Πρόβλεψη για εκλογές 25 Ιουνίου: Διάλυση του ΜΕΡΑ-25
Πρόβλεψη για εκλογές 25 Ιουνίου: Διάλυση του ΜΕΡΑ-25
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Πρόβλεψη για εκλογές 25 Ιουνίου: Διάλυση του ΜΕΡΑ-25
Ελπίζω όχι, ήταν μια χρήσιμη φωνή στη βουλη ήμουναεταξυ αυτών και κκε, αλλά τελικά επέστρεψα στα πάτρια εδάφη του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι σύριζαιοι πρέπει μαζικά να ψηφίσουν μέρα 25 ώστε να μπει στη βουλή. Ότι πιο άχρηστο στις επόμενες εκλογες για να αποφευχθεί η πλήρης κυριαρχία της ΝΔ ειναι η ψήφος στον Συριζα
- Λίνο Βεντούρα
Για δώσε μερικά παραδείγματα
- EKPLIKTIKOS
Λογικό σενάριο αλλά δυσκολοι καιροί για προβλέψεις
Καταρχάς καλό είναι να εκπροσωπούνται στη βουλη όλες οι τάσεις και απόψεις (που συγκεντρωνουν κάποιο ποσοστο) ο πλουραλισμος βοηθάει. Από την άλλη το μέρα έχω την εικόνα ότι στη βουλή έβαζε θέματα, την ίδρωνε τη φανέλα με ερωτήσεις επερωτήσεις κοινοβουλευτικο έλεγχο κλπ, τοπικά μόνο ειχαν έλθει στο νοσοκομείο 2 φορές και βάζαν στη συνέχεια θέματα των εργαζομένων στη βουλή καθώς και ήταν και στις κινητοποιήσεις των υγειονομικων καθόλου το διάστημα των τελευταίων χρόνων.
Για να μην αδικώ, το ίδιο έκανε και το κκε με μεγαλυτερες δυνάμεις, έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οργάνωση και το πάμε και βοηθάει αυτο. Για αυτό ήμουν ανάμεσα στα 2.
Ο σύριζα τα τελευταία χρόνια που γίνονταν της τρελής στα νοσοκομεια εξαφανισμένο από προσώπου γης. Συνέπεια μάλλον της πολιτικής και του συνθηματος που είχαν "θα λογαριαστουμε μετα".
Λογαριαστηκαν τελικά την προηγούμενη βδομάδα και τον ήπιαν
-
ειχε σοβαρές προτάσεις όπως το ότι είναι οκ να πτωχέυσει η εθνική τράπεζα
πασοκ=σαν να ψηφίζεις νδ. η ίδια παρέα είναι και ίδιοι στα λεφτά που έχουν φάει.Ντρές έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:34Ελπίζω όχι, ήταν μια χρήσιμη φωνή στη βουλη ήμουναεταξυ αυτών και κκε, αλλά τελικά επέστρεψα στα πάτρια εδάφη του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι σύριζαιοι πρέπει μαζικά να ψηφίσουν μέρα 25 ώστε να μπει στη βουλή. Ότι πιο άχρηστο στις επόμενες εκλογες για να αποφευχθεί η πλήρης κυριαρχία της ΝΔ ειναι η ψήφος στον Συριζα
εγώ παρότι ΚΚΕ είμαι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και μέρα άμα μπαίνει σε αυτές για μπλόκο στον Κούλη και τα τρωκτικά του.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Μαζευει πολύ ψεκασμενη ψηφο, καλο ειναι να υπαρχει
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν ήταν πιο κοντά στο 3% μάλλον θα ξανάμπαινε, τώρα μάλλον θα πάει προς τα κάτω. Υπάρχει threshold για αποσυσπείρωση.
που πα ρε καραμητσο
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
OK για μέρα, το δέχομαι σαν τακτική ψήφος για μπλόκο στον κουλή όπως λες. Ο σύριζα αν θα πάει απ το 20στο 23 σε τι βοηθάει; σε τίποτα.Manolis έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 17:06πασοκ=σαν να ψηφίζεις νδ. η ίδια παρέα είναι και ίδιοι στα λεφτά που έχουν φάει.Ντρές έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:34Ελπίζω όχι, ήταν μια χρήσιμη φωνή στη βουλη ήμουναεταξυ αυτών και κκε, αλλά τελικά επέστρεψα στα πάτρια εδάφη του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι σύριζαιοι πρέπει μαζικά να ψηφίσουν μέρα 25 ώστε να μπει στη βουλή. Ότι πιο άχρηστο στις επόμενες εκλογες για να αποφευχθεί η πλήρης κυριαρχία της ΝΔ ειναι η ψήφος στον Συριζα
εγώ παρότι ΚΚΕ είμαι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και μέρα άμα μπαίνει σε αυτές για μπλόκο στον Κούλη και τα τρωκτικά του.
Η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει ψήφους από ΝΔ που ήταν πριν πασοκοι.
γιατί είναι το μοναδικό μεγάλο κόμμα εκτός ΝΔ ΠΑΣΟΚ που τα συχαινομαι και είναι το ένα και το αυτό σε διαφθορά και φάγωμα χρημάτων. είναι μια παρέα όλοι μεταξύ τους οι σημιτικοι και οι κουλικοί και δε θέλω αντιπολίτευση στη ΝΔ να είναι οι φίλοι της πόσο μάλλον ο γελοίος Ανδρουλάκης που μάλλον τον κρατάνε με κάτι.Ντρές έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 17:32OK για μέρα, το δέχομαι σαν τακτική ψήφος για μπλόκο στον κουλή όπως λες. Ο σύριζα αν θα πάει απ το 20στο 23 σε τι βοηθάει; σε τίποτα.Manolis έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 17:06πασοκ=σαν να ψηφίζεις νδ. η ίδια παρέα είναι και ίδιοι στα λεφτά που έχουν φάει.Ντρές έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:34Ελπίζω όχι, ήταν μια χρήσιμη φωνή στη βουλη ήμουναεταξυ αυτών και κκε, αλλά τελικά επέστρεψα στα πάτρια εδάφη του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι σύριζαιοι πρέπει μαζικά να ψηφίσουν μέρα 25 ώστε να μπει στη βουλή. Ότι πιο άχρηστο στις επόμενες εκλογες για να αποφευχθεί η πλήρης κυριαρχία της ΝΔ ειναι η ψήφος στον Συριζα
Η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει ψήφους από ΝΔ που ήταν πριν πασοκοι.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Θα μπει η Ζωή αντί για τον Γιανη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Manolis έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 17:06πασοκ=σαν να ψηφίζεις νδ. η ίδια παρέα είναι και ίδιοι στα λεφτά που έχουν φάει.Ντρές έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:34Ελπίζω όχι, ήταν μια χρήσιμη φωνή στη βουλη ήμουναεταξυ αυτών και κκε, αλλά τελικά επέστρεψα στα πάτρια εδάφη του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι σύριζαιοι πρέπει μαζικά να ψηφίσουν μέρα 25 ώστε να μπει στη βουλή. Ότι πιο άχρηστο στις επόμενες εκλογες για να αποφευχθεί η πλήρης κυριαρχία της ΝΔ ειναι η ψήφος στον Συριζα

Μπράβο σου. Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι.
Βασικά είναι μια παρέα όλοι τους αν δεν το χεις καταλάβει τα ίδια ψηφίσανε και θα ψηφίζουνε στα βασικά και θα διαφοροποιουνται στις λεπτομέρειες.Manolis έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 19:27γιατί είναι το μοναδικό μεγάλο κόμμα εκτός ΝΔ ΠΑΣΟΚ που τα συχαινομαι και είναι το ένα και το αυτό σε διαφθορά και φάγωμα χρημάτων. είναι μια παρέα όλοι μεταξύ τους οι σημιτικοι και οι κουλικοί και δε θέλω αντιπολίτευση στη ΝΔ να είναι οι φίλοι της πόσο μάλλον ο γελοίος Ανδρουλάκης που μάλλον τον κρατάνε με κάτι.
Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και ιδιαίτερα μέσα στον Συριζα (τζουμακας κλπ)
Οπότε σε τακτικό επίπεδο εάν ψήνεσαι να μην βγει πανίσχυρος ο κουλης που λες τι διαφορά θα κάνει εάν ο σύριζα φτάσει το 25% με πολύ κόπο και ιδρώτα,
Κόβει κάτι από ΝΔ; όχι.
Αλλάζει κάτι στις έδρες τις; οχι
Τα ίδια που λέει μπορεί να τα λέει και με 100 και με 70 βουλευτές χωρίς να αλλάζει τίποτα απολύτως (παλιό συριζαιικο επιχείρημα του 2012 έναντι των κουκουεδων που τους γυρνάω μπούμερανγκ)
Οπότε για να μην ενδυναμώνει η ΝΔ θες ενίσχυση μικρών που δεν μπήκαν.
Ενίσχυση ΠΑΣΟΚ που με τη δυναμική της 2ης θέσης θα επιστρέψουν πασοκοι από νδ
Ενίσχυση και κκε γιατί χρειάζεται και ισχυρή αντιπολίτευση στο δρομο
Το αν θα πάρει ο σύριζα πλέον 20 25 η 15 δεν έχει καμία σημασία πάρα μόνο για τους πωρομενους συριζαιους (αυτούς που έβλεπαν το σύριζα 1 κόμμα)
Η μόνη σημαντική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει είναι να γίνει αιμοδότης όλων των άλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 phorum poll
από EKPLIKTIKOS » 24 Μάιος 2023, 11:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
24 Μάιος 2023, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Εθνικό Μέτωπο παρών στις εκλογές του Ιουνίου
από Λακεδαίμων » 25 Μάιος 2023, 12:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λακεδαίμων
27 Μάιος 2023, 08:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίσαντες στις εκλογές Ιουνίου 2023 ανά εκλογική περιφέρεια
από KRAKEN » 08 Μάιος 2024, 16:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
08 Μάιος 2024, 16:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ που αναλαμβάνουν την επικοινωνία με τα ΜΜΕ μέχρι τις εκλογές 25 Ιουνίου
από Τοξοβόλος_UK » 27 Μάιος 2023, 19:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
28 Μάιος 2023, 07:43
-