Σύντομα θα ανακαλύψεις πως ούτε η διατροφή παίζει. Ετοιμάσου για κολεστιπόλη.foscilis έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 19:08Αυτη ειναι η μαλακια, απο 80 κιλα πηγα 78 γιατι απο τη φωτια και μετα εριξα αδιανοητη δουλεια στο κτημα, επρεπε να ξεριζωσω, καθαρισω, κλαδεψω, καψω, πεταξω 41 δεντρα και 100 μετρα φραχτη με αναρριχητικα και καλαμια. Οποτε επαναπαυτηκα οτι μπορω να τρωω ο,τι γουσταρω. Αλλα δεν παει ετσι, η κωλοχοληστερινη ειναι ασχετη με το βαρος οπως ανακαλυψα με τεραστια δυσαρέσκεια...
Τι ψήφισα (exit poll phorum)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τι ψήφισα (exit poll phorum)
Παίζει γιατί όταν πρόσεχα πέρυσι την πήγα 150.Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:24Σύντομα θα ανακαλύψεις πως ούτε η διατροφή παίζει. Ετοιμάσου για κολεστιπόλη.foscilis έγραψε: ↑21 Μάιος 2023, 19:08Αυτη ειναι η μαλακια, απο 80 κιλα πηγα 78 γιατι απο τη φωτια και μετα εριξα αδιανοητη δουλεια στο κτημα, επρεπε να ξεριζωσω, καθαρισω, κλαδεψω, καψω, πεταξω 41 δεντρα και 100 μετρα φραχτη με αναρριχητικα και καλαμια. Οποτε επαναπαυτηκα οτι μπορω να τρωω ο,τι γουσταρω. Αλλα δεν παει ετσι, η κωλοχοληστερινη ειναι ασχετη με το βαρος οπως ανακαλυψα με τεραστια δυσαρέσκεια...
- Green Dragon
Είναι παροδικό, σιγά σιγά πλησιάζεις πάλι τα παλιά επίπεδα, έχει και ο ξάδερφός μου ο χορτοφάγος στο κόκκινο από παιδί. Η άσκηση μετράει περισσότερο αλλά και αυτή όχι τόσο. Δυστυχώς καθορίζεται γενετικά, αν έχεις προδιάθεση δεν θ' αποφύγεις το χάπι. Καθυστέρησέ το όσο μπορέσεις, έχουν αρκετές παρενέργειες αυτά.foscilis έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:32Παίζει γιατί όταν πρόσεχα πέρυσι την πήγα 150.Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:24Σύντομα θα ανακαλύψεις πως ούτε η διατροφή παίζει. Ετοιμάσου για κολεστιπόλη.
Όχι αυτό που έλεγες (δεν θυμάμαι όνομα); Γιατί;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Απίστευτο, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ.
Πέφτω απ'τα σύννεφα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αριστερός δεν είσαι ρε μλκ;
Wt poocho;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
προφητης....

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
OK το δέχομαι, δεν περίμενα ότι ο σύριζα να χει φτάσει τόσο στον πάτο. Νόμιζα ότι θα υπάρχειια διαφορά 4, 5 μονάδες μεταξύ ΝΔ και σύριζα 35-36% έναντι 30 - 31% με αυτά τα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ θα πιέζονταν, τώρα άλλος ζοριζεται. Πάντως όλοι κουβά πηγαμε
- EKPLIKTIKOS
Για τι νούμερα μιλάμε ρε μάγκες; Νομίζω ότι τα έχουν χαμηλώσει υπερβολικά, ενώ ουσιαστικά αυτά ισχύουν για άτομα στα οποία παίζουν κ άλλοι παράγοντες (διαβήτης, ιστορικό παθήσεων, κάπνισμα, παχυσαρκία κτλ). Παράλληλα πρέπει να δεις κ τα υπόλοιπα. Έχεις χοληστερίνη ή έχεις κ τριγλυκεριδια στο Θεό;Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:36Είναι παροδικό, σιγά σιγά πλησιάζεις πάλι τα παλιά επίπεδα, έχει και ο ξάδερφός μου ο χορτοφάγος στο κόκκινο από παιδί. Η άσκηση μετράει περισσότερο αλλά και αυτή όχι τόσο. Δυστυχώς καθορίζεται γενετικά, αν έχεις προδιάθεση δεν θ' αποφύγεις το χάπι. Καθυστέρησέ το όσο μπορέσεις, έχουν αρκετές παρενέργειες αυτά.foscilis έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:32Παίζει γιατί όταν πρόσεχα πέρυσι την πήγα 150.Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 09:24Σύντομα θα ανακαλύψεις πως ούτε η διατροφή παίζει. Ετοιμάσου για κολεστιπόλη.
Προσωπικά δεν έχω (δεν είχα τουλάχιστον γιατι έχω να κάνω εξετάσεις αίματος 5 χρόνια) αλλά αν είχα ΜΟΝΟ αυτό και είχα κάπου μέχρι 230 δε θα ανησυχούσα.
- Philip Mortimer
Μετά την υπόθεση Τζανερικου που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει φερέφωνο των νεοναζί ενώ η ΝΔ έκανε το ορθό απέναντι τους, αποφάσισα να την ψηφίσω και να μην πάω σε μικρό κόμμα. Στη συνέχεια έπαιξε ρόλο και ο Βαρουφάκης με τις Δήμητρες και η δήλωση Κασιδιάρη ώστε να παγιωθεί η απόφαση.
Τι γράφετε ρε μπούμερς;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 14:56Για τι νούμερα μιλάμε ρε μάγκες; Νομίζω ότι τα έχουν χαμηλώσει υπερβολικά, ενώ ουσιαστικά αυτά ισχύουν για άτομα στα οποία παίζουν κ άλλοι παράγοντες (διαβήτης, ιστορικό παθήσεων, κάπνισμα, παχυσαρκία κτλ). Παράλληλα πρέπει να δεις κ τα υπόλοιπα. Έχεις χοληστερίνη ή έχεις κ τριγλυκεριδια στο Θεό;Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:36Είναι παροδικό, σιγά σιγά πλησιάζεις πάλι τα παλιά επίπεδα, έχει και ο ξάδερφός μου ο χορτοφάγος στο κόκκινο από παιδί. Η άσκηση μετράει περισσότερο αλλά και αυτή όχι τόσο. Δυστυχώς καθορίζεται γενετικά, αν έχεις προδιάθεση δεν θ' αποφύγεις το χάπι. Καθυστέρησέ το όσο μπορέσεις, έχουν αρκετές παρενέργειες αυτά.
Προσωπικά δεν έχω (δεν είχα τουλάχιστον γιατι έχω να κάνω εξετάσεις αίματος 5 χρόνια) αλλά αν είχα ΜΟΝΟ αυτό και είχα κάπου μέχρι 230 δε θα ανησυχούσα.
Ε ναι, κανεις δεν περιμενε τετοια διαφορα, μη λεμε μαλακιες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Green Dragon
Επιβεβαιώνω. Σε λίγο για να βγαίνεις 'υγιής' θα πρέπει να είσαι μωρό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 14:56Για τι νούμερα μιλάμε ρε μάγκες; Νομίζω ότι τα έχουν χαμηλώσει υπερβολικά, ενώ ουσιαστικά αυτά ισχύουν για άτομα στα οποία παίζουν κ άλλοι παράγοντες (διαβήτης, ιστορικό παθήσεων, κάπνισμα, παχυσαρκία κτλ). Παράλληλα πρέπει να δεις κ τα υπόλοιπα. Έχεις χοληστερίνη ή έχεις κ τριγλυκεριδια στο Θεό;Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:36Είναι παροδικό, σιγά σιγά πλησιάζεις πάλι τα παλιά επίπεδα, έχει και ο ξάδερφός μου ο χορτοφάγος στο κόκκινο από παιδί. Η άσκηση μετράει περισσότερο αλλά και αυτή όχι τόσο. Δυστυχώς καθορίζεται γενετικά, αν έχεις προδιάθεση δεν θ' αποφύγεις το χάπι. Καθυστέρησέ το όσο μπορέσεις, έχουν αρκετές παρενέργειες αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 phorum poll
από EKPLIKTIKOS » 24 Μάιος 2023, 11:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
24 Μάιος 2023, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαρροές exit polls
από Νετο Γκουερινο » 21 Μάιος 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 582 Απαντήσεις
- 23427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
25 Ιουν 2023, 21:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»
από Αρίστος » 04 Αύγ 2023, 13:48 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Αύγ 2023, 15:12
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28