Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
εθνικος συναγερμος
εμπρος λοιπον λεβεντες μου.
δις ιζ σπαρτααααααααααααααααααα
εμπρος λοιπον λεβεντες μου.
δις ιζ σπαρτααααααααααααααααααα
Ακόμα και όσοι δεν πήραν;Ναύτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:17Δεν υπάρχει κανένας μπαμπούλας, η δημοσιονομική προσαρμογή (σού ακούγεται καλύτερα;) είναι αναπόφευκτη και εν πολλοίς προαναγγελθείσα.BOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:04Με επιχειρηματολογία τύπου ψηφίστε μας γιατί υπάρχει μια ante portas μπαμπούλας δράκουλας μνημονιάρα έφτασε η διαφορά 20%. Σε ότι αφορά τους επιδοματούχους νεοέλληνες, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι μέσα στο 20% του Αλέξη , είτε θα πάνε με 80 πόντους ματσούκι να δουλέψουν είτε θα τρώνε σοβάδες. Το τσάμπα ψόφησε το 2008.
Κατά τα λοιπά, καθώς έγραψα και πιο πάνω, τα επιδόματα θα τα επιστρέψουν οσονούπω άπαντες εντόκως.
Ω, μόλις θυμήθηκα να πληρώσω το χαράτσι αύριο (δεν το λέω ΕΝΦΙΑ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 25 Μάιος 2023, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν τον Καμμένο ένα πράμα, που μπήκαν όλα τα στελέχη του στο σύριζα και αυτός τελικώς έμεινε με το πηδάλιο του αερόσκαφους στο χέρι.mao mao έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:52Όλα θα τα κάνει με τα κατάλληλα ανταλλάγματα.πατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:50Ας υπογράψει την επόμενη αποστολή όπλων στην Ουκρανία και ας συνεργασθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ οι υπόλοιποι είναι μια κλασική κυβέρνηση πασοκ με τα όλα της. Ανδρουλακης θα κράτα το σημιτικο πασοκ ζωντανό, ζωιτσα την αριστεροπατριωτικη πτέρυγα, η ΝΙΚΗ την πτέρυγα Παπαθεμελη, ο Τσιπρας τον αυριανισμο. Ο Βαρουφακης θα παίζει πιανοΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:51Έχω ήδη προτείνει ένα πρόγραμμα αλλά ψάχνουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:49Η αλήθεια είναι ότι μια εσάνς τσίρκου θα προσέφερε λίγο θέαμα στην επόμενη κυβέρνησηΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 19:10Για να μη βιάσει ο τουρκούλης το κακόμοιρο το παιδάκι, θα πρέπει οι γονείς α και β, να κάνουν εικόνα το εξής:taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:00
Μονο με αποδυναμωση του ΚΚΕ θα γινει εργο... Κακα τα ψεμματα... Ο κρυφακουλης δεν εχει 40,79% αλλά 40,79 + 7,23% του ΚΚΕ = 48,02%
Υπάρχει ελπίδα με το υπόλοιπο 51,98% να αφήσει τις ιδεολογικές αμπαρες στην ακρη και να βαλουν τον μιζοτακη στην φυλακη μαζι με ολα τα καθαρματα που εχει μαζεψει στο τσαρδί του...
Ελπίζω να βαλουνε μυαλο πρωτου βιασει ο tourκουλης το κακομοιρο το παιδακι...
Έστω ότι αποφασίζεται αντιτουρκουλικός συνασπισμός για τη σωτηρία της χώρας, της ψυχής κλπ και οι συναγωνιστές έχουν να επιλέξουν αρχηγό μεταξύ των κάτωθι:
Tσίπρας
Νάτσιος
Κωνσταντοπούλου
Βαρουφάκης
Επιλαχούσες συμμαχικές δυνάμεις σε ιμέρτζενσι φάση:
Aνδρουλάκης
Κουτσούμπας (μπορεί να τον πείσετε, ποτέ μη λες ποτέ)
Τί πιστεύεις ότι θα γίνει;
Εκτός αν αυτοπροταθείς εσύ για το ρόλο του στρατηλάτη, μήπως και σώσεις την κατάσταση.

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Εκτός αν έχει νοοτροπία μικρομέγαλου όπως ο Τζήμερος.

Για να μην βγει μονοκομματική κυβέρνηση ΝΔ, αρκεί η ψήφος σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα που μπαίνει Βουλή. Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται από το αν σε πειράζει η επιλογή σου να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ή όχι.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- taxalata xalasa
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:00Αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ οι υπόλοιποι είναι μια κλασική κυβέρνηση πασοκ με τα όλα της. Ανδρουλακης θα κράτα το σημιτικο πασοκ ζωντανό, ζωιτσα την αριστεροπατριωτικη πτέρυγα, η ΝΙΚΗ την πτέρυγα Παπαθεμελη, ο Τσιπρας τον αυριανισμο. Ο Βαρουφακης θα παίζει πιανοΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:51Έχω ήδη προτείνει ένα πρόγραμμα αλλά ψάχνουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:49
Η αλήθεια είναι ότι μια εσάνς τσίρκου θα προσέφερε λίγο θέαμα στην επόμενη κυβέρνησηΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 19:10
Για να μη βιάσει ο τουρκούλης το κακόμοιρο το παιδάκι, θα πρέπει οι γονείς α και β, να κάνουν εικόνα το εξής:
Έστω ότι αποφασίζεται αντιτουρκουλικός συνασπισμός για τη σωτηρία της χώρας, της ψυχής κλπ και οι συναγωνιστές έχουν να επιλέξουν αρχηγό μεταξύ των κάτωθι:
Tσίπρας
Νάτσιος
Κωνσταντοπούλου
Βαρουφάκης
Aνδρουλάκης
Εκτός αν αυτοπροταθείς εσύ για το ρόλο του στρατηλάτη, μήπως και σώσεις την κατάσταση.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
γιουργιααααα!....
Δεν συμμετειχα στον προεκλογικο μηνα και παθατε νιλα... Τωρα ομως θα συμμαχήσω σαν free agent με ολους τους αντικουλικους...
φιλε θα σου δινω 0.30 απο καθε δικο μου ποστtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:05γιουργιααααα!....
Δεν συμμετειχα στον προεκλογικο μηνα και παθατε νιλα... Τωρα ομως θα συμμαχήσω σαν free agent με ολους τους αντικουλικους...

Έτσι, έλα να ανεβαίνουμε που έμπλεξα με ξενέρωτους. Η φαντασία στην εξουσία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:00Αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ οι υπόλοιποι είναι μια κλασική κυβέρνηση πασοκ με τα όλα της. Ανδρουλακης θα κράτα το σημιτικο πασοκ ζωντανό, ζωιτσα την αριστεροπατριωτικη πτέρυγα, η ΝΙΚΗ την πτέρυγα Παπαθεμελη, ο Τσιπρας τον αυριανισμο. Ο Βαρουφακης θα παίζει πιανοΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:51Έχω ήδη προτείνει ένα πρόγραμμα αλλά ψάχνουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:49
Η αλήθεια είναι ότι μια εσάνς τσίρκου θα προσέφερε λίγο θέαμα στην επόμενη κυβέρνησηΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 19:10
Για να μη βιάσει ο τουρκούλης το κακόμοιρο το παιδάκι, θα πρέπει οι γονείς α και β, να κάνουν εικόνα το εξής:
Tσίπρας
Νάτσιος
Κωνσταντοπούλου
Βαρουφάκης
Aνδρουλάκης

Το τελευταίο μου θύμισε ένα βιβλίο του Γάλλου διαφημιστή Σεγκελά.
Μην πείτε στη μάνα μου ότι είμαι διαφημιστής πολιτικός, νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπουρδέλο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά να τα γράψεις, όχι μόνον στο twitter, αλλά κυρίως στο reddit, όπου γράφουν τα πιτσιρίκια.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:37Να στο σπάσω σε ψιλά να το καταλάβεις...Ναύτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 16:08Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγραψες,αλλά το μπότομ στόρι είναι: τράβα να ψηφίσεις γιατί θα μας τον περάσουνε μέχρι τις αμυγδαλές.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 16:01
Δηλαδή αν το 10% της αποχης ψηφίσει κατι άλλο που θα περασει το 3%, τότε παλι 40% θα εχει ο μιζοτακης; Τι software εχουν φτιασει οι πουστηδοι στην singiular logic... ευτουνο ειναι singular paralogic...
Ο Μιζοτακης πηρε 2407699 ψηφους απο 5902447 εγκυρα ψηφοδελτια, που ισουται με 40.79%
Αν παρει τους ιδιους ψηφους από 6896997* εγκυρων ψηφοδελτιων, τοτε το ποσοστο του θα ροβολησει σακατ στοι 34.9%
*οι 994550 επιπλεόν ψήφοι ισουνται με το 10% των εγγεγραμμένων που ανοίκουν στο 39% της αποχής.
Θα πεσει η αποχή στο 29% και ο μιζοτάκης θα μείνει με το πλι στο χερι, ενω το παιδί θα έχει λακίξει μακρυά του...
Τωρα το κατάλαβες...; Εδω κοιτάμε να παραβιάσουμε τον ιδεολογικο μας προσανατολισμο (αποχη) μόνο για να μην βγει ο μιζοτακης κυβερνηση, διό,τι θα ειναι πολυ πιοτερο αλαζονας... Πρεπει να ξεμε αν του κανουμε ζημια για να πάμε στην κάλπη... Να ριξουμε το σημα στους ομοϊδεατες για να γινει το εργο...
Το ζητουμενο ειναι να μην βιασει ο μιζοτακης το παιδι... Οχι οι ιδεολογιες...
Ήδη έχουν ανεβάσει κάμποσα threads στο reddit, ρωτώντας τι να κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 25 Μάιος 2023, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Ας είναι γραφικοί ψέκες. Θα αντιπολιτεύονται τη ΝΔ απο τα δεξιά. Η Ζωή θα φωνάζει για ανοιχτά σύνορα. Η βουλή δεν χρειάζεται περισσότερους ομοϊδεάτες του Ιάσωνα, αλλά πολιτικές δυνάμεις που θα προκαλούν δεξιό πονοκέφαλο στη ΝΔ και θα την αναγκάζουν να κάνει κάποια αυτονόητα.Ερμής έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:29Ο Βελο είναι μέσα. Η Νίκη είναι γραφικοί ψεκες αίσχιστου είδους. Για Ζωαρα είπα γιατί θέλω αν μπει κάποιο απόκομμα, να είναι αυτήGolden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:13Τί σε πειράζει ρε συ να υπάρχουν στη βουλή και 2 κόμματα "στα δεξιά" της ΝΔ (έστω και θεωρητικώς);Ερμής έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:10Μόνο τη ζωή θέλω εντός έτσι για σπάσιμο στους ζαιους. Κατά τα αλλα εύχομαι σε αφανισμό μπαρούφα και ας πάει όλο σύριζα.
Το ιδανικό σενάριο είναι η ΝΔ να κρατήσει ποσοστό, ΠΑΣΟΚ να καβαλάει τα τσογλάνια και το ΚΚΕ να παρει τίποτα ψιλά ακόμη. Εννοεται θέλουμε εκτός και την ψεκονικη.
Αντιθέτως, τί νόημα έχει να μπει η Ζωή ή να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ;
Μετά θα μιλάμε για ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς πάλι.
Κατά τα άλλα θέλουμε πανίσχυρη Μητσοτακικη κυβέρνηση με Πιερακακη σε κάθε θέση
- taxalata xalasa
μονο στο φορουμ γραφω... δεν εχω ουτε fb , ουτε instgram, ουτε twitter, ουτε αλλο social μηδεια...Juno έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:33Αυτά να τα γράψεις, όχι μόνον στο twitter, αλλά κυρίως στο reddit, όπου γράφουν τα πιτσιρίκια.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:37Να στο σπάσω σε ψιλά να το καταλάβεις...
Ο Μιζοτακης πηρε 2407699 ψηφους απο 5902447 εγκυρα ψηφοδελτια, που ισουται με 40.79%
Αν παρει τους ιδιους ψηφους από 6896997* εγκυρων ψηφοδελτιων, τοτε το ποσοστο του θα ροβολησει σακατ στοι 34.9%
*οι 994550 επιπλεόν ψήφοι ισουνται με το 10% των εγγεγραμμένων που ανοίκουν στο 39% της αποχής.
Θα πεσει η αποχή στο 29% και ο μιζοτάκης θα μείνει με το πλι στο χερι, ενω το παιδί θα έχει λακίξει μακρυά του...
Τωρα το κατάλαβες...; Εδω κοιτάμε να παραβιάσουμε τον ιδεολογικο μας προσανατολισμο (αποχη) μόνο για να μην βγει ο μιζοτακης κυβερνηση, διό,τι θα ειναι πολυ πιοτερο αλαζονας... Πρεπει να ξεμε αν του κανουμε ζημια για να πάμε στην κάλπη... Να ριξουμε το σημα στους ομοϊδεατες για να γινει το εργο...
και δεν θελω και copyrights αν τυχον και κανει καποιος copy-paste ...
- taxalata xalasa
καντα δωρεα στο ταμειο απόρων κορασίδων...πήζον bot έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:07φιλε θα σου δινω 0.30 απο καθε δικο μου ποστtaxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:05γιουργιααααα!....
Άνοιξε ένα reddit τουλάχιστον και το σβήνεις αργότερα και μετά θα αναλάβουν τα πιτσιρίκια να το διαδώσουν.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:53μονο στο φορουμ γραφω... δεν εχω ουτε fb , ουτε instgram, ουτε twitter, ουτε αλλο social μηδεια...Juno έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:33Αυτά να τα γράψεις, όχι μόνον στο twitter, αλλά κυρίως στο reddit, όπου γράφουν τα πιτσιρίκια.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 17:37
Να στο σπάσω σε ψιλά να το καταλάβεις...
και δεν θελω και copyrights αν τυχον και κανει καποιος copy-paste ...
Ήδη τα νουδούλικα άρχισαν να γράφουν εκεί για να μαζέψουν και τους τελευταίους.
Εγώ ακόμα το ψάχνω. Δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους.
Ούτε έχω γράψει εκεί. Απλώς έχω το προφίλ για να ενημερώνομαι. Ούτε εγώ ξέρω πώς λειτουργεί, ό τι ξέρεις, ξέρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άβριο μαβρίζουμε το Κουλόπαιδο.
από taxalata xalasa » 24 Ιουν 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από entimosipourgos
25 Ιουν 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
από Libre arbitre » 17 Μάιος 2023, 13:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 385 Απαντήσεις
- 9608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Φεβ 2025, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2023, 09:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9053 Απαντήσεις
- 234489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI