Τι ψηφίζετε
-
Re: Τι ψηφίζετε
Αναγκαστικά ΣΥΡΙΖΑ.
Αν βγαίνει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο φόρουμ, φανταστείτε τη Κυριακή τι έχει να συμβεί....
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Εθνική Δημιουργία στις πρώτες. Στις Δεύτερες, αν έχει φύγει ο Τζήμερος λόγω μή εκλογής στις πρώτες, θα ρίξω ΚΟΤΕΣ.
-_-
- Μαδουραίος
Χαμένοι ψήφοι.Πριμοδοτείς το Κουλισταν έτσι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 06:58Εθνική Δημιουργία στις πρώτες. Στις Δεύτερες, αν έχει φύγει ο Τζήμερος λόγω μή εκλογής στις πρώτες, θα ρίξω ΚΟΤΕΣ.
- Φραγμένος_Τελεστής
Τα ίδια μου λένε και οι της ΝΔ, ότι πριμοδοτώ εσάς έτσι.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:22Χαμένοι ψήφοι.Πριμοδοτείς το Κουλισταν έτσι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 06:58Εθνική Δημιουργία στις πρώτες. Στις Δεύτερες, αν έχει φύγει ο Τζήμερος λόγω μή εκλογής στις πρώτες, θα ρίξω ΚΟΤΕΣ.
-_-
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ψέματα σου λένε.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:23Τα ίδια μου λένε και οι της ΝΔ, ότι πριμοδοτώ εσάς έτσι.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:22Χαμένοι ψήφοι.Πριμοδοτείς το Κουλισταν έτσι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 06:58Εθνική Δημιουργία στις πρώτες. Στις Δεύτερες, αν έχει φύγει ο Τζήμερος λόγω μή εκλογής στις πρώτες, θα ρίξω ΚΟΤΕΣ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Μαδουραίος
Αποχή και κόμματα εκτός βουλής πριμοδοτούν Κούλη.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:23Τα ίδια μου λένε και οι της ΝΔ, ότι πριμοδοτώ εσάς έτσι.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:22Χαμένοι ψήφοι.Πριμοδοτείς το Κουλισταν έτσι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 06:58Εθνική Δημιουργία στις πρώτες. Στις Δεύτερες, αν έχει φύγει ο Τζήμερος λόγω μή εκλογής στις πρώτες, θα ρίξω ΚΟΤΕΣ.
Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να τους τιμωρήσεις και να υποστηρίξειις την προοδευτική κυβέρνηση.
- Φραγμένος_Τελεστής
Το ξέρω και το έχω γράψει πολλές φορές.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:31Ψέματα σου λένε.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 07:23Τα ίδια μου λένε και οι της ΝΔ, ότι πριμοδοτώ εσάς έτσι.
-_-
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Την Κυριακή βοηθάμε ούλοι να μπει ο Γιάνης στη Βουλή.
(Bic σε βλέπω)
Ο Πρόεδρος Ζελένσκι είναι στην ίδια θέση με τον Πρόεδρο Ερντογάν

πιέζονται και οι δύο από ΗΠΑ και Ρωσία, τουλάχιστον..
Οι ειδοποιείς διαφορές Ερντογάν - Ζελένσκι είναι ότι ο πρώτος έχει συμμάχους τους περισσότερους Μουσουλμανικούς λαούς, ως ο τελευταίος Ηγέτης τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που προσπαθεί να κρατήσει, τις κατ' εμέ παράλογες διεκδικήσεις του, όσον αφορά τον επεκτατισμό ή και ξένες συνήθειες που εισέρχονται και ταράσουν το εσωτερικό αφήγημα του Εθνικισμού τής Τουρκίας. Στον δεύτερο συνέβη το σφάλμα να επιτρέψει στη Δύση να κάνει πόλεμο στο έδαφός του με θύματα τούς πολίτες και στο τέλος το κεφάλι του, ΑΝ δεν προλάβουν να τον κρύψουν...αυτό που από μια άποψη προσπαθεί να αποφύγει και ο Ερντογάν.
Τα μνημόνια εκτελούσαν σχέδιο μεγαλύτερης υποταγής της Ελλάδος στη Δύση και η πανδημία, πέραν τού οικονομικού συμφέροντος ειδικά για τις ΗΠΑ, εκτελούσε το ίδιο σχέδιο.
Σίγουρα τα Ελληνικά κυρίαρχα κόμματα τα βρήκαν σ' αυτό το σχέδιο

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Υπάρχει κόμμα με τέτοιο όνομα;
- kongrosian
Να μπει, γιατί να μην μπει; Να βάλει και 10 βουλευτές, μη σου πω και 12, θα τους χρειαστεί ο Αλjέξης αργότερα...

Κι εσείς ζαγάρια Νεοδημοκράτες της Α' Θεσσαλονίκης, μην ξεχάσετε έναν σταυρό στον γιατρό μας, νταξ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλά σας λέει ζώα.Τον ψηφίζετε 18 χρόνια.Tι ζητάτε τωρα;
από Μαδουραίος » 06 Αύγ 2024, 19:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Αύγ 2024, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το κύριο κριτήριο, βάσει του οποίου ψηφίζετε στις εκλογές;
από Γράφων » 31 Μάιος 2023, 16:56 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 105 Απαντήσεις
- 3101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
04 Ιουν 2023, 17:41
-