Νέα δημοσκόπηση ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου;
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... 1/4367559/
Τσακίζει ο σύριζα λέμε.

οχι οχι, δεν ειναι δάκρυα αυτά που βλέπεις στα μούτρα σου
Ρε τυπάκι, εσείς σκίζετε τα στριγκάκια σας τί θα ψηφίσουν οι ΧΑτες/Κασιδιαρικοί.
Δεν πηγες σεζον φέτος ?
E δεν είναι. Χαζούς πολιτικά μπορείς να τους πεις. Κάποιοι είναι και ναζί. Οχι όλοι. Εγώ μιλούσα με φίλο μου που θα ψήφιζε Κασιδιάρη. Ναζί δεν τον λες με τίποτε. Της εκκλησίας είναι και με συντηρητικές αντιλήψεις και τώρα θα ψηφίσει Νίκη. Θα ψήφιζε τον Κασιδιάρη ως και καλά "αντισυστημικό" Μου έλεγε οτι νδ σύριζα πασοκ κκε κτλ δεν τα ψηφίζει γιατί είναι συστημικά κόμματα και ο Τσίπρας πρόδωσε τη Μακεδονία. Αν θεωρείτε εσείς οτι αυτό το ποσοστό των ψηφοφόρων πρέπει να το αφήσουμε στην ακροδεξιά πάω πάσο.
Μ'αρεσε το κάποιοι...
Ρε συ νδούλη όταν πηγαίνατε μαζί με τις περικεφαλαίες στα συλλαλητήρια δεν ήταν ναζί? Οταν οι χρυσαυγίτες ψήφισαν Κούλη το 2019 (υπάρχουν στοιχεία από τα εξιτ πολλς) τότε ήταν καλοί? Δεν πείθετε. Εγώ λέω οτι κάποιοι είναι ναζί. Οι περισσότεροι δεν είναι.Libre arbitre έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 12:58Μ'αρεσε το κάποιοι...
Μπερδεύεις τον ΣΥΡΙΖΑ με την Ν.Δ. Μιλάω για τα συλλυπητήρια που βαζανε φωτιές κ καίγονταν άνθρωποι.Arisvilla έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 13:00Ρε συ νδούλη όταν πηγαίνατε μαζί με τις περικεφαλαίες στα συλλαλητήρια δεν ήταν ναζί?