Ελληνικές Εκλογές 2023

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Ελληνικές Εκλογές 2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μάιος 2023, 11:26

Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:16
Δε νομίζω , η διαφορά -μη βαράτε- θα πάει 8-10+ ,κι η Νικάρα θα μπει Βουλή :g030::lol:
Τι, έβγαλε χρησμό η +γερόντιcα+ ;
:lol:
Άι ρε, στις δεύτερες θα λειτουργήσει πολλαπλάσια το momentum εξουσίας της νουδου, ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν οι παλαιοημερολογίτες.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Μάιος 2023, 11:30

Με γρατσούνισε-πήγα να τον καθαρίσω ο αφελής- κι ο καριόλης ο γάτος ο Ζαχαρίας ,στα διάλα :lol:

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 11:32

Ναύτης έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:26
Στύγιος έγραψε:
Δε νομίζω , η διαφορά -μη βαράτε- θα πάει 8-10+ ,κι η Νικάρα θα μπει Βουλή :g030::lol:
Άι ρε, στις δεύτερες θα λειτουργήσει πολλαπλάσια το momentum εξουσίας της νουδου, ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν οι παλαιοημερολογίτες.
Μην το λες.

Με το 2.93% που έπιασε και ουσιαστικά τους σταμάτησε ενώ είχαν πιάσει το πομολο από την πόρτα της Βουλής μπορεί να χτυπήσει τα αντανακλαστικα των θρησκευομενων/υπερορθοδοξων η απλά συμπαθουντων και να της δώσουν ένα final pushνα πιάσει το 3%.

Αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ κοντά για να μη συσπειρωθουν τώρα.

Αν ήταν ξέρω γω 1.5-2 θα έλεγα ότι στις δεύτερες θα ξεφουσκώναν γιατί θα συνθλιβονταν στις μυλοπετρες της πόλωσης κτλ. αλλά τώρα είναι πολύ κοντά για να το παρατήσουν.

Να δεις που με το 2.93 θα πέσει πιο γερή προβολή και δεν θα αφήσουν μοναστήρι και καλόγερο χωρίς να του βάλουν ψηφοδέλτιο στο ράσο. Μη σου πω ότι θα μετακομίσουν και όλο το Άγιο Όρος στην κοντινότερη κάλπη για να τους ψηφισει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 22 Μάιος 2023, 11:33

Ναύτης έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Θα σας εξαφανίσωμεν

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μάιος 2023, 11:37

George_V έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:32
Ναύτης έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Μην το λες.

Με το 2.93% που έπιασε και ουσιαστικά τους σταμάτησε ενώ είχαν πιάσει το πομολο από την πόρτα της Βουλής μπορεί να χτυπήσει τα αντανακλαστικα των θρησκευομενων/υπερορθοδοξων η απλά συμπαθουντων και να της δώσουν ένα final pushνα πιάσει το 3%.

Αν ήταν ξέρω γω 1.5-2 θα έλεγα ότι στις δεύτερες θα ξεφουσκώναν γιατί θα συνθλιβονταν στις μυλοπετρες της πόλωσης κτλ. αλλά τώρα είναι πολύ κοντά για να το παρατήσουν.

Να δεις που με το 2.93 θα πέσει πιο γερή προβολή και δεν θα αφήσουν μοναστήρι και καλόγερο χωρίς να του βάλουν ψηφοδέλτιο στο ράσο. Μη σου πω ότι θα μετακομίσουν και όλο το Άγιο Όρος στην κοντινότερη κάλπη για να τους ψηφισει.
Τι να σου πω, μετά τα χθεσινά όλα μοιάζουν πιθανά.
Πάντως το βλέπω δύσκολο. Βλέπεις, η πλειονότητα των νικών (πώς διάβολο αυτοαποκαλούνται, δεν ξέρω) προέρχεται από τον δεξιό χώρο, οπότε με την σίγουρη αυτοδυναμία της νουδου στις δεύτερες το πιο λογικό είναι οι περισσότεροι να επαναπατριστούν.
Επίσης, θα δεις τώρα, που δεν έχει ανάγκη η νουδου από οιονεί δεκανίκια, πόσο πολύ θα πέσει η προβολή του κόμματος αυτού στα ΜΜΕ και το πουσάρισμα από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Οψόμεθα.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 11:39

12 το μεσημέρι παραλαμβάνει την εντολή ο Κουλης την οποία από ότι έχει δηλώσει θα την επιστρέψει σχεδόν αμέσως.

Έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Αρχηγούς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο για να επισπεύσει το μεσοδιάστημα και να προκηρυχθούν νέες εκλογές για τις 25 Ιουνίου.

Αναμένουμε να δούμε τι θα πράξουν Τσιπρας και Ανδρουλάκης.

Θα την γυρίσουν πίσω άμεσα η θα παίξουν καθυστερήσεις και ουσιαστικά καθυστερωντας την προκήρυξη για να πάνε εκλογές τον Ιούλιο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μάιος 2023, 11:39

Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:33
Ναύτης έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Θα σας εξαφανίσωμεν

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! :vp20:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μάιος 2023, 11:42

George_V έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:39
12 το μεσημέρι παραλαμβάνει την εντολή ο Κουλης την οποία από ότι έχει δηλώσει θα την επιστρέψει σχεδόν αμέσως.

Έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Αρχηγούς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο για να επισπεύσει το μεσοδιάστημα και να προκηρυχθούν νέες εκλογές για τις 25 Ιουνίου.

Θα την γυρίσουν πίσω άμεσα η θα παίξουν καθυστερήσεις και ουσιαστικά καθυστερωντας την προκήρυξη για να πάνε εκλογές τον Ιούλιο?
Τι να πράξουν μωρέ, τρομάρα τους; Το πολύ-πολύ να κρατήσουν κάνα 3λεπτο την αναπνοή τους μέχρι να κοκκινίσουν τα μάγουλά τους.
Είναι τόσο συντριπτική η νίκη της νουδου που δεν χωρά τζιριτζάντζουλες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 22 Μάιος 2023, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 11:42

Ναύτης έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:37
George_V έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:32
Ναύτης έγραψε:

Μην το λες.

Τι να σου πω, μετά τα χθεσινά όλα μοιάζουν πιθανά.
Πάντως το βλέπω δύσκολο. Βλέπεις, η πλειονότητα των νικών (πώς διάβολο αυτοαποκαλούνται, δεν ξέρω) προέρχεται από τον δεξιό χώρο, οπότε με την σίγουρη αυτοδυναμία της νουδου στις δεύτερες το πιο λογικό είναι οι περισσότεροι να επαναπατριστούν.
Επίσης, θα δεις τώρα, που δεν έχει ανάγκη η νουδου από οιονεί δεκανίκια, πόσο πολύ θα πέσει η προβολή του κόμματος αυτού στα ΜΜΕ και το πουσάρισμα από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Οψόμεθα.
Δεν διαφωνώ. Αλλά πρώτον είναι πολύ κοντά για να το παρατήσουν τώρα και δευτερω η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ψηφοφόρων είναι υπερσυτηρητικοι δεξιοί ίσως και ουλτρα φίλο βασιλικοι και τρομερά θρησκευομενοι.

Δύσκολα θα πάνε ΝΔ όταν την ίδια στιγμή την θεωρούν υπερβολικά κεντρωα για τα γούστα τους.

Εκτιμώ ότι θα κρατήσει το ποσοστό της στις επόμενες εκλογές και θα τραβήξει κάτι ψιλά ακόμα από άλλους υπερδεξιους που είτε απείχαν είτε ψήφισαν άλλο κόμμα το οποίο έπεσε πολύ χαμηλά με την προοπτική να βάλουν τη Νίκη στη Βουλή μιας και είναι το μόνο κόμμα του χώρου αυτού που έφτασε μια ανάσα πριν τη Βουλή.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 11:43

Ναύτης έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:42
George_V έγραψε:
(...)

(...)
Τι να πράξουν μωρέ, τρομάρα τους; Το πολύ-πολύ να κρατήσουν κάνα 3λεπτο την αναπνοή τους μέχρι να κοκκινίσουν τα μάγουλά τους.
Θα δούμε αύριο μεθαύριο. Μπορεί να θέλουν απλά να κανου spite στον Κουλή και να του γαμησουν τη διαδικασία επειδή μπορούν.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μάιος 2023, 11:46

George_V έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:43
Ναύτης έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:42
George_V έγραψε:
(...)

(...)
Θα δούμε αύριο μεθαύριο. Μπορεί να θέλουν απλά να κανου spite στον Κουλή και να του γαμησουν τη διαδικασία επειδή μπορούν.
Μετά τα χθεσινά, αποκλείεται. Εκτός αν θέλουν να πάνε στο 3,5% ο ένας και στο 5% ο άλλος στις επόμενες.
Δεν υπάρχει χειρότερη πρακτική από το να αμφισβητεί/απαξιώνει ένα πολιτικό κόμμα μια νωπή λαϊκή ετυμηγορία. Κι εδώ η ετυμηγορία δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερη σαφής και ξεκάθαρη, μιλάμε για 40 πόντους ματσούκι.

jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 22 Μάιος 2023, 11:49

Στύγιος έγραψε:
Με όλο το σεβασμό καί πάντα κρατώντας μικρό καλάθι γιατί προσωπικά και εγώ αυτή την διαφορά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και ακόμα τώρα έχω τίς επιφυλάξεις μου για τις επόμενες εκλογές.

Απλά κάτι θα αναφέρω που μου κάνει εντύπωση και αφορά τις τελευταίες ώρες.

Υπήρξε ένα αποτέλεσμα από τις χθεσινές εκλογές. Στα ΜΚΔ αυτό που παρατηρείται είναι ότι όσοι υποστηρίζουν την αξιωματική αντιπολίτευση στημένοι ή όχι λογαριασμοί, έχουν επιδοθεί από χθες το βράδυ και κυρίως το πρωί σε ένα κρεσέντο ειρωνείας και χλευασμού ενός ολόκληρου εκλογικού σώματος.

Και δεν βλέπουν κάν ότι εξαγριώνουν ακόμη περισσότερο τους υπόλοιπους.

Στο ξαναλέω ότι οι εκλογές σε ένα μήνα με την τροπή που έχει πάρει η κατάσταση μπορεί και να γίνει αυτό που λες αλλά κυριολεκτικά μπορεί και το ακριβώς αντίθετο.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 22 Μάιος 2023, 11:58

Πού εξαφανίστηκαν όλοι ρε σεις; :lol:

Αφησαν τον ημιτρελλογεροαρίστο να τα βγάλει πέρα μόνος του; Ούτε τρίπρα πια;

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 12:03

sharp έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:58

Θυμάσαι παλιά όταν είχε ντέρμπι που έχανε η μία ομάδα ξέρω γω με 4-0 και οι οπαδοί της έκαναν μια βδομάδα να βγουν από το σπίτι για να γλιτώσουν την καζούρα των υπολοίπων?

Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ τώρα.

Όσο για τα μποτ τα μισά έχουν μίτινγκ με προϊστάμενος και στα υπόλοιπα περνάνε νέο firmware για διαχείριση τέτοιου αποτελέσματος.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 22 Μάιος 2023, 12:05

George_V έγραψε:
22 Μάιος 2023, 12:03
sharp έγραψε:
22 Μάιος 2023, 11:58

Θυμάσαι παλιά όταν είχε ντέρμπι που έχανε η μία ομάδα ξέρω γω με 4-0 και οι οπαδοί της έκαναν μια βδομάδα να βγουν από το σπίτι για να γλιτώσουν την καζούρα των υπολοίπων?

Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ τώρα.

Όσο για τα μποτ τα μισά έχουν μίτινγκ με προϊστάμενος και στα υπόλοιπα περνάνε νέο firmware για διαχείριση τέτοιου αποτελέσματος.

Ρε συ, μια που σε βρήκα, για πες με δυο λόγια πώς πάει η μοιρασιά στις επαναλληπτικές. Πώς αυξάνουν οι έδρες του πρώτου και από ποιον τις παίρνει. Εσένα σε εμπιστεύομαι γιατί έχεις δείξει χαρακτήρα θεσμικού στο πχόρουμ :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών