Όλα αυτά τα είπες φορώντας το τιγρε πουκάμισο ή με το λεοπαρδαλε ;;;Νon4me έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:01Δεν εχω παρακολουθησει επι του θεματος . για να το λες θα ξερεις . Οι ψέκες ειναι οντως αλλου παππα ευαγγελιο .
Περιμενω να παρω καφε σ ενα καφε στην καραντινα με τις μασκες , εγω , μπροστα μου ενα κομενακι , και μπροστα της ενας τυπος χωρις μασκα .
Σε καποια στιγμη του ζηταει το λόγο , γιατι εισαι χωρις μασκα μεσα σε κλειστο χώρο , αυτο ειναι ανευθυνοτητα δε μας σεβεσαι ? Γυρναει ο τυπος και ψαρωνει κανει κατι μακ μουκ δε λεει κατι συγκεκριμενο . Ζηταει το λογο και απ το μπαρισταγιατι τον αφησατε να μπει του λεει ? ειναι ατομικη ευθυνη της απαντα το αλανι δε μπορω να παρεμβω
Φευγει πρωτη η κοπελα ( ηταν νομικος απ οτι εμαθα μετα εξου και το τουπε ) και ο ψεκας αρχιζει να βριζει γαμω τη χουντα και γαμω τον κουλη επειδη αυτος δε φορουσε μασκα σε χώρο που ηταν υποχρεωτικη
Φιλε του λέω ( για παρηγορια ) κακως - πολυ κακως ασχοληθηκες εμενα αν με ρωτουσε για μασκα -αν δεν φορουσα- θα της ελεγα κοπελια πεταξου μεχρι την γωνια να δεις αν ερχομαι και μετα οτι και να μου ελεγε δε θα της απαντουσα σαν να μην υπαρχει .
Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
Re: Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με το ίδιο δικαίωμα που εσύ και το συναφι σου αφοριζετε την ΧΑ των 2 (δύο) δολοφονιών, με το ίδιο δικαίωμα αφοριζουμε τους γύφτους των χιλιάδων δολοφονιών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:23Σαν αυτους που γράφουν σχόλια κάτω από ειδήσεις για εγκλήματα/παραπτώματα ρομα να φανταστώ; γιατί αν γουστάρουμε τους νόμους περί διχόνοιας, προτροπής για βία, κλπ, να εφαρμοστουν παντού.Νon4me έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:12Με τη λογικη τη δικη σου ( και τη δικη μου ) ναι . Ομως πολλοι νομιζουν πως στο νετ μπορουν να γραφουν οτι θελουν χωρις ποτε να τους ζητηθει ο λογος σε φυσικο επιπεδο .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:09
εντάξει είναι σαν να παρακαλούσε να τον συλλάβει η ΔΗΕ. κάθε ανάρτησή του ήταν και μια παράβαση του ποινικού κώδικα
shit happens . Θα υπαρχει τετοιο υλικο στο pc του - της μαμας του , για προτροπες κλπ που θα παει ο κουκος αηδονι σε δικηγορικα .
Εντωμεταξύ χρησιμοποιείς τους Ρομά για να υπερασπιστείς έναν τύπο που προέτρεπε κόσμο να μπουκάρει σε σπίτια.
To the point λέμε

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
δεν εχει σχέση οταν το λεμε εμεις, ειμαστε χριστιανοι οι περισσοτεροι, οταν λεμε ψοφο στους ζαιους εχει και την εννοια της μετενσαρκωσης σε νεοδημοκράτες, ειναι ευχή οχι καταρα.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως με γαμιεσαι μητσοτσκη κυβέρνηση δε γίνεσαι. Αυτά περνάνε μόνο σε χρεοκοπιες, εμφυλιους κ τέτοια.
ε μα δεν εχει σχέση και το γαμιεσαι, εδω υπήρχε ξεκαθαρη απειλή του πολιτευματος. Απλα ετυχε να τον λενε ετσι.
-
Καλά, κι εσύ γουστάρεις να τρώνε τα άναρχοκομμούνια φάπες να καλέσουμε την αστυνομία; απλά θα μείνεις με τις φαντασιώσεις σου.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:54Με το ίδιο δικαίωμα που εσύ και το συναφι σου9 αφοριζετε την ΧΑ των 2 (δύο) δολοφονιών, με το ίδιο δικαίωμα αφοριζουμε τους γύφτους των χιλιάδων δολοφονιών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:23Σαν αυτους που γράφουν σχόλια κάτω από ειδήσεις για εγκλήματα/παραπτώματα ρομα να φανταστώ; γιατί αν γουστάρουμε τους νόμους περί διχόνοιας, προτροπής για βία, κλπ, να εφαρμοστουν παντού.Νon4me έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:12
Με τη λογικη τη δικη σου ( και τη δικη μου ) ναι . Ομως πολλοι νομιζουν πως στο νετ μπορουν να γραφουν οτι θελουν χωρις ποτε να τους ζητηθει ο λογος σε φυσικο επιπεδο .
shit happens . Θα υπαρχει τετοιο υλικο στο pc του - της μαμας του , για προτροπες κλπ που θα παει ο κουκος αηδονι σε δικηγορικα .
Εντωμεταξύ χρησιμοποιείς τους Ρομά για να υπερασπιστείς έναν τύπο που προέτρεπε κόσμο να μπουκάρει σε σπίτια.
To the point λέμε

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Αφού είναι αδίκημα η απειλή του πολιτεύματος, γιατί ο βοριδης δεν μπήκε ποτέ φυλακή ως χουντικός;

Κόψε κάτι ρε. Άκου χιλιάδες δολοφονίες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:54Με το ίδιο δικαίωμα που εσύ και το συναφι σου αφοριζετε την ΧΑ των 2 (δύο) δολοφονιών, με το ίδιο δικαίωμα αφοριζουμε τους γύφτους των χιλιάδων δολοφονιών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:23Σαν αυτους που γράφουν σχόλια κάτω από ειδήσεις για εγκλήματα/παραπτώματα ρομα να φανταστώ; γιατί αν γουστάρουμε τους νόμους περί διχόνοιας, προτροπής για βία, κλπ, να εφαρμοστουν παντού.Νon4me έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:12
Με τη λογικη τη δικη σου ( και τη δικη μου ) ναι . Ομως πολλοι νομιζουν πως στο νετ μπορουν να γραφουν οτι θελουν χωρις ποτε να τους ζητηθει ο λογος σε φυσικο επιπεδο .
To the point λέμε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ο τζημερος ειπε οτι ειμαστε όλοι εθισμένοι στην διαπλοκή, πουλημένα κορμιά γιαυτο ψηφίζουμε Κυριακο. Δεν λεω οτι πρεπει να παει μεσα για μερες οκ, αλλα μια συσταση;
-
Καλά, ο συγκεκριμένος πρέπει να τρολαρε υπέρ της ΝΔ με τις παρανοϊκές του μαλακιες. Αλλά απλά θα έπρεπε να του ρίξουν το προφίλ. Τα άλλα περί διχόνοιας είναι επικίνδυνα, μου θυμίζει τον εισαγγελέα που ασχολιόταν με όσους ήταν κατά των μασκών, άρα της δημόσιας υγείας, άρα κατά του έθνουςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:58Πάντως με γαμιεσαι μητσοτσκη κυβέρνηση δε γίνεσαι. Αυτά περνάνε μόνο σε χρεοκοπιες, εμφυλιους κ τέτοια.
Εγώ ποτέ δεν είπα Μητσοτάκη γαμιεσαι, γιατί δεν θεωρώ το γαμησι κάτι προβληματικό. Είτε παθητικό, είναι ενεργητικό, αν είναι συναινετικο, είναι καλό. Το διαχρονικό Μητσοτάκη κάθαρμα είναι προτιμότερο.
Σε μια αλλη εποχη πιο συνετη, ο τυπος αυτος δεν θα ειχε κατηγορηθει μονο για "προκληση μισους" "διχονιες" και αλλα τετοια νεοταξικα, αλλα για εσχατη προδωσια, με την εσχατη των ποινων.
Για το γαμιεσαι Μητσοτακη η Τσιπρα στ'αρχιδια μας και εμας αλλα και της Ελληνικης κοινωνιας γενικα. Αλλα αυτο το καθικι ειναι αρρωστος ανθελληνας που το μισος του μπορει να αποβει επιβλεβες για την χωρα.
βεβαια δεν θα του συμβει τιποτα θα βγει σαν ανισορποπς που ειναι αλλα για τον ιδιο... ψοφο !
Για το γαμιεσαι Μητσοτακη η Τσιπρα στ'αρχιδια μας και εμας αλλα και της Ελληνικης κοινωνιας γενικα. Αλλα αυτο το καθικι ειναι αρρωστος ανθελληνας που το μισος του μπορει να αποβει επιβλεβες για την χωρα.
βεβαια δεν θα του συμβει τιποτα θα βγει σαν ανισορποπς που ειναι αλλα για τον ιδιο... ψοφο !
Έστειλα βιογραφικό, φόρεσα και το καλό μου τιγρολεοπαρδαλε συνολακι στη συνέντευξη (αυτό που φοράω όταν πάω Μαζωνάκη με τις κολλητές μου - αχ, λατρεύω Μαζώ,καλέ !),μου λένε "φίλε προϊστάμενο front office ψάχνουμε, για τη συγκομιδή καρπούζια, στο παραδίπλα γραφείο", απογοητεύτηκα, αναρωτιέμαι τι πήγε λάθος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 4002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
15 Απρ 2025, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη Ελληνας στο Παρισι για συνομωσια
από Space_Passenger » 18 Μάιος 2023, 14:48 » σε Εθνικά Θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger