Αυτά τα ξέρω. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πράξη, όχι στη θεωρία. Είναι σαν να έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου, αλλά να μένει στο γκαράζ επειδή δεν έχεις βενζίνη. Μόνο για φιγούρα δηλαδή. Οπότε ο Σύριζα πέρασε ένα νόμο που ήξερε ότι δεν θα λειτουργήσει, για να το παίξει δήθεν δημοκράτης (ή μπορεί και να μην το ήξερε γιατί δεν τους κόβει και πολύ).
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Αάαααα γι' αυτό ξανασυμμετεχει ο Ποκοπίκο. Θέλει να ΤΟΝ ξαναπιάσει το Μάη, στο τέλος Ιουνίου.George_V έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:23
Ξαναγίνονται εκλογές με ενισχυμένη αναλογική (εφόσον έχει αλλάξει ο νομος) και με λίστα εφόσον γίνονται εντός 6 μηνών από τις προηγούμενες
Ότι πιάσουν στις δευτερες εκλογές αυτό θα ισχύσει
Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για τη μικροπολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό . Αλλά και πάλι στο σύστημα το γύρισε σε ενισχυμένη αναλογική η ΝΔ. Δεν θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ δύο γύρους εκλογών.sharp έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:44Αυτά τα ξέρω. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πράξη, όχι στη θεωρία. Είναι σαν να έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου, αλλά να μένει στο γκαράζ επειδή δεν έχεις βενζίνη. Μόνο για φιγούρα δηλαδή. Οπότε ο Σύριζα πέρασε ένα νόμο που ήξερε ότι δεν θα λειτουργήσει, για να το παίξει δήθεν δημοκράτης (ή μπορεί και να μην το ήξερε γιατί δεν τους κόβει και πολύ).
Κατρούγκαλος είναι λοιπον κύριοι ο λόγος της εξαφάνισης συριζα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
90% των φυλακισμένων στις φυλακές Κορυδαλλού ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
καλά και οι Σερραίοι ξαναβγάλαν Κωστα Αχιλλέα Καραμάν Αλή.πατησιωτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:5990% των φυλακισμένων στις φυλακές Κορυδαλλού ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Προτιμώ το πλειοψηφικό σύστημα από την ενισχυμένη αναλογική. Η έννοια μπόνους εδρών για μένα είναι αστεία.talaipwros έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:42Με αυτη τη λογικη και σε συνδυασμο με τον τοπικισμο οσων δεν θελουν να ψηφιζουν μαζικα οι Έλληνες του εξωτερικού, το ιδανικο σύστημα ειναι το βρετανικό.
Αλλα δεν ειναι.
Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μικτό σύστημα. 100 βουλευτές επικρατείας εκλεγμένοι με απλή αναλογική , και 200 μονοεδρικές.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν ξεκινήσαμε καλά.
Έκανε μπαμ η Αίτνα.
Έκανε μπαμ η Αίτνα.
Α, δηλαδή ο Σύριζα επιδιώκει μόνιμη ακυβερνησία και χάος στη χώρα, είτε ηθελημένα είτε από ανοησία.mao mao έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:54Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για τη μικροπολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό . Αλλά και πάλι στο σύστημα το γύρισε σε ενισχυμένη αναλογική η ΝΔ. Δεν θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ δύο γύρους εκλογών.sharp έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:44Αυτά τα ξέρω. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πράξη, όχι στη θεωρία. Είναι σαν να έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου, αλλά να μένει στο γκαράζ επειδή δεν έχεις βενζίνη. Μόνο για φιγούρα δηλαδή. Οπότε ο Σύριζα πέρασε ένα νόμο που ήξερε ότι δεν θα λειτουργήσει, για να το παίξει δήθεν δημοκράτης (ή μπορεί και να μην το ήξερε γιατί δεν τους κόβει και πολύ).
Καλά, αυτό είναι επιστημονική φαντασία με τα νούμερα που πήραν στις προχθεσινές, αλλά να βγει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα δεν είναι και τόοοοοσο απίθανο. Ή έστω, μια κλειστή μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό που ελπίζαν δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει από τις πρώτες, με τη ΝΔ).Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:28Και λέει γίνεται το απόλυτο τρολαριστικό να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου χαχα.
Ποτέ δε ξέρεις όλα τα έχουμε δει. Πλέον εγώ βάζω ανοιχτά μέχρι και το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις εκλογές.
Και ο κόσμος να πει. Ένα τρολαρισμα σας κάναμε πως κάνετε έτσι λολ
Είναι τρομακτικές οι μετακινήσεις που έγιναν σε αυτές τις εκλογές. Παίζει να πάμε ακόμα και σε εκλογές μπαλαντέρ που δε ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Έχεις και κει μελίσσια;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Νομίζω ότι και με τα ποσοστά που έχει το πασόκ, μια χαρά είναι. Έχει μια τετραετία μπροστά του να απορροφήσει τον λαό του και κανένα λόγο να κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Ας βγάλει και 25% ο σύριζα, στην εντατική θα παραμείνει.Bic έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 14:33Καλά, αυτό είναι επιστημονική φαντασία με τα νούμερα που πήραν στις προχθεσινές, αλλά να βγει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα δεν είναι και τόοοοοσο απίθανο. Ή έστω, μια κλειστή μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό που ελπίζαν δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει από τις πρώτες, με τη ΝΔ).Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 13:28Και λέει γίνεται το απόλυτο τρολαριστικό να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου χαχα.
Ποτέ δε ξέρεις όλα τα έχουμε δει. Πλέον εγώ βάζω ανοιχτά μέχρι και το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις εκλογές.
Και ο κόσμος να πει. Ένα τρολαρισμα σας κάναμε πως κάνετε έτσι λολ
Είναι τρομακτικές οι μετακινήσεις που έγιναν σε αυτές τις εκλογές. Παίζει να πάμε ακόμα και σε εκλογές μπαλαντέρ που δε ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πήγε καλά ένας αριστερόστροφος εθνοκεντρικός σχηματισμός: η Συμμαχία Ανατροπής.
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/135/
Την υποστηρίζει και ο μέγας ρωσόφιλος στρατάρχης-αοζολόγος και γλάστρα του πατριωτικού youtube Κ.Γρίβας.
Ο κολλητός του ρωσοφιλόσοφος και έτερη γλάστρα του youtube Ι. Μάζης τι να ψήφισε άραγε;
Την υποστηρίζει και ο μέγας ρωσόφιλος στρατάρχης-αοζολόγος και γλάστρα του πατριωτικού youtube Κ.Γρίβας.

Ο κολλητός του ρωσοφιλόσοφος και έτερη γλάστρα του youtube Ι. Μάζης τι να ψήφισε άραγε;

- Eθνικοκοινωνιστης
και ο εθνι επισηςJimmy81 έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 17:11Πήγε καλά ένας αριστερόστροφος εθνοκεντρικός σχηματισμός: η Συμμαχία Ανατροπής.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν πήγες Κίνημα 21;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-