2023 και ακόμα τα πρόστιμα πληρώνονται στο ταχυδρομείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
2023 και ακόμα τα πρόστιμα πληρώνονται στο ταχυδρομείο
Έφαγα χθες μια κλήση από την τροχαία, λίγο άδικη αλλά ΟΚ είναι μικρή και δεν έχω χρόνο να πάω στην άλλη άκρη της πόλης για να κάνω ένσταση, θα την πληρώσω.
Αυτό που με ενοχλεί είναι που δεν μπορώ να την πληρώσω ηλεκτρονικά. Πρέπει να πάρω άδεια μια ώρα τουλάχιστον να πάω στο ταχυδρομείο για να πληρώσω μια ηλίθια κλήση. Στο ταχυδρομείο το 2023. Γιατί ρε να πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία για κάτι που και σε φοιτητή να το έδινες εργασία θα σου είχε φτιάξει σύστημα να τα πληρώνεις online;
Για την κλήση ψιλοχεστηκα, έτσι κι αλλιώς το κουνάω τόσο αραιά που τα έχω γλιτώσει από τις βενζίνες x1000 ήδη, αλλά ότι χρειάζεται να τρέχω στο ταχυδρομείο πρωί πρωί χωρίς καφέ είναι που μου σπάει τα νεύρα.
Αυτό που με ενοχλεί είναι που δεν μπορώ να την πληρώσω ηλεκτρονικά. Πρέπει να πάρω άδεια μια ώρα τουλάχιστον να πάω στο ταχυδρομείο για να πληρώσω μια ηλίθια κλήση. Στο ταχυδρομείο το 2023. Γιατί ρε να πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία για κάτι που και σε φοιτητή να το έδινες εργασία θα σου είχε φτιάξει σύστημα να τα πληρώνεις online;
Για την κλήση ψιλοχεστηκα, έτσι κι αλλιώς το κουνάω τόσο αραιά που τα έχω γλιτώσει από τις βενζίνες x1000 ήδη, αλλά ότι χρειάζεται να τρέχω στο ταχυδρομείο πρωί πρωί χωρίς καφέ είναι που μου σπάει τα νεύρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: 2023 και ακόμα τα πρόστιμα πληρώνονται στο ταχυδρομείο
Πάρε καφέ στο χέρι
- Awesomatic
Δεν βολεύει γιατί δεν μπορώ να πίνω καφέ στο δρόμο ενώ περπατάω, ο πρώτος πρωινός καφές θέλει ηρεμία. Θα το έκανα από το πισι σαν άνθρωπος αλλά... Ελλάδα 0.2 beta
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όντως, μαλακία.Awesomatic έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 08:57Δεν βολεύει γιατί δεν μπορώ να πίνω καφέ στο δρόμο ενώ περπατάω, ο πρώτος πρωινός καφές θέλει ηρεμία. Θα το έκανα από το πισι σαν άνθρωπος αλλά... Ελλάδα 0.2 beta
Λογικά και μέσω τραπέζης μπορείςAwesomatic έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 08:33Έφαγα χθες μια κλήση από την τροχαία, λίγο άδικη αλλά ΟΚ είναι μικρή και δεν έχω χρόνο να πάω στην άλλη άκρη της πόλης για να κάνω ένσταση, θα την πληρώσω.
- EKPLIKTIKOS
Σίγουρα δε γίνεται; Έκανα ένα γρήγορο Google search κ λενε ότι γίνεται 

Γίνεται μέσω myTaxisnetEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:34Σίγουρα δε γίνεται; Έκανα ένα γρήγορο Google search κ λενε ότι γίνεται
- Awesomatic
Μπορείς αλλά πρέπει να πας εκεί, δεν γίνεται ηλεκτρονικά, μια από τα ίδια.
Έκανα το ίδιο αλλά βρήκα ότι δεν έχει παντού κωδικό RF που χρειάζεται για τέτοιες πληρωμές και φυσικά στη Θεσσαλονίκη θα ήμασταν στην "όχι παντού" περίπτωσηEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:34Σίγουρα δε γίνεται; Έκανα ένα γρήγορο Google search κ λενε ότι γίνεται
Μόνο αν περιμένεις να βεβαιωθεί στην εφορία που δεν είναι κάτι καλό γενικάΝαύτης έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:39Γίνεται μέσω myTaxisnetEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:34Σίγουρα δε γίνεται; Έκανα ένα γρήγορο Google search κ λενε ότι γίνεται
Νομίζω, αλλά δεν το έχω τσεκάρει, ότι μπορείς και μέσω e-Banking.Awesomatic έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:41(...)Μόνο αν περιμένεις να βεβαιωθεί στην εφορία που δεν είναι κάτι καλό γενικάΝαύτης έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:39Γίνεται μέσω myTaxisnetEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 09:34Σίγουρα δε γίνεται; Έκανα ένα γρήγορο Google search κ λενε ότι γίνεται
- Awesomatic
Θα ήταν το λογικό αλλά κι όμως όχι, μόνο σε συγκεκριμένα πράγματα όπως οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας στην Αθήνα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν σου βγάζει επιλογή Ενιαία Συναλλαγή πληρωμής RF, στο ebanking σου?
Έτσι γίνεται στις 3κοσμικές χώρες όπως η αραβοτουρκική παραδημοκρατία της νοτίου βαλκανικής.
Εδώ ακόμα οι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να μας φτιάξουν ταυτότητες να κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι.
Αυτοί είστε ελληνιάρηδες.
Εδώ ακόμα οι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να μας φτιάξουν ταυτότητες να κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι.
Αυτοί είστε ελληνιάρηδες.
Μα τι λέτε, ποια χώρα έχει το ψηφιακό wallet;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι ομως, μου 'χει τύχει περίπτωση σε ΔΥ που μου την απέρριπταν απο το γουολετ, ηθελαν να δουν την κανονική, αυτο το πλαστικοποιημένο τετράδιο της δεκαετιας του '60.
Και εχω ακουσει οτι εχει συμβεί και σε άλλους, σε καποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Και τιστομπούτσο δηλαδη, πόσο θα τους πέσει ο κώλος αν κανουν και τις ταυτοτητες σε τυπου καρτες οπως τα διπλώματα? Πόσο δυσκολο ειναι?
Σκέψου ότι υπάρχουν γέροι που κυκλοφορούν με την ίδια ταυτότητα από το 1970.vantono έγραψε: ↑24 Μάιος 2023, 10:14Κι ομως, μου 'χει τύχει περίπτωση σε ΔΥ που μου την απέρριπταν απο το γουολετ, ηθελαν να δουν την κανονική, αυτο το πλαστικοποιημένο τετράδιο της δεκαετιας του '60.
Και εχω ακουσει οτι εχει συμβεί και σε άλλους, σε καποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Και τιστομπούτσο δηλαδη, πόσο θα τους πέσει ο κώλος αν κανουν και τις ταυτοτητες σε τυπου καρτες οπως τα διπλώματα? Πόσο δυσκολο ειναι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
28 Φεβ 2025, 13:39
-
-
Νέα δημοσίευση Όλα εδώ πληρώνονται Ψαριαρέ!
από Μαδουραίος » 28 Ιαν 2025, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
05 Φεβ 2025, 08:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο λόγος που οι εκπαιδευτικoi πρεπει να πληρωνονται με την ωρα
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 13:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 288 Απαντήσεις
- 4282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
05 Απρ 2025, 23:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-