Έπεσε τρελή νοθεία με την ευγενική χορηγία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τέτοιον υπερδωσίκωλο σαν τον Δωσικούλη μια φορά στα 1000 χρόνια βρίσκουν.Αρίστος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 03:50Αντε να καταλαβω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε τεραστια πτωση γιατι δεν πειθει πια, γιατι δεν εκανε σοβαρη αντιπολιτευση κλπ.
Ομως ενω ολοι συμφωνουσαμε οτι η ΝΔ θα εχει σοβαρες φθορες και θα χασει αρκετους ψηφους ξαφνικα βρεθηκε με περισσοτερους ψηφους.
Βλεπω με καταμετρημενο το 98,62% να εχει περισσοτερες ψηφους απο το 2019.
Εχει λοιπον 2.383.767 ψηφους μεχρις στιγμης...
εναντι 2.251.618 ψηφων του 2019.
Και αναρωτιεμαι...
δεν εχασε αρκετους ψηφους απο τεσσερεις μεγαλες δεξαμενες απογοητευμενων ψηφοφορων;
α) Απο αυτους που θα ψηφιζαν δεξιοτερα απογοητευμενοι απο την κωλοτουμπα της ΝΔ στις Πρεσπες και τις χαμηλες της επιδοσεις στα εθνικα θεματα και ειδικα απο εκεινους που τους απαγορευσε τα κομματα.
β) Απο τους ανεμβολιαστους που κυνηγησε σαν Εβραιους επι ναζιστικης Γερμανιας.
γ) Απο τους 700.000 που κινδυνευουν να χασουν τα σπιτια τους απο τα funds.
δ) Απο τη νεολαια που φωναζε στα γηπεδα και στις συναυλιες Μητσοτακη γαμιεσαι και που λογικα τσαντιστηκε περισσοτερο μετα τα Τεμπη.
Και δεν βαζω καν τα θεματα της ακριβειας και τις υποκλοπες η τους συνταξιουχους που κοροιδεψε καθως ΔΕΝ κατηργησε το νομο Κατρουγκαλου.
Πως γινεται λοιπον να πηρε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ψηφους γμτ φελεκι μου;
.
Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οποιος στ αληθεια το πιστευει αυτο, ας μην παει να ψηφισει. δεν εχει νοημα.
πειτε το σε ολους τους ζαιους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απορώ πως ο Αρίστος δεν έχει λύσει το μυστήριο ενώ η απάντηση είναι μπροστά στα μούτρα του.
Το μπόλι φταίει.
Το μπόλι φταίει.
-
Με ποιον τροπο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 21:41Έπεσε τρελή νοθεία με την ευγενική χορηγία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τέτοιον υπερδωσίκωλο σαν τον Δωσικούλη μια φορά στα 1000 χρόνια βρίσκουν.Αρίστος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 03:50Αντε να καταλαβω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε τεραστια πτωση γιατι δεν πειθει πια, γιατι δεν εκανε σοβαρη αντιπολιτευση κλπ.
Ομως ενω ολοι συμφωνουσαμε οτι η ΝΔ θα εχει σοβαρες φθορες και θα χασει αρκετους ψηφους ξαφνικα βρεθηκε με περισσοτερους ψηφους.
Και αναρωτιεμαι...
δεν εχασε αρκετους ψηφους απο τεσσερεις μεγαλες δεξαμενες απογοητευμενων ψηφοφορων;
α) Απο αυτους που θα ψηφιζαν δεξιοτερα απογοητευμενοι απο την κωλοτουμπα της ΝΔ στις Πρεσπες και τις χαμηλες της επιδοσεις στα εθνικα θεματα και ειδικα απο εκεινους που τους απαγορευσε τα κομματα.
δ) Απο τη νεολαια που φωναζε στα γηπεδα και στις συναυλιες Μητσοτακη γαμιεσαι και που λογικα τσαντιστηκε περισσοτερο μετα τα Τεμπη.
Και δεν βαζω καν τα θεματα της ακριβειας και τις υποκλοπες η τους συνταξιουχους που κοροιδεψε καθως ΔΕΝ κατηργησε το νομο Κατρουγκαλου.
.
-
- taxalata xalasa
το 3 γινεται ανετα 8 και το 4 γινεται 7... σιγα το δυσκολο... πληκτρολογικο λαθος...Bazoomba έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 23:55Με ποιον τροπο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 21:41Έπεσε τρελή νοθεία με την ευγενική χορηγία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τέτοιον υπερδωσίκωλο σαν τον Δωσικούλη μια φορά στα 1000 χρόνια βρίσκουν.Αρίστος έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 03:50Αντε να καταλαβω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε τεραστια πτωση γιατι δεν πειθει πια, γιατι δεν εκανε σοβαρη αντιπολιτευση κλπ.
Και αναρωτιεμαι...
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Σε ποιο σταδιο της καταμετρησης υποθετεις οτι μπορει να γινει αυτο;taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 23:57το 3 γινεται ανετα 8 και το 4 γινεται 7... σιγα το δυσκολο... πληκτρολογικο λαθος...Bazoomba έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 23:55Με ποιον τροπο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 21:41
Έπεσε τρελή νοθεία με την ευγενική χορηγία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τέτοιον υπερδωσίκωλο σαν τον Δωσικούλη μια φορά στα 1000 χρόνια βρίσκουν.
- taxalata xalasa
σε πολλα... για λεπτομερειες να ρωτηξεις τον εθνικο μας σαγγελέα... αυτος ξερει...
το να εμπιστευεστε τον κρυφακουλη... ειναι αστειο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 24 Μάιος 2023, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- nik_killthemall
Εξηγούνται από το γεγονός πως κάθε φορά που ένας του σύριζα μιλάει, την επομενη στιγμη ωθεί 10 που θα ψηφιζαν μικρό κόμμα να ψηφισουν ΝΔ.
Ειχα πείσει φίλο μου να ψηφίσει Τζημερο, το πρωι της Κυριακής ο φίλος μου μιλησε στο τηλ με κομματοσκυλο υψηλοσυνταξιουχο του δημοσιου συριζαιο και με το που εκλεισε το τηλ πηγε και ψηφισε ΝΔ, χωρις να μου το πει γιατι ξερει πως θα τον απετρεπα. Το ιδιο συνεβει και με γνωστο μου που θα ψηφιζε βελοπουλο, τον νευριασε ζαιος συναδελφος του, και τελικα ψηφισε ΝΔ.
Με λίγα λόγια το ποσοστο της ΝΔ μετά από μια εξίσου καταστροφική διακυβέρνηση με την διακυβερνηση του σύριζα, οφείλεται στο οτι τα συριζοσκυλα δεν βγαζουν τον σκασμο. Για τον ιδιο λογο η ΝΔ θα ανεβει κι αλλο.
Αν η ηγεσια του συριζα δεν δωσει εντολη στα συριζοσκυλα να μουγκαθουν θα μας κατσικωθει ο καριολης ο κουλης μεχρι το τελος του αιωνα.
Ειχα πείσει φίλο μου να ψηφίσει Τζημερο, το πρωι της Κυριακής ο φίλος μου μιλησε στο τηλ με κομματοσκυλο υψηλοσυνταξιουχο του δημοσιου συριζαιο και με το που εκλεισε το τηλ πηγε και ψηφισε ΝΔ, χωρις να μου το πει γιατι ξερει πως θα τον απετρεπα. Το ιδιο συνεβει και με γνωστο μου που θα ψηφιζε βελοπουλο, τον νευριασε ζαιος συναδελφος του, και τελικα ψηφισε ΝΔ.
Με λίγα λόγια το ποσοστο της ΝΔ μετά από μια εξίσου καταστροφική διακυβέρνηση με την διακυβερνηση του σύριζα, οφείλεται στο οτι τα συριζοσκυλα δεν βγαζουν τον σκασμο. Για τον ιδιο λογο η ΝΔ θα ανεβει κι αλλο.
Αν η ηγεσια του συριζα δεν δωσει εντολη στα συριζοσκυλα να μουγκαθουν θα μας κατσικωθει ο καριολης ο κουλης μεχρι το τελος του αιωνα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
κουλ στορυ νικnik_killthemall έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 00:19Εξηγούνται από το γεγονός πως κάθε φορά που ένας του σύριζα μιλάει, την επομενη στιγμη ωθεί 10 που θα ψηφιζαν μικρό κόμμα να ψηφισουν ΝΔ.
Παντως το 2000 ο Σημιτης βγηκε οντως με νοθεια η οποια δεν εγινε με μαιμουδια στην καταμετρηση.....
αλλα με τις ψηφους 150.000 Ρωσοποντιων μεταναστων που ελληνοποιηθηκαν στο πιτς φυτιλι.
Ο Καραμανλης ενω αρχικα ηθελε να το ψαξει τελικα δεν μιλησε για δυο λογους.
Πρωτον υπηρχε ροζ κασετα απο τον Καρατζαφερη ο οποιος τον εκβιαζε πως αν μιλησει θα την βγαλει στον αερα...
και δευτερον γιατι του ειπαν οι Γερμανοι κανε μοκο και μετα ερχεται η σειρα σου να γινεις πρωθυπουργος.
Τοτε οι Γερμανοι θελαν το Σημιτη για να βαλει τη χωρα στο ευρω και μαλιστα με την ισοτιμια που βολευε τους ιδιους (340 δραχμες το ευρω).
Και οντως την εβαλε στηνοντας ολοκληρο μηχανισμο που παραποιησε και τους 5 οικονομικους δεικτες που απαιτουνταν για να μπει η χωρα στο ευρω.
Στην επιχειρηση βοηθησε και η Goldman Sachs με το περιφημο swap.
Υπαρχει λοιπον και προηγουμενο νοθειας στη μεταπολιτευση...
και σιωπηλη αποδοχη της καταστασης απο το κομμα που κλεψανε...
και επεμβαση απο τον ξενο παραγοντα.
ΑΝ εγινε νοθεια τωρα τοτε εγινε με τη συγκαταθεση εκεινου του μερους του ΣΥΡΙΖΑ που ηθελε να ριξει τον Τσιπρα...
και το οποιο μπορει να εκανε τα στραβα ματια σε παρατυπιες της ΝΔ...
η μπορει ακομη και το ιδιο να φροντισε να κανει τερατα.
ΑΝ το γνωριζε και ο Τσιπρας τοτε δυο τινα μπορει να συμβαινανε...
το ενα οτι του το ζητησε ξενος παραγοντας επειδη θα γινουν σημεια και τερατα στην Ουκρανια και στα ελληνοτουρκικα οποτε πρεπει να υπαρξει συντομα αυτοδυναμη κυβερνηση στην Ελλαδα η οποια να εχει και τα μμε με το μερος της...
και το δευτερο αυτο που λεει ο πηζοντας οτι δεν ηθελε να ανακατευτει με τις Πρεσπες του Αιγαιου (και με το 4ο μνημονιο να προσθεσω εγω που εχουν ανακοινωσει οι ΓΕρμανοι ηδη για τις χωρες με σκατα δημοσιονομικα).
.
αλλα με τις ψηφους 150.000 Ρωσοποντιων μεταναστων που ελληνοποιηθηκαν στο πιτς φυτιλι.
Ο Καραμανλης ενω αρχικα ηθελε να το ψαξει τελικα δεν μιλησε για δυο λογους.
Πρωτον υπηρχε ροζ κασετα απο τον Καρατζαφερη ο οποιος τον εκβιαζε πως αν μιλησει θα την βγαλει στον αερα...
και δευτερον γιατι του ειπαν οι Γερμανοι κανε μοκο και μετα ερχεται η σειρα σου να γινεις πρωθυπουργος.
Τοτε οι Γερμανοι θελαν το Σημιτη για να βαλει τη χωρα στο ευρω και μαλιστα με την ισοτιμια που βολευε τους ιδιους (340 δραχμες το ευρω).
Και οντως την εβαλε στηνοντας ολοκληρο μηχανισμο που παραποιησε και τους 5 οικονομικους δεικτες που απαιτουνταν για να μπει η χωρα στο ευρω.
Στην επιχειρηση βοηθησε και η Goldman Sachs με το περιφημο swap.
Υπαρχει λοιπον και προηγουμενο νοθειας στη μεταπολιτευση...
και σιωπηλη αποδοχη της καταστασης απο το κομμα που κλεψανε...
και επεμβαση απο τον ξενο παραγοντα.
ΑΝ εγινε νοθεια τωρα τοτε εγινε με τη συγκαταθεση εκεινου του μερους του ΣΥΡΙΖΑ που ηθελε να ριξει τον Τσιπρα...
και το οποιο μπορει να εκανε τα στραβα ματια σε παρατυπιες της ΝΔ...
η μπορει ακομη και το ιδιο να φροντισε να κανει τερατα.
ΑΝ το γνωριζε και ο Τσιπρας τοτε δυο τινα μπορει να συμβαινανε...
το ενα οτι του το ζητησε ξενος παραγοντας επειδη θα γινουν σημεια και τερατα στην Ουκρανια και στα ελληνοτουρκικα οποτε πρεπει να υπαρξει συντομα αυτοδυναμη κυβερνηση στην Ελλαδα η οποια να εχει και τα μμε με το μερος της...
και το δευτερο αυτο που λεει ο πηζοντας οτι δεν ηθελε να ανακατευτει με τις Πρεσπες του Αιγαιου (και με το 4ο μνημονιο να προσθεσω εγω που εχουν ανακοινωσει οι ΓΕρμανοι ηδη για τις χωρες με σκατα δημοσιονομικα).
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Μάιος 2023, 06:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Μάιος 2023, 20:01
-
- 127 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
13 Νοέμ 2024, 21:32
-
-
Νέα δημοσίευση Τα 3/5 27μελης επιτροπής (16,2): είναι 16 ή 17 ψήφοι; (η ΕΥΠ γλίτωσε πρόστιμο - υποκλοπές)
από Γαληνός » 29 Σεπ 2023, 23:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
30 Σεπ 2023, 09:53
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 1581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
04 Ιαν 2024, 00:15