Εγώ το περίμενα να πάει καλά. Πολλοί μου έλεγαν ότι θα ψήφιζαν ΚΚΕ διότι ήξεραν πως γίνει και δεύτερος γύρος οπότε ήταν και ασφαλές να το κάνουν και επιπλεον δεν είχαν και ποιον άλλο να ψηφίσουν. Άσε που ο Κουτσιούμπας στις λίγες εμφανίσεις που έκανε έβγαλε ένα συμπαθητικό προφίλ.Frappezitis έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 00:18Στην νεκρανάσταση του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη ελπίδα που γεννιέται είναι η άνοδος του ΚΚΕ και η πανηγυρική εδραίωση του στην τρίτη θέση στην Αττική και τα υψηλά ποσοστά στις εργατογειτονιές της Αθήνας
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/districts/
ΑΘΗΝΑ 3ο Κομμα το ΚΚΕ ..+ 40% η εκλογικη του δυναμη στην επικρατεια.
Re: ΑΘΗΝΑ 3ο Κομμα το ΚΚΕ ..+ 40% η εκλογικη του δυναμη στην επικρατεια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Frappezitis
Ώρα αισιοδοξίας ή ηττοπάθειας; (Του Γιώργου Μαργαρίτη )
(Ο Γιώργος Μαργαρίτης ειναι καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ )Παρακολουθώ τις αναρτήσεις όσων πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως "σωτηρία" από το "καθεστώς Μητσοτάκη".
Κυρίαρχο κοινό στοιχείο των αναρτήσεων αυτών η παραίτηση, η απελπισία, η απογοήτευση.
Και φυσικά μύδροι ενάντια στον λαό που δεν τους πίστεψε και δεν τους ακολούθησε.
Στο ΚΚΕ δεν πολεμούν κανένα "καθεστώς". Τον καπιταλισμό πολεμούν και όσους τον υπηρετούν. Ως "καθεστώς" ή ως απλά συμπληρώματα μιας χρήσης.
Στο ΚΚΕ γνωρίζουν ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι "στιγμιαίος" - δεν κρίνεται σε εκλογές αστικού τύπου. Στους αγώνες κρίνεται, στο δρόμο, στις απεργίες, στους χώρους δουλειάς, μόρφωσης, δημιουργίας και παραγωγής.
Για το ΚΚΕ το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν σταθμός στον αγώνα του. Θετικός σταθμός. Μετά τις επιτυχίες στον συνδικαλισμό -ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, σωματεία, εργατικά κέντρα- και στον χώρο των νέων -φοιτητικές εκλογές- ήρθε η εκλογική ισχυροποίηση -πολιτικό ισχυροποίηση- του ΚΚΕ στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά.
Όχι δεν είναι "ηλίθιοι" αυτοί που γιορτάζουν την επιτυχία του ΚΚΕ στις εκλογές. Για το νέο σκαλοπάτι του αγώνα τους χαίρουν. Και ας γνωρίζουν ότι μένουν πολλά σκαλοπάτια ακόμα να ανεβούν.
Δεν είναι ώρα για ηττοπάθεια. Ώρα για νέους αγώνες είναι.
Στο πλευρό του ΚΚΕ, μαζί με το ΚΚΕ!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Καλύτερη θέση από το να 'σαι το ΚΚΕ διαχρονικά, δεν υπάρχει. Ο μήνας έχει 9 κάθε ημέρα στα γραφεία του ΚΚΕ.
Άμοιροι ευθυνών, γκρίνια χωρίς συνέπειες και live your myth.
Άμοιροι ευθυνών, γκρίνια χωρίς συνέπειες και live your myth.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Είστε πλέον η μόνη μας ελπίδα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσει ο εποικισμός του ελλαδικού προλεταριάτου με λουμπεναριό και απεργοσπάστες, εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα από τον εθνικισμό που δεν το βλέπω.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
χάρηκε το ΚΚΕ, τα γυρίσει στο 8% όπως πριν ανέβει ο σύριζα. η νέα μεταπολιτευση είναι εδώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στοιχήσου κι εσύ ρεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:55χάρηκε το ΚΚΕ, τα γυρίσει στο 8% όπως πριν ανέβει ο σύριζα. η νέα μεταπολιτευση είναι εδώ.
Τα λόγια τζάμπα είναι, στην επόμενη κάνε το βήμα το σωστό
-
Μπα, καλύτερα να γυρίσω στα στέκια και στα μπάχαλα. αφού περνάω άλλωστε δεύτερη νιότη.Maspoli έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:58Στοιχήσου κι εσύ ρεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:55χάρηκε το ΚΚΕ, τα γυρίσει στο 8% όπως πριν ανέβει ο σύριζα. η νέα μεταπολιτευση είναι εδώ.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Υδράργυρος
Πανηγυρίζει το ΚΚΕ που από το 5 πήγε στο 7. Στην κοσμάρα τους
Κόψε ρε τις μαλακίες, ώρα να σοβαρευτείς στη δεύτερη νιότηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:00Μπα, καλύτερα να γυρίσω στα στέκια και στα μπάχαλα. αφού περνάω άλλωστε δεύτερη νιότη.Maspoli έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:58Στοιχήσου κι εσύ ρεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:55χάρηκε το ΚΚΕ, τα γυρίσει στο 8% όπως πριν ανέβει ο σύριζα. η νέα μεταπολιτευση είναι εδώ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Rakomelofronas
Το έκανα φίλε μου στην πρώτη κι έπεισα τουλάχιστον τρεις αναρχοπασόκους να υποκύψουν στα θέλγητρα του Κουτσούμπα. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος; Επιρροή είμαι, όχι πλήρως ταγμένος. Άγνωστο το μέλλον πάντως. Ξέρω ότι δεν σας παίρνει να βγείτε τελείως νατιβιστικά αλλά συνεχίστε να αντιστέκεστε στον πολυφυλετικό λοατκικό καπιταλισμό και κάπου θα συναντηθούμε ξανά.
Αν είναι όπως έγραψες η μόνη ελπίδα, δεν σου ζητώ δα και καμιά θυσία [ούτε εγώ άλλωστε είμαι (εν)ταγμένος]. Να μην το αφήσεις μισό το βήμα που έκανες και καταγραφεί πισωγύρισμα σε ένα μήνα. Βοήθα να κατοχυρωθεί/εδραιωθεί η αύξηση της εκλογικής επιρροής και μετά κάνεις την καθημερινή κριτική σου και αποφασίζεις για τον τρόπο δράσης σου στα όποια ζητήματα.Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:06Το έκανα φίλε μου στην πρώτη κι έπεισα τουλάχιστον τρεις αναρχοπασόκους να υποκύψουν στα θέλγητρα του Κουτσούμπα. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος; Επιρροή είμαι, όχι πλήρως ταγμένος. Άγνωστο το μέλλον πάντως. Ξέρω ότι δεν σας παίρνει να βγείτε τελείως νατιβιστικά αλλά συνεχίστε να αντιστέκεστε στον πολυφυλετικό λοατκικό καπιταλισμό και κάπου θα συναντηθούμε ξανά.
- Rakomelofronas
Ξέχασες ότι έκοψες την πρώτη μου απάντηση

Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:53Είστε πλέον η μόνη μας ελπίδα να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσει ο εποικισμός του ελλαδικού προλεταριάτου με λουμπεναριό και απεργοσπάστες, εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα από τον εθνικισμό που δεν το βλέπω.
Συγγνώμη αλλά, όσο οι απόψεις μου στο δημογραφικό - μεταναστευτικό θεωρούνται επιρροή της αστικής ιδεολογίας στον δύσμοιρο εγκέφαλό μου, δεν θέλω να πλησιάσω περισσότερο. Προς το παρόν μου αρκεί που το ποσοστό του ΚΚ του βγαίνει από όλα τα σενάρια συγκυβέρνησης.Αν είναι όπως έγραψες η μόνη ελπίδα, δεν σου ζητώ δα και καμιά θυσία [ούτε εγώ άλλωστε είμαι (εν)ταγμένος]. Να μην το αφήσεις μισό το βήμα που έκανες και καταγραφεί πισωγύρισμα σε ένα μήνα. Βοήθα να κατοχυρωθεί/εδραιωθεί η αύξηση της εκλογικής επιρροής και μετά κάνεις την καθημερινή κριτική σου και αποφασίζεις για τον τρόπο δράσης σου στα όποια ζητήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
02 Δεκ 2024, 13:48
-
-
Νέα δημοσίευση Αναβλύζον πετρέλαιο στην ελληνική επικράτεια
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Φεβ 2025, 00:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
02 Φεβ 2025, 00:35
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Οκτ 2023, 09:56
-
-
Νέα δημοσίευση Ρωσική ή Κινεζική Επικράτεια; Σινοσοβιετική συνοριακή σύγκρουση 1969
από Esperos » 23 Φεβ 2025, 09:15 » σε Διεθνής πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
22 Απρ 2025, 17:30
-