Το σκάνδαλο κουτσολιούτσου έπληξε πάρα πολύ το επενδυτικό προφίλ της χώρας. Γιατι αντίδικος είναι το επενδυτικό fund FOSUN της Κίνας, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Έδειξε για άλλη μια φορά οτι οι Έλληνες είναι λαμόγια, να μην επενδύεις στην Ελλάδα γιατί μπορεί να στα φάνε κάποιοι κουτσολιούτσοι και τα δικαστήρια να μη σε δικαιώνουν.Αρίστος έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 15:57Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 15:42Κάποτε τον πλήρωναν αδρά για να δίνει συναυλίες στο στρατό. Πρέπει να ήταν επί σημιτικού πασοκ-τσατσοκ. Μιλάμε για πολύ ζεστό χρήμα φορολογούμενων. Για να βαριούνται τα 20χρονα σε συναυλίες του σαβουρόπουλου.
Κατι διαβασα για στενη συγγενεια της γυναικας του Σαββοπουλου με τους Κουτσολιακους, ξερεις εκεινη την οικογενεια με το σκανδαλο 400 εκατομμυριων στα Foli Foli που επι ΝΔ ακομη ΔΕΝ εχει εκδικαστει.
,
Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
- Υδράργυρος
Re: Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
Χάλασε την αισθητική των ροδοκοπανατζήδων μυθριδατόπουλων ο Σαββόπουλος. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Για τη μουσική του λες?Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 01:02
Η γλωσσα του σωματος του σαβουροπουλου τα λεει ολα
Αυτο το ατομο δεν ηταν αντιγραφεας; πως τον κοβεις;
Δε γνωρίζω από ελληνικά τραγούδια.
Και κάποιες δηλώσεις από το 2019.
«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα»
«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται»
https://www.grtimes.gr/ellada/savvopoyl ... ton-polaki
«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα»
«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται»
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αντικρυστα στο κητος
κιοτεψε
κιοτεψε
SpoilerShow
Σαν το παράπονο στη φράση: Εδώ και τώρα Σαν το σπασμένο φαρμακείο στις δύο η ώρα Σαν το καμένο το γήπεδο, σαν το αμόκ της μηχανής σου μέσα απ' τις βιτρίνας τα θρύψαλα ακούω την ψυχή σου Κι όπως σ' ένα τοπίο μυστικό, αντικριστά στο κήτος έτσι μια ευλογία που αγνοώ, με κρατάει στο δικό σου το μήκος
Μου 'στειλαν μηνύματα οι βιαστικοί σου οι νάνοι απ' το παραλήρημα της χώρας σου που αυξάνει Τρεις και μισή ξημερώματα, σαν διαδήλωση που πήζει μαύρο γυαλί δίχως πρόσωπο και ξαφνικά ραγίζει Και στου σκοτωμένου το σφυγμό, στο φλας του ασθενοφόρου καθρεφτίζει κάτι απ' την ηχώ του Θεού στο βυθό του Εωσφόρου Οι ρυθμοί μου λύσσαξαν μα δεν κρατούν τον ήχο της μοναξιάς σου όταν κλαις και χτυπάς τον τοίχο Μες της αυγής το μισόφωτο σβήνω μίλια γραμμένης ύλης να βρεις τη σελίδα κατάλευκη να μπεις και ν' ανατείλεις Μ' ένα παρανάλωμα παντού, στη Θεϊκή σου αλήθεια σαν φωτογραφία ενός παιδιού που μου λέει: Αναγνώστη βοήθεια Θύρα επτά και Θύρα κάτω απ' τις ερπύστριες Όλα διαβήκαν απ’ τις γλώσσες τις στραγγαλίστριες Κι όμως εγώ σ' αφουγκράστηκα σαν λεξούλα ενός αγνώστου κι όχι σαν μέρος του λόγου τους και του δικού τους πόστου Για να σ' αγκαλιάσω με καημό και τόσο να σε νιώσω Όσο είναι τοπίο μυστικό τούτο εδώ που ποθώ ν' αποδώσω
Μου 'στειλαν μηνύματα οι βιαστικοί σου οι νάνοι απ' το παραλήρημα της χώρας σου που αυξάνει Τρεις και μισή ξημερώματα, σαν διαδήλωση που πήζει μαύρο γυαλί δίχως πρόσωπο και ξαφνικά ραγίζει Και στου σκοτωμένου το σφυγμό, στο φλας του ασθενοφόρου καθρεφτίζει κάτι απ' την ηχώ του Θεού στο βυθό του Εωσφόρου Οι ρυθμοί μου λύσσαξαν μα δεν κρατούν τον ήχο της μοναξιάς σου όταν κλαις και χτυπάς τον τοίχο Μες της αυγής το μισόφωτο σβήνω μίλια γραμμένης ύλης να βρεις τη σελίδα κατάλευκη να μπεις και ν' ανατείλεις Μ' ένα παρανάλωμα παντού, στη Θεϊκή σου αλήθεια σαν φωτογραφία ενός παιδιού που μου λέει: Αναγνώστη βοήθεια Θύρα επτά και Θύρα κάτω απ' τις ερπύστριες Όλα διαβήκαν απ’ τις γλώσσες τις στραγγαλίστριες Κι όμως εγώ σ' αφουγκράστηκα σαν λεξούλα ενός αγνώστου κι όχι σαν μέρος του λόγου τους και του δικού τους πόστου Για να σ' αγκαλιάσω με καημό και τόσο να σε νιώσω Όσο είναι τοπίο μυστικό τούτο εδώ που ποθώ ν' αποδώσω
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 01:07Και κάποιες δηλώσεις από το 2019.
Με Πολακη του κοπηκε η μασα καθως ετρωγε με διπλοσαγωνο οταν κυβερνουσε το ΝΔΣΟΚ.
.
- Υδράργυρος
Μπα δεν ειναι τιποτα. Ενα μικρουλι συνδρομο στερησης κρατικου χρηματοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 01:07Και κάποιες δηλώσεις από το 2019.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αυτός κατάλαβε γρήγορα τι σημαίνει Πολακης. Να δούμε οι συριζαίοι πότε θα το καταλάβουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 01:07Και κάποιες δηλώσεις από το 2019.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δικαίωμά του, αυτό δε μπορεις να καταλάβεις. Λες και υπήρξε ανθρωπος που να ψηφισε με βαση το τι κανει ο Σαββόπουλος.
- Μαδουραίος
Ο Ελυτης δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο, απλως ετσι τον παρουσιαζαν τα καναλια οταν ασχολουνταν δλδ μια φορα οταν πεθανε κι αλλες 2-3 που εκανε κατι δηλωσεις η χηρα του.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 00:16Τεινουν να γινουν γιουροβιζιον και αυτα μερικες φορεςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 21:17Είμαι εντελώς άσχετος από ποίηση αλλά ειλικρινά, έτσι τους τα μοιραζουν τα νόμπελ;
Ο ελυτης, ο ποιητης του ηλιος θαλασσα και τ αγοριμου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουλης: Εκλογές και τον Αυγουστο αν δεν εχουμε αυτοδυναμια
από George_V » 07 Ιουν 2023, 00:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
08 Ιουν 2023, 16:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
από taxalata xalasa » 25 Μάιος 2023, 03:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 464 Απαντήσεις
- 13072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 10:15
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
13 Φεβ 2025, 18:42