Τώρα είναι αργά. Μετά την εκλογική του επιτυχία έχει αποκτήσει ρεύμα και αυτό είναι ανοδικό. Ο Εμφιετζόγλου που λες δεν είχε κάποια βάση. Είχε μια προοπτική να εκλεγεί μετά το κόψιμο Κασιδιάρη και γι' αυτό τον έκοψε ο Μητσοτάκης. Αλλά δική του βάση δεν είχε.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:09Προοπτική εισόδου το κόμμα που αν τραβήξει την πρίζα ο Μαρινάκης θα σβήσει; Δε νομίζω. Πριν 3 εβδομάδες ήταν ένα κόμμα του 0,4% και ξαφνικά έγινε viral και απέκτησε ανεξήγητη υπερπροβολή. Δανεικές ψήφους διαμαρτυρίας πήρε νομίζω. Τώρα αν πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες εισόδου οκ. Μετά από όσα είδαμε με το τελικό αποτέλεσμα τίποτα δεν είναι απίθανο.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:03Δεν πρόκειται. Νομοτελειακά οι ψήφοι θα πάνε στο κόμμα που έχει προοπτικές εισόδου στη βουλή. Εμφιετζόγλου - Μπογδάνος θα πάρουν μικρό ποσοστό.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 20:50Το κόμμα ΝΙΚΗ θα ξεφουσκώσει, τώρα που θα κατέλθουν οι Εμφιετζόγλου-ΜΠογδάνος.
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Golden Age
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
-
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Δεν έχεις δικό σου σπίτι; Κλέβεις από το δικό μου;Libre arbitre έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:13Γιατί, μου αφησες να πιω τίποτα πλεονέκτη
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:16Δεν έχεις δικό σου σπίτι; Κλέβεις από το δικό μου;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν υπάρχουν πολλές παγκοσμιοποιησεις
Και ο χριστιανισμός είναι η πρώτη παγκοσμιοποιητικη ιδεολογία
Και του Μ. Αλεξάνδρου η πρώτη παγκοσμιοποιητική εκστρατεία που την ακολούθησε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. μετά η Οθωμανική κόντρα στην Παπική (με θύμα τη Βυζαντινή), τον επεκτατισμό της Παπικής Δυτικά κοκBeria έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:25Δεν υπάρχουν πολλές παγκοσμιοποιησεις
Και ο χριστιανισμός είναι η πρώτη παγκοσμιοποιητικη ιδεολογία
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ναι. Οπότε η ιδέα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θρησκεία ως ανάχωμα στην Παγκοσμιοποίηση είναι αφελήςO I έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:30Και του Μ. Αλεξάνδρου η πρώτη παγκοσμιοποιητική εκστρατεία που την ακολούθησε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. μετά η Οθωμανική κόντρα στην Παπική (με θύμα τη Βυζαντινή), τον επεκτατισμό της Παπικής Δυτικά κοκ
.,
Μα η θρησκεία δεν έχει πρόβλημα γενικά με τις παγκοσμιοποιήσεις, με τις άλλες τις κακές της αθεΐας και του αντιχρίστου έχει πρόβλημα και κόντρα σε αυτές, είναι η σωρός της ορθοδοξίας ένα ανάχωμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ενώ οι φερόμενοι ως άθρησκοι για ιδεολογικούς λόγους, δεν ειναι αφελείς...Beria έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:34Ναι. Οπότε η ιδέα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θρησκεία ως ανάχωμα στην Παγκοσμιοποίηση είναι αφελής

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσον αφορά το κόμμα ΝΙΚΗ, αντιμάχεται την Παγκοσμιοποίηση που μάχεται κατά τού ήδη κατακερματισμένου Χριστιανισμού, υπερασπιζόμενο το Ορθόδοξο μέρος που το αφορά.Beria έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 21:34Ναι. Οπότε η ιδέα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θρησκεία ως ανάχωμα στην Παγκοσμιοποίηση είναι αφελής
Η Παγκοσμιοποίηση που πρεσβεύει η Ορθοδοξία ως Εκκλησία έχει να κάνει με το κήρυγμα, τη διάδοση τού Ευαγγελίου και το "όστις θέλει" τελικά. Ούτε στρατό έχει, ούτε σε πολιτικά έδρανα κάθεται.
κηρύττει

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πολλοί φορείς παγκοσμιοποιήσεων υπήρξαν αλλά τελικά οι περισσότεροι κατέλαβαν ένα κομμάτι του πλανήτη και σε αυτό προσπάθησαν να υψώσουν φράγματα έναντι των επιρροών των άλλων φορέων.
Όταν λοιπόν κάποιοι λένε ότι η ορθοδοξία είναι ανάχωμα στην παγκοσμιοποίηση αυτό εννοούν : ότι σε τόπους που αποτελεί την πλειοψηφούσα θρησκεία όπως η Ελλάδα θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν επιρροές στα ήθη και τα έθιμα από άλλους τόπους που δεν επικρατεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόμμα ΝΙΚΗ: Το περιστατικό με την ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου σε παιδιά 10 ετών καταδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα της Νίκης
Ενημερώθηκε στις 25 Μαΐου 2023 - 21:50
https://www.sportime.gr/extratime/polit ... tis-nikis/
Κόμμα ΝΙΚΗ: Το περιστατικό με την ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου σε παιδιά 10 ετών καταδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα της Νίκης
Ενημερώθηκε στις 25 Μαΐου 2023 - 21:50
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι φανατικοί τζιχαντιστές της ανιπατριαρχικης Νίκης...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Λέμε για τα αυτογκόλ του συριζα
αλλά και στη ΝΔ......

αλλά και στη ΝΔ......

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τι ανωμαλαρες είναι αυτοί στο κόμμα Νίκη, που παιδική ταινία με δυο αγόρια την φαντάζονται ως τσόντα με παιδάκια. Ωραία μυαλά ρε. Μην ξεχάσουν να καυλωσουν με τις φούστες κοριτσιών στην παρέλαση των γυμνασίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9212 Προβολές
-