ελπίζω να τρολάρεις, αν όχι
κλασικιά αριστερή με δεξιές τσέπες
Αν δε θέλει ο άλλος να καθαρίζει και να κόβει κρεμμύδι, υπάρχει έτοιμο στο εμπόριο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:28ελπίζω να τρολάρεις, αν όχι
κλασικιά αριστερή με δεξιές τσέπες
μπατομπουστη.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:25αν περάσεις τα 5/7 μαθήματα του πρώτου εξαμήνου, υπόσχομαι να σου στέλνω ταπεράκια, καμάρι μου
Πω μλκ μου εσύ είσαι επικίνδυνος
Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:32μπατομπουστη.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:25αν περάσεις τα 5/7 μαθήματα του πρώτου εξαμήνου, υπόσχομαι να σου στέλνω ταπεράκια, καμάρι μουακριβως το σκορ μου.
7 διαδρομες εχω κανει, 5 μονο εδωσαν τιπ, οι αλλοι 2, η δεν εμειναν ευχαριστημενοι, η φταιει που ηταν γαλλοι, δω οι τριγυρω καπεταναιοι λενε οτι οι γαλλοι ειναι γενικως τσιπηδες
Το γαμοκρεμμύδι, μπορείς να το αντικαταστήσεις με ξερό (παίζει στα μπαχαρικά) ή εναλλακτικά με το άσπρο κομμάτι του φρέσκου πράσσου.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:20ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:50Ασέβαστε, μια πρώτη λίστα.
Βασικά υλικά που πρέπει να υπάρχουν στο ψυγείο
Φέτα, σκληρό κίτρινο τυρί, τριμμένο τυρί (ζαμπόν/τυρί) αν κάνεις τοστ.
Αυγά
Βούτυρο
Ντομάτες ή και μικρά ντοματάκια
Πιπεριές-καρότα-μαϊντανός-σέλινο
Σαλατικά που γουστάρεις (έτοιμα ή όχι)
Μουστάρδα
Κατάψυξη
Ψαρικά ξεκοκκαλισμένα/φιλεταρισμένα (ό,τι θέλεις)
Πατάτες
Καλαμπόκι (αν σ' αρέσει)
Εκτός ψυγείου
Λάδι
Ξύδι
Κρεμμύδια (προτίμησε μεγάλα)
Πατάτες
Λεμόνια
Σκόρδα
Πίτες ή ψωμί σε φέτες
Κονσέρβες (χυμός ή τριμμένες ντομάτες)
Μπαχαρικά
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
Κανέλλα κλπ
Αλουμινόχαρτο και αντικολλητικό χαρτί
Σπάγγος
Κρασί ή ούζο
Φρέσκα κρεατικά ή κιμά (ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις)
Αν έχεις όλα αυτά, μπορώ να σου προτείνω κάποιες πανεύκολες, γρήγορες και "καθαρές" συνταγές, που θεωρώ ότι θα σε καλύψουν.
δεν εχω.
και μαλλον βαριεμαι σημερα να ξεκουνησω. αλλα η λιστα εγινε κοπυ πειστ, απο δευτερα, η τριτη αν δευτερα εχω μετακομιση και πρεπει να δω τι αλλο μπορει να χρειαζεται το νεο σπιτι, θα παω να προμηθευτω.
ολα λογικα φαινονται, αυτο το γαμωκρεμμυδι μπορω να το αντικαταστησω με κατι γιατι δε γουσταρω τα κλαμματα;
πατατες στην καταψυξη, εννοεις προτηγανισμενες; γενικως θελω να αποφευγω το τηγανισμα, και για τη μανουρα του, και γιατι δεν με εντυπωσιαζει γευστικα.
γενικοτερα, αυτα που προτιμω, ειναι κρεας-σαλατα. οπως φτιαχνω ως τωρα. ψητα η κατσαρολας.και φουρνου.
ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο μπαλετο.
δεν ειδα, η αληθεια ειναι. θα δω ομως.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:34Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:32μπατομπουστη.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 16:25
αν περάσεις τα 5/7 μαθήματα του πρώτου εξαμήνου, υπόσχομαι να σου στέλνω ταπεράκια, καμάρι μουακριβως το σκορ μου.
7 διαδρομες εχω κανει, 5 μονο εδωσαν τιπ, οι αλλοι 2, η δεν εμειναν ευχαριστημενοι, η φταιει που ηταν γαλλοι, δω οι τριγυρω καπεταναιοι λενε οτι οι γαλλοι ειναι γενικως τσιπηδες
την σειρά που σου έβαλα, την είδες;κάνει συνέχεια κρεατάκια σε σχαροτήγανο με μιντιουμ ψήσιμο, μπαχαρικά, μιξ σαλάτας έτοιμο, ψωμί, πιστεύω θα σε καλύψει για καθημερινές
ChatGPT , τι γοογλις μου λες.
κατσε γιατι εχω μπερδεψει τα σοβαρα με την πλακα. ισχυει; πειναω λεμε.
Μα δεν έχω ιδέα πως το' κανες μέχρι τώρα.
οχι νωρις, χωρις. χωρις αλευρι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 17:32Μα δεν έχω ιδέα πως το' κανες μέχρι τώρα.
...Τί σώταρες νωρίς; Τις μπριζόλες; Τελείωσε το όπως το ξεκίνησες κι ό,τι βγει, σε συνταγές άλλων δεν επεμβαίνω.
Αν δεν μυρίζει και δεν έχει έντομα δεν τρέχει τίποτα.