Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Μάιος 2023, 15:36

ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:14

και τι διαφορά έχει αυτό από το να παρκάρουμε σε θέση ΑΜΕΑ; Πάλι κάποιος πιο αδύναμος πληρώνει για να εξυπηρετηθεί κάποιος πιο καταφερτζής.

Αν σας έλεγα δηλαδή να βάλουν όσοι μπορούν μέσο για να μην πάνε στρατό θα ήσασταν ΟΚ;

Έλα ρε συ τώρα. Δεν θα εκμεταλλευόσουν κάποιον επειδή απλά είναι αδύναμος (κορόιδο) με κάποιον τρόπο. Δεν θα έδινες λάθος ρέστα σε πελάτη επειδή καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να υπολογίσει σωστά. Δεν θα έκλεβες ένα πορτοφόλι από ένα γέρο που του εξέχει από την τσέπη αν ήσουν σίγουρος ότι δεν θα σε πάρει χαμπάρι.

Για κάποιο λόγο αντιμετωπίζετε με διαφορετικά κριτήρια αυτή την κοινωνική υποχρέωση από ό,τι τις άλλες.
αυτο με το στρατο, θα ημουν οκ. :102:

κατα τα αλλα, αλλο να εκμεταλλευτω καποιον, και αλλο να αποφυγω να με εκμεταλλευτουν.

κλειδωνω την πορτα μου, για να μη με κλεψουν, γνωριζοντας οτι οι κλεφτες θα πανε στην επομενη πορτα, μεχρι να βρουν καποια ξεκλειδωτη. αυτο δεν με κανει εκμεταλλευτη του κακομοιρη που δεν ξερει να κλειδωνει την πορτα του. αμα θελει, να του δειξω πως κλειδωνουν, ευχαριστως. αλλα παλι, δεν μπορω μαλλον να το δειξω σε ολους, οι κλεφτες καποιον θα βρουν μποσικο.

δεν ειναι κοινωνικη υποχρεωση. ειναι κοινωνικη εργασια, που θα επρεπε να πληρωνεται, η να πηγαινει οποιος θελει, εθελοντικα.
κανω καθαρισμο βυθου, απληρωτα, τη δουλεια του σκουπιδιαρη, επειδη ετσι γουσταρω. αν με υποχρεωναν, και μαλιστα μαζι με αλλους που θα πληρωναν μονο τους αλλους, θα τους επαιρνε ο γερο διαολος.

αν ρωτησεις την κοινωνια, θα σου πει ξεκαθαρα οτι δεν θα επρεπε κανεις να ειναι υποχρεωμενος να κανει κατι τετοιο, η εστω να ειναι ολοι. με ισους ορους.

ειμαι βεβαιος οτι μπορει το κρατος να βρει εθελοντες στο τσαμπα. η να πληρωσει.
η να βρει αλλη λυση, π.χ. αντι για λεφτα να δινει τιποτα μορια για διορισμο, η για μεταθεση στους δυ.

αλλα επιλεγει να μου κλεψει μια μερα απο τη ζωη μου. λυπαμαι, θα κλειδωσω. εξω οι κλεφτες. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 20 Μάιος 2023, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 20 Μάιος 2023, 15:36

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:28
τι να καταλάβει κανείς μωρε; σου λέω εκεί ήμουν 6παρά το πρωί, περίμενα και ώρα την """"δικαστικό"""" και τον """"αστυνομικό"""", τους λέω ήρθα να κάνω το καθήκον μου αλλά φέρτε και όσους άλλους κληρώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν (χωρίς χαρτί κλπ) και με γράψανε στις αρχιδάρες τους. Η σταρχιδική συμπεριφορά πληρώνεται (και μόνο αυτήν εκτιμάει) με σταρχιδική συμπεριφορά. Βασικός κανόνας της ζωής. Δεν ξέρω πού κολλάς.
Μου λες δηλαδή ότι αφού έκανε κάποιος άλλος κάτι εις βάρος σου, θεωρείς ότι είναι σωστό να κάνει το ίδιο κι εσύ.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2023, 15:36

Είπαμε, διπλή μονοήμερη πληρωμή στα μέλη της εφορευτικής. Δεν είναι κορόιδα.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 20 Μάιος 2023, 15:38

ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:36
τι να καταλάβει κανείς μωρε; σου λέω εκεί ήμουν 6παρά το πρωί, περίμενα και ώρα την """"δικαστικό"""" και τον """"αστυνομικό"""", τους λέω ήρθα να κάνω το καθήκον μου αλλά φέρτε και όσους άλλους κληρώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν (χωρίς χαρτί κλπ) και με γράψανε στις αρχιδάρες τους. Η σταρχιδική συμπεριφορά πληρώνεται (και μόνο αυτήν εκτιμάει) με σταρχιδική συμπεριφορά. Βασικός κανόνας της ζωής. Δεν ξέρω πού κολλάς.
Μου λες δηλαδή ότι αφού έκανε κάποιος άλλος κάτι εις βάρος σου, θεωρείς ότι είναι σωστό να κάνει το ίδιο κι εσύ.
όχι, σου λέω ότι είσαι στόκος

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 20 Μάιος 2023, 15:44

Στύγιος έγραψε:
Είπαμε ότι όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούμε σε αυτό. Το επόμενο ερώτημα είναι ποια είναι η συμπεριφορά μας κάθε φορά που ένας νόμος/κανόνας μας φαίνεται άδικος και τι κάνουμε μέχρι να αλλάξει.

Μου φαίνεται παράλογο ένα σήμα κυκλοφορίας. Το αγνοώ; Μου φαίνεται άδικος ο φόρος που καλούμαι να πληρώσω. Χρηματίζω έναν γνωστό μέσα στην εφορία να μου τον μειώσει;

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Μάιος 2023, 15:46

ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:19
20 Μάιος 2023, 15:18

θα σταματήσεις το τρολάρισμα μωρέ
Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι παραπάνω.

Δεν εχεις εννομο συμφερον. Υποχρεουνται να μη σου δωσουν ποιοι δεν ηρθαν

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2023, 15:47

Στύγιος έγραψε:

5 δεν είναι τα μέλη; 70 ευρώ έκαστος-η και 650 στον δικαστικό . Όχι 1000 και βάλε στον δικαστικό παπάρα.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 20 Μάιος 2023, 15:50

Υδράργυρος έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:46
ST48410 έγραψε:
20 Μάιος 2023, 15:19

Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι παραπάνω.

Δεν εχεις εννομο συμφερον. Υποχρεουνται να μη σου δωσουν ποιοι δεν ηρθαν
να μην μου δώσουν τι; :P πήγαμε, φώναξαν ονόματα, κάποιοι δεν απάντησαν, δεν ήρθαν ούτε μια ώρα μετά, να πω ότι αργησαν να φέρουν χαρτί, και λέω ευγενικά, το ότι δεν έρχονται μας επηρεάζει και εμάς γιατί θα κάνουμε περισσότερη δουλειά που δεν είμαστε υποχρεωμένοι (αλλιώς πώς διάολο εξάγεται ότι χρειάζονται Χ άτομα για κάθε αίθουσα) και βεβαίως θα είχαμε μεγαλύτερο κενό διάλειμμα το μεσημέρι που λείπουμε ένας-ένας, επομένως παρακαλώ πηγαίντε να τους φωνάξετε (στην αστυνομία, που ήταν στην διάθεση της """""δικαστικού"""")

επίσης, δεν χρειάζεται να σου πουν κάτι, απλά μετράς άτομα :P
υπάρχουν και οι αναπληρωματικοί, που επίσης δεν φωνάξανε :D

και μας λέει τώρα ο τρολάκης stτέτοιος ότι στην επαναληπτική μία βδομάδα μετά, εγώ έπρεπε να σκεφτώ τα μέλη που δεν αντέδρασαν, γιατί είναι πιο αδύναμα και την πληρώνουν αυτά :lol:

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 20 Μάιος 2023, 16:18

Lord Brum έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:55
Dorian έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:52
Lord Brum έγραψε:
20 Μάιος 2023, 14:44

Thats the spirit. Αν ήταν στις προηγούμενες εκλογές θα σου έλεγα να βάζεις πάνω πάνω ψηφοδέλτια ΧΑ και αναταρσυα μόνο και νδ , σρζ, πασοκ. στο τέλος της στιβας, θα σε εδιωχναν μονοο τους
Σίγουρα αν δεν βαριέται ο δικαστικός μπορεί να σε απειλήσει σου ρίξει κάποιο κατάλληλο νόμο που θα υπάρχει για το θέμα. Παρακωλυση εκλογών ή κάτι τέτοιο, νομίζω υπάρχει και στο σύνταγμα . Είναι βέβαιο ότι θα είναι χειρότερο από το απλώς να την κοπανησεις
Σιγά μην καθίσει να μπλέξει. 1000 ευρω πηγε να βγάλει τίποτα λιγότερο, τίποτα περισοτερο. Αν το παιξεις χαζος θα σε διωξει. Σιγα μη μπλεκεται.
μεγάλο ρίσκο να πέσεις σε στραβό δικαστικό να σε στείλει για διαταραξη εκλογών. πιο απλό να μην πας, και αυτό μετράει και στην χώρα μας, το κάνουν οι πολλοί. Αν σε ψάξουν θα κάνεις τότε το χαζό, δεν το είδα το χαρτί, ελειπα ζαλιζόμουν κοκ.Δεν είναι σαφής επιστημη η νομική, 100 φόρες να δικαστείς μπορείς να πάρεις άλλα αποτελέσματα (πέρα από τα τηλέφωνα τύπου παναθηναικάκια). Πρόσφατα για την ίδια ακριβώς προσφυγή σε διοικητικό που μοιράστηκε για γραφειοκρατικούς λόγους σε 2 ακροατήρια, απορρίφθηκε μεν αλλά εγώ δεν πλήρωσα δικαστικά έξοδα οι άλλοι στο άλλο ακροατήριο πλήρωσαν.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Μάιος 2023, 17:18

δαβάζω λετε μερικοί σας εχει ερθει πανω απο μια φορα, και εμενα μου εχει έρθει τρείς φορές, τρείς δηλαδή στις 10 περίπου, ειναι εκνευριστικά μεγάλο το ποσοστό. Πως γίνεται αυτό ξερει κανείς;

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 20 Μάιος 2023, 17:56

enaon έγραψε:
20 Μάιος 2023, 17:18
δαβάζω λετε μερικοί σας εχει ερθει πανω απο μια φορα, και εμενα μου εχει έρθει τρείς φορές, τρείς δηλαδή στις 10 περίπου, ειναι εκνευριστικά μεγάλο το ποσοστό. Πως γίνεται αυτό ξερει κανείς;
Δεν γνωρίζω αλλά θα παίξω μια ζαριά.

Όταν το απαιτήσει η στιγμή, κάθονται δυο τρεις μεσαίοι προύχοντες μπρος στο εξελακι με τους ψηφοφόρους του τμήματος που σόρταρε η γραμματεία και την τρέχουν στα γρήγορα. Σημαντικές παράμετροι στο σορτάρισμα (πέραν των νομικών περιορισμών) είναι το αν κάποιος δεν ψηφίζει γενικά, (remove απ τη λίστα) και το ποιοι επιλέχθηκαν ξανά και ήρθαν (highlight στη λίστα ή ακόμη και χωριστό φύλλο).
Τρέχουν μία την κατάταξη στα γρήγορα, αν ξέρουν κανέναν απ όσους περνούν μπροστά τους τον αφαιρούν για να μην χώσουν τον γνωστό (στα μικρά εκλογικά τμήματα ειδικά ξέρουν και τους περισσότερους), αν έχουν απωθημένα από πριν με κάποιον και γουστάρουν να τον χώσουν, τον χώνουν καρφωτό. Μετά στην τύχη συμπληρώνουν όσους τους λείπουν. Σ ένα πεντάλεπτο το πολύ (αν η λίστα είναι μεγάλη αρκούν οι πρώτες σελίδες) έχουν φιξάρει τα υποψήφια θύματα και φεύγει το μειλ στο ΑΤ για τις κλήσεις.

Δινω αυξημένες πιθανότητες στο να έχουν σαν βάση έναν γενικό εμπειρικό κανόνα. Ένα ποσοστό των επιλεχθέντων πχ το 50% να είναι απαραιτήτως από αυτούς που έχουν ξανάρθει για να αντισταθμίσουν την αυξημένη πιθανότητα να μην έρθουν κάποιοι οι και όλοι από τους αδοκίμαστους. Αυτό θα εξηγούσε και το γιατί παρατηρείται όποιος πάει μία να έχει μετά και 2 και 3 στο κοντέρ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Μάιος 2023, 18:07

student έγραψε:
20 Μάιος 2023, 17:56

Σημαντικές παράμετροι στο σορτάρισμα (πέραν των νομικών περιορισμών) είναι το αν κάποιος δεν ψηφίζει γενικά, (remove απ τη λίστα)
να τιμωρουσαν οσους παιζουν δημοκρατία ειναι λογικό αλλα δεν εχει σχέση μάλλον, ουτε βιβλιαριο εκλογικό δεν ειχα βγαλει. Ξερει κανεις αλήθεια πώς τα βγάζουν;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Μάιος 2023, 18:26

enaon έγραψε:
20 Μάιος 2023, 18:07
student έγραψε:
20 Μάιος 2023, 17:56

Σημαντικές παράμετροι στο σορτάρισμα (πέραν των νομικών περιορισμών) είναι το αν κάποιος δεν ψηφίζει γενικά, (remove απ τη λίστα)
να τιμωρουσαν οσους παιζουν δημοκρατία ειναι λογικό αλλα δεν εχει σχέση μάλλον, ουτε βιβλιαριο εκλογικό δεν ειχα βγαλει. Ξερει κανεις αλήθεια πώς τα βγάζουν;
Δεν τα βγάζουν, που τα θυμήθηκες;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μάιος 2023, 18:28

Εμένα μου είπαν ότι παλιότερα (δεν ξέρω πότε) απαγοτεύοταν το αλκοόλ την προηγούμενη των εκλογών. Για όλους :o
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Μάιος 2023, 18:29

κακως χρησιμοποιησα "βγαζω" δυο φορες, το πρωτο ήταν για το βιβλιάριο, στα χρόνια μου ηταν υποχρεωτικό και καλα για να ταξιδέψεις, το δευτερο ήταν για την λιστα. Ξερει κανεις αλήθεια πως βγανει αυτη η λιστα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών