Είσαι εντός πνεύματοςhellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 13:28
Δεν έχω καπνίσει ποτέ (ούτε ποτέ δοκίμασα) και γενικά δεν ξέρω τι κάνω στο νήμα. Ίσως ήρθα μόνο για να κράξω.
Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
Re: Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ωωωω ναι! Πέραν αυτού, ο πατέρας μου στα 5 μου, με έβαζε στο τιμόνι μπροστά να οδηγώ και καλά. Τότε είχε ένα Ascona 1200.
Καράμπαμπας απ'τους λίγους.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν υπάρχει εσάνς Καραμπαμπισμού στην ανάρτησή σου. Να φύγεις κύριε, να πας αλλού. Δε θέμε.hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 13:28
Εγώ πάντα τα έβρισκα όλα αυτά ακραίους ατομικισμούς και ποτέ δεν έχω κάνει τέτοιο πράγμα. Δεν έχω πάρει ποτέ έξτρα κάτι που δεν χρεώνεται, δεν έχω ανοίξει ποτέ να δοκιμάσω κάτι σε ΣΜ ή άλλο μαγαζί (τρόφιμο, άρωμα, κτλ), δεν αφήνω ποτέ ρούχα σε δοκιμαστήριο, ούτε τα πετάω στον πάγκο (τα διπλώνω), δεν αφήνω ποτέ καροτσάκια εκτός θέσης είτε έχουν νόμισμα είτε όχι (μάλιστα πολλές φορές βρίσκω καροτσάκι στο πάρκινγκ επειδή το παράτησε κάποιος και όταν τελειώσω το πάω στην κανονική του θέση).
Δεν έχω καπνίσει ποτέ (ούτε ποτέ δοκίμασα) και γενικά δεν ξέρω τι κάνω στο νήμα. Ίσως ήρθα μόνο για να κράξω.

Γι΄αυτό έχει γαμηθεί στις φωτιές η Αιγιάλεια;
Πόσο κάφροι είστε ρε. Μ'αρέσει που το ποστάρετε κι όλας. Αν είναι δυνατόν.
Ναι ρε συ, το ξέρω.Ερμής έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 10:45Στην πιάτσα ο όρος Αγορά είναι ταυτόσημος με τη Λαχαναγορά. Ρώτα όποιον θες, από ταριφες, φορτηγατζηδες, χονδρεμπορους, μαγαζάτορες, τοκογλύφουςΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 02:27Aγορά με κεφαλαίο Α είναι και η εκδοτική αγορά. Που παίζει τόσο στο ιδεολογικό όσο και στο οικονομικό πλαίσιο γιατί είναι και αλυσίδα παραγωγικής διαδικασίας.
Στα παραγωγικά/οικονομικά, σαφώς έχουμε τις ίδιες εντυπώσεις.
Στα "ιδεολογικά" σε σχέση με τα οικονομικά, ειλικρινά δεν θέλεις να ξέρεις.
Και όλως τυχαίως, το ίδιο πρότζεκτ έχω ζήσει και στα φόρουμς.
"Στα λιμάνια, στους σταθμούς, στην Αγορά..."
Να έρχεται τώρα λαχαναγοριτης κουδούνι από τα ξύδια, με τα γαρύφαλλα στα μαλλιά από παρακείμενο σκυλάδικο της Πειραιώς να κάνει ταμείο στις 8 το πρωί.
Νιώθω τυχερός που σα παιδάκι μέχρι εικοσάρης την πρόλαβα στο παλιό της ωράριο. Ωραία χρόνια... Αγνά.. Βαθιά καραμπαμπικα

Από την κεντρική λαχαναγορά δεν έχω εμπειρία αλλά γύρω στα 10 χρόνια πηγαινοερχόμουν στην περιοχή της Βαρβάκειου και ξέρω καλά τις ώρες που άρχιζε να ζωντανεύει η περιοχή. Κάποιες φορές που κοιμόμουν στο γραφείο επειδή έπρεπε να ξυπνήσω πρωί, δηλαδή νύχτα

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πόσα τσιγάρα έχω μαζέψει με την μηχανή, μια φορά έφτασα στην δουλειά και ένα έκαιγε ακόμα , χάλασε και το παντελόνι και την σέλα , αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι τα σχετικά καινούργια αυτοκίνητα δεν έχουν τασάκια.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έχεις δίκιο. Ήθελα να γράψω μικρούς πεζόδρομους (τύπου καλντερίμι) και έγραψα πεζοδρόμια.hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 02:44Σε χώμα είναι φυσιολογικό, σε πεζοδρόμιο όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 00:12Εγώ γουστάρω να κυκλοφορώ -πότε πότε- ξυπόλυτη και σε πεζοδρόμιο ή χώμα, που σαφώς το προτιμώ. Άλλη αίσθηση, σχεδόν διεγερτική.
Αλλά δεν το θεωρώ καραμπαμπισμό γιατί σαφώς και θα πλύνω τα ποδάρια μου -και όχι μόνον- όταν πάω σπίτι. Καράμπαμπες θεωρώ τους σιχασιάρηδες μικροβιοφοβικούς, εντός και εκτός σπιτιού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλοκαίρι ήμουν πάντα ξυπόλητη παλιά αλλά στην αυλή του σπιτιού μου, όχι παραέξω για να μην ακούω χαζομάρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 00:12Εγώ γουστάρω να κυκλοφορώ -πότε πότε- ξυπόλυτη και σε πεζοδρόμιο ή χώμα, που σαφώς το προτιμώ. Άλλη αίσθηση, σχεδόν διεγερτική.
Αλλά δεν το θεωρώ καραμπαμπισμό γιατί σαφώς και θα πλύνω τα ποδάρια μου -και όχι μόνον- όταν πάω σπίτι. Καράμπαμπες θεωρώ τους σιχασιάρηδες μικροβιοφοβικούς, εντός και εκτός σπιτιού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και στην αυλή του σπιτιού, και σε μπαλκόνια, και σε πεζόδρομο κεντρικό ακόμα και στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου έχω περπατήσει ξυπόλυτη καλοκαιριάτικα αλλά το τελευταίο πράγμα που μ απασχολούσε εκεί ήταν ότι ήμουν ξυπόλυτη 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
και μενα.
και το εκανα και εγω στο γιο

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όλοι το κάνουμε αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παίζουν ειδικά φορητά σακουλάκια - τασάκια που πετάς αναμμένο τσιγάρο μέσα και δεν τρέχει κάστανο. Είχα ένα τέτοιο για όσους κάθονται πίσω και θέλουν να καπνίσουν αλλά κάποιο αρχίδι μου το βούτηξε.enterprise-psi έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:35Πόσα τσιγάρα έχω μαζέψει με την μηχανή, μια φορά έφτασα στην δουλειά και ένα έκαιγε ακόμα , χάλασε και το παντελόνι και την σέλα , αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι τα σχετικά καινούργια αυτοκίνητα δεν έχουν τασάκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Αχ

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Barbie & Ken - Phorum Edition
από Otto Weininger » 07 Αύγ 2023, 21:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 164 Απαντήσεις
- 9120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
10 Σεπ 2023, 08:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Short Horror Stories - Phorum Edition
από Otto Weininger » 22 Ιουν 2024, 17:04 » σε Λογοτεχνία - 392 Απαντήσεις
- 11110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay