Και βλέπω ήδη επιβεβαιώθηκε η (πανεύκολη ομολογουμένως - σιγά την μαντεψιά) πρόβλεψή μου για μαζική επιστροφή νυν συριζαίων στο ΠΑΣΟΚ. Κάτω από 15% θα πάρει ο Συριζα στις επόμενες εκλογές σε έναν μήνα περίπου.Lestat έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 12:29Αυτο ακριβως.Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 07:28Ελάχιστα επηρέασε. Απλά δεν έχει πια τίποτα να πουλήσει στην πασοκική βάση του κόμματός του. Τι να τους πει; Για υιοθεσίες παιδιών από γκέϊ; Για ανοιχτά σύνορα; Για 65 φύλα; Για επιδόματα στους λαθρομετανάστες και τους γύφτους; Αυτά έχουν πέραση στο 3% του παλιού Συνασπισμού και ούτε.
Επισης, μην ξεχναμε οτι ο μεσος πασοκος ειναι ενθεος, την ωρα που η συντριπτικη πλειοψηφια των στελεχων του συριζα ειναι αθεοι.
Με λιγα λογια, ο ψηφοφορος του πασοκ που εδωσε εντολη στον Τσιπρα το 2015 να σκισει μνημονια, ανηκει πιο πολυ στον μεσαιο χωρο (κεντρο, κεντροαριστερα, οπως ηταν παντα το πασοκ) και σιγουρα δεν συμφωνει με την αριστερη ατζεντα του συριζα.
Τωρα που τελειωσε καθε λογος υπαρξης του ''πρωτη φορά αριστερα'', πηδανε απο το καραβι που βουλιαζει φορωντας πρασινα σωσιβια που πεταει ο Ανδρουλακης.
Αιτία της πανωλεθριας Σύριζα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αιτία της πανωλεθριας Σύριζα
- Τοξοβόλος_UK
Ναι, ουσιαστικά φάνηκε οτι το διακύβευμα για τον κόσμο ήταν η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας. Εκεί ο Μητσοτάκης κέρδισε ξεκάθαρα και μπράβο του.
Δεν είμαστε ούτε 2012 ούτε 2015 ούτε ακόμα 2019. Ο κόσμος θέλει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης χωρίς παλατζαρίσματα. Θέλει ασφάλεια και σταθερότητα και η πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ θολότερη. Από πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης με ότι να ναι εταίρους, από πυροτεχνήματα τύπου κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ανοχής και ότι άλλα παπατζιλίκια τους ερχόταν στο μυαλό μέχρι μαύρισμα/κιτρινίλα, όρκ ψεκασμένα άτομα τύπου Πολάκη/Μιθριδάτη, άνοιγμα στους ψηφοφόρους ΧΑ, ακόμα και οι μαλακίες του Κατρούγκαλου. Όλα αυτά φόβησαν τον κόσμο. Ακόμα και εμένα φόβησαν που ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 που ψήφισα πρώτη φορά και έκτοτε ανελλιπώς. Ούτε νομίζω η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για εθνικά, μεταναστευτικό και δικαιωματικά ζητήματα ήταν ο κύριος λόγος που πατώσαμε. Δεν έπεισε αυτό το αιθεροβατικό σχέδιο διακυβέρνησης που πιο θολό δεν μπορούσε να γίνει.
Θυμάμαι σε κάποια φάση μάλιστα που αστραπιαία πέρασε από το μυαλό μου πως θα αντιδρούσα σε περίπτωση που έπρεπε να πηγαίναμε σε παρατεταμένη ακυβερνησία με τρίτες, τέταρτες δε ξέρω και γω πόσες εκλογές. Για ένα δευτερόλεπτο είπα ''μήπως να ψηφίσω ΝΔ και γω να τελειώνουμε με την ακυβερνησία''. Καλά όχι οτι θα το έκανα αλλά θέλω να πω οτι αυτό το χάος αντιπρόταση διακυβέρνησης που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ αηδίασε ακόμα και δικούς του παραδοσιακούς ψηφοφόρους.
Επίσης συμφωνώ, δεν είμαστε πριν 40 χρόνια που τα πρόσωπα έχουν τόσο μεγάλη σημασία αλλά πάλι έχουν κάποια σημασία. Έχοντας λοιπόν όλο αυτό το θολό μήνυμα διακυβέρνησης συν πρόσωπα για τα μπάζα τύπου Πολάκηδες, Παππάδες ακόμα και Δούρου που είναι καμένο χαρτί δε πας πουθενά. Όντως έτσι γίνεσαι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη, ειδικά όταν επι 4 χρόνια δεν έκανες καμία σοβαρή αντιπολίτευση πέρα από πυροτεχνήματα.
Προσωπικά έχω ξενερώσει εντελώς. Κυρίως γιατί διαφαίνεται πως θα έχουμε μια δεξιά απόλυτη πρωταγωνίστρια χωρίς σοβαρή εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες. Κίνδυνος να μπούμε στα 30's με πολιτικές δεξιάς και ΝΔ. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.Η απογοήτευση μου όπως και όλου του προοδευτικού κόσμου σήμερα είναι τεράστια.
Εδώ ελλοχεύει όμως κίνδυνος αφενώς ο ΣΥΡΙΖΑ να αποσυσπειρωθεί περισσότερο και αφετέρου παραδίπλα να υπάρχει ένα ΠΑΣΟΚ με ένα γκάου άτομο, τον Ανδρουλάκη που δε τραβάει πουθενά. Εδώ ο κίνδυνος αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο καλύτερο σενάριο για το ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει να κλείσει περισσότερο τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε πείθει το παλικάρι, έχει πολύ χαμηλό ταβάνι για να τραβήξει τον προοδευτικό κόσμο.
Άρα τι? Βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ. Μια αδύναμη, αποσυσπειρωμένη αντιπολίτευση με την δεξιά να αλωνίζει και να κάνει ότι θέλει. Εφιαλτικό. Εδώ οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα είναι βαρύτατες. Αν χθες δεν προχωρήσει σε άμεσο ξεσκαρτάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικά πρόσωπα που δεν φοβίζουν τον κόσμο (έχει αξιόλογα στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ που οι πολακισμοί και τα παπατζιλίκια δεν άφησαν να βγουν μπροστά- Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος,Ξενογιαννακοπούλου, Γεροβασίλη, Τζανακόπουλος, Σταθάκης κτλ) και ταυτόχρονα δεν ξεκαθαρίσει το μήνυμα του με ΚΑΘΑΡΗ πρόταση διακυβέρνησης τότε τον ήπιαμε. Όλοι στον προοδευτικό χώρο. Πόσο να φτάσει το μπάζο Ανδρουλάκης? Δε το έχει το ΠΑΣΟΚ σήμερα στο 2023. Ας μη δουλευόμαστε παρεάκι.
Τα πράγματα είναι πολύ πολύ σοβαρά και πλέον εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει από αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ. Είτε κάνει ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και μήνυμα διακυβέρνησης μέσα σε 1 μήνα είτε γίνεται κομπάρσος και πραγματικός πλέον χορηγός του Μητσοτάκη για όσο πάει το μάτι...
Κρίμα, μεγάλο κρίμα. Κυρίως για τον τόπο που δε θα έχει μια αξιόπιστη σοβαρή αντιπολίτευση και εναλλακτικής διακυβέρνησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 22 Μάιος 2023, 13:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εδώ γελάμε μ' αυτό, αλλά ξέρεις πόσοι θα το αναπαράγουν αύριο και θα λένε στο δρόμο, στα καφενεία, παντού "ναι ρε, νοθεία έγινε, το ξέρω εγώ το διάβασα στο internet που είχε και ανάλυση για το πώς την κάνανε".
Για κλάματα είναι, δυστυχώς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Highlander
Τα άλλα κόμματα αριστερά της ΝΔ ήταν στον κόσμο τους και νοιάζονταν μόνο πως θα πάρουν δικό τους κομμάτι από την πίτα. Ενώ στις συνθήκες δημοκρατικής απλής αναλογικής θα έπρεπε να είναι δεδομένη η συνεργασία. Οι επόμενες οπως και να έχει θα είναι με ενισχυμένη αναλογική και εκεί ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του, ας αφήσουν οικολόγους, ΑΝΤΑΡΣΥες, ΚΚΕ ανδρουλακηδες κλπ. Πάντως το ότι έγιναν λάθη έγιναν πρώτον ήταν οι χαζομάρες του Βαρουφάκη με τις Δήμητρες καθώς πήρε τους λαεσιτες και γενικά το γύρισε σε ημιλαφαζανισμο. Από την άλλη ήταν όλο αυτό το σκηνικό με τον Κασιδιάρη που έδινε γραμμή για ήττα της ΝΔ και αυτό και εμένα με ενόχλησε στο πλαίσιο ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ήττα ΝΔ θα μεταφραζόταν και ως νίκη Κασιδιάρη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:29Ναι, ουσιαστικά φάνηκε οτι το διακύβευμα για τον κόσμο ήταν η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας. Εκεί ο Μητσοτάκης κέρδισε ξεκάθαρα και μπράβο του.
Δεν είμαστε ούτε 2012 ούτε 2015 ούτε ακόμα 2019. Ο κόσμος θέλει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης χωρίς παλατζαρίσματα. Θέλει ασφάλεια και σταθερότητα και η πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ θολότερη. Από πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης με ότι να ναι εταίρους, από πυροτεχνήματα τύπου κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ανοχής και ότι άλλα παπατζιλίκια τους ερχόταν στο μυαλό μέχρι μαύρισμα/κιτρινίλα, όρκ ψεκασμένα άτομα τύπου Πολάκη/Μιθριδάτη, άνοιγμα στους ψηφοφόρους ΧΑ, ακόμα και οι μαλακίες του Κατρούγκαλου. Όλα αυτά φόβησαν τον κόσμο. Ακόμα και εμένα φόβησαν που ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 που ψήφισα πρώτη φορά και έκτοτε ανελλιπώς. Ούτε νομίζω η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για εθνικά, μεταναστευτικό και δικαιωματικά ζητήματα ήταν ο κύριος λόγος που πατώσαμε. Δεν έπεισε αυτό το αιθεροβατικό σχέδιο διακυβέρνησης που πιο θολό δεν μπορούσε να γίνει.
Θυμάμαι σε κάποια φάση μάλιστα που αστραπιαία πέρασε από το μυαλό μου πως θα αντιδρούσα σε περίπτωση που έπρεπε να πηγαίναμε σε παρατεταμένη ακυβερνησία με τρίτες, τέταρτες δε ξέρω και γω πόσες εκλογές. Για ένα δευτερόλεπτο είπα ''μήπως να ψηφίσω ΝΔ και γω να τελειώνουμε με την ακυβερνησία''. Καλά όχι οτι θα το έκανα αλλά θέλω να πω οτι αυτό το χάος αντιπρόταση διακυβέρνησης που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ αηδίασε ακόμα και δικούς του παραδοσιακούς ψηφοφόρους.
Επίσης συμφωνώ, δεν είμαστε πριν 40 χρόνια που τα πρόσωπα έχουν τόσο μεγάλη σημασία αλλά πάλι έχουν κάποια σημασία. Έχοντας λοιπόν όλο αυτό το θολό μήνυμα διακυβέρνησης συν πρόσωπα για τα μπάζα τύπου Πολάκηδες, Παππάδες ακόμα και Δούρου που είναι καμένο χαρτί δε πας πουθενά. Όντως έτσι γίνεσαι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη.
Προσωπικά έχω ξενερώσει εντελώς. Κυρίως γιατί διαφαίνεται πως θα έχουμε μια δεξιά απόλυτη πρωταγωνίστρια χωρίς σοβαρή εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ίδιες μαλακίες. Κίνδυνος να μπούμε στα 30's με πολιτικές δεξιάς και ΝΔ. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.Η απογοήτευση μου όπως και όλου του προοδευτικού κόσμου σήμερα είναι τεράστια.
Εδώ ελλοχεύει όμως κίνδυνος αφενώς ο ΣΥΡΙΖΑ να αποσυσπειρωθεί περισσότερο και αφετέρου παραδίπλα να υπάρχει ένα ΠΑΣΟΚ με ένα γκάου άτομο, τον Ανδρουλάκη που δε τραβάει πουθενά. Εδώ ο κίνδυνος αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο καλύτερο σενάριο για το ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει να κλείσει περισσότερο τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε πείθει το παλικάρι, έχει πολύ χαμηλό ταβάνι για να τραβήξει τον προοδευτικό κόσμο.
Άρα τι? Βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ. Μια αδύναμη, αποσυσπειρωμένη αντιπολίτευση με την δεξιά να αλωνίζει και να κάνει ότι θέλει. Εφιαλτικό. Εδώ οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα είναι βαρύτατες. Αν χθες δεν προχωρήσει σε άμεσο ξεσκαρτάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικά πρόσωπα που δεν φοβίζουν τον κόσμο (έχει αξιόλογα στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ που οι πολακισμοί και τα παπατζιλίκια δεν άφησαν να βγουν μπροστά- Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος,Ξενογιαννακοπούλου, Τζανακόπουλος, Σταθάκης κτλ) και ταυτόχρονα δεν ξεκαθαρίσει το μήνυμα του με ΚΑΘΑΡΗ πρόταση διακυβέρνησης τότε τον ήπιαμε. Όλοι στον προοδευτικό χώρο. Πόσο να φτάσει το μπάζο Ανδρουλάκης? Δε το έχει το ΠΑΣΟΚ σήμερα στο 2023. Ας μη δουλευόμαστε παρεάκι.
Τα πράγματα είναι πολύ πολύ σοβαρά και πλέον εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει από αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ. Είτε κάνει ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και μήνυμα διακυβέρνησης μέσα σε 1 μήνα είτε γίνεται κομπάρσος και πραγματικός πλέον χορηγός του Μητσοτάκη για όσο πάει το μάτι...
Κρίμα, μεγάλο κρίμα. Κυρίως για τον τόπο που δε θα έχει μια αξιόπιστη σοβαρή αντιπολίτευση και εναλλακτικής διακυβέρνησης.
- Space_Passenger
Καποιες ευκαιρειες στην πολιτικη ζωη ειναι μονο μια φορα. Δεν εχει δευτερη. και ο Συριζα Κυβερνησε - δοκιμαστηκε και απετυχε. Απογοητευσε κοσμο πατησε και σε δυο τρεις βαρκες. Ειπε -ξειπε. Τελος τωρα. Δυσκολα ο κοσμος που εφυγε θα γυρισει πισω.
Το πρόβλημα είναι, πού ακριβώς ήταν ο Τσίπρας όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποδεχόταν μετά βαΐων και κλάδων Τζουμάκα, Κουρουμπλή, Κεδίκογλου, Αντώναρο, Μιθριδάτη κτλ; Αυτός δεν ήταν που έκανε τις ένθερμες χειραψίες και τους καλωσόριζε; Πώς τώρα θα κάνει ξεσκαρτάρισμα; Εκεί που έπρεπε να κατακεραυνώνει Αντρέα και Κωστάκη, αυτός μόνο εικονίσματα που δεν τους είχε κάνει. Ο Τσίπρας ήταν της λογικής "όλοι, καλοί-κακοί, χωράνε". Και είχε πάμπολλες φορές υπερασπιστεί τις επιλογές του να δέχεται τη σάρα και τη μάρα στο κόμμα. Αν θέλει τώρα να κάνει ξεσκαρτάρισμα, πρέπει ν'αρχίσει από τον εαυτό του. Οι επιλογές του σε πρόσωπα ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:29Αν χθες δεν προχωρήσει σε άμεσο ξεσκαρτάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικά πρόσωπα που δεν φοβίζουν τον κόσμο
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Τοξοβόλος_UK
Ε ναι μωρέ τι να λέμε τώρα. Όταν αφήνεις ανοιχτή τη πόρτα συνεργασίας με έναν Βαρουφάκη που σου λέει για Δήμητρες και παράλληλα κλείνεις το μάτι σε ψηφοφόρους της ΧΑ είσαι άξιος της μοίρας σου....και κάνεις το ΠΑΣΟΚ με το μπάζο Ανδρουλάκη να φαντάζει ''σοβαρή εναλλακτική''. Προσωπικά αηδίασα όταν άκουσα τον Τσίπρα να αλιεύει στα νερά της ΧΑ. Δε νομίζω οτι είχα αηδιάσει ποτέ περισσότερο μαζί του. Ήταν γροθιά στο στομάχι και για εμένα αυτό.Highlander έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:39
Τα άλλα κόμματα αριστερά της ΝΔ ήταν στον κόσμο τους και νοιάζονταν μόνο πως θα πάρουν δικό τους κομμάτι από την πίτα. Ενώ στις συνθήκες δημοκρατικής απλής αναλογικής θα έπρεπε να είναι δεδομένη η συνεργασία. Οι επόμενες οπως και να έχει θα είναι με ενισχυμένη αναλογική και εκεί ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του, ας αφήσουν οικολόγους, ΑΝΤΑΡΣΥες, ΚΚΕ ανδρουλακηδες κλπ. Πάντως το ότι έγιναν λάθη έγιναν πρώτον ήταν οι χαζομάρες του Βαρουφάκη με τις Δήμητρες καθώς πήρε τους λαεσιτες και γενικά το γύρισε σε ημιλαφαζανισμο. Από την άλλη ήταν όλο αυτό το σκηνικό με τον Κασιδιάρη που έδινε γραμμή για ήττα της ΝΔ και αυτό και εμένα με ενόχλησε στο πλαίσιο ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ήττα ΝΔ θα μεταφραζόταν και ως νίκη Κασιδιάρη.
- Υδράργυρος
Υπάρχει κενό στο χώρο της κεντροαριστεράς και είναι ευκαιρία σε έναν ανανεωμένο-αλλαγμένο σύριζα να τον καλύψει με επιτυχία. Φτάνει να έχει μη φθαρμένα πρόσωπα, και ατζέντα προσανατολισμένη στην καθημερινότητα του πολίτηSpace_Passenger έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:44Καποιες ευκαιρειες στην πολιτικη ζωη ειναι μονο μια φορα. Δεν εχει δευτερη. και ο Συριζα Κυβερνησε - δοκιμαστηκε και απετυχε. Απογοητευσε κοσμο πατησε και σε δυο τρεις βαρκες. Ειπε -ξειπε. Τελος τωρα. Δυσκολα ο κοσμος που εφυγε θα γυρισει πισω.
- Highlander
Υπάρχει το αντιπαράδειγμα του 2019 με ευρωεκλογές εθνικές. Η απλή αναλογικη τελικά τον έβλαψε λόγω της στάσης των άλλων κομμάτων της αριστεράς, της χαλαρης ψήφου και του μπετοναρισματος της ΝΔ .Space_Passenger έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:44Καποιες ευκαιρειες στην πολιτικη ζωη ειναι μονο μια φορα. Δεν εχει δευτερη. και ο Συριζα Κυβερνησε - δοκιμαστηκε και απετυχε. Απογοητευσε κοσμο πατησε και σε δυο τρεις βαρκες. Ειπε -ξειπε. Τελος τωρα. Δυσκολα ο κοσμος που εφυγε θα γυρισει πισω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 22 Μάιος 2023, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Θα ήταν αυτοκτονικό τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αρχηγό ή να αλλάξει 1 μήνες πριν τις νέες εκλογές. Σύμφωνοι, όλες οι παραπάνω επιλογές ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Απόλυτα σύμφωνοι.micmic έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:45Το πρόβλημα είναι, πού ακριβώς ήταν ο Τσίπρας όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποδεχόταν μετά βαΐων και κλάδων Τζουμάκα, Κουρουμπλή, Κεδίκογλου, Αντώναρο, Μιθριδάτη κτλ; Αυτός δεν ήταν που έκανε τις ένθερμες χειραψίες και τους καλωσόριζε; Πώς τώρα θα κάνει ξεσκαρτάρισμα; Εκεί που έπρεπε να κατακεραυνώνει Αντρέα και Κωστάκη, αυτός μόνο εικονίσματα που δεν τους είχε κάνει. Ο Τσίπρας ήταν της λογικής "όλοι, καλοί-κακοί, χωράνε". Και είχε πάμπολλες φορές υπερασπιστεί τις επιλογές του να δέχεται τη σάρα και τη μάρα στο κόμμα. Αν θέλει τώρα να κάνει ξεσκαρτάρισμα, πρέπει ν'αρχίσει από τον εαυτό του. Οι επιλογές του σε πρόσωπα ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:29Αν χθες δεν προχωρήσει σε άμεσο ξεσκαρτάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικά πρόσωπα που δεν φοβίζουν τον κόσμο
Η Αριστερά ειναι αποτυχημένη ιδεολογία διότι βασίζεται στο συναίσθημα και όχι στη λογική. ΟΠΟΥ δοκιμάστηκε, απέτυχε.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:47Υπάρχει κενό στο χώρο της κεντροαριστεράς και είναι ευκαιρία σε έναν ανανεωμένο-αλλαγμένο σύριζα να τον καλύψει με επιτυχία. Φτάνει να έχει μη φθαρμένα πρόσωπα, και ατζέντα προσανατολισμένη στην καθημερινότητα του πολίτηSpace_Passenger έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 13:44Καποιες ευκαιρειες στην πολιτικη ζωη ειναι μονο μια φορα. Δεν εχει δευτερη. και ο Συριζα Κυβερνησε - δοκιμαστηκε και απετυχε. Απογοητευσε κοσμο πατησε και σε δυο τρεις βαρκες. Ειπε -ξειπε. Τελος τωρα. Δυσκολα ο κοσμος που εφυγε θα γυρισει πισω.
Ο Κούλης πήρε την ισχυρή εντολή που χρειαζόνταν. Ωρα να ξεριζώσει την ΑΔΕΔΥ μέσω της διαγραφής του συνδικαλιστικου νόμου και αποβολη του ΚΚΕ απο τη Βουλή, εφόσον δεν σέβεται τη Δημοκρατία.
Αυτά για αρχή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Space_Passenger
Τιποτα δεν θα κανει απαυτα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Και ούτε πρέπει να τα κάνει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Μιλάμε είναι ακόμα πιο ηλίθιοι από αυτό που φαίνεται !?!?!?!?!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα της πανωλεθριας Σύριζα
από Yochanan » 23 Μάιος 2023, 02:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
23 Μάιος 2023, 23:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα αίτια της κατρακύλας ενός κράτους
από Ζενίθεδρος » 03 Ιαν 2024, 22:59 » σε Εθνικά Θέματα - 40 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
05 Ιαν 2024, 21:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μοναξιά ως αιτία δημιουργίας συζυγικής σχέσης
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 13:41 » σε Ψυχολογία - 2 Απαντήσεις
- 1057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
23 Μαρ 2025, 08:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η (κατά exiledd) πραγματική αιτία της πυρόσφαιρας στο δυστύχημα στα Τέμπη
από exiledd » 18 Μαρ 2025, 01:58 » σε Θετικές Επιστήμες - 133 Απαντήσεις
- 9751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
18 Μαρ 2025, 20:29
-