Ο Σαββίδης όταν ρωτήθηκε για το μπάσκετ είπε θα παίξω Ευρωλίγκα; του είπαν όχι και λέει γιατί να ασχοληθώ τότε
χαχαχαχ πρωτα ριχνεις λεφτα φτιαχνεις ομαδα και αν αυτα αποδειχτουν στην πραξη τοτε μπαινεις φιλε,
δε θα σε κανουν μαγκα με το να σου δωσουν ετσι απο το πουθενα free pass
σε ηλιθιους προφανως απευθυνοταν ο Σαββιδης για να πει τετοια πραγματα
Ναι, είναι πολυ δυσκολο για τον Σαββίδη να φτιάξει ομάδα 10 μυριων
3 μυρια παιρνουν μόνο Ολιβέιρα-Κουρτιτς-Καντουρι για να ξαπλώνουν σπίτι
Αλλά σου λέει εγώ τι όφελος θα έχω
Λεφτά δεν θα παρω απ το μπάσκετ, θα πάρω τουλάχιστον φήμη;
ουτε καν φημη φιλε, ειναι καθαρα θεμα αγορων και μεγεθων, η Μονακο για παραδειγμα εχει μια πλουσια πολη ενα τεραστιο ποδοσφαιρικο σωματειο και μια πλουσια χωρα 70 εκατομμυριων απο πισω, ο Παοκ, ο Αρης, η Λεχ Ποζναν, η Οστανδη κλπ εκτος απο ιστορια δεν εχουν τιποτα
Ο λόγος για τον οποίο είπα πριν το παιχνίδι ότι η Ρεάλ είναι φαβορί ήταν γιατί γύρισαν εκείνη τη σειρά με την Παρτιζάν. Εκεί έδειξαν τι είναι, έχει απίστευτο βάθος και εμπειρία αυτή η ομάδα.
Ομαδα να παιζει ολο το ματς ζωνη εχω να δω απο το 1994.Και σιγα την πιεστικη ζωνη δηλαδη,για πλακα εβρισκαν ελευθερα σουτ ε στο τελος τα εχασαν ολα.Επιπεδο για γελια η Ευρωλιγκα που κερδιζουν τους τιτλους οι 38ρηδες της Ρεαλ.Ριαλ μπασκετμπολ και τα παπαρια μου κουνιουνται.
Ο λόγος για τον οποίο είπα πριν το παιχνίδι ότι η Ρεάλ είναι φαβορί ήταν γιατί γύρισαν εκείνη τη σειρά με την Παρτιζάν. Εκεί έδειξαν τι είναι, έχει απίστευτο βάθος και εμπειρία αυτή η ομάδα.
Ομαδα να παιζει ολο το ματς ζωνη εχω να δω απο το 1994.Και σιγα την πιεστικη ζωνη δηλαδη,για πλακα εβρισκαν ελευθερα σουτ ε στο τελος τα εχασαν ολα.Επιπεδο για γελια η Ευρωλιγκα που κερδιζουν τους τιτλους οι 38ρηδες της Ρεαλ.Ριαλ μπασκετμπολ και τα παπαρια μου κουνιουνται.
ειδες αν παιζεις ζωνουλα σαν τον μποζα παικταρα μου
σιγα την ανακαλυψη του τροχου
αν εχεις τους αναπηρους του γαυρου αλλα και οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα απεναντι και παιζεις ζωνη ειναι σα να κλεβεις εκκλησια, και οχι μονο την κλεβεις αλλα τη χτιζεις κι απο πανω..
αν εχεις τους αναπηρους του γαυρου αλλα και οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα απεναντι και παιζεις ζωνη ειναι σα να κλεβεις εκκλησια, και οχι μονο την κλεβεις αλλα τη χτιζεις κι απο πανω..
ειπαμε,5-3-2 παιζει και η νικη βολου,5-3-2 και ο ολυμπιακος
το ζητημα ειναι ποιος παιζει πιο ποιοτικη αμυνα παικταρα μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
εκτος αν εχεις Ζελικο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
στα εχουμε ξαναπει αλλα δε βαζεις μυαλο, οταν λοιπον εχεις το σκιαχτρο Ταβαρες δεν το πολυφιλοσοφεις, τον βαζεις φουνταριστο και δε περναει κουνουπι στη ρακετα, ουτε τα 7 τριποντα του Παντερ δεν εφτασαν για να λυγισουν τη Ρεαλ και θα το εκαναν οι μπετοστοκοι του γαυρου;
στα εχουμε ξαναπει αλλα δε βαζεις μυαλο, οταν λοιπον εχεις το σκιαχτρο Ταβαρες δεν το πολυφιλοσοφεις, τον βαζεις φουνταριστο και δε περναει κουνουπι στη ρακετα, ουτε τα 7 τριποντα του Παντερ δεν εφτασαν για να λυγισουν τη Ρεαλ και θα το εκαναν οι μπετοστοκοι του γαυρου;
ο Ζελικο πληρης σε διεψευσε,γιατι Ενας ειναι ο Δασκαλος
ο Ζελικο πληρης σε διεψευσε,γιατι Ενας ειναι ο Δασκαλος
δε μου λες δασκαλε αυτος ο Ολυμπιακος απεναντι σε πληρη Ρεαλ με Πουαριε, Γιαμπουσελε, Ντεκ ειχε καμια τυχη;
δε μου λες δασκαλε αυτος ο Ολυμπιακος απεναντι σε πληρη Ρεαλ με Πουαριε, Γιαμπουσελε, Ντεκ ειχε καμια τυχη;
Δύο φορές την κέρδισε στην κανονική περίοδο, γιατί να μην είχε; Απλά όταν ανακατεύεται η τράπουλα, όλα μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών.
Δύο φορές την κέρδισε στην κανονική περίοδο, γιατί να μην είχε; Απλά όταν ανακατεύεται η τράπουλα, όλα μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών.
αντιλαμβανεσαι οτι η Ρεαλ με τοσους βετερανους αναγκαστικα κανει conditioning ολη τη χρονια
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.