσαν Σημιτικοι.
.
.
Έκανα παρέα με μπόλικους αριστερούς (τώρα με πολύ λιγότερους, αν και πολλοί ανήκουν στο τότε γκρουπ παρέας μου

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προηγουμένως έβαλα ένα βίντεο από το τραγούδι που έλεγε "δεν είμαι πασόκα δεν είμαι κκε" από το 1983.Αρίστος έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:49Διαβαζα σημερα οτι το ανταλλαγμα που πηρε ο Σαββοπουλος για να υποστηριξει την κυβερνηση του μπαμπα Μητσοτακη ηταν να διοριστει ο γιος του στην Ολυμπιακη.
Μια χαρα.
.
Ξέρεις πόσα κόμματα ήσαν στη βουλή το 1983;Τρία.Και κάποιος λέει ότι δεν είναι τα δύο.Τι είναι;

Το 1983 πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο Αβέρωφ και οι πάντες προέβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει και άλλες εκλογές.
Ρε λίγος σεβασμός, σε λίγο με την κορρεκτίλα δε θα υπάρχει τίποτα π.χ κι ο Ελύτης τα είχε με την πολύ μικρότερη ποιήτρια , ου ου ντροπή , κάψτε τα ποιήματα του. Αυτό θέλετε;
-
αν ο Ελυτης κατηγορουσε την αριστερα, θα λεγανε οτι αντεγραψε το αξιον εστι απο αιθιοπες τροβαδουρους
Ισχύει αυτό που λέει ο Bic. H διαγραφή του από τις καλλιτεχνικές και πολιτικές επαναστατικές πσυχές, έγινε όταν πήρε στροφή υπέρ της νδ και της... ορθοδοξίας.Bic έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:46Ναι ε; Τι να σου πω. Όποιον αριστερό γνώριζα τότε ('80++) με Νιόνιο κοιμόταν, ξυπνούσε, τραγουδούσε... Όποιον, όμως.
Η πλάκα είναι -και δεν είναι καθόλου σπάνια- ότι όσοι τον διέγραψαν μια χαρά είχαν βολευτεί στις συντηρητικές αγκάλες του καθεστώτος (δυ, τραπεζοϋπάλληλοι κλπ) με αντιλαϊκές καταναλωτικές τάσεις και τους χάλασε ο Σαββόπουλος το επαναστατικό τους προφίλ.

Η ίδια φάση στο περίπου είχε παίξει και με τον Ξαρχάκο και το "Μεγάλο μας Τσίρκο". Και όχι μόνον.
Ε, απ' αυτήν την παρωδία της πασοκογενιάς, τί άλλο καλύτερο να περιμένει κανείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εννοείς καθόλου αυτό μικρή μου γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:47Αυτό ακριβώς εννοώ, καλό μου. Ότι η κριτική του οποιουδήποτε δεν έχει να παρουσιάσει κάτι πιο ενδιαφέρον από τον Θεοδωράκη ή τον Σαββόπουλο, ουσιαστικώς είναι απολύτως ασήμαντη.
Η κριτική του κανένα γενικώς είναι ο θρίαμβος της ασημαντότητας.
Καταρχήν για να κρίνεις μουσικά κάποιον προϋποθέτει και μια σχετική τριβή με το αντικείμενο. Να σου φέρω και ένα παράδειγμα. Εγώ πχ τρώω γύρους χοιρινούς, μ' αρέσουν ρε παιδί μου, πωστολένε, γουστάρω. Αυτό δεν με κάνει ειδικό στην παρασκευή γύρου χοιρινού, μέχρι εκεί μπορείς να καταλάβεις θεωρώ, έτσι;
Μπορώ φυσικά να εκφράσω την άποψή μου για τον γύρο του Σιντ πχ, είναι γαμάτος κατά την μη ταπεινή μου γνώμη (εάν είναι ταπεινή η γνώμη καλλίτερα να μην εκφράζεται, ας παραμένει αυτό που είναι). Εάν έλεγα (δεν το λέω, έτσι; το ξεκαθαρίζω γιατί είστε και λίγο κάρβουνα) εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι ειδικός στην παρασκευή - ψήσιμο κτλ γύρου χοιρινού θα έκανα ακριβώς ότι κάνει ο Σιντ για την μουσική.
Ελπίζω να ήμουν επαρκώς σαφής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θεωρω το Σαββοπουλο τεραστιο συνθετη αλλα ραγια και φιλοτομαριστη στην πολιτικη του σταση.
Θεωρω τους Rolling Stones το μεγαλυτερο ροκ συγκροτημα αλλα τα μελη τους καθικια.
.
Θεωρω τους Rolling Stones το μεγαλυτερο ροκ συγκροτημα αλλα τα μελη τους καθικια.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πέρα πό την βαρύνουσα άποψη για την πολιτική, μην ξεχνούμε πόσο τεράστιος καλλιτέχνης είναι ο Νιονιος.
https://www.stontoixo.com/2017/07/blog-post_14.html?m=1

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

https://www.in.gr/2021/03/19/apopsi/sou ... mazi-tous/
Βασίλης Βασιλικός : ρώτησα τον Μάνο γιατί ήταν με τη Δεξιά.
«Διότι», μου απαντά, «οι δεξιοί ( σε αντίθεση με τους αριστερούς) σού επιτρέπουν και να μην είσαι μαζί τους».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Από τους Monty Python το έκλεψε, απλά δεν διευκρινίζει στο ποίημα αν το ένατο χελιδόνι είναι ευρωπαϊκό ή αφρικανικό.talaipwros έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:56αν ο Ελυτης κατηγορουσε την αριστερα, θα λεγανε οτι αντεγραψε το αξιον εστι απο αιθιοπες τροβαδουρους
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

georgebi έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 16:00
https://www.in.gr/2021/03/19/apopsi/sou ... mazi-tous/
Βασίλης Βασιλικός : ρώτησα τον Μάνο γιατί ήταν με τη Δεξιά.
«Διότι», μου απαντά, «οι δεξιοί ( σε αντίθεση με τους αριστερούς) σού επιτρέπουν και να μην είσαι μαζί τους».
Τοτε η δεξια ομως ηταν δεξια ενω τωρα ειναι ΠΑΣΟΚ.
.
-
αυτο το πραμα κυριοι ειναι η αριστεραΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:58Πέρα πό την βαρύνουσα άποψη για την πολιτική, μην ξεχνούμε πόσο τεράστιος καλλιτέχνης είναι ο Νιονιος.
Η στροφή στην ορθοδοξία έγινε το 1977, πολύ πριν την αντίθεσή του με την αριστεράΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:57Ισχύει αυτό που λέει ο Bic. H διαγραφή του από τις καλλιτεχνικές και πολιτικές επαναστατικές πσυχές, έγινε όταν πήρε στροφή υπέρ της νδ και της... ορθοδοξίας.
Η πλάκα είναι -και δεν είναι καθόλου σπάνια- ότι όσοι τον διέγραψαν μια χαρά είχαν βολευτεί στις συντηρητικές αγκάλες του καθεστώτος (δυ, τραπεζοϋπάλληλοι κλπ) με αντιλαϊκές καταναλωτικές τάσεις και τους χάλασε ο Σαββόπουλος το επαναστατικό τους προφίλ.
Η ίδια φάση στο περίπου είχε παίξει και με τον Ξαρχάκο και το "Μεγάλο μας Τσίρκο". Και όχι μόνον.
Ε, απ' αυτήν την παρωδία της πασοκογενιάς, τί άλλο καλύτερο να περιμένει κανείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουλης: Εκλογές και τον Αυγουστο αν δεν εχουμε αυτοδυναμια
από George_V » 07 Ιουν 2023, 00:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
08 Ιουν 2023, 16:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
από taxalata xalasa » 25 Μάιος 2023, 03:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 464 Απαντήσεις
- 13213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 10:15
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
13 Φεβ 2025, 18:42