Πότε πρόλαβες να τους μάθεις, πότε πρόλαβες να τους ψηφίσεις, πότε πρόλαβες να γίνεις πρόμαχος, ένα μυστήριο πράγμα.
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!

Όλοι το λένε Αρίστο για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου.Αρίστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 04:34ΑΝοδο ειχαν στην Ελληνικη Λυση και οχι πτωση πριν αρχισει η ΝΔ την επιχειρηση διαλυσης τους και πριν αρχισει την επιχειρηση υπερπροβολης της Νικης. Ειδικα στη Μακεδονια που πολυς κοσμος απογοητευμενος που η ΝΔ δεν εκανε τιποτα για τις Πρεσπες αποφασισε να ψηφισει Βελοπουλο. Και ακριβως επειδη ειχαν ανοδο και ηταν κομμα που δεν τους προσκυνουσε, ουτε δεχοταν να συγκυβερνησει μαζι τους, πηγαν να τους διαλυσουν.
.
ρε μλκ,τρια χρονια μας επρηζες με τα εμβολια για να ψηφισεις τον διπλοεμβολιασμενο τσατσο του μαρινακη δασκαλακο?
Θα επικαλεστώ Βολταίρο ( διαφωνώ κλπ) για να μη σε μπινελικώσω Κυριακάτικα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 10:43ρε μλκ,τρια χρονια μας επρηζες με τα εμβολια για να ψηφισεις τον διπλοεμβολιασμενο τσατσο του μαρινακη δασκαλακο?
100 εμβολια σας αξιζουν
μολις αυτοακυρωθηκεςΣτύγιος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 10:45Θα επικαλεστώ Βολταίρο ( διαφωνώ κλπ) για να μη σε μπινελικώσω Κυριακάτικα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 10:43ρε μλκ,τρια χρονια μας επρηζες με τα εμβολια για να ψηφισεις τον διπλοεμβολιασμενο τσατσο του μαρινακη δασκαλακο?
100 εμβολια σας αξιζουν
Έλα τώρα, λίγη σοβαρότης. Σιγά μην έδωσε λεφτά η Ρωσία σε αλεξιπτωτιστές. Αν πιάσουν αξιόλογο ποσοστό, μπορεί στις επόμενες.
Είναι κίνηση υψηλού ρίσκου.
Σε μικρότερες ηλικίες θα λειτουργούσε όπως περιέγραψες αλλά οι υπερήλικες που είναι το κατ' εξοχήν κοινό της Νίκης δεν κινούνται έτσι, είναι πιο απλοϊκή η σκέψη τους. Κατ' αρχάς δεν είναι πονηροί, κουτοπόνηροι μόνο.Niki έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 09:59Όλοι το λένε Αρίστο για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου.Αρίστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 04:34ΑΝοδο ειχαν στην Ελληνικη Λυση και οχι πτωση πριν αρχισει η ΝΔ την επιχειρηση διαλυσης τους και πριν αρχισει την επιχειρηση υπερπροβολης της Νικης. Ειδικα στη Μακεδονια που πολυς κοσμος απογοητευμενος που η ΝΔ δεν εκανε τιποτα για τις Πρεσπες αποφασισε να ψηφισει Βελοπουλο. Και ακριβως επειδη ειχαν ανοδο και ηταν κομμα που δεν τους προσκυνουσε, ουτε δεχοταν να συγκυβερνησει μαζι τους, πηγαν να τους διαλυσουν.
.
Κανονικά όμως επειδή είναι τόσο φανερό θα έπρεπε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Κάτι σαν συσπείρωση.
Eσύ αποκρύπτεις τη βάση των συζητήσεων επί 30 χρόνια : όλη η συζήτηση αφορούσε το τι θα αλλάξουν τα Σκόπια στο όνομά τους και τα σύμβολά τους και άλλα και ποτέ τι θα αλλάξει η Ελλάδα.Ποτέ δεν τέθηκε κανένα θέμα που αφορά το εσωτερικό της Ελλάδος για τον πολύ απλό λόγο ότι η Ελλάδα ήταν στη "σωστή πλευρά της ιστορίας"Αρίστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 09:13Sid Vicious έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 07:15Την οποία συμφωνία των Πρεσπών, για να μην ξεχνιόμαστε, εσύ υποστηριζες θερμά
Και ακομη υποστηριζω, η μονη που εκανε κωλοτουμπα ειναι η ΝΔ αφου πρωτα δουλεψε ψιλο γαζι ολο τον εθνικιστικο χωρο.
Και για να καταλαβεις ποιοι ειναι οι αντιπαλοι των Πρεσπων στα Σκοπια, αυτοι που εβγαλαν προδοτη το Ζαεφ που τιις υπεγραψε: Οι εθνικιστες κομιτατζηδες του VMRO που ειναι αυτοι που κανουν το αλυτρωτικο κηρυγμα για Ελληνικη Μακεδονια. Αυτο το απεκρυψε η ΝΔ οπως και το οτι ειναι ρωσοφιλοι, οπως απεκρυψε πως βασικη υποχωρηση στην οποια αναγκαζονται οι Σκοπιανοι με τις Πρεσπες ειναι πως παραδεχονται πως ΔΕΝ υπαρχει δικη τους μειονοτητα στην ελληνικη Μακεδονια και παραιτουνται καθε αλυτρωτικου σχεδιου και προπαγανδας.
.