Kauldron έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 18:53
Bic έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 18:49
Ναι... και; Σε σένα προσωπικά μιλάει η Ντόρα, αν δεν το κατάλαβες. Και έχει και δίκιο, δεν ήσασταν λίγοι αυτοί που το κάνατε τότε.
Αλλά, άλλο το τότε που υπήρχαν ξεκάθαρες διαρροές από ΝΔ και θα μπορούσες να μιλήσεις ίσως και για "παραπλανημένους" που σαν άποψη έπαιζε αρκετά και σε κύκλους της ΝΔ (και όχι μόνο) και άλλο τώρα. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ πάντα, δεν τα λέω εγώ αυτά.
Γιατί στην περίπτωση την τωρινή, μιλάμε για ιστορική κωλοτούμπα τεραστίων διαστάσεων, όταν μόλις πέρσι οι ίδιοι ακριβώς λέγανε ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ δεν είναι τίποτα παραπλανημένοι, αλλά μετά από τόσα χρόνια που έχουν δει τι εστί ΧΑ είναι ναζί και συνένοχοι.
Επίσης, το σχόλιό μου αφορούσε εσένα που δήλωσες (ω! τι παράξενο) ότι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, πάλι αυτογκόλ έβαλες. Σε κάλεσε τότε η "πρώην" και δεν πήγες, παρ' όλο που για πολλά χρόνια συμφωνούσες μια χαρά με την ιδεολογία και τις θέσεις της, αλλά τώρα τρέχεις πίσω απ' τους αριστερούς που κάποτε έβριζες.
Γιατί στην περίπτωση την τωρινή, μιλάμε για ιστορική κωλοτούμπα τεραστίων διαστάσεων, όταν μόλις πέρσι οι ίδιοι ακριβώς λέγανε ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ δεν είναι τίποτα παραπλανημένοι, αλλά μετά από τόσα χρόνια που έχουν δει τι εστί ΧΑ είναι ναζί και συνένοχοι.
Ναζί είναι ο Βορίδης.
Ναζί είναι οι Ουκρανοί.
Δεν είμαι ό,τι σου αρέσει εσένα, ή οποιουδήποτε άλλου.
Δεν σου ανήκουμε για να μας προσδιορίζεις, δε σου ανήκει η χώρα για ν' απαγορεύεις στους πολίτες να ψηφίζουν ο,τι θέλουν.
Χελώνε, αντιλαμβάνομαι τη σύγχισή σου, αλλά δεν σε αποκάλεσα ναζί. Ο ΣΥΡΙΖΑς σε είπε έτσι, μόλις μέχρι πριν κάτι μέρες σε έλεγε για την ακρίβεια (μέχρι ξαφνικά να σε αγαπήσει απότομα), όχι εγώ. Ο ΣΥΡΙΖΑς που θέλεις να ψηφίσεις...
Kauldron έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 18:53
Επίσης, το σχόλιό μου αφορούσε εσένα που δήλωσες (ω! τι παράξενο) ότι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, πάλι αυτογκόλ έβαλες. Σε κάλεσε τότε η "πρώην" και δεν πήγες, παρ' όλο που για πολλά χρόνια συμφωνούσες μια χαρά με την ιδεολογία και τις θέσεις της, αλλά τώρα τρέχεις πίσω απ' τους αριστερούς που κάποτε έβριζες.
Παλιά η ΝΔ δεν απαγόρευε κόμματα.
Παλιά η ΝΔ δεν ήταν γερμανοτσολιάδικο κόμμα, να φέρνει μνημόνια και να προσκυνάει.
Παλιά η ΝΔ έλεγε και κανένα οχι (πχ στους Αμερικάνους για τα Σκόπια).
1. Ήσουν και προφήτης ρε μπαγάσα; Ήξερες τότε που άλλαξες στρατόπεδο, ότι μετά από χρόνια η ΝΔ θα απαγορεύσει κάποιο κόμμα και γι' αυτό έφυγες απ' το μαντρί; Αν ναι, τότε πάλι γκάφα έκανες, γιατί παρά την προφητεία σου πήγες στο κόμμα που απαγόρευσε...
2. Σωστό αυτό. Τράβα λοιπόν να ψηφίσεις αυτούς που δεν έφεραν κανένα μνημόνιο. Oh, wait... κι αυτοί φέρανε και μάλιστα το πιο αχρείαστο απ' όλα (το "πιο" είπα, έτσι; όχι το μόνο αχρείαστο, ελπίζω να μην θες να το εξηγησω αυτό).
3. Ασχολίαστο. Αν νομίζεις ότι έλεγε ποτέ η ΝΔ (και όχι μόνο, αλλά για τη ΝΔ μιλάμε εδώ) όχι σε κάτι χωρίς πρώτα να πάρει έγκριση να το πει, είσαι βαθιά νυχτωμένος πιστεύω.