Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μάιος 2023, 13:31

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:28
Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:06

Περισσότερο επικοινωνικό είναι το άδειασμα του Αλιβιζάτου. Δεν μπορεί λέει να κατεβάσει συνδυασμό ανεξαρτήτων. Μα θα κατέβουν ως ανεξάρτητοι. Ασχέτως του αν θα αλληλοϋποστηρίζονται.
Εννοείς ότι δεν θα μαζέψει ψήφους ως ανεξάρτητος ο Κασιδιάρης; :lol:
Αν φυσικά κατέβει ως υποψήφιος.
τι εμπόδιο ετοιμάζει πάλι ο αρχηγός σου; :lol:
Δεν έχω ιδέα.

Εσύ τι είπαμε ότι θα ψηφίσεις; Σε ξαναρώτησα αλλά μάλλον δεν είδες την παράθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 25 Μάιος 2023, 13:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:31

Δεν έχω ιδέα.

Εσύ τι είπαμε ότι θα ψηφίσεις; Σε ξαναρώτησα αλλά μάλλον δεν είδες την παράθεση.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου @ Δασκάλα έβαλε μαθητές δημοτικού να δούν Ομοφυλοφιλική τσόντα :-?

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 13:34

Γάταρος έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:22
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:10
Η σύγχρονη ΝΔ που απαγορεύει την συμμετοχή εγκληματιών στις εκλογές είμαι εγώ.
Με ποιο τρόπο απαγόρευσες τη συμμετοχή π.χ. παιδεραστών στις εκλογές; Εκτός κι αν θεωρείς ότι οι παιδεραστές δεν είναι εγκληματίες. Αν το πιστεύεις αυτό να μας το πεις.

Εικόνα
με βάση την κείμενη νομοθεσία. Δεν υπάρχει συμμετοχή καταδικασμένων παιδεραστών στις εκλογές. Πάμε πάλι . Το αν στη φαντασία ενός οπαδού βαρυποινήτη εγκληματία βαφτίζεται οποισδήποτε παιδεραστής για να δικαιολογήσει τις αρρωστημένες πολιτικές του προτιμήσεις ,δεν σημαίνει ότι είναι. Αυτό που σας λέω είναι ακριβώς ότι και ο πρωθυπουργός. Αντι να λιβανίζεις εδώ ως "Γάταρος" ναζί βαρυποινήτες , απόδειξε ότι δεν συναινείς στις αποφάσεις τις δημοκρατίας προσπαθώντας να τους ελευθερώσεις. Με πορείες ,με δράσεις ,με δικαστικές ενέργειες κλπ. Ομως το ξέρεις ότι είναι εγκληματίες ,συνειδητά υποστηρίζεις εγκληματίες και ακόμη πιο συνειδητά εκτοξεύεις ανυπόστατες κατηγορίες που βγάζεις απ την κοιλιά σου. Αμετανόητοι ναζί που χαιδεύει ο Αλέξης.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 25 Μάιος 2023, 13:38

Golden Age έγραψε:
Περισσότερο επικοινωνικό είναι το άδειασμα του Αλιβιζάτου. Δεν μπορεί λέει να κατεβάσει συνδυασμό ανεξαρτήτων. Μα θα κατέβουν ως ανεξάρτητοι. Ασχέτως του αν θα αλληλοϋποστηρίζονται.
Προσπαθεί να χωθεί σε ένα πιθανό παραθυράκι της παραγράφου 1 του άρθρου 32 του εκλογικού νόμου, της περίφημης τροπολογίας Κασιδιάρη, όπου στην αρχή αναφέρεται ότι στις εκλογές μπορούν να κατέβουν συνδυασμοί κομμάτων και συνδυασμοί ανεξάρτητων υποψηφίων αλλά στη συνέχεια οι γνωστοί περιορισμοί με τις καταδίκες κτλ αναφέρονται μόνο σε μέλη κομμάτων (αρχηγός, πραγματική ηγεσία, ιδρυτικό μέλος, γενικός γραμματέας κτλ) και όχι ρητά σε ανεξάρτητους υποψηφίους.

Απ' τη στιγμή που ο Άρειος Πάγος έχει δείξει ότι θέλει να κρατήσει εκτός τον Κασιδιάρη, δεν του είναι δύσκολο να πατήσει:

- στην ύπαρξη του ίδιου του Κασιδιάρη
- στο γεγονός ότι οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται από τους Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία

και να κάνει αναλογική εφαρμογή του νόμου για τους συνδυασμούς ανεξάρτητων υποψηφίων ώστε να κόψει τον συνδυασμό "Έλληνες".

Η μόνη περίπτωση να τον αφήσουν να κατέβει είναι για να κάνει μπάχαλο την Ελληνική Λύση, τη Νίκη, τον Μπογδανόγλου, γενικά τα κόμματα του χώρου και τις πιθανές συνεργασίες τους, ή για να εξασφαλίσουν ότι Πλεύση Ελευθερίας δεν μπαίνει Βουλή. Προσωπικά θεωρώ σίγουρο ότι θα τον κόψουν ξανά και θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά κατέβει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 13:39

Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:30
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:27
Ο Φύσσας επίσης δολοφονήθηκε όπως αποδείχθηκε κατ εντολή της ηγεσίας της εγκληματικής συμμορίας ,που τα μέλη της εκτίουν τις ποινές για τα πολλαπλά εγκλήματα τους.
Πότε αποδείχθηκε αυτό; Πουθενά δεν αποδείχτηκε στο δικαστήριο. Καμμία εντολή δεν υπήρξε. Η "τεκμηρίωση" της "ευθύνης" της ηγεσίας βασίστηκε στα...ιδεολογικά.
Αποδείχθηκε ,οι υπαίτιοι καταδικάστηκαν με πολυετείς ποινές και το έχεις αποδεχτεί απόλυτα. Οπως είπα και στον έτερο κατα Κυριάκο Μητσοτάκη ,φασίστα , αν οι ναζί εγκληματίες είχαν καταδικαστεί για "ιδεολογικούς" λόγους ,θα έπρεπε να είστε στα κάγκελα ,να εκκρεμούσε δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. Ενα τσούρμο αλήτες που είναι φυλακή για τα εγκλήματα τους είναι όλοι αυτοί και γι αυτό συνεχίζεται να τους υποστηρίζετε. Και το προσκλητήριο του Τσίπρα σε εσάς η μεγαλύτερη απόδειξη της ευτέλειας του ως άτομο. Μέχρι που ήλθε η απάντηση στις κάλπες. Και θα ξανάρθει ακόμη πιο ισχυρή.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 25 Μάιος 2023, 13:40

BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:10

Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε πριν 3 δεκαετίες από επίθεση οπαδού της Νέας Δημοκρατίας που εκείνα τα χρόνια είχε μέσα στις δομές τις εξτρεμιστικά στοιχεία ,τα οποία χρειάστηκε να αποβάλλει .
Δεν εκτελέστηκε κατ' εντολή της ηγεσίας μιας εγκληματικής συμμορίας.
Κατ' εντολή ήταν. Από ομάδες τραμπούκων της ΝΔ συνέβη των οποίων την δημιουργία είχε εμπνευστεί ο Αβέρωφ και οι οποίες βρισκόντουσταν κάτω από την καθοδήγηση στελεχών και βουλευτών της ΝΔ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2023, 13:43

BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:39
Golden Age έγραψε:
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:27
Ο Φύσσας επίσης δολοφονήθηκε όπως αποδείχθηκε κατ εντολή της ηγεσίας της εγκληματικής συμμορίας ,που τα μέλη της εκτίουν τις ποινές για τα πολλαπλά εγκλήματα τους.
Πότε αποδείχθηκε αυτό; Πουθενά δεν αποδείχτηκε στο δικαστήριο. Καμμία εντολή δεν υπήρξε. Η "τεκμηρίωση" της "ευθύνης" της ηγεσίας βασίστηκε στα...ιδεολογικά.
Αποδείχθηκε ,οι υπαίτιοι καταδικάστηκαν με πολυετείς ποινές και το έχεις αποδεχτεί απόλυτα. Οπως είπα και στον έτερο κατα Κυριάκο Μητσοτάκη ,φασίστα , αν οι ναζί εγκληματίες είχαν καταδικαστεί για "ιδεολογικούς" λόγους ,θα έπρεπε να είστε στα κάγκελα ,να εκκρεμούσε δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. Ενα τσούρμο αλήτες που είναι φυλακή για τα εγκλήματα τους είναι όλοι αυτοί και γι αυτό συνεχίζεται να τους υποστηρίζετε. Και το προσκλητήριο του Τσίπρα σε εσάς η μεγαλύτερη απόδειξη της ευτέλειας του ως άτομο. Μέχρι που ήλθε η απάντηση στις κάλπες. Και θα ξανάρθει ακόμη πιο ισχυρή.
Δεν αποδείχθηκε πουθενά στη δίκη. Την "ευθύνη της ηγεσίας" την έδεσαν με αρλούμπες για τα ιδεολογικά. Επίσης, εκκρεμεί το εφετείο.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Μάιος 2023, 13:43

και τριτο θελει να βαλει ο μαρινακης? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μάιος 2023, 13:44

Rakomelofronas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:38
Golden Age έγραψε:
Προσπαθεί να χωθεί σε ένα πιθανό παραθυράκι της παραγράφου 1 του άρθρου 32 του εκλογικού νόμου, της περίφημης τροπολογίας Κασιδιάρη, όπου στην αρχή αναφέρεται ότι στις εκλογές μπορούν να κατέβουν συνδυασμοί κομμάτων και συνδυασμοί ανεξάρτητων υποψηφίων αλλά στη συνέχεια οι γνωστοί περιορισμοί με τις καταδίκες κτλ αναφέρονται μόνο σε μέλη κομμάτων (αρχηγός, πραγματική ηγεσία, ιδρυτικό μέλος, γενικός γραμματέας κτλ) και όχι ρητά σε ανεξάρτητους υποψηφίους.

Απ' τη στιγμή που ο Άρειος Πάγος έχει δείξει ότι θέλει να κρατήσει εκτός τον Κασιδιάρη, δεν του είναι δύσκολο να πατήσει:

- στην ύπαρξη του ίδιου του Κασιδιάρη
- στο γεγονός ότι οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται από τους Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία

και να κάνει αναλογική εφαρμογή του νόμου για τους συνδυασμούς ανεξάρτητων υποψηφίων ώστε να κόψει τον συνδυασμό "Έλληνες".

Η μόνη περίπτωση να τον αφήσουν να κατέβει είναι για να κάνει μπάχαλο την Ελληνική Λύση, τη Νίκη, τον Μπογδανόγλου, γενικά τα κόμματα του χώρου και τις πιθανές συνεργασίες τους, ή για να εξασφαλίσουν ότι Πλεύση Ελευθερίας δεν μπαίνει Βουλή. Προσωπικά θεωρώ σίγουρο ότι θα τον κόψουν ξανά και θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά κατέβει.
Μα και από το σύριζα θα έχουν απώλειες αν κατέβει.

Σε κάθε περίπτωση, έχει μεγάλη πλάκα ο συντονισμός και αλλαγή γραμμής που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες από τους αντάρτες συνείδησης :lol: πριν καν ξανατεθεί το θέμα Κασιδιάρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2023, 13:45

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:43
και τριτο θελει να βαλει ο μαρινακης? :102:
Άρχισες πάλι τις αρλούμπες;

Αλλά τώρα που θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚάρα για να..."πολεμήσει τον Μαρινάκη", ποιος σε πιάνει...

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 25 Μάιος 2023, 13:45

Τα μούτρα του θα φάει ο Κασιδιάρης.
Άξιος της μοίρας του.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Μάιος 2023, 13:46

Lord Brum έγραψε:
25 Μάιος 2023, 11:51
πατησιωτης έγραψε:
25 Μάιος 2023, 11:49
Lord Brum έγραψε:
25 Μάιος 2023, 11:44

Επειδή ήταν τουλάχιστον στα λόγια. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και ικανοί στα γεωπολιτικά. Στα οικονομικα ηταν τιτανες. Αν δεν είχαν αποσύρει τη μεραρχία από την Κύπρο θα κυβερνούσαν ακομα
Δηλαδή εσύ θέλεις κάποιον που να είναι στα λόγια; :lol: Οι ίδιοι δεν προτάθηκαν ως οικονομολόγοι αλλά ως κάτι άλλο.Ως οικονομολόγοι αυτοπροτάθηκαν οι κομμουνιστές και χρεωκόπησαν.
Αυτή είναι η ειρωνεία της ιστορίας : τα εθνικιστικά καθεστώτα και όχι μόνο στην Ελλάδα (βλ Χίτλερ,Μουσσολίνι,Βιντέλα κλπ) πέφτουν γιατί χάνουν πολέμους και τα κομμουνιστικά επειδή χρεωκοπούν.
Δηλαδή και οι δύο αποτυγχάνουν στον τομέα για τον οποίο νομίζουν ότι είναι ειδικοί. :smt005:
Θελω καποιον που τουλαχιστον εχει την προθεση ή το οραμα να ανασυστησει την ελλαδα ως εθνικο κρατος χωρις λαθρο, να απελευθερώσει βόρειο ήπειρο, Κύπρο, Ίμβρο τενεδο αντί για κάποιον που οραματίζεται ένα ήσυχο καλοκαίρι
Πας δηλαδή γυρεύοντας για νέα εθνική καταστροφή όπως ακριβώς οι αριστεροί ψάχνονται για ουρές και όχι μόνο στα ΑΤΜ αλλά και για ψωμί. :lol:

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 25 Μάιος 2023, 13:46

BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:34
Το αν στη φαντασία ενός οπαδού βαρυποινήτη εγκληματία βαφτίζεται οποισδήποτε παιδεραστής για να δικαιολογήσει τις αρρωστημένες πολιτικές του προτιμήσεις ,δεν σημαίνει ότι είναι.
Αυτός τι είναι; Εγώ δεν λέω ότι είναι κάτι. Απλά ρωτάω μήπως ξέρεις εσύ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 13:48

Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:43
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:39
Golden Age έγραψε:

Δεν αποδείχθηκε πουθενά στη δίκη. Την "ευθύνη της ηγεσίας" την έδεσαν με αρλούμπες για τα ιδεολογικά. Επίσης, εκκρεμεί το εφετείο.
Οπότε μας λες ότι η ηγεσία της ναζιστικής συμμορίας είναι χρόνια φυλακή για αρλούμπες ,οπότε εσύ γι αυτό ...το γράφεις στο φόρουμ. Εντάξει ,θα σας ειδοποιήσουμε σε καμιά 10ετια που θα έχουν καλοσαπίσει!

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Μάιος 2023, 13:50

Τυπικά έχει δίκιο, δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για να κατέβει ως υποψήφιος σε συνδυασμό ανεξάρτητων υποψηφίων. Επιπρόσθετα, η Βουλή είναι κλειστή, οπότε δεν μπορούν να επιχειρήσουν νέα νομοθετική μεθόδευση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών