πες της ότι δε σου έμεινε αξέχαστη
Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:10Εγω δεν ειμαι ενταξει, αλλα σε καθε περιπτωση τσαμπα δεν κανω τιποτα. Οχι πως θα αλλαζε κατι αν μου εδιναν ενα πενηντάρικο, αλλα ειναι ηθικο το ζητημα.
Καποιοι παιρνουν 200ρικα, και καποιους τους χώνουν στο τσαμπα. Ψαχνουν για μαλακες, και το γεγονός ότι εξαιρουν τους ΔΥ απο αυτο το τσαμπα ρεζιλικι, δεν κανει καλύτερα τα πραγματα.
-
θα σταματήσεις το τρολάρισμα μωρέST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.
Είναι αυτή η βαθιά και πλέρια έκφραση συλλογικότητας, που μας χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 14:49Ε, αυτό γράφω τόση ώρα. Ό,τι αν συμπεριφερθούμε αρκετοί έτσι θα την πληρώσει κάποιο ανθρωπάκι που δεν θα σκεφτεί να αντιδράσει ή να κάνει τον χαζό και ακατάλληλο. Και μου λέτε ότι είστε εντάξει με αυτό.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 14:40εγω απορω αν/πως γινεται αυτο.
δεν μπορω να το κανω εικονα, να με βαζουν με το ζορι να κατσω στην καρεκλα και να κανω μια δουλεια. δεν θα την κανω τη δουλειαακομη κι αν ερθει η αστυνομια και με καθισει με τη βια στην καρεκλα. η, ακομη καλυτερα, θα κανω τοσα λαθη, ωστε ο δικαστικος που με εχωσε, να αναγκαστει να κανει 10πλη δουλεια για να τα διορθωσει, να βλαστημησει την ωρα και τη στιγμη που το εκανε.
μια φορα πηγαν να με χωσουν, ειχα παει σχεδον αξημερωτα να ψηφισω, για να παω για ψαρεμα μετα, ειπα κει στη δικηγορινα οτι δεν καθομαι, θα πρεπει καποιος να ασκησει βια για να γινει αυτο, και με τη βια να μου βαλουν το στυλο στο χερι, και παλι θα ζωγραφιζω πουτσες στο χαρτι, δουλεια δεν προκειται να κανω, και με αμολησε.
Εδώ μαζί, εκεί χώρια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι παραπάνω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:18θα σταματήσεις το τρολάρισμα μωρέST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.
Να το κανουν εθελοντικο, να ζητανε απο κομματοσκυλα, να πληρωνουν κατι. Λυσεις υπάρχουν. Αλλα οχι αυτό το ρεζιλικι.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:10Εγω δεν ειμαι ενταξει, αλλα σε καθε περιπτωση τσαμπα δεν κανω τιποτα. Οχι πως θα αλλαζε κατι αν μου εδιναν ενα πενηντάρικο, αλλα ειναι ηθικο το ζητημα.
Καποιοι παιρνουν 200ρικα, και καποιους τους χώνουν στο τσαμπα. Ψαχνουν για μαλακες, και το γεγονός ότι εξαιρουν τους ΔΥ απο αυτο το τσαμπα ρεζιλικι, δεν κανει καλύτερα τα πραγματα.
Ακροαριστεροι δεν ειμαστε, αλλα ουτε ακρομαλακες.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Τελευταίες δύο φορές που με κάλεσαν δεν πήγα και δεν είχα καμία απολύτως κύρωση. Απλά δεν πήγα και να ψηφίσω.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Είχες υπογράψει ότι έλαβες την κλήτευση?Hunkar Begendi έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:23Τελευταίες δύο φορές που με κάλεσαν δεν πήγα και δεν είχα καμία απολύτως κύρωση. Απλά δεν πήγα και να ψηφίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 20 Μάιος 2023, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχουν τόσοι εθελοντές. Αν σου έλεγα να κάνουν εθελοντική την στρατιωτική θητεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δεχόσουν.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:22Να το κανουν εθελοντικο, να ζητανε απο κομματοσκυλα, να πληρωνουν κατι. Λυσεις υπάρχουν. Αλλα οχι αυτό το ρεζιλικι.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:10Εγω δεν ειμαι ενταξει, αλλα σε καθε περιπτωση τσαμπα δεν κανω τιποτα. Οχι πως θα αλλαζε κατι αν μου εδιναν ενα πενηντάρικο, αλλα ειναι ηθικο το ζητημα.
Λύσεις προφανώς υπάρχουν. Θα μπορούσε πλην απόρων και ανέργων να βάλει ένα μικρό τίμημα σε όποιον πάει να ψηφίσει για να καλύπτονται τέτοια και άλλα έξοδα αλλά και πάλι θα ξεσηκώνονταν όλοι.
Θα μπορούσε να το κάνει υποχρεωτικό Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους η να τους δίνει μικρότερη αμοιβή και να πληρώνονται οιντης εφορευτικηςST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:26Δεν υπάρχουν τόσοι εθελοντές. Αν σου έλεγα να κάνουν εθελοντική την στρατιωτική θητεία είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δεχόσουν.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:22Να το κανουν εθελοντικο, να ζητανε απο κομματοσκυλα, να πληρωνουν κατι. Λυσεις υπάρχουν. Αλλα οχι αυτό το ρεζιλικι.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17
Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.
Λύσεις προφανώς υπάρχουν. Θα μπορούσε πλην απόρων και ανέργων να βάλει ένα μικρό τίμημα σε όποιον πάει να ψηφίσει για να καλύπτονται τέτοια και άλλα έξοδα αλλά και πάλι θα ξεσηκώνονταν όλοι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:19Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι παραπάνω.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:18θα σταματήσεις το τρολάρισμα μωρέST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:17Μα συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχει αδικία σε αυτό. Όλοι. Εφόσον όμως δεν είμαστε ακροαριστεροί να θέλουμε να καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές για να καβαλήσουμε στην εξουσία, δεν βλέπω πως μπορούμε να συμφωνούμε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πιέζουν πιο αδύναμους.
τι να καταλάβει κανείς μωρε; σου λέω εκεί ήμουν 6παρά το πρωί, περίμενα και ώρα την """"δικαστικό"""" και τον """"αστυνομικό"""", τους λέω ήρθα να κάνω το καθήκον μου αλλά φέρτε και όσους άλλους κληρώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν (χωρίς χαρτί κλπ) και με γράψανε στις αρχιδάρες τους. Η σταρχιδική συμπεριφορά πληρώνεται (και μόνο αυτήν εκτιμάει) με σταρχιδική συμπεριφορά. Βασικός κανόνας της ζωής. Δεν ξέρω πού κολλάς.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Ναι και τις δύο φορές.student έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:25Είχες υπογράψει ότι έλαβες την κλήτευση?Hunkar Begendi έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:23Τελευταίες δύο φορές που με κάλεσαν δεν πήγα και δεν είχα καμία απολύτως κύρωση. Απλά δεν πήγα και να ψηφίσω.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι κι εγώ δεν ξέρω τέτοιες περιπτώσεις. Το να πάνε να πάρουν με το ζόρι κάποιον από το σπίτι ή έστω να τον ψάξουν, παίζει να συμβεί μόνον στην περίπτωση που δεν υπάρχουν επιπλέον άτομα. Συνήθως υπάρχουν και παίζουν μεταξύ τους τράμπες. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν όλα τα εκλογικά τμήματα, την ίδια προσέλευση ψηφοφόρων. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλοί από τους κληθέντες, είναι κομματικοί και γουστάρουν να είναι εκεί συνέχεια για να ελέγχουν από την αρχή μέχρι το τέλος τη φάση.Hunkar Begendi έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:28Ναι και τις δύο φορές.student έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:25Είχες υπογράψει ότι έλαβες την κλήτευση?Hunkar Begendi έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:23Τελευταίες δύο φορές που με κάλεσαν δεν πήγα και δεν είχα καμία απολύτως κύρωση. Απλά δεν πήγα και να ψηφίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα γινει να μπω εφορευτικη επιτροπη,
από πήζον bot » 25 Μάιος 2023, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
από Kauldron » 26 Μάιος 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τζάμπα πέθανε! Τέλος ο δωρεάν αέρας.....
από georgebi » 01 Δεκ 2023, 14:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Δεκ 2023, 14:18
-