Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:32

Σέλευκας έγραψε:
26 Μάιος 2023, 14:52
Λεγεών έγραψε:
26 Μάιος 2023, 14:47
Σέλευκας έγραψε:
26 Μάιος 2023, 14:46
Ο Ταξαλα είναι πιστός στην τουρκαλβανική του ταυτότητα αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρεί λογικό για Ελληνα να συμπεριφέρτεται ως τουρκαλβανός. Οκ υπάρχουν οι αριστεροί αλλά το κάνουν γιοα άλλους λόγους. Ειναι παρεξήγηση αν και μοιάζουν.
τουρκαλβανόσπορος είναι;
ναι ρε, το παιδί
ειπε ο ληξίαρχος της μπουφεδονιας... :smt005: Τα βρηκατε οι δυο σας... Να σε ρωτησω κατι... Πως γαμει η Real Madrid; Μήπως εχεις καποια ιδεα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:41

Saliveros έγραψε:
26 Μάιος 2023, 18:57
taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 11:47
Τοσο χέστηδες ειστε; Γι αυτο μολις κλανει ο Ταγιπ βανετε τα ποδαρια στο κεφαλι και πατε και κλαιγεστε στα Αμερικανα και στα Γαλλιά;
Ρε, τον έχουμε παρεξηγήσει τον χαρχάλατα... :oops:

Κάργα εθνίκι είναι.
"Τι πάτε και κλαίγεστε στους ξένους ρε χέστηδες; Αφού είμαι εγώ εδώ!"

:grfl:;12218:smt071
Να κι ενας λογικος χεστης. Ευγε νεανισκε..!

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2023, 14:42
taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 12:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
26 Μάιος 2023, 12:10

Αυτός που δείχνει χεσμένος πάντως από μια τέτοια προοπτική είσαι εσύ και όχι εμείς.

Γιατί αυτό ακριβώς κάνεις τώρα. ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ.

Υποπερίπτωση του ψυχάκια είσαι.

Παπάρα.
Πουθε προκυπτει πως ο χεσμενος ειμαι εγω και οχι εσεις που υποστηριζετε την ποινικοποιηση της πιθανοτητας να σας καψουν το σπιτι επειδη καποιος εγραψε μια μαλακια ή την ειπε δημοσια στον δρομο ;

Οσο για τα μεγαλα γραμματα που σημειωσες, λεω ψεμματα; Δεν πατε να γλυψτε τα παπαρια του μενεντεζ του κουβανου και του γεροντοφιλου μανωλη; Ουλα ψεμματα ειναι;

Τα υπολοιπα που εγραψες δεν με ενοχλουν αφου απο μια πλυστρα πιατων δεν αναμενω κατι καλυτερο... :003:
Να σου πω, για το ότι λες ή δεν λες ψέμματα δεν είμαι και σίγουρη. Μπορεί και όντως να πιστεύεις ότι μετράνε οι απόψεις και οι συστάσεις σου.

Και ο κακομοίρης που μπουζουριάσανε και μετά τον άφησαν να γυρίσει στη μαμά του, επειδή είναι ακίνδυνος, την ίδια άποψη είχε. Απειλούσε κι αυτός ότι θα πάει με τους Τούρκους αν γίνει πόλεμος.

Οπότε, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ποιο θα είναι το τυχερό κόμμα που θα εντάξει στα στρατά του τέτοιο κομάντο. :lol::lol::lol:
Εισαι για τα μπαζα... εκτος απο πλυστρα... Απειλησα εγω ο,τι θα παω με τους Τουρκους; Ειμαι εγω κουμπαρος του Ταγιπ; :003: ή μήπως το Καραμαν Αλητικο σόι έχει τις κουμπαριές με τσι τουρκους;

Γουσταρω που μαζευω απαντησεις απ ολη την σαβουρα του φορουμ στις αναρτησεις μου... Μεγαλη μου τιμη...

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:48

Για πας μαρή Λεχώνα... Μηπως ξερεις εσυ πως γαμει η Real Madrid;

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 26 Μάιος 2023, 19:51

taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:48
Πολύ πιο ήπια από το gangbang που σου κάνει όλο το φόρουμ από το πρωί. :c020:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Μάιος 2023, 19:52

Φιλικά στο λέω. Να ξες, δεν είναι βροχή αυτό που νιώθεις.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:53

Λεγεών έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:51
taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:48
Πολύ πιο ήπια από το gangbang που σου κάνει όλο το φόρουμ από το πρωί. :c020:
Εσεις ειστε ολο το φορουμ; Κατι χαμενοι κουλικοι υπηκοοι; Μπαζα...

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 19:55

Bic έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:52
οχι βεβαια, τσερλιο απο χεστηδες δουλους ειναι και κρατω ομπρελα... τσερλιστητε οσο θετε...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Μάιος 2023, 19:55

taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 12:18

Πουθε προκυπτει πως ο χεσμενος ειμαι εγω και οχι εσεις που υποστηριζετε την ποινικοποιηση της πιθανοτητας να σας καψουν το σπιτι επειδη καποιος εγραψε μια μαλακια ή την ειπε δημοσια στον δρομο ;

Οσο για τα μεγαλα γραμματα που σημειωσες, λεω ψεμματα; Δεν πατε να γλυψτε τα παπαρια του μενεντεζ του κουβανου και του γεροντοφιλου μανωλη; Ουλα ψεμματα ειναι;

Τα υπολοιπα που εγραψες δεν με ενοχλουν αφου απο μια πλυστρα πιατων δεν αναμενω κατι καλυτερο... :003:
Να σου πω, για το ότι λες ή δεν λες ψέμματα δεν είμαι και σίγουρη. Μπορεί και όντως να πιστεύεις ότι μετράνε οι απόψεις και οι συστάσεις σου.

Και ο κακομοίρης που μπουζουριάσανε και μετά τον άφησαν να γυρίσει στη μαμά του, επειδή είναι ακίνδυνος, την ίδια άποψη είχε. Απειλούσε κι αυτός ότι θα πάει με τους Τούρκους αν γίνει πόλεμος.

Οπότε, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ποιο θα είναι το τυχερό κόμμα που θα εντάξει στα στρατά του τέτοιο κομάντο. :lol::lol::lol:
Εισαι για τα μπαζα... εκτος απο πλυστρα... Απειλησα εγω ο,τι θα παω με τους Τουρκους; Ειμαι εγω κουμπαρος του Ταγιπ; :003: ή μήπως το Καραμαν Αλητικο σόι έχει τις κουμπαριές με τσι τουρκους;

Γουσταρω που μαζευω απαντησεις απ ολη την σαβουρα του φορουμ στις αναρτησεις μου... Μεγαλη μου τιμη...
Μα αυτό δεν γουστάρεις; Να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Έγινες.

...Και μας την λες κι από πάνω βρε αχάριστο πλάσμα; :cry
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 26 Μάιος 2023, 19:56

Ψυχάκιας. Ο λόγος που έχει μπει στην κουβέντα από το πρωί είναι επειδή βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του συλληφθέντα ζαίου, και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι τόσο σκατιάρης και πως ο κόσμος τον βλέπει έτσι.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 26 Μάιος 2023, 20:00

taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 19:55
Bic έγραψε:
οχι βεβαια, τσερλιο απο χεστηδες δουλους ειναι και κρατω ομπρελα... τσερλιστητε οσο θετε...
Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι, σου έχουν πει στο νήμα ότι κάνεις λάθος, από τέρμα δεξιοί έως τέρμα αριστεροί.

ΟΚ, έκανες μια κολντρονιά κι εσύ, όπως θα μπορούσε να το έχει πάθει οποιοσδήποτε σε αντίστοιχη περίπτωση, να υποστηρίξεις μια πίπα που είπε κάποιος στο τουίτερ πριν δεις όλη την εικόνα και για τι "λουλούδι" μιλούσαμε. Φύτρωσε ένα ζευγάρι (αμερικανιά), βγες και πες "ρε μάγκες, σόρυ, παρασύρθηκα" και τελειώνει εκεί το πράμα. Με την επιμονή σου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, παρά την προβοσκίδα, τα αυτιά και τους χαυλιόδοντες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσαι σαν γραφικός.

Κι αυτό φιλικά, έτσι; Και τσάμπα. Προς το παρόν δηλαδή, άμα χρειαστεί να σου το πω ακόμα 30-40 φορές, θ' αρχίσω να χρεώνω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 20:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Τι σου ειπα καλη μου πλυστρα; Μεγαλη μου τιμη...εγραψα... Ολες οι δημοκρατικες υποδυναμεις του φορουμικου κουλισταν εναντια στον μοναχικο καβαλαρη... Πουθε να ξαναβρω τετοιο σουξε..; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 26 Μάιος 2023, 20:20

Ο μοναχικός καβαλάρης που τον καβάλαγαν όλοι... :smt005:

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 26 Μάιος 2023, 20:25

Bic έγραψε:
26 Μάιος 2023, 20:00
taxalata xalasa έγραψε:
Bic έγραψε:
Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι, σου έχουν πει στο νήμα ότι κάνεις λάθος, από τέρμα δεξιοί έως τέρμα αριστεροί.

ΟΚ, έκανες μια κολντρονιά κι εσύ, όπως θα μπορούσε να το έχει πάθει οποιοσδήποτε σε αντίστοιχη περίπτωση, να υποστηρίξεις μια πίπα που είπε κάποιος στο τουίτερ πριν δεις όλη την εικόνα και για τι "λουλούδι" μιλούσαμε. Φύτρωσε ένα ζευγάρι (αμερικανιά), βγες και πες "ρε μάγκες, σόρυ, παρασύρθηκα" και τελειώνει εκεί το πράμα. Με την επιμονή σου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, παρά την προβοσκίδα, τα αυτιά και τους χαυλιόδοντες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσαι σαν γραφικός.

Κι αυτό φιλικά, έτσι; Και τσάμπα. Προς το παρόν δηλαδή, άμα χρειαστεί να σου το πω ακόμα 30-40 φορές, θ' αρχίσω να χρεώνω.
Αφου δεν καταλαβαινεις πως βαζετε τα χερια σας και βγαζετε τα ματια σας με το να υποστηριζετε την ποινικοποιηση του λογου, αναμενε να σε πιασουν κι εσενα καποτε για κατι που θα γραψεις ή θα πεις... Αφου το λεει ο νομος... Δηλαδη αν ζουσες στην πρωην CCCP και ο νομος ελεγε οτι πας γκουλαγκ για χ λογο, θα επρεπε να σεβαστεις τον νομο... αυτο δεν λετε τοσην ωρα; Γενικα ειστε παρανοϊκοι κουλοχερηδες που δεν ξετε τι λετε... Οπως διαπιστωνει καποιος αναγνωστης εκτος της φουσκας σας, δεν υπαρασπιζομαι τον μαμακια που εγραφε οτι εγραφε, αλλα το γεγονος της ελευθεριας της εκφρασης... Αρθρο 19 της διακυρηξης των δικαιωματων του ανθρωπου... Εσεις βεβαια σαν υπανθρωποι δεν το κατεχετε καλα .

Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Άρθρο 19

Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, µε οποιοδήποτε μέσο έκφρασης και ανεξαρτήτως συνόρων.

Κουλοχουντικα μπαζα... Καληνυχτα σας...!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Μάιος 2023, 20:26

taxalata xalasa έγραψε:
26 Μάιος 2023, 20:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:

Τι σου ειπα καλη μου πλυστρα; Μεγαλη μου τιμη...εγραψα... Ολες οι δημοκρατικες υποδυναμεις του φορουμικου κουλισταν εναντια στον μοναχικο καβαλαρη... Πουθε να ξαναβρω τετοιο σουξε..; :smt005:
Ενιγουέι, τα' χω ρημάξει στο πλύσιμο αυτά τα έρμα τα πιάτα. Πέντε φορές τα' χω πλύνει. Ούτε να στεγνώσουν δεν προλαβαίνουν.

Οπότε, στείλε τουλάχιστον τη μπέρτα που είναι μεσ' τη μπίχλα με τόσο αγώνα και ίδρω κάθε μέρα, να κάνω και κάτι ουσιαστικό.

Αν την είδες lucky luke, στείλε πουκάμισο, τζην, κάτι. Όχι άλλο πιάτο. :011:

Σέλα και καπέλο δεν αναλαμβάνω, να ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών