Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
Eγώ είμαι αναπληρωματικός για αύριο. Να δούμε τι θα γινει ποσοι θα φέρουν ψευτικα δικαιολογητικά, πως τους πονάει η μέση, το ποδι, ο κώλος χώνοντας έτσι αλλους πολίτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μάιος 2023, 18:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παλιότερα ήταν πιο φανατισμένοι και αν έπιναν κιόλας θα έπεφτε ξύλο όποτε καλώς το είχαν απαγορεύσει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Αλιόσα
ναι
2004 αναπληρωματικος κάθησα ελάχιστα, 2014 τακτικο μελος με τρεις καλπες, 2023 αναπληρωματικος.
Δεν ειναι αλλα οσο να 'ναι αισθάνεσαι μαλάκας της υπόθεσης.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:36Μου λες δηλαδή ότι αφού έκανε κάποιος άλλος κάτι εις βάρος σου, θεωρείς ότι είναι σωστό να κάνει το ίδιο κι εσύ.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:28τι να καταλάβει κανείς μωρε; σου λέω εκεί ήμουν 6παρά το πρωί, περίμενα και ώρα την """"δικαστικό"""" και τον """"αστυνομικό"""", τους λέω ήρθα να κάνω το καθήκον μου αλλά φέρτε και όσους άλλους κληρώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν (χωρίς χαρτί κλπ) και με γράψανε στις αρχιδάρες τους. Η σταρχιδική συμπεριφορά πληρώνεται (και μόνο αυτήν εκτιμάει) με σταρχιδική συμπεριφορά. Βασικός κανόνας της ζωής. Δεν ξέρω πού κολλάς.
Εγώ ας πουμε αύριο ειμαι αναπληρωματικος, θα πάω αλλά θα εκνευριστώ αν δε πάνε και όσοι ειναι να πάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μάιος 2023, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εβγαινε ενας νομος που ελεγε οτι απο τον στρατο εξαιρουνται τα παιδια των ΔΥ θα ησουνα οκ?ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:14και τι διαφορά έχει αυτό από το να παρκάρουμε σε θέση ΑΜΕΑ; Πάλι κάποιος πιο αδύναμος πληρώνει για να εξυπηρετηθεί κάποιος πιο καταφερτζής.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 14:55α, ναι. απολυτως ενταξει. αν ο αλλος ειναι θυμα, κοροιδο, η και οχι, μπορει να γουσταρει την φαση, μην ξεχναμε οτι πανε και εθελοντες με το κομμα τους μερικοι.
αυτη ειναι η χρησιμοτητα των θυματων στην τροφικη αλυσιδα. να τρωνε οι θυτες. ετσι ειναι η φυση. αν μπορω να βοηθησω καποιον να μην ειναι θυμα, θα το κανω, εξηγωντας του πως. οχι ομως με το να γινω εγω θυμα.
Αν σας έλεγα δηλαδή να βάλουν όσοι μπορούν μέσο για να μην πάνε στρατό θα ήσασταν ΟΚ;
- Dwarven Blacksmith
Η θέση του είναι "εκτελείς την εντολή και μετά βγαίνεις παραπονούμενος". Οπότε δεν θα ήταν ΟΚ με τον νόμο, αλλά θα τον σεβόταν μέχρι να ψηφιστεί νόμος περί του αντιθέτου.panos291 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:38Αν εβγαινε ενας νομος που ελεγε οτι απο τον στρατο εξαιρουνται τα παιδια των ΔΥ θα ησουνα οκ?ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:14και τι διαφορά έχει αυτό από το να παρκάρουμε σε θέση ΑΜΕΑ; Πάλι κάποιος πιο αδύναμος πληρώνει για να εξυπηρετηθεί κάποιος πιο καταφερτζής.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 14:55
α, ναι. απολυτως ενταξει. αν ο αλλος ειναι θυμα, κοροιδο, η και οχι, μπορει να γουσταρει την φαση, μην ξεχναμε οτι πανε και εθελοντες με το κομμα τους μερικοι.
αυτη ειναι η χρησιμοτητα των θυματων στην τροφικη αλυσιδα. να τρωνε οι θυτες. ετσι ειναι η φυση. αν μπορω να βοηθησω καποιον να μην ειναι θυμα, θα το κανω, εξηγωντας του πως. οχι ομως με το να γινω εγω θυμα.
Αν σας έλεγα δηλαδή να βάλουν όσοι μπορούν μέσο για να μην πάνε στρατό θα ήσασταν ΟΚ;

- Αλιόσα
και γω τριτη φορά, 2004 και φέτος αναπληρωματικος και 2014 τακτικο μέλος. Ισως έχουνε καποια συγκεκριμένα άτομα τα οποια καλούνε μετά το πέρασμα κάποιων ετών συν και κάποιους νέους.
Εννοείται πως όχι. Θα ήταν άδικο. Όπως ήταν και όταν πήγα ενώ γνώριζα ότι τα παιδιά των πολιτικών, των πλουσίων, κάποιοι γνωστοί καλλιτέχνες και άνθρωποι με μέσο είτε δεν πήγαν είτε έκαναν εικονική θητεία κάπου κοντά στο σπίτι τους.
Αλλά εφόσον θεωρώ ότι ο στρατός, ακόμα και αυτή την προβληματική μορφή του, είναι άκρως απαραίτητος για την άμυνα της χώρας, θα προτιμούσα να πάω και ταυτόχρονα να ψηφίσω κάποιον που θα υποσχόταν να το αλλάξει ή να ενώσω τη φωνή μου με άλλους που θα διαμαρτύρονταν για την αδικία.
Πως έρχονται οι κλήσεις τώρα; Σας καλεί αστυνομικός να περάσετε από το οικείο τμήμα, έρχεται σπίτι σας ή αφήνουν κάποιο σημείωμα;
- Αλιόσα
αν ναι ειναι και αυτο, εξαιρουνται απο μέλη της εφορευτικής οι δημοσιοι υπάλληλοι

ελλαδιστάν

Μου το φέρε στο σπιτι ενας αστυνομικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μάιος 2023, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποια αδικία, μια χαρά λογικό ειναι τα μελη του δημσίου να μην μπορουν να ελέγχουν την διαδικασία εκλογής. Τιμητική θεση κανονικά είναι αυτή της εφορευτικής επιτροπής, αλλα οκ τελικα με το ζόρι παιζουμε δημοκρατία όλοι μαλλον.
Πληρώνω κανονικά και ένδικα κάνω ένσταση ή προσφεύγω στον συνήγορο του Πολίτη κλπ. Δεν κάνω "ταρζανιές".ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:44Είπαμε ότι όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούμε σε αυτό. Το επόμενο ερώτημα είναι ποια είναι η συμπεριφορά μας κάθε φορά που ένας νόμος/κανόνας μας φαίνεται άδικος και τι κάνουμε μέχρι να αλλάξει.
Μου φαίνεται παράλογο ένα σήμα κυκλοφορίας. Το αγνοώ; Μου φαίνεται άδικος ο φόρος που καλούμαι να πληρώσω. Χρηματίζω έναν γνωστό μέσα στην εφορία να μου τον μειώσει;
-
ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:47Πως έρχονται οι κλήσεις τώρα; Σας καλεί αστυνομικός να περάσετε από το οικείο τμήμα, έρχεται σπίτι σας ή αφήνουν κάποιο σημείωμα;

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα γινει να μπω εφορευτικη επιτροπη,
από πήζον bot » 25 Μάιος 2023, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
από Kauldron » 26 Μάιος 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τζάμπα πέθανε! Τέλος ο δωρεάν αέρας.....
από georgebi » 01 Δεκ 2023, 14:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Δεκ 2023, 14:18
-