Ελληνικές Εκλογές 2023
-
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
τουλάχιστον στην αέρα είχαμε την μικρότερη διαφορά, μπορούμε να λέμε πως είμαστε άρτινοι με αξιοπρέπεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ζωαρα δεν ήσουν εσύ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:34τουλάχιστον στην αέρα είχαμε την μικρότερη διαφορά, μπορούμε να λέμε πως είμαστε άρτινοι με αξιοπρέπεια.

https://www.tovima.gr/2023/05/22/politi ... s-ekloges/
Τώρα που βουλιάζει ο συριζα, εσύ έγινες........ ζαιος;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
είπαμε, σε ατομικό επίπεδο με την Εβίτα, κρίμα το κορίτσι δεν το ψήφισαν, πολιτικά βαρουφακης. μακάρι βέβαια να μπει και η ζωή, να κόψουμε όσο γίνεται αυτοδυναμία. Νίκη όχι, δεν είμαι τόσο οπουρτουνα.georgebi έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:39Ζωαρα δεν ήσουν εσύ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:34τουλάχιστον στην αέρα είχαμε την μικρότερη διαφορά, μπορούμε να λέμε πως είμαστε άρτινοι με αξιοπρέπεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριξε πασοκ,με τον σεχταρισμο τους θα κανουν τον εφιαλτακη παντοδυναμο με 5 κομματα και τους ιεχωβαδες του περισσου να μιλανε για κομμουνισμο στην δευτερα παρουσια και τον τσιπροφσκι να μην εχει ερεισματα πουθενα σε ολιογαρχες και κρατοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:40είπαμε, σε ατομικό επίπεδο με την Εβίτα, κρίμα το κορίτσι δεν το ψήφισαν, πολιτικά βαρουφακης. μακάρι βέβαια να μπει και η ζωή, να κόψουμε όσο γίνεται αυτοδυναμία. Νίκη όχι, δεν είμαι τόσο οπουρτουνα.georgebi έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:39Ζωαρα δεν ήσουν εσύ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 18:34τουλάχιστον στην αέρα είχαμε την μικρότερη διαφορά, μπορούμε να λέμε πως είμαστε άρτινοι με αξιοπρέπεια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Μάιος 2023, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης
οριστε η αποδειξη ενοπλε

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σωστό. Τα κορδόνια του Ανδρέα τα έδεναν μόνο κολοσσοί σαν τον Κουτσόγιωργα, τον Γιαννόπουλο και τον Τσοχατζόπουλο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογές
και με τελείως ήσυχη συνείδηση, θα το ρίξω στις επόμενες νδ.
Κι ας αλυχτάνε τα τσιουάουα της ανατροπής όσο γουστάρουν.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογές

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ξαπόστασε λίγο, ήταν σκληρή η πολιτική ξενιτιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογέςκαι με τελείως ήσυχη συνείδηση, θα το ρίξω στις επόμενες νδ.

- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:20Ξαπόστασε λίγο, ήταν σκληρή η πολιτική ξενιτιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογέςκαι με τελείως ήσυχη συνείδηση, θα το ρίξω στις επόμενες νδ.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:20Ξαπόστασε λίγο, ήταν σκληρή η πολιτική ξενιτιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 273 Απαντήσεις
- 9806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
23 Δεκ 2023, 13:52
-