Χαλάρωσε !

Πες το παιδί μου και με έλουσε κρύος ιδρώτας!aLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:40Δεν εννοούσα το γάμο βρε!Καρολίνα έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:34Καλά να είναι τα παιδιά, εννοείται!
Τώρα για τα δικά μας....δεν ξέρω. Δεν ήμουν ποτέ των γάμων και των νυφικών (την σκαπούλαρα 2 φορές, γιατί να το πάθω τώρα;).
Αλλά το κυριότερο είναι ότι μετά την τελευταία σχέση, βιώνω ένα απίστευτο ξενέρωμα και μια άρνηση να ασχοληθώ και να εμπιστευτώ ξανά κάποιον. Μακάρι να μην κρατήσει βέβαια, αλλά είναι πολύ έντονο τον τελευταίο καιρό.
Στον δικό σου όμως γάμο, θα έρθω σίγουρα.
Θα κάνουμε επάγγελμα το μοίρασμα των κουφέτων με τον Σφιχτοχέρη.
Αλλά την "καλή αφορμή" να κουνήσουμε μαντήλι στο πχόρουμ.
Βρε συ έβαλες 2 φράσεις την Νάιδας που φάσκει κι αντιφάσκει σχετικά με την ελευθερία της ενασχόλησης με το ίντερνετ; Ναι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:42Περιμένω γατουλινο ποιο ποστ """""""απομόνωσαν"""""""
αυτα τωρα που ψηφίζουμε τζήμερο, τον προηγουμενο μηνα που ημασταν νδ της λεγαμε τι να κανει με την μετακόμιση.aLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:35ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:28Εγώ πάλι λέω, ότι οι πχορουμίτες, μου θυμίζουν τους γονείς της Casp.
Aκόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Πού πήγες, τί έκανες, γιατί δεν τους ρώτησες πριν το κάνεις, πως τολμάς γενικώς να μη ζητάς τη γνώμη τους....εεεεεεεεεεεε;
Phorum patrol, όχι αστεία.
Ενιγουέι, την άλλη φορά που θα θέλεις να περάσεις προσωπικό χρόνο, ειδοποία. Γιατί άφησες μόνο του το ζωντανό στο μπαλκόνι και αλυχτούσε τόσες μέρες.
Ρητορική ήταν η ερώτηση. Μη παθάζεσαι τόσο πολύ και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:48εμένα ρωτάς άμα δεν ήταν; Ότι είναι κόπος να πας στο ποστ που παρέθεσα ε και δεν ευκαιρεις
Άστα φίλε...enaon έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:50αυτα τωρα που ψηφίζουμε τζήμερο, τον προηγουμενο μηνα που ημασταν νδ της λεγαμε τι να κανει με την μετακόμιση.aLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:35ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:28
Εγώ πάλι λέω, ότι οι πχορουμίτες, μου θυμίζουν τους γονείς της Casp.
Πού πήγες, τί έκανες, γιατί δεν τους ρώτησες πριν το κάνεις, πως τολμάς γενικώς να μη ζητάς τη γνώμη τους....εεεεεεεεεεεε;
Ενιγουέι, την άλλη φορά που θα θέλεις να περάσεις προσωπικό χρόνο, ειδοποία. Γιατί άφησες μόνο του το ζωντανό στο μπαλκόνι και αλυχτούσε τόσες μέρες.
και παρόλα αυτα μας παράτησε.
enaon έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:50αυτα τωρα που ψηφίζουμε τζήμερο, τον προηγουμενο μηνα που ημασταν νδ της λεγαμε τι να κανει με την μετακόμιση.aLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:35ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:28
Εγώ πάλι λέω, ότι οι πχορουμίτες, μου θυμίζουν τους γονείς της Casp.
και παρόλα αυτα μας παράτησε.
Πολύ περίεργα μας τα λες, κωλογατοaLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:54Ρητορική ήταν η ερώτηση. Μη παθάζεσαι τόσο πολύ και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:48εμένα ρωτάς άμα δεν ήταν; Ότι είναι κόπος να πας στο ποστ που παρέθεσα ε και δεν ευκαιρεις
Τώρα εσύ βάζεις λόγια που δεν είπα. Είπα "βαριέμαι", κι όχι "δεν ευκαιρώ".
Οκ, μια και συνεχίζεις τις χαριτωμενιές, εγώ προσωπικά λέω να βρεις την παράθεση που γράφω αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:33Εγώ προσωπικά θα πειστώ μόνο άμα με καλέσει να πιούμε καφεδάκι στον δρόμο για το εκλογικό κέντρο και βγει καπάκι να μου δείξει τα ψηφοδέλτια. Διότι μπορεί να αλυχτώ για την χαμένη φορουμίτισσα, αλλά δεν παύει ο έρως μου για τις υπόλοιπες. Βασικό, έτσι;
Λες; Ίσως φταίει η περι-ρέουσα ατμόσφαιρα που με επηρεάζει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 21:04Πολύ περίεργα μας τα λες, κωλογατοaLiCat έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:54Ρητορική ήταν η ερώτηση. Μη παθάζεσαι τόσο πολύ και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 20:48εμένα ρωτάς άμα δεν ήταν; Ότι είναι κόπος να πας στο ποστ που παρέθεσα ε και δεν ευκαιρεις
Τώρα εσύ βάζεις λόγια που δεν είπα. Είπα "βαριέμαι", κι όχι "δεν ευκαιρώ".