Ελληνικές Εκλογές 2023
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
sys3xΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογέςκαι με τελείως ήσυχη συνείδηση, θα το ρίξω στις επόμενες νδ.
Κι ας αλυχτάνε τα τσιουάουα της ανατροπής όσο γουστάρουν.
Μεχρι και την ΓΑΛΗ την εριξε ο μπαγασας ο Κουλης. Νιωθω οτι χανω και εγω την μαχη.
Αυτοί που θα έχουν απεριόριστο χρόνο να ξαποστάσουν από τους "αγώνες" μετά από τόσο ίδρω και αίμα που έριξαν στην καθημερινή πάλη τους με τ' άδικο, είστε εσείς και όχι εγώ, καλό μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:20Ξαπόστασε λίγο, ήταν σκληρή η πολιτική ξενιτιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Το χρέος μου το έκανα, ψήφισα τζημ ως την καλύτερη επιλογή που θέωρησα για τον φερόμενο ως "εθνικιστικό" χώρο στη δεδομένη φάση, είδα τα αποτελέσματα, είδα ποιοι τον έκραζαν και τις δικές τους επιλογέςκαι με τελείως ήσυχη συνείδηση, θα το ρίξω στις επόμενες νδ.

Εγώ δεν έκανα κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Μάιος 2023, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν παρακολουθώ τακτικά ή πάρα πολλά θέματα και όλες τις απόψεις, αλλά παλαιότερα μου είχε δοθεί η εντύπωση, περισσότερο έμμεσα, πως θα ήσουν υποστηρικτής σοσιαλδημοκρατικών θέσεωνBazoomba έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:25sys3xΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Μεχρι και την ΓΑΛΗ την εριξε ο μπαγασας ο Κουλης. Νιωθω οτι χανω και εγω την μαχη.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εν τω μεταξυ οι δημοσκοπήσεις δειχναν τη ΝΔ μπροστά με 6-7% και ο Κούλης τους έριξε 20άρα 

Είμαι όταν γίνονται πράξη οι θέσεις.Αρχέλαος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:33Δεν παρακολουθώ τακτικά ή πάρα πολλά θέματα και όλες τις απόψεις, αλλά παλαιότερα μου είχε δοθεί η εντύπωση, περισσότερο έμμεσα, πως θα ήσουν υποστηρικτής σοσιαλδημοκρατικών θέσεωνBazoomba έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:25sys3xΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.
Όταν οι θέσεις γίνονται εφαλτήριο για σιλυγουόκ και σιλυτόκ του κάθε εμμονικού ή βλάκα φορέα της χ ή ψ σοσιαλδημοκρατικής "ιδέας", δεν είμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ερώτηση πήγαινε στον Bazoomba αλλά ευχαριστώ που απάντησες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:38Είμαι όταν γίνονται πράξη οι θέσεις.
Όταν οι θέσεις γίνονται εφαλτήριο για σιλυγουόκ και σιλυτόκ του κάθε εμμονικού ή βλάκα φορέα της χ ή ψ σοσιαλδημοκρατικής "ιδέας", δεν είμαι.
ΛΑΟΣ έχουμε ψηφίσει και οι δύο στο παρελθόν, αν θυμάμαι καλώς.
Την πρώτη φορά που άσκησες το εκλογικό σου δικαίωμα ποιο κόμμα προτίμησες;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Βγήκαν κάτι τύποι της MRB και δήλωσαν ότι ξέραν πως η διαφορά θα είναι στο 20% αλλά δεν το είπανε γιατί δεχοντουσαν bullying.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Eθνικοκοινωνιστης
στην μεγαλη δημοκρατικη παραταξη ανηκειςBazoomba έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:25sys3xΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:18Για μένα πάντως ξεκαθάρισε η φάση για τις επόμενες.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εκλογές 2023 - Βεργής: Δεν με ψήφισα ούτε εγώ ούτε και η σύζυγός μου - Αναζητώ τον μοναδικό ψηφοφόρο μου για να τον κεράσω
https://www.protothema.gr/politics/arti ... on-keraso/
https://www.protothema.gr/politics/arti ... on-keraso/
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτο που στηριζει και ο αλεκος παπαδοπουλοςΑρχέλαος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 20:46Η ερώτηση πήγαινε στον Bazoomba αλλά ευχαριστώ που απάντησες.
ΛΑΟΣ έχουμε ψηφίσει και οι δύο στο παρελθόν, αν θυμάμαι καλώς.
Την πρώτη φορά που άσκησες το εκλογικό σου δικαίωμα ποιο κόμμα προτίμησες;

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την επόμενη φορά, για να μη λένε μαλακίες, ας διανείμουν από το site τους ένα password-protected αρχείο με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τους προβλέψεις, και μετά τις εκλογές ας δώσουν το password για να δούμε πόσο μέσα έπεσαν. Άχρηστοι.lonelyrider έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 21:01Βγήκαν κάτι τύποι της MRB και δήλωσαν ότι ξέραν πως η διαφορά θα είναι στο 20% αλλά δεν το είπανε γιατί δεχοντουσαν bullying.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
-
Το ερώτημα είναι γιατί δεν δίνουν τα πρακτικά των αποτελεσμάτων των 21500 τμημάτων για επαλήθευση;
Δημοκρατία δεν έχουμε;
Θέλω να ελεγξω το αποτέλεσμα, μπορώ;
Δημοκρατία δεν έχουμε;
Θέλω να ελεγξω το αποτέλεσμα, μπορώ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 273 Απαντήσεις
- 9806 Προβολές