Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
- Υδράργυρος
Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχει
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
To πρωι που καθησα απο τις 6 και κατι ως τις 11 και μιση πέρασε γρηγορα η ωρα γιατι την περισσότερη ωρα καναμε πακετακια με ψηφοδελτια, βασικα εγω το επιδιωκα αυτο γιατι βαριομουν να καθομαι και να μην κανω τιποτα. Τωρα θα ξαναπαω το απογευμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχει
Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχει
Όλες οι απαντήσεις χωράνε σε μια α4.ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 20:04Νομίζω ότι αυτές οι διαδικασίες έχουν οριστεί σε παλαιότερες εποχές και τότε είχε περισσότερο νόημα σε σχέση με σήμερα. Επίσης υπάρχουν κάποιοι πρακτικοί λόγοι. Μπορεί ο δικαστικός να γνωρίζει τι προβλέπεται σε μια σειρά από ερωτήματα που μπορεί να ανακύψουν αναφορικά με την διαδικασία ή με την εγκυρότητα ψηφοδελτίων που εμείς δεν ξέρουμε να απαντήσουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα δεν είναι δικαστικοι στην πλειοψηφία τους είναι δικηγόροι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το έγραψε, συντεχνιακό κεκτημένο.Lord Brum έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:25Μα δεν είναι δικαστικοι στην πλειοψηφία τους είναι δικηγόροι
.
.
Αυτο και μόνο είναι, τίποτε άλλο. Από την άλλη βέβαια μπορεί να βάζαμε κανέναν σταθμαρχη και να τα έκανε δελο. Όχι ότι οι δ7κηγοροι δεν τα κάνουν. Υπήρξε περίπτωση που δικηγόρος ξέχασε να παραδώσει τους σάκους με τα ψηφοδέλτια στο πρωτοδικείο και τα πήρε σπίτι της. Δεν ξέρω αν το επέστρεψε το 1000ρικο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλά ναι, άμα αρχίσουμε να λέμε ανέκδοτα περιστατικά τέτοιου Feindflug θα ξημερώσουμε. Άπειρα ευτράπελα, Έλληνες γαρ.Lord Brum έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:32Αυτο και μόνο είναι, τίποτε άλλο. Από την άλλη βέβαια μπορεί να βάζαμε κανέναν σταθμαρχη και να τα έκανε δελο. Όχι ότι οι δ7κηγοροι δεν τα κάνουν. Υπήρξε περίπτωση που δικηγόρος ξέχασε να παραδώσει τους σάκους με τα ψηφοδέλτια στο πρωτοδικείο και τα πήρε σπίτι της. Δεν ξέρω αν το επέστρεψε το 1000ρικο
.
.
Μιλάμε για χιλιάδες άτομα. Κάποιος θα κάνει χοντράδες. Έστω και στατιστικά να το δεις. Γενικά όμως ναι, περιμένεις ένας δικηγόρος ή δικαστικός να μπορέσει να τηρήσει με μεγαλύτερη ευκολία ανάλογες διαδικασίες. Αλλά μέχρι εκεί.sys3x έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:34Καλά ναι, άμα αρχίσουμε να λέμε ανέκδοτα περιστατικά τέτοιου Feindflug θα ξημερώσουμε. Άπειρα ευτράπελα, Έλληνες γαρ.Lord Brum έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:32Αυτο και μόνο είναι, τίποτε άλλο. Από την άλλη βέβαια μπορεί να βάζαμε κανέναν σταθμαρχη και να τα έκανε δελο. Όχι ότι οι δ7κηγοροι δεν τα κάνουν. Υπήρξε περίπτωση που δικηγόρος ξέχασε να παραδώσει τους σάκους με τα ψηφοδέλτια στο πρωτοδικείο και τα πήρε σπίτι της. Δεν ξέρω αν το επέστρεψε το 1000ρικο
Γενικά υπάρχουν πολλά συντεχνιακά κεκτημένα στον κλάδο τους όπως και στους συμβολαιογράφους που είναι κατάλοιπα προηγούμενων δεκαετιών όταν η τεχνολογία δεν επέτρεπε πολλά πολλά. Δες πληρεξούσια κλπ.
Μιλάω για αυτά που είδα με τα μάτια μου.Αλιόσα έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:55To πρωι που καθησα απο τις 6 και κατι ως τις 11 και μιση πέρασε γρηγορα η ωρα γιατι την περισσότερη ωρα καναμε πακετακια με ψηφοδελτια, βασικα εγω το επιδιωκα αυτο γιατι βαριομουν να καθομαι και να μην κανω τιποτα. Τωρα θα ξαναπαω το απογευμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχειΥδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχει
Προφανώς ο υδράργυρος ήταν ήδη μέλος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Υδράργυρος
Προφανως πηγε στην παλια διευθυνσηLugozzi έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:47Μιλάω για αυτά που είδα με τα μάτια μου.Αλιόσα έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:55To πρωι που καθησα απο τις 6 και κατι ως τις 11 και μιση πέρασε γρηγορα η ωρα γιατι την περισσότερη ωρα καναμε πακετακια με ψηφοδελτια, βασικα εγω το επιδιωκα αυτο γιατι βαριομουν να καθομαι και να μην κανω τιποτα. Τωρα θα ξαναπαω το απογευμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχειΥδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 14:49Πηγα να ψηφισω και με τσιμπησαν. Εισαι εφορευτικη μου ειπανε, κατσε να δωσεις ενα χερακι. Καθησα, χαβαλε εχει
Προφανώς ο υδράργυρος ήταν ήδη μέλος
- Υδράργυρος
3 ωρες μονο ενα ωραιο παιδι εχει περασει με τους κοιλιακους του κλπ, τι συμβαινει; 

Το ίδιο έτυχε σε ενσ φίλο μου σήμερα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 15:48Προφανως πηγε στην παλια διευθυνση
Αλλά και πάλι τον άφησαν να πάει πιο αργά.
Γενικά βλέπω ότι ο κόσμος ξυπνάει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Υδράργυρος
Ειναι εντυπωσιακο το ποσοστο των ψυχαναγκαστικων που ενω εχουν ψηφισει 500 χιλιαδες φορες, πριν μπουν ρωτανε 2-3 φορες ποσοι σταυροι μπαινουν και που τους βαζουν
- Υδράργυρος
Ενδιαφερουσα φυλη και οι κλασικοι μαλακες που τσακωνονται και δημιουργουν φασαρια χωρις λογο ή εχοντας αδικο. Λιγοι αλλα ειναι παντα εκει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα γινει να μπω εφορευτικη επιτροπη,
από πήζον bot » 25 Μάιος 2023, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
από Kauldron » 26 Μάιος 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τζάμπα πέθανε! Τέλος ο δωρεάν αέρας.....
από georgebi » 01 Δεκ 2023, 14:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Δεκ 2023, 14:18
-