πετάχτηκε σαν πορδή αυτός λες και ολοι που ψηφίζουν ΝΔ δεν αγαπάνε την Ελλάδα οπως την εννοεί αυτός ουτε τη θρησκεία ουτε την οικογένεια και ηρθε να μας σώσει. Που είναι σίγουρο οτι κυκλοφορούσε σε τιποτε ΤΟ ΠΑΣΟΚGolden Age έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:55Σιγά μην κάτσει στ' αυγά της η ΝΔ. Θα πάρει σβάρνα Μητροπολίτες και παπάδες τις επιρροής της και το 'λυσε.Απολλώνιος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:25Επίσης φαινεται οτι η Νίκη έχει την υποστήριξη της εκκλησίας οπότε αν τολμήσουν οι μασώνοι του Κουλη να τα βάλουν με τον Νατσιο, θα φανε τα μουτρα τους.
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Αφού είναι κόμμα της ΝΔ, γιατί να το κάνει;Golden Age έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:55Σιγά μην κάτσει στ' αυγά της η ΝΔ. Θα πάρει σβάρνα Μητροπολίτες και παπάδες τις επιρροής της και το 'λυσε.Απολλώνιος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:25Επίσης φαινεται οτι η Νίκη έχει την υποστήριξη της εκκλησίας οπότε αν τολμήσουν οι μασώνοι του Κουλη να τα βάλουν με τον Νατσιο, θα φανε τα μουτρα τους.
Πάντως, από την στιγμή που η ΝΔ με το μπόνους δεν χάνει την αυτοδυναμία, θα πρέπει να ενισχυθούν τα 2 κόμματα τουλάχιστον που δεν μπήκαν στην βουλή παρατρίχα, για να έχουμε πολυφωνία.
0,1% σε οποιοδήποτε από τα 5 κόμματα που μπήκαν στην βουλή, δεν αλλάζει στο παραμικρό το αποτέλεσμα. Αν όμως το πάρει η Κωνσταντοπούλου ή ο Νατσιός, αμέσως ψαλιδίζονται 10 έδρες.
Αυτά σε όσους θέλουν να πιάσει τόπο η μια ψήφος τους.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τη δημοκρατία στη χώρα. Αν δε βγει καλό αποτέλεσμα απλά θα ξαναγίνουν εκλογές. Εκλογές θα γίνονται με το ζόρι μέχρι να αρέσει το αποτέλεσμα.vagabondo έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 17:11Αφού είναι κόμμα της ΝΔ, γιατί να το κάνει;Golden Age έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:55Σιγά μην κάτσει στ' αυγά της η ΝΔ. Θα πάρει σβάρνα Μητροπολίτες και παπάδες τις επιρροής της και το 'λυσε.Απολλώνιος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:25Επίσης φαινεται οτι η Νίκη έχει την υποστήριξη της εκκλησίας οπότε αν τολμήσουν οι μασώνοι του Κουλη να τα βάλουν με τον Νατσιο, θα φανε τα μουτρα τους.
Πάντως, από την στιγμή που η ΝΔ με το μπόνους δεν χάνει την αυτοδυναμία, θα πρέπει να ενισχυθούν τα 2 κόμματα τουλάχιστον που δεν μπήκαν στην βουλή παρατρίχα, για να έχουμε πολυφωνία.
0,1% σε οποιοδήποτε από τα 5 κόμματα που μπήκαν στην βουλή, δεν αλλάζει στο παραμικρό το αποτέλεσμα. Αν όμως το πάρει η Κωνσταντοπούλου ή ο Νατσιός, αμέσως ψαλιδίζονται 10 έδρες.
Τόσες σελίδες στο νήμα
και ένα ψαλμό... μια προσευχή δεν βάλατε ρε αντίχριστοι
Εγώ πρέπει να το κάνω κι αυτό;
και ένα ψαλμό... μια προσευχή δεν βάλατε ρε αντίχριστοι

Εγώ πρέπει να το κάνω κι αυτό;

«Ἐκλέξατε Χριστιανὸν ἀγαπητόν, σώφρονα, ἀνεμπαθῆ καὶ γενναῖον. Μὴ συσχηματιζόμενον τῇ δολιότητι καὶ πανουργίᾳ, ἀλλ' ἐσχηματιζόμενον ἐντιμότητι καὶ ἀγαθοεργίᾳ.
Τέκνα μου, μάθετε ἀπ' ἐμοῦ ὅτι ψεῦσται, πόται, μοιχοί, τυχοδιῶκται, Μασῶνοι, Ἑβραῖοι, Χριστιανῶν Ὀρθοδόξων διῶκται, νὰ εὑρίσκωσι πρέπει τῶν Κοινοβουλίων τὴν θύραν κλειστήν!...
Οὐχὶ τῶν τοιούτων ὁ κότινος (ψῆφος). Διότι κακὰ ἀπεργάζεται ἡ καρδία αὐτῶν καὶ ὀλέθρια βγάζει ὁ νοῦς των. Μὴ πεποίθατε ἐπ' ἄρχοντας...!
Προκρίνατε, ἐναρέτους. Συνεπεῖς ἐν... βιωτῇ καὶ ἐν πράξει. Ἀκριβεῖς ἐν τῷ λέγειν, νουνεχεῖς ἐν τῷ δρᾷν. Δεδιχασμένους, τεταραγμένους, χρηματοζήλους καὶ ὕλῃ ἐμπεπλησμένους μὴ στέργε δι' ἐκλογῆς.
Οἱ τὴν Βουλὴν δι' ἐμπορίαν καὶ οὐχὶ διὰ τὴν τῶν πολλῶν παρηγορίαν θέλοντες, ἅρπαγες εἶναι καὶ ἐπείσακτοι. Ρίπτε, βάλε καὶ δίωκε αὐτοὺς μακρὰν τῆς τῶν κοινῶν ἐπιστασίας.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η ΝΔ ηθελε τη Νικη να ροκανισει απλα την εκκλησιαστικη βαση του Βελοπουλου παιρνοντας πιχι 2%, δεν νομιζω να την ηθελε να μπει στη Βουλη, δεν την συμφερε κατι τετοιο.
Οποτε συμφερει εμας τους πατριωτες να μπει τωρα η Νικη στη Βουλη, ωστε να υπαρχουν τουλαχιστον δυο πατριωτικα κομματα οταν αρχισει η συζητηση στη Βουλη για τις Πρεσπες του Αιγαιου.
Κι εκει θα κρινουμε και το Βελοπουλο και το Νατσιο.
.
Οποτε συμφερει εμας τους πατριωτες να μπει τωρα η Νικη στη Βουλη, ωστε να υπαρχουν τουλαχιστον δυο πατριωτικα κομματα οταν αρχισει η συζητηση στη Βουλη για τις Πρεσπες του Αιγαιου.
Κι εκει θα κρινουμε και το Βελοπουλο και το Νατσιο.
.
Πάντως παρ ολη την αγάπη που τρέφω στη ΝΙΚΗ 
θα τη πω την αμαρτία μου
Ανάμεσα στο νερόβραστο Νατσιο
και την dominatrix Ζωαρα
προτιμώ τη Ζωη στη βουλή να τα χώνει

θα τη πω την αμαρτία μου

Ανάμεσα στο νερόβραστο Νατσιο

και την dominatrix Ζωαρα

προτιμώ τη Ζωη στη βουλή να τα χώνει

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εντάξει, άλλο αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 17:16Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τη δημοκρατία στη χώρα. Αν δε βγει καλό αποτέλεσμα απλά θα ξαναγίνουν εκλογές. Εκλογές θα γίνονται με το ζόρι μέχρι να αρέσει το αποτέλεσμα.vagabondo έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 17:11Αφού είναι κόμμα της ΝΔ, γιατί να το κάνει;Golden Age έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 16:55
Σιγά μην κάτσει στ' αυγά της η ΝΔ. Θα πάρει σβάρνα Μητροπολίτες και παπάδες τις επιρροής της και το 'λυσε.

Σήμερα πέταξαν την ψήφο του κυρίαρχου λαού στα σκουπίδια και δεν αντιδράει κανένας. Το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό ο απόγονας του Πλάτωνα και Αριστοτέλη που λέει και η Γαρμπή,

Occasio facit furem
Πάρε από Φιλόλογο + Θεολόγο

ΕΞΕΛΟΥ με, Κύριε, ἐξ ἀνθρώπου πονηροῦ, ἀπὸ ἀνδρὸς ἀδίκου ρῦσαί με, 3 οἵτινες ἐλογίσαντο ἀδικίαν ἐν καρδίᾳ, ὅλην τὴν ἡμέραν παρετάσσοντο πολέμους· 4 ἠκόνησαν γλῶσσαν αὐτῶν ὡσεὶ ὄφεως, ἰὸς ἀσπίδων ὑπὸ τὰ χείλη αὐτῶν. (διάψαλμα). 5 φύλαξόν με, Κύριε, ἐκ χειρὸς ἁμαρτωλοῦ, ἀπὸ ἀνθρώπων ἀδίκων ἐξελοῦ με, οἵτινες διελογίσαντο τοῦ ὑποσκελίσαι τὰ διαβήματά μου· 6 ἔκρυψαν ὑπερήφανοι παγίδα μοι καὶ σχοινία διέτειναν, παγίδα τοῖς ποσί μου, ἐχόμενα τρίβους σκάνδαλα ἔθεντό μοι. (διάψαλμα). 7 εἶπα τῷ Κυρίῳ· Θεός μου εἶ σύ, ἐνώτισαι, Κύριε, τὴν φωνὴν τῆς δεήσεώς μου. 8 Κύριε, Κύριε, δύναμις τῆς σωτηρίας μου, ἐπεσκίασας ἐπὶ τὴν κεφαλήν μου ἐν ἡμέρᾳ πολέμου. 9 μὴ παραδῷς με, Κύριε, ἀπὸ τῆς ἐπιθυμίας μου ἁμαρτωλῷ· διελογίσαντο κατ᾿ ἐμοῦ, μὴ ἐγκαταλίπῃς με, μήποτε ὑψωθῶσιν. (διάψαλμα). 10 ἡ κεφαλὴ τοῦ κυκλώματος αὐτῶν, κόπος τῶν χειλέων αὐτῶν καλύψει αὐτούς. 11 πεσοῦνται ἐπ᾿ αὐτοὺς ἄνθρακες, ἐν πυρὶ καταβαλεῖς αὐτούς, ἐν ταλαιπωρίαις οὐ μὴ ὑποστῶσιν. 12 ἀνὴρ γλωσσώδης οὐ κατευθυνθήσεται ἐπὶ τῆς γῆς, ἄνδρα ἄδικον κακὰ θηρεύσει εἰς διαφθοράν. 13 ἔγνων ὅτι ποιήσει Κύριος τὴν κρίσιν τῶν πτωχῶν καὶ τὴν δίκην τῶν πενήτων. 14 πλὴν δίκαιοι ἐξομολογήσονται τῷ ὀνόματί σου, κατοικήσουσιν εὐθεῖς σὺν τῷ προσώπῳ σου.
Η Ζωή του 3% σίγουρα θα κάνει περισσότερη αντιπολίτευση από τον Αλέξη του 20%

Occasio facit furem
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γω όταν μπει στη βουλή θα πάω να πάρω την Πασιφάη να βγούμε στο δρόμο να γλεντησουμε την ΝΙΚΗ.
Αφού πρώτα ανάψουμε από 5 κεριά και 2 λαμπάδες.

Αφού πρώτα ανάψουμε από 5 κεριά και 2 λαμπάδες.

Τον ειχε ο ευαγγελατος και το 90% των ερωτησεων του ηταν για τους gay
Μεγαλη καουρα ο εμετελατος
Οταν βγαζει του κκε δεν βλεπω να τους ρωταει για τις κομμουνιστικες δικτακτοριες και τα εγκληματα που διεπραξαν κατα της ανθρωποτητας
Μεγαλη καουρα ο εμετελατος
Οταν βγαζει του κκε δεν βλεπω να τους ρωταει για τις κομμουνιστικες δικτακτοριες και τα εγκληματα που διεπραξαν κατα της ανθρωποτητας
Να φέρω και κανα θυμιατήρι να κουνάω βρε;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9212 Προβολές
-