Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
ΝΙΚΗ = 88
Είναι Απολλώνιο κόμμα;
Περίοδος περιφοράς Ερμή περί του Ηλίου = 88 ημέρες
Το σημάδι; Το ποσοστό του. 2,92%
Στα βιβλία μου γράφω για την ευθυγράμμιση του αζιμουθίου 292 μοίρες με το ιερό βουνό, βλέπετε Αποκάλυψη.
Είναι Απολλώνιο κόμμα;
Περίοδος περιφοράς Ερμή περί του Ηλίου = 88 ημέρες
Το σημάδι; Το ποσοστό του. 2,92%
Στα βιβλία μου γράφω για την ευθυγράμμιση του αζιμουθίου 292 μοίρες με το ιερό βουνό, βλέπετε Αποκάλυψη.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Μόνο το τελευταίο πέτυχες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 01:13Έτσι, έτσι, όλοι οι QAnon στην μεγάλη αγκαλιά του κκε θα καταλήξετε.
Αντίσταση λέμε.
Αλλού τρώγατε αλλού πίνατε κι αλλού πάτε και το δίνετε, ενώ ο μεγάλος πίνει σφηνάκια με τη Στικούδη.
Το' λεγα εγώ ότι είναι μεγάλη μούρη ο Κουτσούμπας.
Ψήφισα ΚΚΕ για δύο λόγους :
-ο βουλευτής που ψήφισα και που βγήκε πρώτος στη Λάρισα,μας βοήθησε τα μάλα όταν χάναμε τη μάνα μας σταδιακά, μέρα με τη μέρα, στο ΓΝΛ. Και κράτησε πολύ η φάση. Και ήταν εκεί να βοηθήσει. Θα μπορούσα να τον ψηφίσω και την προηγούμενη φορά, αλλά δεν πήγα καν να ψηφίσω
και
-οντως ο Μητσαρας είναι μορφή,ο μόνος πολιτικός αρχηγός που θα καθόμουν ευχαρίστως μαζί του για κρασί και μάσα. Νομίζω το ίδιο έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι λιμοκοντοροι ηγέτες κομμάτων. Αν το ΚΚΕ είχε σήμερα ως ηγέτη πχ την Παπαρήγα, ούτε που θα ασχολιομουν. Ψήφισα λοιπόν ξεκάθαρα προσωποκεντρικα.
Και τέλος πάντων,σε μένα μην μιλάς όπως μιλάς στα κομματοσκυλα εδώ μέσα. Το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι τέτοιο.
Στις άλλες εκλογές θα ενταχθω εκεί που πράγματι ανήκω,στο 48% που τους γράφει στα παπάρια του, όπως μας γράφουν κι αυτοί.
- Απολλώνιος
Η επιστροφή μου στο phorum μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν τυχαία. Η Νίκη θα κάνει την έκπληξη και θα μπει στην Βουλή με ποσοστο άνω του 5 τοις εκατό.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτριος Νατσιός γεννήθηκε στο Μοσχοχώρι Πιερίας.
Αν πολλαπλασιάσουμε το γεωγραφικό πλάτος με το γεωγραφικό μήκος του Μοσχοχωρίου Πιερίας θα βρούμε:
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ = 902
Όμως ο Παρνασσός είναι στις 292 μοίρες αζιμούθιο.
Η ΝΙΚΗ έλαβε 2,92%
Από την άλλη:
ΝΑΤΣΙΟΣ = ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ = ΠΥΡΑΜΙΣ = 831
Η πυραμίς που αντιστοιχεί στον Παρνασσό.
Αν πολλαπλασιάσουμε το το γεωγραφικό πλάτος με το γεωγραφικό μήκος οικισμού δημοτικού διαμερίσματος όπου η ΝΙΚΗ έλαβε άνω το 4% θα βρούμε:
ΙΗΣΟΥΣ = 888
Σχετικά με το γεωγραφικό πλάτος του Μοσχοχωρίου. Πρόκειται ουσιαστικά για το γεωγραφικό πλάτος των Καρυών του Αγίου Όρους.
Και μια και μιλάμε για τον Παρνασσό. Ας παραθέσουμε και το ποσοστό που πήρε στην Αράχοβα η ΝΙΚΗ: 4,63%
Αν πολλαπλασιάσουμε το γεωγραφικό πλάτος με το γεωγραφικό μήκος του Μοσχοχωρίου Πιερίας θα βρούμε:
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ = 902
Όμως ο Παρνασσός είναι στις 292 μοίρες αζιμούθιο.
Η ΝΙΚΗ έλαβε 2,92%
Από την άλλη:
ΝΑΤΣΙΟΣ = ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ = ΠΥΡΑΜΙΣ = 831
Η πυραμίς που αντιστοιχεί στον Παρνασσό.
Αν πολλαπλασιάσουμε το το γεωγραφικό πλάτος με το γεωγραφικό μήκος οικισμού δημοτικού διαμερίσματος όπου η ΝΙΚΗ έλαβε άνω το 4% θα βρούμε:
ΙΗΣΟΥΣ = 888
Σχετικά με το γεωγραφικό πλάτος του Μοσχοχωρίου. Πρόκειται ουσιαστικά για το γεωγραφικό πλάτος των Καρυών του Αγίου Όρους.
Και μια και μιλάμε για τον Παρνασσό. Ας παραθέσουμε και το ποσοστό που πήρε στην Αράχοβα η ΝΙΚΗ: 4,63%
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Υδράργυρος
Οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και τα μοναστήρια έκαναν κόμμα και πήραν για πλάκα 2%. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ανησυχητικό
Ποιες είναι οι παραεκκλησιαστικες οργανώσεις?Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:02Οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και τα μοναστήρια έκαναν κόμμα και πήραν για πλάκα 2%. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ανησυχητικό
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
Η Ζωή και ο Σωτήρας που τόσα χρόνια βγάζουν βουλευτές στη Θεσνικηvagabondo έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:36Ποιες είναι οι παραεκκλησιαστικες οργανώσεις?Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:02Οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και τα μοναστήρια έκαναν κόμμα και πήραν για πλάκα 2%. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ανησυχητικό
Μη τυχόν και υπάρξει Βουλή χωρίς βλαμμένους μέσα, θα γκρεμίσουν οι φούρνοι την άλλη μέρα.
Γιατί παρά?Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:52Η Ζωή και ο Σωτήρας που τόσα χρόνια βγάζουν βουλευτές στη Θεσνικηvagabondo έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:36Ποιες είναι οι παραεκκλησιαστικες οργανώσεις?Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 08:02Οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και τα μοναστήρια έκαναν κόμμα και πήραν για πλάκα 2%. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ανησυχητικό
Μια χαρά εκκλησιαστικές είναι. Εκκλησία είμαστε όλοι οι χριστιανοί.

Occasio facit furem
- Υδράργυρος
Το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η θρησκεία
Σε μια χώρα όπου η ΝΙΚΗ αντιμετωπίζει διωγμούς αντίστοιχους με αυτούς των χριστιανών επι Νέρωνα 
κάποιοι γενναίοι χριστιανοί τολμούν να διαδώσουν το Μήνυμα

κάποιοι γενναίοι χριστιανοί τολμούν να διαδώσουν το Μήνυμα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
τι παίχτηκε?independent44 έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 00:48Άμα σε βρίζει ο Ευαγγελάτος καλό σου κάνει.
Είναι τζάμπα διαφήμιση
δεν είδα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
"Φορεῖς μαγνητικῶν πεδίων οἱ ἐμβολιασμένοι μέ ἐμβόλια γιά τή νόσο Covid-19 (;)
Προσφάτως, μέ ἔκπληξη διαπιστώνεται ὅτι διάφορα μεταλλικά ἀντικείμενα (ἀκόμη καί ὁλόκληρο ἐπαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλῶνται στό σῶμα ὁρισμένων ἐκ τῶν ἐμβολιασθέντων, εἴτε ἐγγύς τοῦ σημείου τῆς ἔνεσης, εἴτε σπανιότερα καί σέ πλέον ἀπομακρυσμένο σημεῖο τοῦ σώματος. Παρατηρήθηκε ἀκόμη ὅτι καί ὁλόκληρο τό φιαλίδιο, τό ὁποῖο περιέχει τό ἐμβόλιο, ἕλκεται (ἀπό τόν πυθμένα του) καί ἀναρτᾶται ἀπό μαγνήτη "
και
"Ποιές λοιπόν είναι οι άμεσες και οικονομικές ενεργειακές λύσεις που προτείνει η ΝΙΚΗ για την Ελλάδα μας;
Επαναπροσδιορισμός των ελληνικών θέσεων και υποχρεώσεων, οι οποίες προβλέπονται από το Πρωτόκολλο του Κιότο, με δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού που να ενισχύει την ελληνική θέση για αλλαγή στόχων εκπομπών ρύπων"
κομμα για βλαμενους indeed
Προσφάτως, μέ ἔκπληξη διαπιστώνεται ὅτι διάφορα μεταλλικά ἀντικείμενα (ἀκόμη καί ὁλόκληρο ἐπαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλῶνται στό σῶμα ὁρισμένων ἐκ τῶν ἐμβολιασθέντων, εἴτε ἐγγύς τοῦ σημείου τῆς ἔνεσης, εἴτε σπανιότερα καί σέ πλέον ἀπομακρυσμένο σημεῖο τοῦ σώματος. Παρατηρήθηκε ἀκόμη ὅτι καί ὁλόκληρο τό φιαλίδιο, τό ὁποῖο περιέχει τό ἐμβόλιο, ἕλκεται (ἀπό τόν πυθμένα του) καί ἀναρτᾶται ἀπό μαγνήτη "
και
"Ποιές λοιπόν είναι οι άμεσες και οικονομικές ενεργειακές λύσεις που προτείνει η ΝΙΚΗ για την Ελλάδα μας;
Επαναπροσδιορισμός των ελληνικών θέσεων και υποχρεώσεων, οι οποίες προβλέπονται από το Πρωτόκολλο του Κιότο, με δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού που να ενισχύει την ελληνική θέση για αλλαγή στόχων εκπομπών ρύπων"
κομμα για βλαμενους indeed
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9212 Προβολές
-