Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Μάιος 2023, 13:22

ο άλλος μας ζαλίζει ταρχίδια 24/7 με τους αλεξοκούληδες και ψάχνει πως γίνεται να την κοπανήσεις από την εφορευτική :102:

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Μάιος 2023, 13:30

nowhere έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:22
ο άλλος μας ζαλίζει ταρχίδια 24/7 με τους αλεξοκούληδες και ψάχνει πως γίνεται να την κοπανήσεις από την εφορευτική :102:
:smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Μάιος 2023, 13:33

ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:13
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:01
ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 12:50

Τέλος πάντων διαφωνώ με την λογική που λέει ότι αφού υπάρχει αδικία γενικά γύρω θα τους πατήσω στο λαιμό κι εγώ όπως μπορώ και όσο με παίρνει. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει τη ζωή ακόμα χειρότερη για τους κάθε λογής αδύναμους. Δεν το θέλω.

Το να μου έρθει κλήτευση για επιτροπή και να μην πάω είναι στο μυαλό μου αντικοινωνική συμπεριφορά όσο και το να παρκάρω σε θέση ΑΜΕΑ ή να φοροδιαφύγω ή να βάλω μέσο για να κάνει άλλος μια δύσκολη υπηρεσία στο στρατό στη θέση μου ή να του φάω την ευνοϊκή μετάθεση ή... κλπ. Ζορίζεις κάποιον άλλο στη θέση σου που δεν θα έχει τον τρόπο, το θάρρος ή την θέληση να αποφύγει μια κοινωνική υποχρέωση.
βασικά αν σε καλέσουν σε εφορευτική εσύ είσαι το θύμα που θα δουλέψει για 15 ώρες ΤΖΑΜΠΑ, η σύγκριση με το παρκάρισμα σε θέση αμεα είναι τελείως άκυρη, σε αυτή τη περίπτωση το κράτος είναι που παρκάρει σε θέση αμεα και εσύ λες δε πειράζει γιατί δεν έβρισκε πάρκινγκ αλλού

όλοι θα πρέπει να αρνηθούν αυτή την αδικία έτσι ώστε να ιδρώσουν κάποια αρμόδια αυτιά και να διορθωθεί. όσο η πλειοψηφία σκέφτεται σαν εσένα σε αυτό το ζήτημα, αυτή η αδικία θα συνεχίσει να υφίσταται

η δουλεία τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη τελείωσε.
Περίμενε. Σε προηγούμενες εκλογές πήγα και άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα σε 5-10 λεπτά ακριβώς επειδή κάποιοι άλλοι δαπάνησαν απλήρωτο προσωπικό χρόνο για να λειτουργήσει το σύστημα. Ε, αύριο μπορεί να είναι η σειρά μου.

Γύρω μου υπάρχουν ένα σωρό αδικίες για τις οποίες είναι απίθανο να τις αρνηθούν όλοι. Γύρω μου υπάρχουν πολλοί που πετάνε τα σκουπίδια εκτός κάδου; Να περιμένω να αντιδράσουν όλοι με αυτούς που πετάνε σκουπίδια στο δρόμο και μέχρι τότε να πετάω κι εγώ; Να σταματήσω να ανακυκλώνω; Δαπανώ χρόνο και κάποιο λίγο χρήμα για αυτό. Και βεβαίως αισθάνομαι κορόϊδο όταν στον κάδο ανακύκλωση πετάει ο γάιδαρος τα αποφάγια. Αλλά πες μου τι να κάνω;

Τι εννοώ; Ότι η λογική που λέει πως η κατάσταση είναι κακή οπότε κι εγώ λειτουργώ αντικοινωνικά από αντίδραση προς το "σύστημα", δεν με εκφράζει. Προσπαθώ να λειτουργώ όσο το λιγότερο αντικοινωνικά μπορώ και με ό,τι εργαλεία προσφέρει το ίδιο το σύστημα να παλέψω για αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό αύριο μπορείς να πας και να ψηφίσει κάτι/κάποιον που να φέρει ένα ελάχιστο μέρος των αλλαγών αυτών. Ή/και να φτιάξεις ένα δικό σου κόμμα και να σε ψηφίσω κι εγώ. Αλλά μη μου προτείνεις κάθε φορά που αισθάνομαι θύμα να θυματοποιώ κάποιον άλλο πιο κακομοίρη από εμένα. Αν έρθει κλήτευση και δεν πάει κανείς στο τέλος θα βουτήξουν κάποιον να κάτσει με το στανιό. Αυτός μπορεί να μην έχει κάνει τον ελάχιστο προγραμματισμό για να μείνει εκεί όλη τη μέρα (να έχει μαζί του τα φάρμακά του, να έχει φροντίσει να αφήσει κάποιον να ταΐσει το γέρο σπίτι κοκ).
το σύστημα θα ταρακουνηθεί μόνο όταν δε πατήσει κανείς. όσο πηγαίνουν, τόσο θα αναπαράγεται αυτή η κατάσταση
ό,τι και να λέμε από εκεί και πέρα είναι ηθικολογίες
καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και θεωρώ ότι είναι σωστό σε ένα γενικό πλαίσιο αλλά όσον αφορά τις εκλογές συγκεκριμένα να πάνε να κουρευτούν, τόσο απλά
όταν πληρώνεις δικαστικό αντιπρόσωπο και γραμματέα (και καλά κάνεις εννοείται) θα πρέπει να πληρώνεις και τους υπόλοιπους. τέλος.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Μάιος 2023, 13:42

Γειτονισα ουκρανη πηρε ταυτοτητα προσφατα, και καπακι της ηρθε χαρτι απο την εισαγγελεια πρωτοδικων να παει εφορευτικη επιτροπη :smt005: Με βρηκε πανικοβλητη και με ρωταει τι ειναι αυτο, καλο ή κακο; κακο της λεω :smt005:
Κρατος τσακωμενο με τη λογικη

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 20 Μάιος 2023, 13:42

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:33
όταν πληρώνεις δικαστικό αντιπρόσωπο και γραμματέα (και καλά κάνεις εννοείται) θα πρέπει να πληρώνεις και τους υπόλοιπους. τέλος.
Προφανώς συμφωνούμε πως είναι λογική απαίτηση να αποζημιώνονται και οι υπόλοιποι.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:33
το σύστημα θα ταρακουνηθεί μόνο όταν δε πατήσει κανείς. όσο πηγαίνουν, τόσο θα αναπαράγεται αυτή η κατάσταση
Τώρα θα σου πω και κάτι που δεν θα σου αρέσει :lol:

Κάτι ανάλογο λένε κι οι κομμουνιστές, αναρχικοί, αριστεροί/ακροαριστεροί κλπ. Ότι το σύστημα (αστική δημοκρατία) δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δίκαιο αν δεν υπάρξει βίαιη και μαζική αντίδραση. Και δικαιολογούν χτυπήματα σε αστυνομικούς, καταστροφές ξένης περιουσίας, ξυλοδαρμούς απεργοσπαστών κλπ ομορφιές.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 20 Μάιος 2023, 14:11

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2023, 10:20
Lugozzi έγραψε:
20 Μάιος 2023, 09:49
Από την εφορευτική επιτροπή αποκλείονται δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι ή έμμισθοι υπάλληλοι δημοτικών νομικών προσώπων και ιδρυμάτων

Πηγή: Reporter.gr
ΤΖΗΜΕΡΟΣ μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
Μία φορά εμένα δημόσιο υπάλληλο με όρισαν εκπρόσωπο εφορευτικής ( που απαγορεύεται) κι έγινε αψιμαχία με τον δικαστικό αντιπρόσωπο.Εχμμμ διάφορα μπινελίκια...

μπορείς να μας αναφέρεις περισσότερα για αυτό το περιστατικό; δεν έχει ξανά αναφερθεί κάτι ανάλογο, οπότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 20 Μάιος 2023, 14:19

Παιδες , υπαρχει καποιος γνωστης να μας επιβεβαιωσει τα οσα λεει το αρθρο; Εαν με κυνηγησουν και προσκομισω βεβαιωση εργοδοτη ειμαι καλυμμενος ;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Μάιος 2023, 14:21

Αυτο το σπαταλο κρατος κανει τσιγγουνιες σε αυτο το θεμα
Κανονικα επρεπε να δινει ενα ποσο και να επιλεγει τα ατομα που κανουν αιτηση

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 20 Μάιος 2023, 14:23

Bazoomba έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:19
Παιδες , υπαρχει καποιος γνωστης να μας επιβεβαιωσει τα οσα λεει το αρθρο; Εαν με κυνηγησουν και προσκομισω βεβαιωση εργοδοτη ειμαι καλυμμενος ;
δεν έχεις κάποιον δικό σου να πάει την βεβαίωση 6 το πρωί εκεί;

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 20 Μάιος 2023, 14:23

.

Μια ΠΟΥΤΑΝΑ σε μπουρδέλο πρέπει να ΓΑΜΗΘΕΙ με 100 ή 200 άτομα για να βγάλει 1.000 €.....

Γιατι να μη ρίχνουμε κι ενα ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ;;;

Αφου εμείς τη πληρώνουμε στο τέλος.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2023, 14:25

Bazoomba έγραψε:
Νομίζω ότι πρέπει να την προσκομίσεις πριν και όχι μετά τις εκλογές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 20 Μάιος 2023, 14:31

Ρε οι μισοί και παραπάνω δεν πάνε. Τίποτα δεν θα σας κάνουν. Στη χειρότερη στέλνουν αστυνομικό να σε ψάξει σπίτι σου, φρόντισε να είσαι αλλού. Και να σε βρουν λες δεν δεν είδα και σε Πάνε στο εκλογικό κέντρο να κάνεις το χαμαλικι. Να σε κυνηγήσουν δικαστικά δεν παίζει, σιγα μην τραβιέται η δικηγορα με διαδικασιες που δε θα τις πληρωθει κιολας, ενα χιλιαρικο πηγε να βάλει όχι να εφαρμόσει το.νομο. εκτός αν πάει κάνεις μάγκας λουφαδορος και αρχίσει να τη βρίζει οπότε το πάρει προσωπικά και το κυνηγήσει. Αν σε βρουν και σε Πάνε κάνε τον βλάκα πες δεν ξέρω να διαβάζω, δεν μπορώ να βάλω τα ψηφοδέλτια σε σειρά, καντα μπουρδελο να σε διώξει από μόνη της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 20 Μάιος 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 20 Μάιος 2023, 14:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:25
Bazoomba έγραψε:
Καταλαβα. Θενκς.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2023, 14:36

Bazoomba έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:25
Bazoomba έγραψε:
Καταλαβα. Θενκς.
Εγώ σύντροφε δεν κατάλαβα αν θες να πας να ψηφίσεις και να φύγεις (δείχνοντας το σχετικό έγγραφο) ή να μην πας καθόλου. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Μάιος 2023, 14:40

ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 13:13
Αν έρθει κλήτευση και δεν πάει κανείς στο τέλος θα βουτήξουν κάποιον να κάτσει με το στανιό.
εγω απορω αν/πως γινεται αυτο.

δεν μπορω να το κανω εικονα, να με βαζουν με το ζορι να κατσω στην καρεκλα και να κανω μια δουλεια. δεν θα την κανω τη δουλεια :102: ακομη κι αν ερθει η αστυνομια και με καθισει με τη βια στην καρεκλα. η, ακομη καλυτερα, θα κανω τοσα λαθη, ωστε ο δικαστικος που με εχωσε, να αναγκαστει να κανει 10πλη δουλεια για να τα διορθωσει, να βλαστημησει την ωρα και τη στιγμη που το εκανε.

μια φορα πηγαν να με χωσουν, ειχα παει σχεδον αξημερωτα να ψηφισω, για να παω για ψαρεμα μετα, ειπα κει στη δικηγορινα οτι δεν καθομαι, θα πρεπει καποιος να ασκησει βια για να γινει αυτο, και με τη βια να μου βαλουν το στυλο στο χερι, και παλι θα ζωγραφιζω πουτσες στο χαρτι, δουλεια δεν προκειται να κανω, και με αμολησε. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών