Σε ποιους να το πούμε ρε παπάρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:40Η ίδια η δημοσιογράφος του λέει πως ξέρω πόσο δημοφιλής είναι οι τακτικές αυτες, αλλά να μας πείτε αν η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο. Ας της έλεγε πως εμένα με ψηφίζουν οι Έλληνες του Διδυμότειχου και κάνω ότι μου καβλωσει. Το είπε; όχι. Άρα όσα λες είναι ανούσια. Ειναι σαν να λέει κάποιος για τα εγκλήματα του ρωσικού στρατού, και να λέει ο άλλος, στα νέα της Μαλαισίας δε διάβασα τίποτα. Ότι φανεί του λωλοστεφανη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:31Δεν μ' ενδιαφέρει η ανάλυση βρε μπουμπούνα. Μ' ενδιαφέρει το αν ασχολήθηκε έστω και στο ελάχιστο η ανατολική (και ουχί δυτική) ειδησεογραφία με το μεταναστευτικό θέμα. Πλην Τουρκίας, έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:21
Δεν αποθεωνω. Απλά θεωρώ ηλιθια την γνωστή σταλινικη γραμμή, "αυτά τα λέει η Δύση", για να αποδείξουν πως όλα στην ΕΣΣΔ είναι μαγευτικά. Ε κάτι ανάλογο λένε και οι δεξιοί εδώ, μπαίνοντας σε γραμμή πουτινικη περισσότερο. Οι κακές μκο, η προπαγάνδα του εχθρού κλπ. Και αποτελεί έξτρα ηλιθιο, γιατί εσείς είστε υπέρ της Ευρώπης, της κομισιον, κλπ. . Τουλάχιστον ο κνιτης τα θεωρούσε όλα εχθρικά και ψεμματα.
Κατά τα άλλα, εστιάζετε στο ότι έγινε τεράστιο θέμα το ψέμα που είπαν κάποιοι απελπισμένοι άνθρωποι και μπλαμπλά
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ;
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;
Οι κάτοικοι του Διδυμότειχου;
Σιχαμένοι.

Σε ξεφτιλισμένους όπως ο Γιάσονας, ο Δημητράς και το συνάφι σας;
...Ή τον παπάρα τον στοκουμέντο με το κόκκινο καπέλο;